Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
...
,..

.
. No ja ampak bo že.
samo ni bila prepričana, kaj pa bo pa bom videla na morf v petek. Joj kok upam da se bo tako dobro videlo kot pri tebi. Sej meni je vseeno kaj je ker parček že imam, sam tok sem firbec po naravi da moram vse preci vedet. Pa še lažje je ko se pogovarjaš z
.
LEPO POTEKA.
, zdaj pa bomo videli kaj bo - važno da bo dete zdravo.
- se rada zaljublja že pri teh letih
).
, za fantka pa je prepustil meni. Prvo se ni čist strinjal, pa je kmalu videl da sm preveč navdušena nad imenom in je popustil. Res mi ni velik imen za fantke všeč. Sm najprej sam zarad tega navijala za punčko, ko pa sem našla Jakob, pa sm spremenila mnenje. Je zdej vseeno kaj bomo imeli. Sam pokazat se mi še more pikc. Kdaj bo že ta petek
.
in si bom našla čas za to čist na koncu tko kot vedno. Zadnji vlak bom lovila. Pri tako lepem dogodku kot je prihod novega člana pa je to najbolj zoprno opravilo. Dokumentacija.