Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lillyy Ja, sem tudi jaz že pomislila na pomanjkanje progesterona, čeprav, ker sem blizu M in če imaš izcedke okrog 2 dni prej naj ne bi bilo problema, so meni kdaj rekli. Je pa res, da se mi to dogaja zadnje 4 mesece, sem tuhtala, če je možno da bi bilo od psihe. Abracadabra, ti imaš vedno prej izcedke, preden se ulije?Sem pa ravno prej gledala in je moja G še vedno odsotna. Ko pride nazaj, se bom pa tako ali tako naročila na pregled. Cel dan nisem imela nič več izcedkov, samo včeraj zvečer. Sem že začela razmišljat, če bi bilo možno, da sem se med slončkanjem kaj "poškodovala", imam pa že krče, tako da mislim, da je samo vprašanje časa da se ulije. Ne bom nič tuhtala in kot ste rekle, bom jutri praznovala 😁 hvala Mariposa za zdravico 😃 Anonimna, super slišat da si vredu 😁 ko daš nuhalno mimo, se mi zdi ena taka prelomnica. Na dopustu boš pa zihr uživala. A ti si tudi avgustovska? Smo potem že 3 😁 Midva bova jutri vsem povedala, da se bova poročila, še nisva, ker sva rekla, da bova v živo. Je prišla med tednom sestra na obisk, sem mogla skrit prstan in isto pri frizerki. Hehe 😁😁 Tole sem pa nekje zamudila :) Lillyy, iskrene cestitke ob zaroki💓💓💓💓🤗🤗 jaz je pomoje ne bom nikoli dozivela😂Drugace imam pa rojstni dan 2.septembra, torej se vseeno zelo blizu avgusta :) a smo potem same device tukaj na kupu?😂😂
|