|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.8.2018 21:19:58   
Mariposa08
Naty jutri se vračava z morja, v sredo imam rd , je bilo tudi tukaj hladno za zmrznit, se vidi da je jesen že na vidiku :/ No lepo, da boste do petka ostali, se boš lahko še malo kopala 🙂😜

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 551
27.8.2018 21:25:53   
Mariposa08
Joj ta tel pošlje sporočilo še preden stavek končam haha . Naty sej bomo tudi nisečnost trofile boš vidla, ko bomo najmanj pročakovale bo prišla:)
Anonimna super , čestitke za pikico, da lepo napreduje :))) ti nas kar obveščaj ;) a se je skril, da se ni vidlo ,no upam da se ti želja izpolni, sicer pa samo da je zdravo :)

Abracadabraa jaz sem čaj pila še 2 dni po O ali 1 dan po O potem sem pa nehala piti čaj, zdaj pa kar bo pač bo. Ti še vedno piješ čaj ?

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 552
27.8.2018 22:13:05   
abracadabraa
Mariposa, jaz se pijem ja, ker nisem bila prepricana itak okoli te moje O kaj sploh je.. Tako, da mislim, da z jutri ne bom vec in pocakala do predvidene M.. 

Neposredna povezava do sporočila: 553
27.8.2018 22:17:49   
Lillyy
Jaz bom samo na kratko, Mariposa ko si vprašala, ta mesec ne bom čajev in nič. Bom se poskusila čim manj sekirat 😁
Maaa kolk lepe slikce in mali pikec gor anonimna. Super za dobre rezultate. Jaz imam še vedno kar precej M, bo še malo trajalo, da bo mimo.
Danes sem po dolgem času eno znanko vidla, gre decembra rodit, sem imela kar malo cmoka.
Če sem kaj pozabila odgovorit se opravičujem, bom jutri še enkrat objave preletela 😎

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 554
28.8.2018 17:08:06   
naty1989
Mariposa08
Jaz te občudujem, kako si tako mirna in sproščena okoli zanositve? Mislim sej si jaz tudi mislim sej 1x bo. Ampak me še vedno tisti črvek gloda, naj že bo 1x, dovolj je čakanja,haha. Maš kak recept? Pa tisto včasih, ko dobiš M pa črne misli, da meni tak ne bo nikol uspelo. Pa si pol pomisliš pa sej ni tak črno vse, tud če ne bom imela otrok ne bom nič drugačna od tistih ki jih imajo...
Ja no, najmanj pričakovale, je to mogoče? Ker hočeš, nočeš pričakuješ, tako si nekako že sprigramiran, haha. Pričakuješ pa sam ne veš kaj. Ampak pričakovanje je skoz. Težko rečem, da pa naslednji mesec ne bi pričakovala. Sej imaš različne stvari, obveznosti, pa kam greš, se dogaja ja. Ampak vseeno da bi bil čist brez pričakovanj, pa ne vem če gre.
No jaz še uživam na morju, 2 dni še. Se bom še kopala ja to tak. Zdaj za nazaj pa za naprej, haha. Z vode me ne bojo dobili 😋. Treba izkoristit zdaj, pa nasplošno mam ful rada vodo, mislim se ful dobro počutim v njej. Je težko not it, ampak ko si pa not pa ven ne bi šov.

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 555
28.8.2018 17:11:23   
naty1989
Mariposa08
Kako pa si zdaj blizu M že? Oz.kateri dan?
Abracadabra
Kako si pol ugotovila O? ali je ni bilo? Kateri dan si pa že od M?

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 556
28.8.2018 18:52:31   
Mariposa08
Sem že doma, konec morja :)Naty 1.9 naj bi M dobila, se mi zdi , da se počasi že pripravlja , imam tak občutek. Mah kaj pa vem, včasih sem mirna, včasih se sprašujem pa kdaj bo že uspelo, ampak si rečem bo že ko bom najmanj pričakovala. Kaj pa veš za novo leto jih dosti zanosi, ko se nazdravlja vsak dan haha pa pozabiš na M in ali je uspelo ali ne :) pa pač bomo uživali v dvoje dokler nas pikica ne bo presenetila :) 
No super da boš se lahko še 2 dni kopala in sončila , jaz sem tudi rada v vodi, me ne moreš iz nje spravit, moj pravi da sem kot morska deklica , hehe :) Evo boš imela pa vsaj lep dopust pa boš mela zdaj ko se vrneš 1001 obveznosti in boš pozabila na M pa te bo mogoče kakšna slabost spomnila da se nekaj dogaja :))

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 557
28.8.2018 21:02:36   
abracadabraa
Naty, glede O ne vem, noben test ni pokazal mocnejse crtice. Nisem potem niti toliko razmisljala vec, ker itak ne morem vedet kaj dejansko je bilo. Bolecine in spikanje je bilo prisotno in to kar fajn.. Bomo videlo cez 10dni priblizno kaj bo.. 

Neposredna povezava do sporočila: 558
29.8.2018 8:42:56   
naty1989
Mariposa08
Poznam več parov, ki so zanosili pozimi. Recimo če pogledam malo okrog, so štirje pari dobili otroke nekje blizu v mesecih tam od avgusta pa do novembra. Oz.največ 3 pari so jih dobili oktober in november. Pa različni pari, stari tu 30 do 34. Zdaj bo še ena rodila septembra, ki jo poznam. Tako da če tako gledamo so zanosile nekje pozimi, od novembra pa do februarja. Takrat so najbolj plodni meseci, haha. Če vrjameš. Bolj za šalo kot zares. 
Drugače pa čist x, ko ti je usojeno, takrat pa je. Lahko se pridružiš zimskim srečnicam, lahko pa potem spomladanskim. Sej si na istem, samo malo dlje moraš čakat. So pa večinoma bile tam blizu leta že. Sem potem slišala za 3 ko so že bile na tem da grejo do G pogledat kaj te je, da ni. Ena je šla, sicer ne vem kako dolgo je trajalo, verjetno že blizu leta, pa so rekli da je vse ok, pa je še on želel it, takrat pa je potem bilo. No ena je pa izjema, ker je rekla da 10 let nista mogla met, potem splav, nato pa 3,4 mesece pa je spet uspelo, prej pa 10 let ne, to mi ni jasno. No pa je potem bilo vse ok.

Neposredna povezava do sporočila: 559
30.8.2018 14:39:42   
Mariposa08
Heeii punce ! Kako ste , kaj nivega pri kateri ? Abracadabraa imaš kakšen občutek, da bi kaj bilo ta mesec ? Naty res je , dosti jih pozimi zanosi , enu kasneje eni preje kaj čmo, bomo šle pa poleti rojevat, sploh ni panike hehe :)Jaz sem včeraj vstopila v novo deset_letje, v klub 30-letnic 😁😎😜upam, da bojo trideset_a boljša kot so bila oa dvajset_a :)Pijem že od včeraj pa pila bom še do konec vikenda 😉😎 uživajte , pa se tipkamo 😁

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 560
30.8.2018 15:19:55   
naty1989
Vse najboljše in najlepše za 30 - ko! Pa sej veš, da se ne bom ponavljala, naj se ti izpolni vse kar si želiš iz dna srca. Ja držim pesti, da bojo 30 - ta leta ta prava leta za tebe in vse nas. 
Drugače pa super, sicer nič novega, razen da se jutri vračamo nazaj domov. Danes še uživamo zadnje ure, pa je to to. 
Ja meni je tudi vseeno kdaj rodim, bo že mati narava poskrbela da bo takrat ko bom pripravljena, haha. Kdo bi si mislil da je pozna jesen in zima tako plodna, haha. Ja no tudi prav, pa naj bo še pr nas tako kot je pri drugih. 
Pa drugače? Je že M pred vrati? No pr meni pa bo že skor O, haha. Ne moreš vrjet kako se dnevi obrnejo. Pa vredi mi je zdaj ko so mi ciklusi krajši, zdaj je bilo 2 meseca samo 27 in 26 dni, to se kr obrne. Pa opet novi mesec, pa M pa spet O. Ojoj ne sledim več, haha.
Zdaj sem opazila, da sploh nisem računala kdaj bo O, sej veš sredina pa plodni dnevi...pa sem samo zamahnila z roko, ma to računanje, pa kdaj so plodni pa kdaj niso...ma jih bom dala malo na dopust,haha. In tudi jaz rabim dopust od O. Na koncu pa računaš pa si v akciji pa študiraš kaj zdaj so plodni dnevi ali so potem bolj pozno...pa te tu špikne, pa tam malo boli, joj zdaj pa je O pa hitro obvezno akcija...pa da ja ne boš zgrešo, pa je potem rezultat tak negativen, kljub 100% pokritosti... 1x ko pa ne bo pokrito pa boš mislo sej itak ne more bit, te pa lahko preseneti 😋. Pa smešno je, ko maš večkrat tak občutek rahle bolečine, mislim več dni, mogoče ne vem 1 dan pa pol čez par dni spet pa potem čez en teden ali 14 dni. Potem pa skoz misliš da je O, haha. Kot da imam 4,5 ovulacij. Na koncu pa mogoče še ene ne. 

Neposredna povezava do sporočila: 561
30.8.2018 16:05:04   
abracadabraa
Mariposaaa vse najboljse! Naj se ti izpolni cimvec zelja!Jaz pa nisem opazila nic posebnega oz.nenavadnega.. Me vsako toliko spika okoli jajcnikov in imam nek izcedek.. Belkast in gost.. Verjetno se pripravlja moje telo na M 😅Kaj pa ti? 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 562
30.8.2018 16:14:04   
Lillyy
Mariposaaa, sem se spomnila včeraj nate in seveda 100 stvari, mi je ušlo :) vse vse najlepše in najboljšeee! Saj veš, vsega polno in da bi bil bil ta mesec pravi mesec 😀😀 ti kar praznuj 😀 še zame kakšnega spij 😁 Jaz imam ogromno, ogromno dela v službi. Komaj danes sem mimo z M in bova upam da šele prvič slončkala v tem ciklu. Nimam preveč upanja, ker imam kar veliko stresnih zadev tudi trenutno in se mi kar zdi, da spet ne bo ... moje G še vedno ni, tako da naročila se nisem.
Abracadabra in Mariposa, kako sta vidve z dnevi do M?Naty, tvoja M je že mimo? Moja je res skoraj 1 teden tokrat vztrajala, grooooza.

Neposredna povezava do sporočila: 563
30.8.2018 16:40:05   
abracadabraa
Lilly, no evo tvoja M je mimo, se malo pa O,.. Mogoce zdaj ko bo delovno bo uspelo, ko ne bo fokus toliko na te dni kdaj bo O kdaj ne bo.Jaz imam se 1teden do M. Mariposa, ti nekaj manj a ne? Ampak, jaz vem, da ta mesec niti nimam kaj upat :) 

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 564
31.8.2018 8:02:12   
Mariposa08
Punce hvala za čestitke in lepe želje 😁Upam, da se nam vsem nam vsaj ro konec leta uresniči ta velika skrita želja , ki jo vse tako nestrpno čakamo :)
Lillyy kaj pa veš mohoče bo pa ravno ta mesec uspelo , ko imaš toliko dela, da ne boš imela časa razmišljati o tem :)Naty ti pa danes nazaj domov ane? Kako hitro dopust mine in morje gre , ampak ai se vsaj malo odklopila od vsega hehe :)Abracadabraa jaz zmže čutim, da prihaja M, jutri bi jo mogla dobit, nevem če me ne bo že danes presenetila , tudi če pride nič hudega, bo pa že naslednji cikel več sreče :)Ti si malo za mano z M , 1 teden se mi zdi , če se ne motim . A k tvoji G si se naročila že ?

Neposredna povezava do sporočila: 565
31.8.2018 15:30:18   
Lillyy
Mariposa, ma seveda se uresniči 😀 Naty, upam da si se spočila 😀 in Abracadabra, mogoče pa res. Čeprav zelo dvomim, mislim da se me spet vnetje loteva. Sem očitno bolj pod stresom kot mislim da sem. In spet bo vplivalo na slončkanje in  vse, sem prav že nesrečna. Sem se danes končno uspela naročit h G, imam jo že v ponedeljek. Sem rekla sestri da imam težave glede vnetij in pa da bi rada glede zanositve. Pa itak mi mora bris nardit. No upam da kaj pametnega izvem in pa res ne vem kaj naj s temi vnetji, 3 mesece sem mela mir pa spet ...

Neposredna povezava do sporočila: 566
31.8.2018 16:15:00   
Mariposa08
Lillyy vnetje je lahko tudi od preveč slončkanja včasih ali pa možno tudi zaradi stresa, pomaga če redno piješ probiotik. No super, da si se uspela naročiti k G , da te končno malo pregla in vidi kako in kaj je. Jaz čakam M , mislim da bo jutri že M prišla, potem se bom mogla pa tudi jaz pri G naročiti za kontrolo v tem mesecu. Čim manj se probaj sekirat za vse skupaj, boš v ponedeljkev vse zvedela kako in kaj je pa se ti bo zdelo potem to sekiranje čisto nepotrebno :) ne pusti delu , da te spravi v tak stres , saj vem, da je lažje to rečt kot naresti ampak včasih moramo sami sebe kar dobro v to prepričati, potem pa gre lažje hehe :)

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 567
31.8.2018 16:32:55   
Lillyy
Mariposa, nisva cel teden slončkala, sva včeraj prvič in to samo 1x. Lahko da sem še malo čudna, ker sem po M. Imam laktozno intoleranco in lahko samo mlečne izdelke brez laktoze jem in probiotiki brez laktoze pa ne obstajajo žal. Zelo zoprno. Ma upam da se uredi. Ja stres je pa itak najvecja katastrofa, sem ugotovila, da se ne znam prav dobro spopadat z njim.Močno, močno stiskam pesti, da ne pride Mariposa 😀😀😀

Neposredna povezava do sporočila: 568
31.8.2018 18:14:01   
naty1989
Ja sem že nazaj z morja. Ma ne moreš verjet kam so šli ti dnevi, pa še najdlje smo bli letos tam, pa je res tako hitro minilo da res ne morem verjet da sem spet doma,haha. Ja malo bo dela zdaj, ko je treba vse porihtata, ampak bo. Tako da se privajam. Ja sem že konec z M. Pa zdaj ne razmišljam o O, ker se mi zdi da je prejšnji mesec ni bilo, zdaj pa upajmo da ta mesec pride, če ne bo pa potem naslednji in naslednji...
Ja sem se spočila, je čist drugače. Sprememba dobro dene. Da nisi skoz v tistem, da moraš zanosit, pa kaj če ne bom...hja kaj če ne bom, pa bom drug mesec, ne bo čist nič drugače, razn majhno razočaranje, življenje bo šlo normalno naprej...

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 569
2.9.2018 9:58:33   
Mariposa08
Heii punce .. ! Evo jaz sem proslavila mojih 30 let 😁 !  Bilo je super, vzdušje pravo, vreme nas je prvo malo hecalo potem je pa sonček posvetil in je bilo super , dobila sem krasna darila in prav fajn smo se imeli kljub vremenu in seveda, me je M obiskala včeraj točna kot švicarska ura :)! Vedno kakšen dan zamudi, včeraj pa ja M ni mogla zamuditi mojega slavja haha :)Kako ste ve ? Naty že iz morja, si se imela fino:) ? Je kar težko tako spet potem se vklipiti nazaj ko je oa na morju bilo tako lepo 😜
Lillyy imaš še probleme z vnetji? Jutri inaš G ane , poročaj kaj ti bo rekla :) 
Abracadabraa pri tebi kaj novega, imaš kakšne posebne vonjave in želje po hrani , ali spet vse na M kaže ? Ti si še malo za mano z M , no bo pa jesen kaj lepega prinesla nam 😁😎

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 570
2.9.2018 10:17:49   
abracadabraa
Mariposa, lepo slisat, da si se imela super! Skoda samo, za obisk M :/Pri meni zaenkrat nic takega,.. Do M imam se 5dni. Cutim okoli jajcnikov spikanje, tako da vse kaze da se M res bliza.. Me pa zelo v krizu boli ta mesec :/ Ampak nobenih cudnih znakov, tako da 99,9% M bo :) 

Neposredna povezava do sporočila: 571
2.9.2018 16:01:37   
Lillyy
Ravno sem mislila napisati kaj je novega in vidim 2 nova posta. Žal mi je za M Mariposa, upam da se ne sekiraš preveč. Lepo slišat, da si se fajn napraznovala 😀 jaz si rečem, da to je zanalašč, da avgusta ni uspelo, ker pol bi blo preveč lepih stvari za en mesec, se mora malo porazdelit.Jaz sem ta mesec pa res prvič, da ne razmišljam samo o tem. Seveda se spomniš, ampak ne vrti se vse samo okrog zanositve.Ja, jutri imam G. Vnetje upam, da sem zaustavila, si dam takoj dnevne vložke stran in pa da cukra in kruha belega ne jem. Sva zjutraj po 3h dneh slončkala in me ni nič bolelo. Sem si mislila, da je bilo morda tudi, ker sem bila ravno po M. No vseeno bom pri G tudi vnetja izpostavila. Upam, da mi bo sploh vzela bris, če bi imela malo vnetja. Bomo videli. In seveda poročam.Abracadabra, sedaj še samo tebe čakamo in vse držimo pesti zate 😀

Neposredna povezava do sporočila: 572
2.9.2018 18:28:17   
naty1989
Ja abracadabra samo še pri tebi držimo pesti da vsaj tebe M ne obišče, vse me smo jo že dale skoz, no razn Mariposa. Ampak bo tudi pri tebi hitro šla. Hja, ni še čas punce, poletje ni nič prneslo, upanje je na jesen ali pa bolje na zimo, ko se te stvari tako zavlečejo. Pa pride kak prehlad, pa vnetje, pa zgrešimo O...ali pa O ne pride...v glavnem vsak mesec nekaj. Ah kaj hočemo, zgleda da še nismo na vrsti. Ampak gremo naprej, sej ni kaj. 
Mariposa upam da nisi preveč žalostna? Jaz nisem bila fejst, ker sem bila na morju, pa je bilo dosti lepih stvari in potem sem kar malo pozabila na žalost. No sej sem dobila solzne oči, ampak ni bilo nič hujšega.Ja super je bilo na dopustu, zeloooo hitro je minilo, prehitro, bi še bila kak dan. Je pa tokrat 1x tako da nisem jokala kot dež, ko sem šla z morja,haha. Ker drugače skoz, tisti zadnji dan ko se pakira sem čist fertik. Sem dobila malo solzne oči, ko smo se poslovili s tistimi ko so nama dali apartma (so Slovenci), ko je gospa rekla da upa da nama je bilo všeč, pa da se še vidmo drugo leto...ampak sem lepo dala skozi to selitev nazaj. Drugače pa ja, se je kr težko spet spravit nazaj na stare tirnice. Ampak počasi se bom.

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 573
2.9.2018 19:26:16   
abracadabraa
Ah, jaz ze cutim to tecko od M.. Verjetno me bo obiskala kak dan prej od pricakovanega.. Ponavadi me tako scipa dan ali dva prej.. Ooh tecka ena, ok, da je tocna, ampak ne rabi prehitevat noo..😅No sej, ko bo bo.. Samo naj mine s cim manj krci, ker prejsnji mesec me je res grooozno bolelo

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 574
2.9.2018 19:36:10   
abracadabraa
Ojoj, kako se mi je zdaj zavrtelo v glavi!! Nikoli se tako! Kako sem se ustrasilaa, da bom padla.. Joj kako grozno je to bilo

Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.