Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Šla san ka si mogoče kupin kakšni pomladni plašček,....pa san vse za maloga nakupila. V BC ležalnik Baby Welt za 90€, te pa šče en spalni pajacek, 2 majčki št.62, ene kratke hlačke za poleti, ene cipeke, nogavičke, pa še par kozmetike v DMu. Je šlo palik več kak 150€, jes pa ostala brez plaščka
. Me ži moj krejga,...ka še sebi naj rajši kaj kupin, ka ži tak preveč mali ma....samo meni se šče izda zdi premalo, pa gnes mi šče kolegica prinese cotike od svojega malega lumpa, te mo pa vidla, ka de resno zadosta.
in me gledal kaj delam. Jst mislim da je to res koristna stvar.
.
. Meni so jih najšli nazadnje v P, ko san bila, pa je tudi prišel izvid, ka jih je ogromno število večih različnih, pa neje možno najti izstopajoče bakterije, te mi je pa G dala recept za Hiconcil in san ga jemala zdaj 2 tedna, pa mislin ka je ok zdaj. Upam