|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.8.2018 18:32:29   
abracadabraa
Lilly, ponavadi ob O nisem tako kot balon :D sem pa naredila test, ki je se vedno negativen. Se pa druga crtica tokrat vsaj pozna malo :) ne vem, ce bo na sliki vidno.Cutim pa ze spikanje.. Tokrat za spremembo na okoli desnega jajcnika :) 
user posted image

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 501
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.8.2018 20:40:16   
naty1989
Lilly
Imaš že mogoče kake znake podobne kot nosečniške? Ti si prva glede M ne? Pred nami.

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 502
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.8.2018 21:24:36   
Lillyy
Abracadabra, če običajno nisi napihnjena, potem najbrž res čaj deluje. Če je v mejah normale, potrpi in se bo pomoje telo navadilo. Ko sem brala izkušnje s krvomočnico, so ene pisale, da so morale prenehat. Bi znalo bit, da ti tudi ta čaj lahko naredi malo zmede. Ma, da bi vsaj nucalo 😁 ja, se tudi na sliki vidi že medla črtica. Jutri, pojutrišnjem bo zagotovo že +. Če se spomniš mojih slik, sem imela najprej medlo in naslednji dan že +. Kar v akcijo 😎😀😀
Naty, res je ja, jaz sem prva. M ne pričakujem v nedeljo, ponedeljek. Simptomov nimam, se pa na to ne zanašam sploh več, ker sem imela prejšnji mesec vse simptome pa ni bilo nič. Včeraj kot sem že enkrat zgoraj napisala, sem opazila, ko sem se obrisala čisto malo rjavega izcedka, bolj kot ena nitka. In potem nič več. Tako da edino to, če bi bilo možno, da je od vgnezditvene. Časovno bi se ujemalo, ampak lahko pa je kar tako, ne upam nič upat. Res je pa, da se mi to še nikoli ni zgodilo. Sem pa ta mesec veliko bolj skulirana. Prejšnji mesec sem že več kot 1 teden prej bila cela na trnih. Bo kakor bo 😀 kdaj jo moraš pa ti dobit? Ti si malo z mano, potem je Mariposa, ali sta ravno obratno. Sem pomešala že. 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 503
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.8.2018 21:39:20   
naty1989
Jaz sem bila 2 dni za tabo. Ti mas točno M ne? 28,29 dni? No jaz sem imela zdaj zadnje mesece 1x na 34 dni, 2x na 30 in 1x je bilo 27 dni. Tako da (ne) pričakujem tam od 27 - 30,31.8. Sem pa imela danes neki fejst beli tok, kot jajčni beljak. Ma to je ponavadi pred M. Sem pomisla, kaj pa če je O bolj pozno, ampak tud ne vrjamem. Pa tud malo me je bolelo dans , kot ob O. Samo danes, prej ko bi naj bila O pa ne. Ne vem, čudno bi bilo da bi O bila danes ko je 22.dan. malo pozno.
Tudi jaz probam bit čim bolj skulirana, kar bo pa bo. Kot ponavadi vsak mesec tudi ta mislim da M spet bo. Ker je vedno, bi že bilo čudno da bi me zapustila za 9 mesecov, haha. Se mi zdi, kot bi še vedno bilo prehitro za taka pričakovanja.

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 504
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.8.2018 21:55:05   
Mariposa08
Hei hei .. lep pozdravček z morja 😁😎Pa le imam net , a ni to fino :) sonce žge, plaže pa res neki niso preveč nabasane, kar mi je čisto ok ,je vsaj malo zasebnosti 😎
Abracadabraa tako je meni kazalo, naspednji dan pa je že bola močna črtica , tako da kar vsak dan ob isti uri delaj test pa boš lepo spremljala kdaj tvoja O nastopi :)
Naty možno je da je O, slišala sem od par punc, da ne glede na to, da sp imele M na 28,30 dni je O prošla dosti pozno npr.20 dan , lahko da se ti je cikel malo zamaknil in je O prišla kasneje . Zdaj kar v akcijo , pa kar bo pa bo :)
Lilly res je prvo si ti z M potem je Naty in potem sem jaz . Jaz naj bi M dobila 1.9. Amapk ne pride vedno točno , bomo videli kaj vo , znakov nimam nobenih, uživam na dopustu in nimam kej preveč nekega upanja , ta mesec sem tako da mo je vseeno a bo ali ne bo. Če bo bom zelooo srečna, če pa ne bo pa tisi ne bom tako močno razočarana . Mogoče je to vpliv r.d :)Lilly super , midva sva drugače se malo tako pogovarjala bi isto decembra ali februarja . Nič neke velike poroke ne bi , tako kot ti praviš samo ožja družina in to je to 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 505
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.8.2018 22:05:01   
abracadabraa
Lilly, mariposa.. Jaaa, me ze tako fajn spika, da pomoje bo jutri ze bolj vidna crta.. Tako, da zdaj kar akcija par dni😅S cajem bom se kar vztrajala, ker ni tako hudo, da bi mogla prekinit. Bomo vidli kako bo naprej.. 
Drzim pesti za vse vas, da vas M ne obisce! Ste vse kar nekako na kupu imele prejsnjic :) 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 506
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.8.2018 7:07:14   
naty1989
Mariposa08
Končno morje ne? Ta občutek ko vidiš to vodo in valove in plaža, kopanje, fajn vidica ko si not. Pa ta pogled s terase,mmm. Pa sprehod pol ob morju, ma ni lepšega.
Bi bila prav vesela, da bi O zdaj bila. Bi rekla, da bi mi kr na roko šla. Ker potem vem da tudi M še ne bo, vsaj do konc dopusta ne,haha. Bom se potem doma raje z njo ukvarjala kot tu. Ampak bomo raje počakali. Na koncu pa tako ali tako pride M še prehitro.
To tak, bi že bilo prelepo da bi bilo res, da bi te ta mesec ratalo 😋.

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 507
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.8.2018 10:50:21   
Lillyy
Mariposa, super da uživaš 😁 morje je itak zakon 😎 no evo, sva podobno razmišljali za december. Jaz december obožujem, edino da le ne bi bilo preveč snega. No, če bosta pa tudi vidva v ožjem krogu, ne bi smel biti tako velik strošek. Midva bova pomoje še največ dala za prstane. Sem pa stalno govorila, da če ne prej, se bova poročila, ko bom noseča. No upam, da bom decembra že noseča 😎
Abracadabra, če te špika, potem je to to 😀😀 tudi jaz od srca privoščim, da bi nam vsem štirim ta mesec uspelo 😀 poročaj, ko boš delala testek 😀
Naty, možno je da imaš 2 ovulaciji. Sem enkrat brala Pušenjaka in se tudi dogaja. Če imaš beljakasto sluz in špikanje, je čisto možno. Ali pa se ti je res zamaknilo. Kar v akcijo s tvojim, da bo za zihr 😀 morje je itak najboljše za certkanje in romantiko, tako da kar izkoristi 😀 Glede moje M, imaš prav ja. Jaz imam nekje na 28, 29 dni. Tudi na 31 sem mela, s tem da se mi je že prej 2 dni nekaj rjavo kazalo. Bomo videli. Čez vikend bom itak praznovala, v ponedeljek pa nazaj v službo. Dela polno 😀

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 508
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.8.2018 16:21:29   
abracadabraa
Ni mi jasno.. Danes pa crtice sploh ni.. Al je test za nic, ali pa sem jaz defektna :(

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 509
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.8.2018 16:44:22   
naty1989
Lilly
A kr 2 ovulaciji??haha, hja če je pa tak pa ena bo prijela, ni hudič. 😁Sej ne, lahko da se zamakne, nič ni nemogoče. Lahko pa da pride kako špikanje od drugot, pa mislimo da je to. Vse je možno. In je O bila nekje v sredini.
Abracadabra
Kateri dan pa imaš danes po M? Mogoče je še prehitro. Kaj pa če boš O imela nekje 20,22 dan po M ali še bolj pozno. Tu nikoli ne veš.

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 510
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.8.2018 16:49:39   
abracadabraa
Naty, ja cudno mi je ker v torek bi blo druge crtice, vceraj je bla blaga druga crtica, danes pa spet nic.. Prav na robu joka sem ze res,.. Ne vem.. Mogoce nimam ovulacij sploh.. Vceraj me je zelo spikalo okoli jajcnika.. Cudno mi je no.. Je pa danes 13.dan cikla..

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 511
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.8.2018 16:50:54   
naty1989
Lilly nikoli ne veš, mogoče bo pa december tisti pravi mesec da se bo vse poklopilo. Kot si želela. Včasih si mogoče kaj želimo, mislim želimo pač rečemo aha jaz bi pa takrat pa takrat rada rodila in potem zanosila pred 9 meseci seveda. Pa se mogoče to ne zgodi. Ampak želja je želja in se zgodi mogoče čez eno leto. Recimo jaz tudi razmišljam, da sem si želela da bi februarja zanosila in novembra letos že rodila, pa se ni uresničlo, ampak se lahko točno čez 1 leto in bo res februar november ali marec in december. Res je eno leto zamude ampak je pa. No seveda si zdaj želim da bi bilo prej. 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 512
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.8.2018 16:53:10   
Lillyy
Abracadabra, koliko časa pred testkom nisi pila? Vsaj 2 uri ne smeš. Lahko si preveč razredčila urin?Če ne daj ga ponovit čez 2 uri. Možno je pa tudi, da si imela vrh O ponoči in je zato črtica že izginila. Ti nič ne skrbi, če sta s tvojim slončkala, je vse pokrito 😁 
Naty, ti samo v akcijo 😁 pa ja da se bo prijelo 😎😎

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 513
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.8.2018 17:15:40   
abracadabraa
Pa sej zato, si mislim, tako redni odnosi ne glede na O, in se nikoli ni prijelo.. Ok.. Zdaj vidim te negativne teste, da si mislim mogoce O sploh nimam... Pila sem, ampak tako malo, da dvomim, da bi lahko to bilo krivo.. Bom vseeno poskusila se 1x kasneje.. Prav iz tira me je vrglo.. Prav ne morem verjet kako zelo

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 514
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.8.2018 18:43:22   
abracadabraa
Pomoje je moja O (ce je sploh bila) ze mimo.. Zdaj sem ponovila, in je crtica res komaj opazna.. Sem pa gledala slike za nazaj in na enem se tudi pozna ta druga, koomaj vidna. Nevem ali od pon ali tor. Vse sem zbrisala, ker me samo zivcira vse skup. Vgl.ce je bila je ze mimo.. Glede na to spikanje.. Res ne vem kaj si mislim.. Ne bom niti razmisljala vec kot toliko.. Niti nocem.. Se ta in en cikel dam skozi in pol grem do G na pregled oz.posvet..😵Oprostite, vem, da sem prav sitna

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 515
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.8.2018 19:21:27   
Lillyy
Ah nič se ne opravičuj Abracadabra, te vse razumemo. In logično, da te živcira.Jaz še vedno mislim, da si jo mogla s testkom zamudit. Bi mogli človek na 12 ur delat, če bi hotu pokrit. Bom spet citirala slavnega Pušenjaka 😁 on pravi, da če je O test +, O zagotovo bo, če pa je - , to ne pomeni da je ni bilo oz. je ne bo. Tudi on je pisal o tem, da čisto kamot zgrešiš vrh hormona. Glede na to, da rahle črtice imaš pa nekaj je na tem in če te je špikalo 😁 ti se kar lepo pomiri in se ne preveč sekirat, čeprav vem da te je vrglo iz tira. Lahko pa tudi pride mesec, ko si imela O že prej ali pa jo boš šele imela. Ti predlagam da za ta mesec nehaš delat testke in se pustiš presenetit. Imam pa jaz isti načrt, če ne uspe, da grem do G, ko pride nazaj, ker je odsotna. Bomo šle pač razložit kako in kaj 😁 prav nič bat, tudi če bi imela šibko O ali je kdaj ne bi bilo, dobiš pa tabletke in bo, kot jih ima Mariposa. Upam, da si se do zdaj že kaj pomirila 😁 

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 516
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.8.2018 21:33:48   
abracadabraa
Ja sem brala tudi nekaj na to temo o testih.. Cudno mi je, ker me se vedno spika. Kot vsak mesec okrog teh dnevov..Hvala ti ves. Si me prav malo umirila.. Ma ne morem si pomagat vcasih, prav me res kaj iz tira vrze.. 

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 517
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.8.2018 22:06:16   
Lillyy
Abracadabra, samo da si bolje 😀 lahko pa res, da šele pride.
Jaz pa prej jokala kot dež, ker sem dobila rjav izcedek oz. že bolj kot lužo po slončkanju. Me tudi trebuh že malo boli, tako da zame je že konec zgodbe za ta mesec. 😭😭 Sem mislila, da sem čisto skulirana, ampak se nisem pripravila, da bi prišla prej in me je čisto zlomilo.Sem se odločila, da ta mesec ne bom pila čaja, delala testkov ipd. Me je pa res začelo malo potihem skrbet, da kaj če ne uspe kaj bi bil razlog. Rabim malo prespat. Abracadabra je danes očitno tak slab dan. Sem mojemu še včeraj rekla, da bi rojstni dan preživela bolj romantično, zdaj pa ga bom v krčih. Sem kar malo presenečena sama nad sabo, da me je tako potrlo. No zdaj se malo bolje počutim, ker sem napisala. 


(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 518
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.8.2018 7:08:55   
abracadabraa
O lilly a res? :( mogoce pa ni to M! Pocakaj dokler res se ne ulije.. Upam zate da ni!Vem pa kako ti je.. Tudi jaz vsak mesec si recem samo mirno.. In sem prepricana, da me ne bo prevec prizadelo.. In na koncu v solzah.. Tudi vceraj me je res prizadelo, pa nisem pricakovala sama od sebe take reakcije.. Hja, to vse vpliva na nas, in pol se nabira in nabira.. Sej, smo vse na istem in razumemo ena drugo. Meni to zelo pomaga, da vem, da me razumete in imam komu povedat.. Upam, da bos v vsakem primeru lepo prezivela! 

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 519
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.8.2018 7:55:22   
Anonimen
Polna luna prihaja, punce ;) Lillyy, mogoce pa je vgnezditvena :) jaz sem jo vsakic dobila, ampak na razlicne dneve. Prvih 2x na dan, ko bi naj M prisla, zdaj nazadnje pa 7. in 8. dan po O.Vglavnem, vsem vam zelim, da je avgust vas mesec💓💓

(odgovor članu abracadabraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 520
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.8.2018 10:31:30   
Lillyy
Abracadabra, hvala ti! Se prav bolje počutim 😀 upam da ti si danes tudi vredu. Te še špika?Jaz sem malo prespala in zdaj ne bi več kar jokala. Seveda zdaj nimam čisto nič več izcedka, imam vsakič, ko grem na wc čisto čist vložek. Glede na to, da se mi zadnje mesece vedno tako dogaja pred M, nimam nobenega upanja in vsake toliko imam čisto tipične M krče, kot da se bo ulilo. Poročam o spremembah.Tudi meni veliko pomeni, da lahko tukaj napišem, ker vse razumete situacijo oz. smo na istem 😀 
Anonimna, hvala ti 😀 ko bi le bila res vgnezditvena, ampak je še vsak mesec bilo nakazovanje M in zato nočem niti malo upat. 😐 Kako pa ti kaj preživljaš nosečnost? Imaš kaj težav? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 521
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.8.2018 10:57:13   
Mariposa08
Punce nič tako slabovoljno , saj bo vsem uspelo , če vam v tem ciklu ne uspe pojdite do G pa naj vas malo pogleda .
Lillyy glede na to da imaš izcedke pred M, ne bi te rada strašila ampak je možno da je pomanjkanje progesterona, jaz sicer močno upam , da je vgnezdtvena, če pa slučajno M pride pa potem res pojdi do G , nič ne čakaj , tudi ti Abracadabraa do G , pa reči da se trudiš dlje kot se pa te bo bolj ressno vzrla, včasih je pač malo treba “ prirediti “ resnico očitno da bi kaj dosegel.
Nič obupat, vse se bo uredilo, je pa hudo ko tako se trudiš pa si potem čisto razočaran. Tusi jaz če zdaj ne uspe moram h G na kontrolo ,16,17 dan cikla da vidi če reagiram na klomid, če še septembra ne bo nič se mi zdi , da bova počasi dobila napotnico za neplodnost. Tako da slabo voljo na stran pa bo ko bomo najmanj pričakovale 😎😁
Naty si že kaj barve dobila , hehe ? Jaz sem jo imela že prej mal podlage , pa sem že kar mal dobila , je lepo tako poleti ko si cel zagorel :)) 
Lillyy ti se samo sprosti , jutri imaš rojstni dan jupiiii bomoo proslavili s tabo, bom nazdravila zate ;)
Jaz znakov nimam prav nobenih, špikanje v jajčnikih občasno im boleče prsi to je pa to, ampak itak je vedno tako pred M tako da nič ne upam hehe:) zdej pa šibam na plažo 😁🍟😎

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 522
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.8.2018 11:07:15   
Anonimen


IZVIRNO SPOROČILO: Lillyy

Abracadabra, hvala ti! Se prav bolje počutim 😀 upam da ti si danes tudi vredu. Te še špika?Jaz sem malo prespala in zdaj ne bi več kar jokala. Seveda zdaj nimam čisto nič več izcedka, imam vsakič, ko grem na wc čisto čist vložek. Glede na to, da se mi zadnje mesece vedno tako dogaja pred M, nimam nobenega upanja in vsake toliko imam čisto tipične M krče, kot da se bo ulilo. Poročam o spremembah.Tudi meni veliko pomeni, da lahko tukaj napišem, ker vse razumete situacijo oz. smo na istem 😀 
Anonimna, hvala ti 😀 ko bi le bila res vgnezditvena, ampak je še vsak mesec bilo nakazovanje M in zato nočem niti malo upat. 😐 Kako pa ti kaj preživljaš nosečnost? Imaš kaj težav? 



Lillyy, ti predlagam, da vseeno obisces G, sploh ce imas vedno rjav izcedek pred M. Lahko pomeni, da rumeno telesce ne deluje dovolj in bos dobila progesteronske tablete. Ti pa zelim iz srca, da je tokrat vgnezditvena🤗Jaz sem ok, komaj ze cakam vikend in malo ohladitve :) potem pa v ponedeljek nuhalna, cez 5-dni pa na morje, kjer bom praznovala roj.dan😁🤗

(odgovor članu Lillyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 523
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.8.2018 14:03:54   
abracadabraa
Lilly, jaz sem danes boljse volje. Oz. Kar dobre:) me hitro kaj vrze iz tira, ampak se hitro poberem..Vsaj, tvoj izcedek da je izginil. Sicer meni tudi veckrat pred M to packa nekaj dni. To sem sicer G ze omenila, pa je rekel da to ni nic takega oz.da nic narobe.. Ker sem tudi jaz ze brala, da lahko to kaze na pomankanje ne vem tocno cesa, mi ne pride praavi izraz, kar lahko otezi zanositev.. Mariposa, vsekakor ko bom klicala za pregled bom kak mesec dodala, ker ce ne, vem, da bo odg.ja dejte se malo pocakat.. Upam, da se imate fajn, tiste ki uzivate na dopustu! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 524
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.8.2018 14:05:27   
abracadabraa
Aja, pa pozabila sem odgovorit. Zjutraj me je se vedno spikalo, se pa je zdaj umirilo tudi to.. 

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?