naty1989
|
Lilly Hja, bu bilo res smešno da bi imele O na isti dan, ampak nič ni nemogoče. Pri O je še nemogoče mogoče. Nikoli ne veš. Ampak lahko pa da sma bile kar blizu. Tudi jaz mislim, da je O že bila. Ampak to samo mislim, kaj je pa res pa bog ve, haha. Mariposa08 Jaz sem ok. Za G še bom malo počakala, nočem neke panike delat, ampak ja sigurno pa če ne drugega da bom jaz mirna, pa vedla pri čem sem, bom šla nekje po 10 mesecu, raje prej kot prepozno. Sej veš točno tistih 12 mesecev čakat, pa sploh ne veš na kaj je že malo brez veze. Bi šla že po 9 mesecu, ampak tisti en mesec zraven še raje počakam. Se pa že veselim, da bom te zvedela kako pa kaj naprej, pa da dobim odgovore. Že komaj čakam. Ja to je res zanimivo, tudi jaz se sprašujem, če si zdrav, zakaj hudiča traja tako dolgo??? Malo za šalo, pa malo zares. No če je vse ok, z mano ne vem, me ful zanima že, le v čem je problem. Upajmo samo da je potreben samo čas, da ostalo štima kolko tolko. Vem pa ne. Rada bi vrjela, da če imam redne M, da je potem vsaj vse ok, samo ko to nič kaj ne pove. Abracadabra Tudi meni je škoda da je spet M tu. Samo kaj čemo, sej v bistvu že več ni kaj dodat, zgleda da je res 1 leto tista meja. Meni vsaka M znova to pove in vedno bolj vrjamem temu, da se lahko do enega leta res na "zobe mečeš" pa ne bo. Si kaj žalostna? Boš šla do G, ali si že bila?
|