Vesnozaver
|
Punce jaz sem se pa sedaj tako razburila,da se samo prepričujem, da se moram pomirit zaradi Sedaj je v SLUZBO prisla bivsa najemodajalka, ki naju terja za poračun elektrike. Ni prostora, da povem vse, kar je bilo, ampak tam sva bila do septembra, lani decembra sva se vselila in kupila 100 l olja, ki je šel v skupno cisterno (ki ogreva njeno hišo in se manjšo hiško zraven, kjer sva bila, 60 m2) in v sredini februarja pride povedati, da je olja zmanjkalo, midva pa sva dol padla.....kako bi lahko v dveh mesecih in pol pokurila 1000 l olja????? S tem da ko sva bila v sluzbi se ni kurilo. In je hotela, da kupiva se olja in sva rekla, da ne, da naj ona kupi in naju greje-kupila je olje, nama pa potem zaprla dovod, tako da sva se morala greti z elektriko. In naj jaz se to placam?!!! Plus tega je grozna vlaga o kateri nama ni nic povedala vun tolkla, prej je seveda vse prepleskala, da se ni videlo....Adijo pamet. V glavnem cisto sem razburjena in jezna in ne vem kaj se vse, da so ljudje lahko taki izkoriscevalci. In zdaj grozi, da naju bo tozila. Ne vem....pogodbo sva sicer podpisala, ampak prijavila naju ni, pa tudi položnice so na njeno ime. Se opravicujem, ker sem vas s tem obremenila, ampak sem res ful besna....
|