Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Joj to pa je lepo zopet malo štajerščine za slišat oz. vsaj brat.
Men moji pravijo, da počasi že jaz dobivam močvirniški naglas :grrr::grrr::grrr: pa kaj čem, saj sem že 3 leta v Lj.
Moji favoriti - čaga :zmeden:, goša , mali :kuza: je pesek....
men je blo dosedaj najboljše ko je moj dragi prvič prišel v MB (aja je iz Dolenjske). Pa je pri večerji poslušal mojega atija in brata. Še danes mi pravi, da ni razumel niti besede in da se je počutil kot na drugem planetu.:)-:)-:)-:)-
drugače sem tudi iz štajerskega konca, ampak ko sem bla prvič za pusta pri mojem v MB, mi ni blo jasno zakaj tuki na ta dan pečejo krape - zame so to še vedno ribe, krof pa naj ostane krof :)-
šraufnciger britof abručati kozlati špajza picimalke(sicer ne vem če je štajersko, ampak tako jaz pravim otroškim kopalkicam-samo spodnji del) špohtlati
Najbolj sočna štajerska beseda? 10.3.2005 10:05:01
Nogavička
Porkaš, kaj sem jaz iz Štajerske? Moram mamo vprašat. :)-:)-:)-Ste naštele kar nekaj besed, ki jih uporabljamo tudi pri nas doma. Al pa se mi pozna, da je najboljša prijateljica Štajerka.;)