|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
27.3.2009 7:23:03   
db
živijo a je katera 2.4.2009 v mb,tam okoli poldvanajstih

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
27.3.2009 11:06:24   
zaljubljena23
Db, zaenkrat ne planiram, mogoče pa le ;)

Huh, me je kar groza, jaz imam prvi pregled komaj junija, pa da še potem traja to tako dolgo preden začneš s postopkom, tole naše zdrastvo, vsepovsod same čakalne dobeuser posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
27.3.2009 11:25:40   
Hana76
zaljubljena, jaz mam tudi junija, so mi pa ženske na forumu rekle, da baje v Trbovljah ni čakalnih vrst in da lahko tja pokličeš, če bi rada prej.

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
27.3.2009 13:50:18   
Matejčika
Potem pa še sem vse poročaj, če boš klicala v Trbovlje. user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
27.3.2009 16:38:11   
miklarom
beba75 - ti ubožica no, pa kak si mogla pod ležalnik porinat prstuser posted image user posted image user posted image . zdej pa pazi na njega da se ti še bolj ne odebeli.user posted image

no fajn da boš spet šla v IUI - držim pesti zate.
jaz pa sem danes dobla prvo špiko, 10.4. pa imam prvi UZ

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
27.3.2009 16:41:32   
miklarom
ja v Trbovljah delajo samo IUI , IVF pa tam ne delajo, ker jaz imam tam svojega G. in vem da tega tam ne delajo. toliko za informacijo, da boste seznanjene

matejčika - ni kaj če te karkoli zanima ti kar vprašaj imam izkušnje že o tem saj sem že v 5. postopku  

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 1331
27.3.2009 18:21:01   
Matejčika
Miklarom, držim pesti, da bo to zadnji postopek. user posted image
Kak pa naj vem, če bi IUI pomagal? Kaj se naj še v Trbovlje naročim in grema še tja na pregled? Potem pa še rabim eno napotnico, če mi v Trbovljah nebi mogli pomagat, ali? Moja G me bo belo gledla, da kaj sem sploh hodla drugam?! user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
27.3.2009 18:21:45   
Matejčika
Sedaj pa sem še bolj zmedena in res nevem kaj naj naredimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1333
27.3.2009 18:47:44   
Matejčika
Zdaj sem si malo prebrala. Če sem prav razumela, lahko grema na IUI postopkek kolikokrat hočema?  Če bi recimo šla 3x na IUI, mi še potem vedno pripada 6 postopkov IVF ali ICSI? Kakšno napotnico pa rabim? Lahko kr to, ko sem jo dobila za ambulanto za neplodne? Pa lepo bi še prosila, če ve katera telefonsko, bom v ponedeljek kr poklicala. Pa če obstaja morda kaka spletna stran? user posted image
Zahtevna, kajne? user posted image Samo je za mano že skoraj 5 neuspešnih let. Vmes en SS in konec nosečnosti v 35t. Zdaj pa mi res ni čakat še eno leto, da boma sploh prišla v postopek.

Neposredna povezava do sporočila: 1334
27.3.2009 20:24:41   
beba75
miklarom user posted image user posted image user posted image user posted image za prvo špiko, zdaj pa le tak do konca, držim pesti za pozitiven rezultat ( pa saj kaj drugega tak ne bo).

Jaz grem v pon. že v službo ker je pač taki cajt in resnično ne upam biti dalje doma. Če pa ne bom mogla delati pa naj me oni pošljejo domov vsaj ne morejo potem karkoli govorit.

matejčika v IUI greš lahko večkrat inse šteje posebej, tak da ti še vedno ostanejo IVF-ji ( pripada 6 postopkov). Zdaj v  Mb je pač tak da so dolge čakalne dobe, ne moreš izbirat glede postopkov ali pa da bi katerega preskočila, so pa najbojši strokovnjaki, najboljši odnosi in največja uspešnost.

tel. od ambulante za neplodnost v MB 02 321 24 90

Neposredna povezava do sporočila: 1335
27.3.2009 20:51:36   
bambi75
Sem prišla še malo moje stare soborke pogledat. Navada je pač železna srajca. sem bila le 4 leta v MB in čeprav sem se sedaj prestavila v LJ, še vedno večkrat preberem Mariborčanke. Sem pa prav cincala,ali naj grem še en postopek a MB, pa je nato prevladala LJ zaradi podaljšane čakalne vrste.

Miklarom user posted image  user posted image  za špikice. Sedaj pa naj gre vse kot po maslu. Boš pa dobila glede na punkcijo svoje pikice nazaj ravno okoli mojega R.D. in ni vrag , da ti tokrat ne rata. Si bom še zate to zaželela.

Beba75 o ti bogica ti. Kaj pa vtikaš prst tja kamor ni treba. user posted image   No upam, da bo šlo vsaj pri IUI vse ok in ti ne bo treba čakati na IVF.

Čeprav sem se bolj malo sedaj oglašala, pa vedite, da še vedno navijam za vas. Pač ne spadam več čisto v to skupino.

Potrpežljivost je največja skrivnost uspeha.

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
27.3.2009 20:54:41   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: beba75

tel. od ambulante za neplodnost v MB 02 321 24 90

beba mislim, da je ta številka za naročit se na UZ. za naročit v ambulanto pa je   02 321 24 48

Potrpežljivost je največja skrivnost uspeha.

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
28.3.2009 7:25:32   
zaljubljena23
Hana, bom kar v MB ostala, saj bo hitro minilo, jaz še vseeno upam, da nama bo prej uspelo, preden bom šla na pregled ;)

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
28.3.2009 9:17:58   
beba75
bambi lepoo da si se oglasila in da navijaš za nas. Saj me za tebe tudi in resnično upam da ti sedaj uspe!

Javi nam da bomo vedele!

Lep dan še naprej in držim pesti!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
28.3.2009 12:14:25   
miklarom
bambi - hvala za navijanje, tudi jaz zate in za vse navijamuser posted image user posted image user posted image , ja pol pa če mam okol tvojga RD , pa ni hudič če ne bo ratalo. kdaj pa imaš RD.
hej,hej, ne govori da ne spataš več med nas, seveda si še zmeraj naša in boš tudi ostalauser posted image

TALIKA IN TASSI , KJE STA VIDVE POGREŠAMO VAJU.

< Sporočilo je popravil miklarom -- 28.3.2009 12:16:02 >

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
28.3.2009 12:45:41   
tassi1
ja, če me pa kdo kliče, pa še v zeleni barvi, se pa že moram javiti!! user posted image user posted image

Miklarom:
Ej full, fuulll navijam in ti res iz srca želim, da tale postopek izpelješ z enim velikim plussommm in da postaneš prva user posted image   MB. borka in da tako daš upanje še drugim.

Pri men ni nič novega, delam, hodim v službo, mal okoli, pa mi kar hitro mine čas. Me je sicer zvilo za materinski dan user posted image user posted image user posted image , pa sem danes že bolje.
Mogoče pa nama rata iz Afrike prinesti user posted image  ( sicer znanstvena fantastika user posted image user posted image ) Tja potujema 30.5., pa še nečakinjo peljema zraven( darilo za birmo- ji grem za botrco user posted image user posted image )

Res navijam za vse, midva pa trenutno res rabima mal pavze od ivf, sam če se pa zmenmo za kofe, pa definitivno pridem zraven!! user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
28.3.2009 12:49:37   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1

Mogoče pa nama rata iz Afrike prinesti user posted image  ( sicer znanstvena fantastika user posted image user posted image ) Tja potujema 30.5., pa še nečakinjo peljema zraven( darilo za birmo- ji grem za botrco user posted image user posted image )

O Tassi blagor tebi,jaz bi šla takoj nazaj v Afrikouser posted image .Midva sva šla lani na Zanzibar in Tanzanijo.Bilo je noro,nepozabno,čustveno.Sem se bova sigurno še vračala.
Pa čestitke za botrco.user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
28.3.2009 12:53:41   
tassi1
jap, sma bila že lani v Egiptu, pa nama je bilo tako všeč, da letos spet grema- ne sicer v isti hotel, pa vseeno upam, da bo full huddooo!!user posted image user posted image
PS: tud lani sma si celila rane po neuspelem IVF

Pikovit: kaj pa ti kaj delaš?
Se nama ni ratalo srečat v ambulanti, pa vseeno uoa, da te kdaj spoznam tudi v Živo!
papa, se delam , da delam user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
28.3.2009 14:20:47   
miklarom
tassi - ja bravo zate user posted image user posted image da si se javilauser posted image , kak lepo da greta malo na oddih in to kar v Afriko, to mora pa biti čudovito, bi šla kar s tabouser posted image , ja čestitke za botrco, to ji boš pa dala zelo lepo  darilce, je lahko ponosna in srečna da ima takšno botrco. ji k'r zavidamuser posted image .
ja upam da nama bo sedaj res ratalo. vsi v žlahti nama pravijo, da ko nekdo od bljižnih ki ga imaš rad umre, se potem uresniči želja in se rodi novo življenje. bomo videli kaj bo iz tega nastalo. jaz upam na najboljše. ja zdej sem doma in imam čas za koffi ni blema samo zment se mormo.  

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
28.3.2009 14:43:08   
beba75
tassi pozdravljena nazaj, pa pikovit tudi! Lepo je da sta se javile. No mogoče se bo pa zdaj oglasila še talika.

Ja punce se bomo zmenile kaj za kafe. Jaz dobim v torek plan za naslednji mesec . Dajmo se potrudit in se zmenit!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
28.3.2009 14:50:05   
pikovit
O punce moje,jaz sem bila in še vedno sem mal bolana.Od ponedeljka sem imela 38,5 vročine in ni in ni hotla pastuser posted image No danes je že veliko boljeuser posted image .

Tassi se bova že enkrat videli ni hudičuser posted image
Miklarom ste že kaj bolje?Tale smrt je,sploh nimam komentarja.user posted image
Beba živjo kako ste pa pri vas kajuser posted image ?

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
28.3.2009 20:24:30   
miklarom
pikovit - ja no malo bolje je samo saj veš kako je ne moreš se pa le tako hitro pobrati.

talika - kje siiiiiiiiii  iščemo te že z interpolom in FBI - JEM user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
30.3.2009 7:24:23   
talika81
punce moje, I am back! user posted image   user posted image

sem rekla, da bom malo odmislila vse skupaj ta mesec in da si bom malo odpočila živce. ampak veste kaj? da nič kaj ni pomagalo, ker sem imela v četrtek tako krizo, da sem skor celo popoldne jokala.

zdaj je že boljš ...

v petek sem imela pogovor z mojo zdravnico v MB ... in izvedela sem nekaj novega - so le ugotovili, kaj je narobe, da ne morem zanosit. po dodatnih analizah so ugotovili, da je seme od user posted image  manj primerno oziroma ni primerno za naravno oploditev. tako da v tem tiči razlog za neuspeh.

tako da sva se zmenile, da bo začela pripravljat kartoteko za konzilij za zunajtelesno oploditev, jaz pa bom vseeno dala skoz še eno IUI in to z injekcijami. sicer sva se obe strinjali, da je malo možnosti, da uspe, ampak nimamo kaj za izgubit, a ne?  user posted image   user posted image

no, dost o meni oziroma nama.
in punce drage moje, kako ste ve kaj? nisem šla brat postov za nazaj.
a imamo katero novo srečko user posted image ?
ker trenutno nimava doma interneta, se vam nisem mogla javit že med vikendom. čakava na nov računalnik. in ko ga dobiva, bova dosegljiva tudi doma. user posted image   user posted image   user posted image  

miklarom, kako si ti? kako napreduješ? mislim, da si sedaj že konkretno v postopku, a ne? močno, močno držim pesti, da bi ti tokrat uspelo.  user posted image   user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
30.3.2009 12:10:31   
miklarom
talika - oooooo, lej jo, lej jo, si se le javila. me veseli zate, da te bodo sedaj končno dali za postopek IVFuser posted image . lepo, da se ti bo premaknilo naprej. ja jaz sem že čisto v postopku. sedaj se že špikam vsak dan . 10.4. pa že imam prvi UZ. upama da bo ta postopek uspešen in nama sedaj le uspe.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
30.3.2009 13:42:28   
talika81
ja, upam, da mi bo konzilij odobril in da me bojo čimprej dali na čakalno listo. se je pa zdaj čakalna doba povečala na 10 mesecev. ampak bo to tak hitro mimo, da sploh ne bom vedela, kdaj je blo mimo.

a res? ooo, super zate. .. user posted image   user posted image

resnično upam, da bo tokrat vse ok in da se bo vse poštimalo tako kot je treba in da nam boš lahko sporočila, da si srečka user posted image . user posted image   user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?