|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.9.2018 22:47:03   
naty1989
M je res ena tečka nesrečka. Čeprav če pomislim nazaj sem pa bila vesela včasih oz.do zdaj da sem jo dobivala, ker sem potem vedela da je vse ok. Ker če je pa ni, so pa spet druge težave tu. Čeprav bi zdaj res raje videla, da je ne bi več bilo, ampak ok, se poskušam sprijaznit da pač enostavno more tak bit.
Držim pesti da bo čimprej mimo in s čim manjšimi bolečinami. Jaz nimam nekih hudih bolečin, včasih sem imela take da nisem mogla pokonci stat, sem se mogla vsest, pa še včasih nisem mogla me sedet ne ležat, tako me je bolelo. Pa slabo, bruhanje vsak mesec. No potem pa ko sem jemala tabletke so vse bolečine izginile, kot da nimam M. Zdaj ko jih pa ne jemljem več, pa je boljše, sicer vem da jo imam, ampak ni tako hudo.
Imaš vedno take bolečine?

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 576
3.9.2018 7:36:07   
abracadabraa
Mariposa, a zdaj ko si pila ta mesec caj, imas kaj hujso M? Mocnejse krce, vec krvi? 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 577
3.9.2018 10:21:14   
Mariposa08
Naty super, da si se imela lepo na morju , ja težko je , ko se morje konča ampak , saj bo spet kmalu pa zimski dopust , hehe :) nič mi ni bilo hudo , ko je M prišla, itak sem jo nekako pričamovala po občutku.
Abracadabraa morm rečt, da me čisto nič ne boli , M je sicer zelooo močna, je bila tudi prej , ampak bolečin pa vidim , da nimam, pa jih ponavadi imam in to hude , da se zvijam od bolečin , nevem ali je to zaradi čaja aki pač tako en mesec pride, da ni bolečin :) 

Lillyy super, da su začela že slončkat :) jaz sem danes začela spet s klomidom, še ta cikel in moram danes poklicati G da se naročim ta mesec pi O , da vidi če sem kaj reagirala na klomid. Nam bo pa jesen kaj prinesla ali pa zima, ko bo hladno mi se bomo pa lepo stiskali :))

Neposredna povezava do sporočila: 578
3.9.2018 11:48:47   
naty1989
Mariposa08
No super, da greš do G, da veš kako dalje in če je seveda kaj učinka bilo. Pa poročaj kaj bo? Veš kaj me zanima. Kaj je tebi G rekel, da boš s tem klamidom ali kako že lažje zanosila ali enako ne? Ali boš potrebovala več časa za uspeh ali bo takoj? Mislim tako me zanima kako je če začneš kaj jemat, če je res potem kak efekt ali moraš ravno tako čakat več mesecev. Tudi me zanima, če ti G reče da boš težko zanosila, če mi slučajno kaj takega reče, da vem na kaj se naj pripravim.
Jaz bi še kr bila na morju, me vleče nazaj. Ampak kot si rekla, zdaj pridejo pestri dnevi in se bom hitro privadila nazaj. Jaz tudi ateju hodim pomagat ima kmetijo in ima veliko deka, pobiranje krompirja, trgatev, delo v rastlinjaku in še in še...ne zmanjka.

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 579
3.9.2018 17:13:26   
Mariposa08
Naty kontrolo imam zaradi klomida, da visi, če reagiram na klomid, če do ovulacije dosti močnejše s klomidom, kot so bile prej brez tega. Jemljem pa klomid , ker brez njega so O vseeno šibkejše ker imam PCO . Ni nujno , da ti bo tvoja G kaj predpisala, da bi jemala, prvo te bo tako ali tako pregledala pa bo potem že videla kako in kaj naprej. Kdaj pa imaš namen iti do tvoje G ? 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 580
3.9.2018 21:29:15   
Lillyy
Evo mene, sem prej šele prišla domov.Sem bila pri G, imam malo vnetja. Dobila Canesten, imava terapijo oba in 3 dni nič slončkanja. Sem dobila še dvojne tablete za neko uravnavanje vaginalne flore. Brisa mi zaradi vnetja ni naredila. Mi je pa naredila ultrazvok in je rekla, da imam vse super, niti nobene ciste in polipov.  Sem prav vesela, ker mi ga niso nikoli delali.Edino mi je čudno, je rekla da vidi da sem ravno po O. In sem jo potem vprašala, da kako je to možno, če naj bi jo imela čez 1 teden. Mi je rekla, da ženske nismo roboti in da naj kar neham šteti ovulacije in se ubadati s tem in da se vidiva čez kakšna dva meseca, ko bom noseča 😀
Mariposa, upam da boš hitro mimo z M. Naty, ti si pa že v akciji 😀 Abracadabra, polagamo vse upe nate 😀

Neposredna povezava do sporočila: 581
4.9.2018 9:20:59   
naty1989
Mariposa08
Aha, ok. No samo zanimalo me je kako je s tem. Nisem se še nikoli srečala s tem, pa kaka informacija ne škodi.
Ti želim da bi pomagalo, pa da bi bile O kar se da močne. 

Neposredna povezava do sporočila: 582
4.9.2018 9:31:50   
naty1989
Lilly!
Ja to so pa super novice, a kar čez 2 meseca, to pa ne bi bilo slabo ne?
Hja O je čudo narave, nikoli ne veš kaj se z njo dogaja, kdaj bo prišla, če sploh bo... tako da bi se kr strinjala z zdravnico, da nismo roboti oz.robotke, da O ni vedno na isti dan, da ima svoja nihanja, 1x je prej 1 x kasnej...lahko je tudi velika razlika iz enga meseca v drugega.
Kdaj pa naj bi imela O po tvojem? Mislim po izračunih? Oz.koliko je razlike med pravo O ( ki si jo imela) in za tisto ko si ti mislila da bo? 
Je pa res da si ti v najlepših letih za zanositev, 26 jih imaš oz.27 si imela? Če se ne motim. In lahko si res prva med nami, da zanosiš, kar se tiče let si v prednosti. Je pa res da ni vse v letih. No bomo videli 😊. 

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 583
4.9.2018 9:34:54   
naty1989
Lilly!
Zdaj sem se spomnila, midve sma na isti dan dobile M kot da bi se zmenile. Mogoče je še O bla na isti dan?haha. Ali pa zelo blizu. Vse je mogoče. Zato me tudi bolj zanima.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 584
4.9.2018 22:16:37   
Lillyy
Naty, mislim da je zelo težko verjetno, da bi imele še O na isti dan. Možno pa seveda je 😀. Meni se je očitno nekaj zbluzilo. Po mojih izračunih, bi morala imeti ovulacijo nekje 9. 9. Zadnja je bila 10. 8. Tako, da časovno datumi vsekakor ne ustrezajo. Me zanima kaj bo zdaj konec tedna, čeprav testov pomoje ne bom delala.  😀Stara sem bila pa 26, ma kot si rekla, leta lahko nič ne pomenijo.Mi je pa rekla G, da se moram vsaj 1 leto trudit, da lahko kaj. No saj to že ptički čivkajo 😁

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 585
5.9.2018 12:15:42   
Mariposa08
Lillyy ja super slišat, da je vse v redu :) no upamo, da se napovedi tvoje G uresničijo :) Jaz moje G na tel ne dobim, kličem že 3 dni pa nič, bo treba očitno se osebno naročit:/Drugače M je pri koncu, moram rečt, da me ta mesec mee M ni čisto nič bolelo, mogoče je pa res čaj vsaj k temu pripomogel:)

Abracadabraa kaj novega pri tebi ? Tiste vrtoglavice ali kaj di imela, mogoče pa je kaj na tem, nevem ali si samo imela nižji pritisk? Javi se kaj;)

Naty kako si ti? Kdaj boš šla ti do G ? Sej verjetno je vse ok, samo kot pravijo včasih malo traja , da trofiš lih pravi cajt , hehe :)

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 586
5.9.2018 12:45:50   
abracadabraa
Juhuuu, ugaaniteeeee! Moja M je ze tuuu! :/// prehiteva

Neposredna povezava do sporočila: 587
5.9.2018 17:24:38   
Mariposa08
Abracadabraa žal mi je, da te je M obiskala:/ očitno nam bo jesen in zima bolj naklonjena, kot nam je bilo pa poletje :/Upam, da vsaj nimaš bolečin, jaz jih nisem imela pa imam drugače zelo bolečo M, tako da možno da zaradi čaja nevem, če tudi ti bolečin nimaš je mogoče res zaradi čaja. Naj ti čimorej mine tečka pa da končno nosečkamo , sej bo :)

Neposredna povezava do sporočila: 588
5.9.2018 19:07:13   
abracadabraa
Hvala, upam, mine cimprej.. Zaenkrat se cakam moje bolece krce.. Verjetno me bodo to noc obiskali.. Ker ponavadi jih imam ko se konkretno ulije.. Zdaj pa je se v zacetni fazi kapljanja in packanja.. Ampak, kot pravis, nam bodo ze jesenski pa zimski meseci mogoce bolj naklonjeni:) 

Neposredna povezava do sporočila: 589
5.9.2018 22:28:02   
naty1989
Lilly
Hja, bu bilo res smešno da bi imele O na isti dan, ampak nič ni nemogoče. Pri O je še nemogoče mogoče. Nikoli ne veš. Ampak lahko pa da sma bile kar blizu. Tudi jaz mislim, da je O že bila. Ampak to samo mislim, kaj je pa res pa bog ve, haha.
Mariposa08
Jaz sem ok. Za G še bom malo počakala, nočem neke panike delat, ampak ja sigurno pa če ne drugega da bom jaz mirna, pa vedla pri čem sem, bom šla nekje po 10 mesecu, raje prej kot prepozno. Sej veš točno tistih 12 mesecev čakat, pa sploh ne veš na kaj je že malo brez veze. Bi šla že po 9 mesecu, ampak tisti en mesec zraven še raje počakam. Se pa že veselim, da bom te zvedela kako pa kaj naprej, pa da dobim odgovore. Že komaj čakam.
Ja to je res zanimivo, tudi jaz se sprašujem, če si zdrav, zakaj hudiča traja tako dolgo??? Malo za šalo, pa malo zares.
No če je vse ok, z mano ne vem, me ful zanima že, le v čem je problem. Upajmo samo da je potreben samo čas, da ostalo štima kolko tolko. Vem pa ne. Rada bi vrjela, da če imam redne M, da je potem vsaj vse ok, samo ko to nič kaj ne pove.
Abracadabra
Tudi meni je škoda da je spet M tu. Samo kaj čemo, sej v bistvu že več ni kaj dodat, zgleda da je res 1 leto tista meja. Meni vsaka M znova to pove in vedno bolj vrjamem temu, da se lahko do enega leta res na "zobe mečeš" pa ne bo.
Si kaj žalostna? Boš šla do G, ali si že bila?

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 590
6.9.2018 7:02:19   
abracadabraa
Naty, jaz bom kar se 1mesec pocakala.. Torej se 10. Pa bom oktobra sla, kot sem imela namen nekako..Ja, kot vsak mesec do zdaj, je prisotno neko razocaranje zalost, ampak ne tako kot mocno.. Vsak mesec je drugacen in tudi obcutki ob temu.. Vem, da za zdaj vec kot toliko sama ne morem pomagat.. Zato mogoce.. 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 591
6.9.2018 13:19:41   
Lillyy
Abracadabra, zelo mi je žal za M 😐 Sem res upala, da bo vsaj tebi uspelo ta krog 😀 Ja nič, gremo skupaj dalje 😀Jaz moram reči, da sem od obiska G zelo pomirjena in tudi vam punce svetujem, da greste. Pač mislim če ste tako kot jaz, da vam sploh še niti ultrazvoka nikoli niso delali.Mene je to najbolj skrbelo, bi lahko imela PCO, pregrado ..in bi potrebovala tablete oz. operacijo.

Neposredna povezava do sporočila: 592
6.9.2018 19:24:39   
Mariposa08
Jaz sem danes začela spet novo rundo s čajem, bom vidla, če bo več sreče ta mesec, čeprav mi ta september nekaj ni ravno naklonjen, vse gre nekaj narobe ta mesec pa šele začel se je hihi :)Abracadabraa boš pila čaj ta mesec ? Naj ti M čimprej mine in brez bolečin :) Pa gremo spet skupaj čez novi mesec, jaz sem se tako odločila in tako mora bit.. vsak mesec do konca leta bo ena od nas zanosila in potem bomo čvekale dalje :D ravno 4 meseci so še do konca leta in vsak mesec ena zanosi, če pa vse naenkrat pa še tolikoo boljše , hehe malo za hec , malo za res ;))

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 593
6.9.2018 22:50:32   
naty1989
Abracadabra
Tako je, vsak mesec je drugačen, je vedno upanje, da bi uspelo, ampak po drugi strani, pa pač skušaš razumet vso zadevo, da gre počasi, pač probaš dat svojemu telesu čas. Čeprav je to včasih težko, ampak ni druge kot veliko potrpežljivosti je potrebne. Če ne drugega se bomo naučile biti fullll potrpežljive v življenju in fullll vztrajne tudi glede drugih stvari. Vsako slabo je za nekaj dobro. Mogoče pa lahko še ta čas ko čakamo na zanositev izkoristimo za uživanje s partnerjem in nasplošno v življenju. Ali še kam gremo...ker vsak reče nekomu ki ne more zanositi, naj še ta čas uživa, otrok bo že prišel. Mogoče bomo me komu isto rekle.
Razočaranje je pa vseeno ja, pa črne misli, kaj če ne bo nikoli...ampak se malo lažje pobereš pa greš v nov krog. Če ne drugega, ko misliš it do G, da izveš kaj je, se tisti mesec bolj sprostiš in pomiriš, pa mogoče ravno takrat uspe.

Neposredna povezava do sporočila: 594
6.9.2018 22:55:05   
naty1989
Lilly
Pa ti G ni rekla, da še malo počakaj, ker se še ne trudiš 1 leto? Glede ultrazvoka mislim. Ker eni te verjetno preslišijo, če si prehiter. Tudi mene je malo strah, da nimam ki pregrade pa različne težave, da nimam ovulacij. Ampak probam čim manj o tem razmišljat, kar bo pa bo.

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 595
6.9.2018 22:59:41   
naty1989
Mariposa08
Super, se kr podpišem, glede zanositve vsak mesec ;) . Iz tvojim ust v božja ušesa. Samo zmenit se še moremo katera bo prva,druga,tretja in zadnja. To bo enega veselja, haha. Bomo začele še o veselem komentirat ne samo od tečke nesrečke M.

Neposredna povezava do sporočila: 596
6.9.2018 23:04:28   
naty1989
Aja še eno vprašanje, ko ste delale O teste. Kaj vas je v času O kaj špikalo po jajčnikih, mogoče kake napesti v trebuhu ali slabost? Mogoče kakšna sluz drugačna kot surov beljak? Pa kdaj je sluz bila pred O ali na dan? Pa če je bilo to špilanje ali kakšni drugi znaki (sluz)pred O ali na dan O? 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 597
7.9.2018 10:41:11   
Mariposa08
Naty jaz se kar javim za november, bi imela potem pdp ravno na moj rd, bi bilo fajn :) samo upam, da tisti gor kaj sliši naše želje, da jih začne že izpolnjevat , hehe :)
Glede O, mene začne špikati ene 3 dni pred O, tista sluz je nekako vedno od 12-24ur pred O se pojavi, ko je O konec pa izgine, špikanje je pa najhujše na dan O , takrat se tud vsesti ne norem, me dol tok boli, ni pa vsak medec enako, kakšn mesec me blago špika kakšn mesec me pa močno špika. 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 598
7.9.2018 11:53:43   
naty1989
Aha, ok. Meni je vseeno, je lahko že ta mesec, haha ali pa naslednji. Ja ko bi to tako bilo. Upam da nas res oni gor sliši, haha. Bi že lahko kako željico počasi izpolnil ja 😋. Samo je mogoče malo gluh, mormo bit bolj glasne, haha. Hec. 
No jaz sem ta mesec imela vsega, malo je bilo špikanja, tak rahlo, za trenutek mogoče. Tolko da čutiš, to je bilo v torek, potem je bila v sredo sluz. No potem se mislila, aha ok to je to. Pa je danes spet prišlo špikanje. Tako da kaj pa vem, je mogoče že to to, no ali pa bo skoraj. Pač pripravlja se malo par dni. No se vsaj nekaj dogaja, tako da upanje je. Hujše bi bilo če ne bi bilo nič od nič.
In ti kako si kaj? 

Neposredna povezava do sporočila: 599
7.9.2018 18:42:07   
Mariposa08
Naty jaz sem v redu , pijem čaj, se mi zdi, da sem prejšnji mesec lažje pila ta čaj kot pa zdaj ampak bo kaj čem, da vsaj malo pomaga bo super :) no sej je meni tudi vseeno kdaj uspe, še toliko bolje bi bilo , če bi uspelo že ta mesec hehe :) Mene občasno tu pa tam špikne ampak O še ni , je še prekmalu , šele tam v sredo ali četrtek bo O :)Kako si ti kaj Naty, si potem že po O ali čutiš, da imaš zdaj O ? 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.