miklarom
|
ojla, evo mene, mal sem spet ćistila in pospravljala zdaj pa kuham in sem si vzela počitek in čas za vas talika - ja moj je k'r intenziven pri pomaganju, se je k'r sam ponudu, samo zakaj pa ne, saj konec koncev je tudi on vključen v to. , morem vam povedat da pa vsak dan spijem eno malo pivo za rast foliklov, pa bomo videli , če bo res kaj pomagalo. sicer se mi po pivu malo vrti, ker pač nisem navajena piti alkohola, ker ga nikoli ne pa saj bo, če bo pomagalo se splača potruditi. me veseli, da greta maja spet na IUI, bom držala pesti beba - ja jaz grem 10.4. v MB na UZ pa po še ene špike , uro imam ob 10.10, pa po navodilih tudi 17.4., če pa mi bodo rekli kako drugače pa ti javim, jaz res upam da se bomo kaj srečale v bolnici. september - ja jest se tud strinjam za kofi, vsak mesec, kdaj bi se pa ta mesec dobile, meni je vseeno k sem tak doma, samo nekje po 22.4. ne vem kako bom lahko ker imam predvideno punkcijo in potem, ET. zarja- haloooo, draga moja, lepo da misliš na nas tudi me nate , in kako si drugače?
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|