detelja
|
no, detelja je pa spet mal popoldan zadremala pred tv...sedaj pa razmišljam, da bi šla v šoping in bi se še ustavila v lascarpi...imajo nek popust... Sončni žarek čestitke za uspešno opravljen pregled...+6kg????....uf dobro tebi to gre, jaz sem v 24 t in imam že skoraj 7 kg pridelanih... kdaj pa si bila v maximusu???? škoda, da nisi rekla, da greš v mullerja bi se lahko dobili na kavici... Lalica1 a ti imaš same sodelavce??? joj, se spomnim ene sodelavke, ko je bila noseča jo je mož pustil na vse žurke, drugače pa ni smela nikamor...sem si mislila, da je ta možakar pravi kreten in v glavni izgleda nič nima... pokica_, če dobro vem si ti aprilčica, ali???...uvod v šolo za starše smo imele v 5 mesecu, nadaljnjih 5 tečajeve pa bo v 7 mesecu, se pravi sedaj v januarju...če hodiš v zd potem se ti ni treba naročit, ker boš dobila domov vabilo-kdaj, kje....ja, na uvodu, ko je preverjala med.sestra prisotnost je klicala ful veliko žensk pa se sploh niso javile pa mi je bilo ful čudno kako to, da niso prišle...potem pa je tudi Nalini rekla, da ni dobila vabila, tako, da so verjetno kaj zabluzil...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|