|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   velenjčanke
10.3.2005 14:16:01   
thunder
ali je kdo kaj seznanjen kako je kaj s pregledom nuhalne svetline v velenju pri dr. Štajerec-Martin? Ste bile zadovoljne ali bi drugič raje šle drugam?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   velenjčanke
10.3.2005 16:59:19   
Žan Luka
Živijo!
Jaz do zdaj sploh nisem vedela, da ima Dr. Štajerc - Martinova UZ za NS. Jaz sem sicer bila v LJ v zdr. zavodu Dravlje, Ulica Bratov Babnik 10, in sem bila zelo zadovoljna. Pri preiskavi je lahko bil prisoten tudi mož in so nama vse lepo in razločno razložili.
Lp :kuza:

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   velenjčanke
11.3.2005 10:17:25   
Donna
Oj,
sama sem bila pri Dr. Štajerc Martinovi na nuhalni + dodatni krvni preiskavi. Sama ima licenco za opravljanje tovrstne preiskave. Če nisi njena pacientka ti bo po moje brez problema pokazala licenco (le ta je tudi okvirjena na njeni steni v ordinaciji).Na samem pregledu, ki traja če se ne motim kakšne pol ure me je seznanila z dejstvi preiskave, posameznih meritvah, kaj pomenijo... Lahko pa rečem, da je precej odkrita ženska, kar meni osebno paše veliko komu pa ne.
Sama sem bila do zdej vedno zadovljna z njo (drugače njena pacientka 8 let) in ji zaupam. Ti pa se sama odloči komu boš zaupala preiskavo. Upam, da se boš v vsakem primeru dobro odločila in bo z tvojo pikico vse o.k..
:)

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   velenjčanke
11.3.2005 16:15:03   
Donna
Oj,
tega pa žal ne vem, ker sem šla na nuhalno sama. Mislim, da ne bo komplicirala, če bosta to želela. Je pa najbolje, če se boš zanjo odločila, da ji to prej omeniš.

Pazite nase in vaše pikice!:)

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   velenjčanke
13.3.2005 12:51:07   
pikica Petra
Ojla!

Tudi jaz sem bila na nuhalni pri Dr. Štajerc-Martinovi in imam glede tega pregleda same pohvale. Tudi sama sem napreč najprej dvomila, ali naj grem k njej (predvsem zaradi vseh "neumnih" čvek o njej), a mi kasneje ni bilo žal! Pregled traja 30-40 min., vse ti razloži, poslika in ti z veseljem odgovarja na tvoja vprašanja. meni je bilo samo žal, da moj fant ni bil zraven, ker je bil ta pregled eden meni najlepših do sedaj .... prvič se zaveš tistega novega življenja v sebi.:bravo:

Tako, da jaz ti priporočam pregled pri njej, pa imej s seboj partnerja!

Lep pozdravček, Petra :duda: 29t


(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Druga nosečnost in rojstvo: dejstva in nas...
Se opogumljate, da bi se ponovno podali na pot? Za vas imamo nekaj koristnih nasvetov.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?