Sončni žarek
|
Lusa- mmislim, da se v današnjem času niti še ne zavedamo, koliko nam pomeni zdravje dokler ne zbolimo oz. nekdo ne zboli v krogu najdražjih........ Jaz te ful občudujem.....pogum........meni bi se ziher zmešalo, če bi se Evi kaj zgodilo oz. če bi zbolela......Jaz sem taka čustvena, občutljiva-čista rakinja...... Res vaju občudujem z možem Jaz si verjetno res nebi upala več zanosit-je pa res, da je to sedaj samo razmišljanje in je vprašanje, kaj bi res naredila, če bi bila v tej situaciji...... Upam, da se bomo res spoznale. Detelja- vidim, da si gor......a samevaš? Midve sva tudi same-Eva že spi, možek pa je na zaključku....... A se pol zmenimo drugi teden dopoldne za kavo? Kateri dan tebi ustreza? Pa jaz sem še vedno za maximuma- te pa komot v centru poberem in odpeljem nazaj. Kaj bom počela čez vikend- čiščenje, pranje, likanje......Izkoristim čimbolj čas, ko se Evi bolj posveča ati in si lahko kaj nardim....... Darila- imam že vse nabavljeno, razen za možeka..... Pri nas imamo dogovorjeno, da obdarujemo samo otroke. Babice, dedki, tete in strici dobijo novoletni kolendar 2009 z Evino sliko......Nečakinji vsaka 40€ v kuverti (vse skupaj še za RD, miklavža, god), nečak- vrečo kock in zokne, Eva pa kocke, domine, majhen klavir, banjico in pripomočke za kopanje pupe.......tamala sestra- majčko iz benettona.......... Možek pa majico s.oliver-sam jo moram še kupit......
< Sporočilo je popravil Sončni žarek -- 12.12.2008 20:47:59 >
|