|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
18.9.2019 21:52:45   
Mariposa08
Jaz sem tudi še ena, ki ni vegi 😊 tudi jaz poznam kr nekaj primerov, so bli skupaj 15 let ali več, že od srednje šole, se razšli, bodisi zato, ker ni uspel otrok ali en od partnerjev ni želel otrok.. Skratka nekak so potem taki, z novim partnerjem v poznih 30ih  dobili kr hitro otroka 😀



Jaz na youtube rada pogledam serio Prijatelji ali pa Srečno ločena ( Happily devorced) , vedno me v dobro voljo spravi, ko sem slabe volje in žalostna 😊 

Punce nič za leta skrbet, tu smo večina se mi zdi v 30ih ali blizu 30.. Pa nima veze, ko nam uspe, sploh na leta več pomislile ne bomo, to se samo zdej sekiramo zaradi tega.. Čim manj slabe volje in veliko optimizma vam želim 😀🤗

(odgovor članu fracek)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
   RE: Noseča vsak mesec znova
19.9.2019 5:58:01   
Anonimen
Aha, no mozno da ima kandida vpliv. Ampak sem prepricana, da ce bi sle na bioresonanco, da bi nam vsem rekli da imamo prevec razraslo kandido, ki je itak normalno prisotna pri vseh. Pred nekaj leti sem bila zaradi drugih trzav na bioresonanci in prva stvar je bila kandida - pa to sploh nima vpliva na druge tezave. In seveda da naj se drzim diete brez moke, sladkorja itd. Evo mine 14 dni, ravno novo leto je bilo in kako naj se pri 19 vzdrzim potratne potice itd :D jedla sem cisti junk. In pridem nazaj in rece gospa super, dieta je ucinkovala, kandida se je zmanjsala. Mislim da veste, kaksno mnenje imam od takrat. :) pac v danasnjem svetu res ne ves ali je to vseskup samo nateg ali kaj velja... 100 % zaupam uradni medicini, tudi po alt_ernativi bi posegla, ampak zal mislim, da je na obupanih in bolnih ljudeh lahko sluzit in veliko jih to izkorisca. 

Pa vseeno, je bila katera na akupunkturi, bioresonanci, bioenergetik itd.? In kaj mislite o tem?

(odgovor članu Mariposa08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2627
   RE: Noseča vsak mesec znova
19.9.2019 8:19:31   
Uporabnica123
Tale izcedek je biu vceraj dopoldan in potem zvecer spet ampak rjav.. Sam ne sam pikica ampak vlozek je bil kr orenk moker..zdaj zjutraj pa zopet ampak cisto malo rjavega na vlozku..Nevem ce bi bila ovulacija da bi bila 10dan ze? Pomoje se mi je vse skupaj sesulo in so se hormoni zmesal ker sem bila zdaj 3 mesce na femari zdaj pa nimam nic.

Glede bioenergetika imam mnenje da se splaca ce le malo vrjames samo dobrega moras spoznati :) 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
   RE: Noseča vsak mesec znova
19.9.2019 8:43:02   
Cali90
Jaz nisem nič alt_ernativnega še probala, bi pa vrjetno šla najprej  akupunkturo. Pa mislim, da tudi to ne bom :) sem pa delala včeraj popoldne test (31.dan) pa je bil itak negativen. M pa še vedno ni, zdaj me še po trebuhu ne zbada več. Če je do sobote še ne bo bom spet delala test.. no ubistvu mi po eni strani kar paše da zamuja, ker ne bi rada naslednji teden šla na HSG, bi blo bolje en teden kasneje. A ste tiste, ki ste šle na to imele kaj bolniške?

(odgovor članu Uporabnica123)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
   RE: Noseča vsak mesec znova
19.9.2019 8:43:12   
Cali90
Jaz nisem nič alt_ernativnega še probala, bi pa vrjetno šla najprej  akupunkturo. Pa mislim, da tudi to ne bom :) sem pa delala včeraj popoldne test (31.dan) pa je bil itak negativen. M pa še vedno ni, zdaj me še po trebuhu ne zbada več. Če je do sobote še ne bo bom spet delala test.. no ubistvu mi po eni strani kar paše da zamuja, ker ne bi rada naslednji teden šla na HSG, bi blo bolje en teden kasneje. A ste tiste, ki ste šle na to imele kaj bolniške?

(odgovor članu Uporabnica123)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
   RE: Noseča vsak mesec znova
19.9.2019 10:07:06   
*Ajda*
Živjo punce.. Da se še jaz malo oglasim😀 Tudi jaz nisem vegi😀 jem vse, nimam nobene diete. Glede tega sem vprašala tudi v neplodnostni in mi je rekla samo, da naj se normalno prehranjujem vsega pomalem in bo najboljše😀 drugače sem pa suhcana že ves čas.. Sem ena izmed srečnic, ki lahko karkoli poje in se ne zredi🙂. Kadilka pa tudi nisem. Je pa partner kadilec. On vse to prenaša dosti bolj umirjeno kot jaz🙂predvsem ne paničari in me podpira😊 Drugače pa sem bila danes pri G zaradi teh občasnih krvavitev med spolnim odnosom.. In mi je vzela bris predčasno za vsak slučaj.. Naredila mi je pregled in mi je rekla, da je vse tako kot mora biti in, da je faza ovulacije😀Upam, da bo vse uredu z brisom.. Pozabila sem vprašat kako hitro pridejo rezultati, katera ve? V ponedeljek imam pa kontrolo v neplodnostni ambulanti, da vidimo kaj bo z hormoni😊


(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
   RE: Noseča vsak mesec znova
19.9.2019 11:18:06   
Sankka
Ooo, ste se pa fajn razpisale, ravno danes, ko je dolgčas v službi, tako da imam kaj za brat user posted image

K1234, ne vem kaj bi bil izcedek, možno da je res O, jaz sem jo parkrat tudi že imela 9 dan v ciklu, enkrat pa tudi 17 dan. Očitno lahko ful variira, tak da glede na to da si brez Femare je mogoče tudi to? Vse pomešano.

No če je ravno govora o bioresonanci in psih... Haha, jaz sem prejšnji mesec vozila k bioenergetičarki moja dva pasja otrokeca, ker me je zanimalo, kako to sploh izgleda, pa sem raje sprobala kar na njima :D Pač kaj vem, gospa je bla ful fajnpa tudi priznana je, ampak tiste stvari ko jih moraš povedat pred obiskom, potem itak izveš nazaj.. pač izvedela sem vse, kar sem že vedela. Mogoče sem tak dober diagnostik, ali pa pač......user posted image Vem pa da ima psička alergijo na čebele in perutnino, pa sem to tudi povedala, ampak je rekla da tega ni pokazalo. Tak da ne vem, mogoče če bi blo izmišljeno, bi pač še to dodala na koncu, pa ni. Tak da mogoče pa je res kaj na tem. No saj verjamem da je. Pa tudi na sploh verjamem, da je naravno kul, samo ne pa takrat, ko je že prehudo. Včasih je pač treba it v medicino. Recimo ko sem imela parkrat mehur vnet tako, da sem lulala kri, me nobena brusnica več ne bi rešla :D Če povzamem, vse skupaj mi je ja in ne user posted image Mi pa je všeč, da imate rade svoje pesote, preveč grozot se dogaja.

Gede kandide ne vem, dobra finta ta s potico, katera je napisala :D je pa logično ja, da mogoče ne dovoli preživeti plavalcem?

Hvala še enkrat vsem za čestitke <3 Mene pa čaka IUI ja in injekcije. In ravno zdaj, ko bi blo ku izkoristit moj kratek cikel, da bi šla v postopek, me pa zajebava M in noče prit. Danes je že 23 dan, glede na moje super kratke cikle je to ful dolgo. Sem bla ziher, da bo pred 20 dnem. Me pa uber pika na desni strani, kot z iglo. Pa prsi me ful bolijo, pa tak mam lepo kožo, bi še verjela da sem noseča če ne bi vedela, da je skoraj nemogoče :D

Cali, pa veš kdaj si imela ovulacijo? Mogoče pa je res prehitro.

(odgovor članu *Ajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
   RE: Noseča vsak mesec znova
19.9.2019 11:29:49   
Cali90
Za ta mesec sploh ne vem točnega datuma O. Vem, da je bila zaradi sluzi ampak sem jo čisto odmislila takrat. No zdaj mi je pa žal, da nisem bolj spremljala :)

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
   RE: Noseča vsak mesec znova
19.9.2019 13:22:44   
Uporabnica123
Sanka kaj pa ce vseeno je kaj in probas test??? :D mogoce nebos rabla it naprej :)

No nevem kak bi bla to O ker je danes spet ko da imam M.. Se kar rjavi izcedek na vlozku pa za vsako ko se ubrisem je rjavo z malo krvi... Cudno :( Ja tudi meni je kdaj zal da si ne zapisem kakega znaka in se nemorm potem za nazaj spomnit :D 

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
   RE: Noseča vsak mesec znova
19.9.2019 15:05:08   
Cali90
Evo so se že začeli neki roza-rjavkasti izcedki. Pomoje prihaja M. Itak sem vedela cel mesec, da nič ne bo, zadnja 2 dni pa sem dobila upanje in zdaj sem čist na tleh.. 😭no vsaj konkretno naj se vlije 😡😡😡

(odgovor članu Uporabnica123)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
   RE: Noseča vsak mesec znova
19.9.2019 17:14:33   
Sankka
K, po moje maš cisto zmešane hormone od vsega :/ pri meni mislim da res ni moznosti, je blo samo kaka dva dni pred preiskavo prehodnosti, pa se to je slo mimo 😁 to pa je res minimalna moznost po moje. Pol itak nisem smela nekaj casa, pol pa je O tudi bila ze mimo. Niti se ne priporoca zanosit tak da se raje nisem igrala pa se antibiotik sem preventivno dobla po posegu. Tak da boljse da ni heh.


Cali, zal mi je 🤗🤗 smo ze tako nekako navajene. Danes jok, jutri pa glavo gor in v nove boje. Enkrat bo uspelo 🤗

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
   RE: Noseča vsak mesec znova
20.9.2019 13:40:40   
Cali90
Živjo punce. A je že katera probala mokso oz. moksanje? Baje pomaga tudi pri neplodnosti in nasploh za veliko zdravstevih težav. Lahko delaš sam doma. Sem malo brala na internetu in sem se odločila probat, ker je veliko dobrega napisanega pa tudi drago ni. Komaj čakam da dobim paketek :)

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
   RE: Noseča vsak mesec znova
20.9.2019 15:47:43   
Sankka
Hej Cali, jaz sem, malo je pac hecno ko se kadi 🙂 jaz sem probala ker ima svakinja trgovino s temi zadevami, ampak jaz težko pri cem vztrajam, tak da nisem dolgo uporabljala. Baje pa res pomaga. 


(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
   RE: Noseča vsak mesec znova
20.9.2019 18:32:26   
Anonimen
Kaj pa je to moksanje? Sem videla da imas neke cigare iz zelisc. Ampak kaj pa delas z njimi? Jih kam polagas, samo priblizas in kam?


Jaz sem pa na yt videla, da se zenske dandanes mnozicno inseminirajo same z doniranim semenom. Svasta. :O 

(odgovor članu Sankka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2639
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.9.2019 20:58:57   
Sankka
Moksa je tako kadilo, ki ga daš v tako leseno škatlico in pol bi tisto naj razbijalo nekaj v telesu, kaj vem kaj. Res ne vem točno, vem pa da ima ob enakonočju trojno moč :)

Punce, moja M je prišla. V neplodnostno v mb morem javljat prvi dan M, da dobim zdravila in ta mesec sledi IUI. Pa pošljem danes mail, pa nič. Pa kličem pa mi rečejo, da ni nikogar na reproduktivnem oddelku in da naj pokličem v ponedeljek... V glavnem brala sem, da bi se naj 2.dan cikla začelo z injekcijami, pa potem 8.dan UZ. To meni oboje pride na nedeljo... Imam občutek, da bom mogla en mesec spet čakat in upam, da naslednja M ne bo spet na soboto??? Malo sem razočarana.. saj bi mi lahko zadnjič, ko sem bila tam, dali te injekcije in bi danes začela, zdaj pa res ne razumem. Skratka, minlo me je do vsega. Itak čakam od januarja, ko sem se naročla, da se nekaj zgodi. Zdaj se mi že zdelo, da se končno nekam premika, zdaj pa to. Poln kufer imam že vsega, res me mineva in nimam več volje. V ponedeljek bom šla tja, ker imam opravke v mb, in res upam, da to dobim in ne bo prepozno za ta cikel in več sreče prihodnjič. Mislim, bolj si potrpežljiv in čakaš in se sprijazniš, da pač vse traja, da so dopusti, da dosti punc čaka in da boš že na vrsti, da saj bo vse ob svojem času, itd., pol pa to. Danes pa me je res potolklo... 100 let vse traja.. ah. Sem mogla malo pojamrat...

Upam, da ima katera od vas kakšne boljše novice, prosim lepo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.9.2019 8:51:13   
Uporabnica123
Sanka. Tudi meni niso odpisali prvic samo sem imela samo za tablete.. Pa sm pisala drugic pa so se mi opravicli in takok dobila datum.. Jaz recem da pojdi kr tja pa bojo ze uredili in nebo prepozno.. Oni se morajo na tvoj cikel prilagajat ne ti njim in ce bodo zdaj rekli da je prepozno in se en cikel cakat jih poslji nekam in naj razumejo kak je to ze enkrat.. Groza.. Upam da si kaj bolje in javi kaj bos zrihtala! Pri meni nobene novice. Tist izcedek je bil tri dni zdaj pa nic.. Cakam na 2.10 na kliniko.. ❤️


(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.9.2019 9:07:34   
Mariposa08
Sankka pomojem bi jim mogla težit dokler kaj ne ukrenejo... Veliko jih je, ko M dobijo med vikendom, in naj bi se oni prilagajali ravno toloko kot se moraš ti.. Pa kaj pop, čeje nedelja, sigurno imajo nekoga tam. Če pa slučajno danes ne urediš nič, pa greš jutri tja, malo popizdiš, poveš kako je in ti verjetno bodo dali te inekcije, da se lahko pričneš špikati. Glede UZ na 8 dan, ko pride na nedeljo, če je takrat sigueno tudi takrat lahko uredijo, da ti UZ naredijo, če je to takrat potrebno, če ne ti pa UZ naredijo na 9 dan, ko je ponedeljek. Verjamem, da te to vse vrže iz tira, tudi mene bi. Poskusi še enkrat poklicati tja in bodi kr malo bolj ostra, očitno samo tako lahko kaj dosežeš. Upam, da kaj urediš.



Moja M se tudi bliža pa še prehladila sm se, ravno tako obdobje je, da bom očitmo kmalu obležala 🙄

(odgovor članu Uporabnica123)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.9.2019 17:02:37   
Anonimen
M bi morala dobiti danes (vsak mesec tocna!) ampak sem zjutraj ko sem sla na wc opazila dolgo sluz ki se je vlekla iz mojega spolovila. En vecer prej sva mela spolni odnos je mozno da je to od tega al je ta sluz kaj drugega? Znakov M nikjer ni razen tega da me prsa bolijo in nic drugega. Je mozno da je tokrat uspelo?Se opravicujem za neestetsko napisano ampak povem tako kot sem videla :)Lp.

(odgovor članu Mariposa08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2643
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.9.2019 17:10:39   
Anonimen
Ja naslednji dan po odnosu je sluz navadno od tega... Lahko pa tudi ne. Prsa pa bolijo zaradi progesterona pred M. 


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2644
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.9.2019 17:14:56   
Anonimen
Koliko dni po zamujeni M ponavadi delate teste? Da je najbolj siguren

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2645
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.9.2019 17:20:05   
Anonimen
Jaz ga nikoli ne delam. So preveliko razocaranje ce ni nic. Pomojem bi ce bi en teden zamujala :) 


Mogoce malo neumno vprasanje. Ampak koliko casa po SO vstanete? Kaj dvigujete noge v zrak? :) hehe nekje sem prebrala da naj bi do jajceca prispeli tudi samo 10-20 spermijev :O

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2646
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.9.2019 17:24:39   
Anonimen
Jaz pocakam 5 minut v lezecem polozaju pol pa ko ustanem se itak use ven zlije. Ampak pravijo da je to sam tekocina k spermijem pomaga do jajceca. Nevem to za noge u zrak sem tudi jaz ze slisala pa pravijo ene da je to butast nacin da ce spermiji mislijo pridet do jajceca bodo v vsakem primeru al ti lezis al stojis al mas pa noge v zrak.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2647
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.9.2019 11:56:56   
Uporabnica123
Sanka si zrihtala kaj?

Ajda danes imas ti pregled na kliniki ce se ne motim ne? Javite se kako bo :) 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.9.2019 13:18:54   
*Ajda*
Jaz imam jutri pregled na kliniki😊komaj čakam, da se končno premakne kam.. Vsaj upam, da se bo, da dobim kakšne tablete al neki😊


(odgovor članu Uporabnica123)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.9.2019 20:36:51   
Sankka
Evo mene.


Po 100 klicih, ko se je oglasala tajnica pa je blo zasedeno pa zvonilo v prazno, se je le oglsila prijazna sestra. Je rekla da fajn da sem poklicala, ker ima 170 mailov odkar je prisla z dopusta. Svasta v glavnem heh. Me je kar za jutri narocila za UZ. Očitno gre to kar hitro, tak da jutri dobim injekcije. Malo me je strah, da bi se po njih zredila, tega res ne bi, sem se ene 10 let nazaj prevec namucila, da sem shujsala. Ocitno tudi ni panike ce se ne zacnes pikat ze drugi dan cikla ampak povsod je bil ta drugi dan omenjen. Pa tudi cudno da cez vikend ni blo nikogar na ivf, ko sem klicala. Bom jutri malo povprasala kako in kaj. Malo mi je tudi bed it med M tja, pa dobro saj so vsega vajeni.
Upam da ne zbolis, K. Mene tudi nekaj hoce zgrabit, pa se zaenkrat upiram. Kdaj pa pričakujes M? Bomo vseeno stiskale pesti, kljub temu da si brez femare.
Ajda fajn opravi in porocaj! 

(odgovor članu *Ajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ponovna zanositev: Idealen premor med nose...
Načrtujeta drugega oziroma naslednjega otroka, pa se sprašujeta, kakšen je idealen in najbolj zdrav premor med nosečnost...
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?