Ksenya
|
ojla, pozdravljene! Zaljubljena23 sem bila odsotna v krajih brez računalnika:) tako da nisem bila nič na rrju fizično, ampak samo v mislih. Sem vas pogrešala:) Kako je kaj s tvojo pikico? a pridno raste:) 7.5. sem imela IUI tako da sedaj sem v fazi čakanja. Upam, da se je kj prijelo, čeprav znakov nimam takšnih, kot sem jih imela prvič, res pa je da so joškice spet zrasle:) kar je mogoče tudi kakšen znak. Sem se pa jaz tudi odločila, da v tem krogu ne bom panično čakala in delala teste, tako, da bom verjetno šele naslednji teden delala test, če tečke ne bo. aap, dobrodošla med nami in veliko sreče :) glede na to, da imaš že sedaj velike folike 14mm, ti priporočam, da spiješ kakšno pivo, da ti pomaga pri rasti:) ko bodo veliki 17mm pa lahko pričakuješ stopko in potem žez dva dni IUI - v kolikor ti dajo jutri stopko, bo IUI v četrtek. jaz sem tudi imela terapijo z klomiflenom in sem imela že drugič IUI na 13 dan, očitno ne vse enako odreagiramo, sem pa po 9 dnevu redno pila malo pivo na dan, kar je mogoče tudi pomagalo ... Mija kako pa je kaj s tabo?? Držim pestke za vse
|