Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

tak da upam, da se mi tole čakanje ne bo vleklo v nedogled, ker se mi v drugem tednu maja obeta potovanje in upam, da bom imela iui prej...
  tak da upam, da se mi tole čakanje ne bo vleklo v nedogled, ker se mi v drugem tednu maja obeta potovanje in upam, da bom imela iui prej...  

do takrat pa vse pogumno naprej ter veliko srece,sonč zate
  do takrat pa vse pogumno naprej ter veliko srece,sonč zate  

.
 .  

) in je uspelo...
 ) in je uspelo...  
   za drugega, ki ga imaš zdravega pa nikar ne bodi pesimistična,. ker bo ziher ratalo :) kako to, da pa te niso dali na laparoskopijo, da bi ti pošlihtali še desni jajcevod
  za drugega, ki ga imaš zdravega pa nikar ne bodi pesimistična,. ker bo ziher ratalo :) kako to, da pa te niso dali na laparoskopijo, da bi ti pošlihtali še desni jajcevod (šele 32.dan, tako da sem čez praznike lulala na veliko na teste pa nič...), tako bom jutri klicala v lj za naročit se na ultrazvok. to bo najin prvi iui in sem polna pričakovanj...
   (šele 32.dan, tako da sem čez praznike lulala na veliko na teste pa nič...), tako bom jutri klicala v lj za naročit se na ultrazvok. to bo najin prvi iui in sem polna pričakovanj...