Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Hvala punce, rada vas imam Za pijačko lahko naredimo kar seznam, kaj pravite? Zdej bom itak polna keša, ker ne bova šla v bocvano Skuštranka, ti pa kar tvojemu dragemu razlagaš, da je nfka nosečka srečka Sej jaz tudi vedno raztrobim mojemu, če je katera nova nosečka, itak. Glede znakcov je pa takole. Pred kakšnim tednom sem imela normalen pms - boleče joške, malo bedasta, brze prave koncentracije,... Potem se mi je pa to počasi začelo umirjati in zdaj se počutim super, čisto normalno. Tako da sem trenutno brez kakršnihkoli znakov, hmm upam da to ni slab znak. Testa pa sploh še ne bi delala, če ne bi bil danes zadnji dan za plačilo avta in safarija. Sej če sem poštena sem bila že v sredo šibka in sem popoldne naredila First sign, ki je bil popolnoma negativen. Wuiiiii kok sem vesela
Nfka, jst sem bla prej tolk vesela, da sem morala še malo ostalim puncam raztrobit, da maš ti plusek... Tko da te nekaj čestitk čaka na novi borbi in na IVF temi.
Vem, kako je glede planiranja stvari...Mislim, da ko že pričneš verjeti, saj zdaj itak ne bo več, potem ...Tako sva si midva v tem mesecu omislila mucko, ki sem si jo želela že dolgoooo, ampak zaradi vseh bojazni pred toxo, pač smo se odločili da ne...Po prebiranju raznih člankov in inf. pa sem ugotovila, da nosečke lahko živijo z mucami in smo se ravno 14 dni pred odločili za posvojitev hišne muce, ki je sicer zdrava in stestirana na vse živo, ampak nikoli ne veš...Ker sem imela feeling, da vsaj kako leto verjetno še ne bom ugledala , pa sem se glih zdaj motila...
Tako je pač življenje...Polno presenečenj...
Prijetno nosečnost želim
Pozdravček vsem!
PS. Mene pa prehlad daje in sem čisto fuč...ne vem, če si ne privoščim kak dan počitka...
Hvala Murkica in Malagala!! Ja glede planiranja je pa točno tako kot si napisala. Jaz sem bila 100% prepričana, da ne bo ratalo vsaj še par mesecev, v mislih sem bila že pri umetni, no in me je presenetilo. Pa mala lumpa pride točno takrat, ko se odpravljava na potovanje haha, je pa res neverjetna. Trmasta in zvita po mamici
Hvala Muca in če sem katero še spustila Punce, jaz verjamem, da bo počasi vsem nam ratalo, k hruške bomo padale ena za drugo, dokler ne bomo imele vse svojih štručk. Še včeraj nisem sploh mogla verjet, da bi bilo to dosegljivo tudi zame in evo danes pa tako presenečenje. Vsem nam bo ratalo, obljubim!!!
Draga moja nf, taščica mojega sineka! 'Čestitam' je vse premajhna in preskromna beseda, ki ti jo lahko izrečem/napišem ob takem trenutku, ki si ga tako dolgo čakala. Res ti iz srca želim, da bodo naslednji dnevi in meseci za vaju nepozabni in srečni; čez pa dobita v naročje najlepšega sončka, ki sta ga tako dolgo čakala in pošteno 'zaslužila'. BRAVO VETERANKA - TAKO SE DELAAAAAAA!!!!
< Sporočilo je popravil neela -- 3.10.2008 21:10:14 >
IZVIRNO SPOROČILO: nf Vsem nam bo ratalo, obljubim!!!
ja, ja...in potem svizec zavije čokolado.......pa si res morala pokvarit lepega vzdušja s temi besedami, ki jih veteranke ravno ne maramo slišat, a?....
ja, ja...in potem svizec zavije čokolado.......pa si res morala pokvarit lepega vzdušja s temi besedami, ki jih veteranke ravno ne maramo slišat, a?....
dober večer....mam eno vprašanje...midva z mojim sva seksala s kondomom...ampak sva najprej seksala do predizliva, potem sva dala kondom gor...a je možno da sem noseča?
dober večer....mam eno vprašanje...midva z mojim sva seksala s kondomom...ampak sva najprej seksala do predizliva, potem sva dala kondom gor...a je možno da sem noseča?
Ne vem, če si. Mogoče bi pa test naredla, če ti zamuja, ali pa kar pokličemo vedeževalko. Ona bo več vedela. Me nismo jasnovidne in nas ni bilo poleg, ko sta.