|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.9.2019 14:07:50   
fracek
Zdravo punce. Danes sem opravila ultrazvok v neplodnostni in mi je rekla zdravnica, da je vse ok in celo ovulacija naj bi ze bila, ceprav sem danes komaj 12. dan cikla. Sem dobila kar malo upanja, da nama pa morda vseeno uspe, se preden naju dajo v postopek ❤ Drugi teden se enkrat na kri, potem pa pocakat na november na skupni posvet.Kar se tice nekih alt_ernativnih metod, se jih jaz verjetno do zadnjega ne bi posluzevala. Sem pa brala na forumu IVF 2019, da punce mnozicno  hodijo k enemu bioenergetiku v Prekmurje in kar nekaj jih je ze po prvi terapiji zanosilo. Jaz pac nisem dovzetna za te stvari, verjamem pa, da morajo energije v telesu tect, da smo zdravi in zadovoljni. Imamo pa ze po defoltu itak vsi neke blokade v sebi ... kakor koli, ce je komurkoli to v pomoc, seveda podpiram. Kaj novega pri ostalih?

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.9.2019 15:46:47   
*Ajda*
Evo punce, da vam še jaz poročam🙂 danes sem imela drugi posvet v neplodnostni.. Glede na izvide spermiograma in glede na to, da imam pco mi je rekla, da naju bo takoj poslala na ivf. V bistvu sem kar malo šokirana, ker sem upala, da uspe naravno... Po drugi strani pa vsaj ne izgubljam časa z tabletami in tko.. Nevem mešani občutki... Moram vse skupaj malo prespati pa bo... Tega sem se najbolj bala... Naj bi pa v roku enega meseca dobila povabilo na konzilij in potem zveva več... 


(odgovor članu fracek)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.9.2019 16:09:28   
Anonimen
Punce, so vam dali G tablete ala klomid tudi pred enim letom, ce ste imele redne M in svoje O in navzven ni nic zgledalo narobe? 

(odgovor članu *Ajda*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2653
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.9.2019 17:13:51   
Cali90
Jaz sem dobila femaro letos januarja pa imam redne M in O. Bedarija, da sem jih sploh jemala, če me zdaj vprašaš (če bi zanosila bi vrjetno rekla drugače), samo zredila sem se po njih zdaj pa te kg ne grejo in ne grejo dol pa ni važno kaj jem in koliko športam..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.9.2019 15:18:09   
accio
Pozdravljene punce, sem čisto nova tukaj 🤗
Rada vas spremljam že nekaj časa, sem se pa sedaj končno opogumila in tudi prijavila na forum. Midva sicer poskušava zanositi, ampak zelo malo časa (4m), tako, da se niti pod razno ne morem poistovetiti z vami, vedno pa držim pesti za vse vas! Komaj čakam, da katera napiše, da ima +! 😊
Je pa tale psiha res katastrofa. Od kar poskušava, sem imela že vse znake. 😂 Nazadnje mi je celo M zamudila par dni, pa mi še nikoli v življenju ni, je točna kot urca. Prav heca me 🙄 tudi vmesne krvavitve sem imela, pa prsi so me nenormalno bolele, skoraj že brce sem čutila hahaha 😂 doma nimam več testov nosečnosti, skrila sem menstrualni koledar in bom zdaj samo še uživala, pa bo, ko bo. Držim pesti za vse borke ❤️


(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.9.2019 19:30:53   
Sankka
Pozdravljena accio. Drzim pesti tudi zate, upam, da res ne prides tako dalec in da cimprej zagledas plus.


Ajda in Fracek, super da napredujeta v neplodnostni. Ta ivf pa je res hitro presenečenje. Ampak bolje to, kot pa da ves da bos cakala se kako leto.
Jaz sen vceraj dobila injekcije Gonala, v ponedeljek pa UZ. Jojoj punce, jaz in igle.. No go. Zdaj sem porabla pol ure, boga mama stala z injekcijo v roki, fant me je držal hah eh komedija. Koncno me zbode po pol ure, pa smo prehitro ven vzeli in je odmerek se ostal not, tak da je blo treba se enkrat pičit.. Hah. No saj ne boli ravno, samo tisti obcutek ko se ti igla priblizuje.. Upam samo, da se ne zredim od tega, pa ne zanosim. Bi mi bil bed. No bomo vidli, kaj je v planu za mene. 
K1234 kako si ti, prehlad in M?

(odgovor članu accio)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.9.2019 20:18:18   
Anonimen
Zivjo punce. Zanima me ce ima katera izkusnje oziroma kakrsen koli podatek o tem kako lociti menstruacijo in krvavitve v zgodnji nosecnosti? 

(odgovor članu Sankka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2657
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.9.2019 21:42:06   
Cali90
Pozdravljena accio, ja kakšen + v teli debati bi že kar prav prišel. Na žalost, že kar nekaj časa ni bilo nobenega. Vse se bolj kot ne premikamo v neplodnostne ambulante. Jaz sem danes prvič obiskala eno, sicer z mojim za spermiogram ampak še vseeno, prvič sem prestopila ta prag. Je kar malo čuden občutek, ko prvič prideš a ne punce? Sva pa izvedela, da naj bi bilo z njim vse OK, tako, da je problem verjetno pri meni, kot sem predvidevala. Uglavnem u petek grem na HSG tako, da bova v tem tednu že kar nekaj stvari izvedela. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.9.2019 7:26:15   
Uporabnica123
Vidim da se vam stvari premikajo naprej. Super vesela za vas! :)Sankka jaz nisem zbolela sem okej in pobegnila s kolegico na morje za par dni se zadnjic letos :) malo na odklop.. Nevem tocno kdaj naj pricakujem M ker z femaro sem imela na 24 dan.. Drugace redno pa imam na 28 dan.. Tako da nevem kak bo. Je pa res da ta mesec nisem gledala kdaj bi lahko bla O in tudi pridna nisma bla veliko.. Nimam upanja sa je sploh prislo do naravne O brez tablet.. Sem pa 18dan cikla danes. Drugi teden imam poavet spet na kliniki :) Drzim pesti za vse in dobrodosle tiste nove! Posiljam morski pozdravcek❤️❤️

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.9.2019 8:08:31   
Anonimen
Bila sem na UZ rodil in je G ugotovila, da imam nakazane pco. M imam vsak mesec, na cca 28-31 dni, kaksen mesec morda za 3 dni zaostane. Tudi o sem dolocila zdaj ze 4 mesece zapored, prej me to ni zanimalo. In tudi videla je, da je ta mesec bila o. In da misli, da bo ratalo spontano, da mi spodbujevalcev se nebi dala. Hormoni so v meji, bolj nizki in nikakor ne nakazujejo pco. Imam pa kaksne 2 leti po stegnih majhne akne, pa nisem vedela cemu pripisati. Ima katera pco in kljub njim redne m in o? Ali lahko pco kako drugace vplivajo na zanositev, ce imas svoje o? Tezav s tezo nimam. 

(odgovor članu Uporabnica123)
  Neposredna povezava do sporočila: 2660
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.9.2019 11:57:44   
fracek
Hej hej. Zgleda, da bo naslednje mesece pri nas res napeto. In strinjam se, da je ze cas za pluske.Ajda, super novica. Te pa cist razumem, ker sem zadnjic tudi sebe zalotila, da imam se vedno veliko upanja za naravno zanositev in mi je cuden obcutek, ko razmisljam, da bom mogoce kmalu v postopku umetne. Si pa ne belim glave se s tem, kar bo, pa bo ... bo ze moglo bit 😁Sankka, hahaha, ste se druzinsko lotli zadeve 😁 Super, samo da zadeve stecejo. Drzim pesti. Sem videla, da si se tudi ze vkljucila k IVF-jevkam na forum. Sem celega prebrala, ker me je zanimalo, kako potekajo nadaljnji postopki. In full noseck zadnji cas, tako da pogumno naprej. Se sreca, da imamo strokovnjake na tem podrocju, ceprav preberes res svasta, kaksne grozne izkusnje imajo nekatere. Accio, dobrodosla. Zelim, da vama uspe prej kot nam. Porocaj 😉 Vse mozne znake nosecnosti pa smo po mojem tukaj imele vse. Meni so se zaceli ze prvi cikel, ko sva zacela delat na tem. Po dobrem letu me je malo spustilo, sem pa se vedno pozorna na vsak izcedek ali krc. Ne mores, da nebi 😜Anonimna. Vgnezditvena krvavitev naj bi bila bolj izjema kot pravilo in jo tezko locis od zacetka m po mojem, se posebej, ce imas ze tako kaksne pms izcedke. Se mi zdi, da ko se veliko ukvarjas z zanositvijo, te zacnejo tudi hormoni malo hecat, in se pojavljajo zadeve, kj jih prej ni bilo. Vsaj pri meni je bilo tako. 😉Lepo bodite in NI PREDAJE 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.9.2019 19:34:55   
Anonimen
Fracek. Ne mislim vgnezditvene.. v mislih imam predvsem krvavitve v prvih nekaj mesecih, ki bi lahko skodile plodu. Namrec slisala sem ze da so nekatere mamicr imele M oz. Nekaksne krvavitve v casu M se tri mesece po tem ko so ze vedele za nosecbost. Kaj pa v primeru da le tega se ne ves in imas nekaksne krvavitve. Berem po drugih forumih in povsod pisejo da zenska to pac ve da ne gre za M in je treba ukrepat. Meni se pa tudi moja M zdi malo cudna zadnje 2 meseca. Ponavadi je taka mocno rdeca in v njej polno sluzi. Zdaj je pa kar nekaj kot da bi bila razredcena z vodo, zelo malo je kosckov sluzi. Bi mogla zagnat paniko?

(odgovor članu fracek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2662
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.9.2019 20:16:55   
fracek
Aja, sorry, narobe razumela. Ja v primeru, ce se ti zdi cudna m, naredi test, pa potem dalje 😉 Menstruacije se lahko spreminjajo, niso vedno obilne krvavitve. Pri meni je ze tako. 


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.9.2019 11:56:18   
Mariposa08
Zdravo punce, evo moja M je tu, danes prvi dan, žal tisti lep folikel ni bil nič uspešen. Itak clomid rabi čas da deluje tako, da upam, da do novega leta bo kaj, bi bil že čas. Tudi mene je bilo kr strah in težko sprejmeš dejstvo, da moraš na umetno oploditev, ker ti vzame še tisto malo upanja, ki si ga imel, da bi naravno uspelo. Ampak z umetno ali brez nam bo že ratalo :)




Cali kako je bilo na hsg, kaj so ti rekli? Sankka super, da si uredila z inekcijami, upam, da ni prehudo to špikanje, bi te kar jaz prišla špikat, če bi bila bližje, jaz nimam problemov s tem, ker sem v tem fohu 🙈🤗 potem si ti prva, za katero držimo pesti, jupii 😀Fracek imaš lepe napovedi, upam, da se kej prime kmalu, bi bilo fajn, da zdej začnejo pluski padat ne sam minusi 😊

Ajda lepo, da napreduje pri vama, verjamem, da te je umetne strah, tudi mene je, če/ko pride do tega vem, da me bo kr stisnilo ampak smo borke in se ne damo, vse bomo preživele, na koncu pa lepo poplačane z našimi sončki 😊 tako, da čim bolj mirno v postopek, enkrat mora uspet :)

(odgovor članu fracek)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
   RE: Noseča vsak mesec znova
29.9.2019 9:47:44   
Cali90
HSG boliii, zelooo booolii. No vsaj mene je. Drugače pa je desni jajcevod prehoden. So mi pa rekli, da glede na bolečino je možno, da je bilo kaj notri pa da se je zdaj spucalo ven. Zdaj ne smem zanosit en cikel pa mi je res smešno po vsem tem času se nekaj pazit, če že prej ni uspelo več kot eno leto 😂 Zgleda, da sva midva oba OK in zdaj od G pričakujem spet kakšno femaro in spet čakanje.. no upam, da mi je res tale HSG malo prepihal jajcevod in, da bo hitreje uspelo. 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.10.2019 10:20:49   
Uporabnica123
Cali upam da si ok zdaj :(

Mariposa za kolko casa pa imas clomid? Naj se hitro dnevi prestavijo da bos cimprej imela O :) drzim pesti! Sanka kako si ti kaj? Jaz sem se danes zbudila z taksno vtroglavico da sem bila kot pijana po stanovanju kaksno uro. Nevem kaj je to :D jutri imava na kliniki posvet tako da drzite pesti da se stvari premaknejo naprej in dobima datum za umetno al pac nekaj takega ker imam poln kufer tablet ki ne naredijo nic :) sam upam da nebodo rekli cez kaksno leto na umetno zdaj oa probajta naravno.. Ker se mi zmesa

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.10.2019 15:23:31   
Anonimen
Zivjo punce. 5 mesec poskusanja je mim in zal neuspesno. Tokrat bom poskusila s testi ovulacije da vidim kdaj in ce jo sploh imam... zanima me kdaj naj bi se tej testi delali? Je to kje doloceno? Nekje sem prebrala da pri 12. Dnevu cikla in potem od tega dneva vsak dan naprej. Ima morda katera kaksne druge informacije?

(odgovor članu Uporabnica123)
  Neposredna povezava do sporočila: 2667
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.10.2019 15:48:41   
Uporabnica123
Jaz sem delala kar od 10ga dneva pa tja do 17ga. Za ziher :) odvisno je kak dolgi cikel imas. Nekje na sredini bi mogla bit. Dan gor ali dol :) 


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.10.2019 15:58:08   
Anonimen
Do zdaj sem imela M na vsakih 28 dni zadnje 3 mesece pa mi vsak mesec zamudi za dva ali tri dni tako da sploh nevem vec kdaj imam ovulacijo 😐

(odgovor članu Uporabnica123)
  Neposredna povezava do sporočila: 2669
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.10.2019 16:07:37   
Uporabnica123
Torej med 13 in 16 dnem vrjetno.. Samo to je cist informativno. Ene majo ze 10 dan ene 18 dan.. 


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.10.2019 19:14:29   
Anonimen
Anonimna, upam da se ti ne pridružim v prihodnjih dneh in da nama v 5. ciklu uspe. Ovul. testi so zakon. Kar testkaj od cca 12. dneva naprej dokler ne bo LH vrha. Pa ko se črtica otemni kar dvakrat na dan, ker lahko sicer tudi zamudiš.


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2671
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.10.2019 6:32:19   
Sankka
Hej punce.
Danes imam IUI. K1234, mogoce se vidiva na kliniki 😁Z injekcijami gonala sem pridelala dva folikla. Vceraj ponoci sem dobila stop injekcijo, pa sem potem preverila, ce je res, da je nosečniški test pozitiven po tej injekciji, in ja, je😋 (jaz ful prevec stvari naredim za finto 😁).Nimam nobenih pricakovanj, pravzaprav sem zelo malo razmisljala o tem. Sem ze v oni fazi, ko imas vsega vrh glave.
K, upam da se kaj premakne danes, vsekakor porocaj.Mariposa zal mi je za tvojo M.. Ne vem pa ce clomid rabi, da deluje. Jaz sem prvi mesec jemanja imela 4 folikle recimo, tak da je ze deloval. Samo v 5 mescih clomida pri meni ni blo ucinka. Upam da pri tebi bo. Saj je v veliko primerih ucinkovit.Fracek drzim pesti tudi zate. Jaz se nisem uspela celega forums prebrat, ampak kolko sem ga, je vse skupaj srednje spodbudno heh. 
Joj jaz sem se zbudila z nekimi kar hudimi bolecinami, se mi zdi da ne v grlu, ampak zraven grla.. Ne vem kaj bi to blo. Al kaka scitnica od hormonov, al pa me kaka angina lovi... To ne bi blo treba zdaj. Upam da bo bolje 🙂
Lep dan punce, moj bo predvsem zanimiv. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.10.2019 8:23:49   
Uporabnica123
Jej sanka!! Vesela zate da je koncno ta dan tu :) mogoce se res vidiva pa nebova vedle ena za drugo 🙈 srecno in drzim pesti!! 😊 


(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.10.2019 9:21:09   
Sankka
Zaj bom ze vse gledala, pa si misla, da si mogoce ti :p hvala, tudi ti uspesno resi! 


(odgovor članu Uporabnica123)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.10.2019 14:01:48   
Uporabnica123
Sanka kako je bilo? Jaz sem dobila danes da grem tudi na IUI. Javiti morem ko dobim M to bi moglo zdaj v naslednjih dneh dobit potem pa dobim navodila naprej. Ti so dobila takoj inekcije ali potem ko si javila za prvi dan M? Vem da si nekaj pisala da je bil glih vikend pa nekaj nisi mogla.. Pa sm pozabla tocno kaj


(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?