dodi
|
Gantar-še z moje strani iskrene sožalje...kako je svet in usoda včasih kruta,da se poigra z nami. Komaj je ta mala pikica začela osrečevati ljudi okrog sebe,že se je morala posloviti in iti delat družbo angelčkom na nebu.Očitno je Bog hotel še enega angelčka...pa ga je vzel vama,ker ve,da sta dobra človeka...na nebu je zasijala še ena drobna zvezdica,ki bo sijala močneje od vseh,ker bo sijala samo za vaju....ni moči in ni mere,ki bi lahko izmerila bolečino,kot je smrt otroka...pa naj bo še tako majhen...sploh,ker je tako kruto vzet iz varnega zavetja maternice.... Bodita močna...močna za vse kar vam prihaja nasproti,,,mogoče bosta nekega dne slišala prav tak jok in prav tak glasek,kot ga je imel mali Gašper in zdelo se vama bo,da sta vse skupaj samo sanjala,da se vse skupaj sploh ni dogajalo....naj vama Bog pomaga,da premagata to težko preizkušnjo,da se kmalu pobereta in da znova dobita svetle žarke in trenutke v vajinem življenju. Žal mi je in žalostna sem skupaj z vami!