Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
jaz pa komaj čakam, da se mi neha. Se mi že vleče 17, 18 dni. Mi je včeraj G predpisal 2 KT na dan za 10 dni, da se mi vse ustavi. So mi hormoni čisto ponoreli. Je danes že bolje. in sem na pravi poti, da bo spet kmalu čas za ponovni postopek.
Že 14 dni me ni bilo na RR ker mi ni delal internet. Upam da ste me vsaj malo pogrešale
malo sem vas prebrala za nazaj. Vidim da ni nič kaj novega. Sem pričakovala kakšno novo nosečko. Pri meni tudi nič novega. Ta mesec si zopet merim BT. Sem 32 dan ciklusa in BT je povišana 12 dan. $ dni je šla preko 37. Verjetno kakšen prehlad. Drugače pa tam od 36.8 do 37.1 upam da bo kaj dobrega prineslo.
Se kar fajn počutim ko sem lahko zopet med vami čeprav me je sram pa moram priznati da mi je ta oddih od RR-ja kar malo koristil da sem dala živčke na pašo. Sem bla že kar malo obsedena
Punce, glihkar sem nardila ovulacijski test (!) (ker doma ni bilo nobenega CBja...grrr) in je bil pozitiven! Tako da sem nagnala dragega v najbližjo lekarno, da mi prinese še CB!!! Wuiiiiiiiii mogoče pa ta mesec bo!
nf, tako močno, močno držim pesti zate!!!!! Hitro nam sporoči rezultat!! Resnično upam, da bosta denar ki sta ga namenila za potovanje, porabila za opremo za .
Hvala Skuštranka! Meni bi bilo oboje kul, ali pozitiven test ali negativen, čeprav zdej ko mislim, da mogoče sem noseča, se bolj nagibam k pozitivnemu. Joooooojj čakam, da bo ura 8 in da lekarna odpre...matr traja..
Ti to resno? Pa ka si ja nor. JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe!!!!!!!!!!! Sej ne morm verjet.
Jst tudi ne Res, sploh ne dojemam. Zadane me dogodek, ki ga čakam že 2 leti, in jaz sploh ne dojemam. Punce, klicala dr. Reša in sem že naročena 21. na prvoi pregled!!!!
Ti to resno? Pa ka si ja nor. JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe!!!!!!!!!!! Sej ne morm verjet.
Jst tudi ne Res, sploh ne dojemam. Zadane me dogodek, ki ga čakam že 2 leti, in jaz sploh ne dojemam. Punce, klicala dr. Reša in sem že naročena 21. na prvoi pregled!!!!
Kdaj in kje častiš pijačo?
Haha nič ti ne uide Ja, se bomo zmenile! Jaz danes kar ne grem v službo, ker sem čist fertik. Grem raje peljat na sprehod.
Hvala Skuštranka Najprej sva ene 15 minut samo strmela v testek, potem 15 minut skakala po stanovanju in na koncu še 15 minut počivala na kavču. Nič, pol je šel pa on v službo, jaz sem pa doma in kr ne vem, kaj naj sama s sabo.
Hvala Skuštranka Najprej sva ene 15 minut samo strmela v testek, potem 15 minut skakala po stanovanju in na koncu še 15 minut počivala na kavču. Nič, pol je šel pa on v službo, jaz sem pa doma in kr ne vem, kaj naj sama s sabo.
Me zdle kliče moj zarad ene pošte, js mu pa navdušeno začnem razlagat d je nf noseča, d ji je konč ratal in d kr ne morem verjet... In on tko par sekund čist tih.. Pol pa prav- KDO??? Itak se mu tud sanjal ni..
nf, a se hecaš? Fuuuul sem vesela zate - bravo Bocvana bo tam tut čez par let, ko boste šli lahko skupaj! Bravo!!! Midva naj bi odrinila v Guatemalo sredi novembra, nazaj naj bi pa prišla sredi decembra (saj veš, ne smeva celega veselega decembra prespat). Greva pa mimo New Yorka, tko da se bova nazaj grede še 2 dni tam ustavila pa pogledala kakšno čudo je to... Res čestitke! Polepšala si nam dan. Upam, da bo vse ok z obema!