|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.10.2018 9:06:06   
naty1989
Rozainmodra

Mene zanima še, ko je tvoj mož delal spermiogram, kako dolgo je čalal na njega? In če je bilo to v lj ali mb? 

(odgovor članu Rozainmodra)
Neposredna povezava do sporočila: 901
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.10.2018 9:35:49   
Mariposa08
Naty tvoj lahko spermiogram opravi tudi samoplačniško bo prej na vrsto prišel. Lahko pa tudi na napotnico . Kakor se odloči, kako je pa v Mb pa nevem. V Lj gre lahko v Dravlje . To je kar jaz vem . 


Mišmašek hvala za spodbudne besede :) jaz sem sicer noseča že bila vendar je bil potrm ss. Nekih tipičnih znakov pa jaz takrat razen bolečih im napetih dojk tik pred predvideno M niti nisem imela kolikor se spomnim, mogoče malce več utrijena ampak ostalo pa nič. Tako da se mi je potem težko po tem ravnati, očitno je vsaka nosečnost drugačna :) upanje pa je da bi že čimprej uspelo :) lepo nosečnost zi želim in zdravega in veselega sončka :) 


Aleksandra ti kar počakaj do M , če je ne bo pa potem čez par dni naredi test, boš mogoče že malo po občutku vedela kako pa kaj je :) 


Avracadabraa pa misliš da imaš šele zdaj O? No možno je , čisto za izključit je ni hehe. Ti kar pridno slončkaj pa se bo že pokazalo ali je bilo kaj uspeha ali ne . Če ne pa bojo tbl pomagale , moramo imet mal upanja hehe :) 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 902
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.10.2018 9:42:01   
Aleksandra91
Dobrodošla mišmašek user posted image Hvala za obrazložitev...
No če primerjam, nimam jaz nekih značilnih znakov nosečnosti.. razen napetost z bolečino/krči v sp. delu trebuha, ampak to imam vsak mesec in boleče bradavičke, polnih prsi pa ne občutim... boleče prsi imam tudi vsak mesec... edino kar me je nerviralo zadnje dni je bil izcedek, ampak mislim, da je tudi to posledica psihe ali pa nekega hormonskega neravnovesja user posted image

Tudi tistega občutka nimam, za katerega punce pravijo, sa so vedle da so noseče... KAKO? to občutijo hudiča user posted image user posted image

Bolj kot se približuje jutrišnji dan, bolj se vse preveša v stran M... pa sem mislila, da bo kaj uspelo, pa še moj ima rojstni dan konec tedna...

No saj pa bo nov krog.. samo razočaranje je itak vedno prisotno...

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 903
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.10.2018 11:55:49   
Mišmašek
Eh, jaz nisem imela prav nikoli nobenega občutka da kao vem da sem noseča. 😁 Prej kontra, vedno sem m čakala, šele test je povedal da bom mami 😂 srečno jutri! 🤞

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 904
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.10.2018 12:03:04   
naty1989
Mariposa08

Aha, pa veš mogoče če se čaka več mesecov, če gre na napotnico? recimo 3, 4?


Aleksandra91

No sej jaz tud nimam nekih znakov, so najbrž samo znaki pms-ja. Mislim da ta izcedek ne pomeni nič slabega, to se pač dogaja v telesu. Pri meni je tudi podobno :)

Haha, kaj pa vem, to je cela znanost, izgleda da čutijo, al jim pa notranji glas to pravi :). Ja pri meni je enako, bolj kot je jutri blizu, bolj si prepričan da bo M, to je že stara navada;haha. Sej bo, potem bo počasi popustila vsa ta napetost, ki jo zdaj pred M čutimo in bo vse lažje. Ne vem, se mi zdi kot bi pričakoval da greš na garmado in te bodo sežgali,haha. Tako bi jaz opisala, tak grenak priokus pa takšno že prihajajoče razočaranje, vse se ti vrtinčni po trebuhu. Razpoloženje niha vedno bolj...Nisi nič pravi :). Ah saj bo minilo :).


Ja razočaranje je vseeno ja. Ne moraš kar iz svoje kože, celi mesec si v nekem pričakovanju, včasih si misliš itak ne bo, potem spet upaš mogoče pa vseeno bo...Tako si že želim konec vsega tega,ah. Upajmo da nam 1x uspe in da ostanemo še kolikor tolikor pozitivne :).

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 905
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.10.2018 12:10:46   
naty1989
Najbolj so pa dobre tiste cvetke, ko pravijo da idi na dopust, na morje, to bo pomagalo, pa vse tiste ki pišejo kako jim je to res pomagalo. Da prej ni bilo dolgo nič, potem pa čudežno ko so se kao sprostile...Mah to je lari fari, tudi jaz oz.me smo bile vse na morju, pa ni bilo nič uspeha, pa vem da smo se sprostile, ker že to da si na dopustu je sprostitev in je vse skupaj lažje, drugače...Ampak sej pravim, ne drži pri vseh to. Jaz bi rekla, da se lahko ena sprosti kolikor hoče, pa ne bo uspeha. Če ji ni namenjeno ji ni. Lahko greš na konec sveta.

Ja vse to o psihi...Ja sej vpliva, res je da se moraš malo pomirit čez mesec, ampak včasih pač enostavno ne gre. Več kot sprostit se ne moreš, pa še vedno boš ob strani imel to v mislih malo. Tako da je nekaj na tem, vse pa tudi ne. So tudi punce, ki so pisale, da so tisti mesec ko jim je uspelo bile enako živčne kot prej :).

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 906
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.10.2018 12:22:53   
Mišmašek
Drage moje! Ve samo pozitivno glejte na vse, karkoli se vam v življennu zgodi! Vse je z razlogom! Probajte se prepustit toku življenja in sprostite svoje telo, da bo pripravljeno sprejemati! Težko je, vendar se da! Jaz verjamem, da boste vse tukaj v naslednjem letu mamice. Sem 100% v to! Ne glede na vse diagnoze ki so oz vam jih bodo zdravniki dali! Še vedno se dogajajo čudeži, zato jaz dohtarjem ne verjamem 😉 tudi sama imam anomalijo maternice. Imam uterus dielphys in samo eno ledvico, od rojstva. Tudi meni so rekli da bodo lahko težave z zanositvijo in donositvijo otroka. Nikoli nisem vzela teh besed k srcu. Vedno sem verjela, da bo itak vse ok in da itak ne morejo vedet oni vsega. 😋 In res imam enega otročička, drugega pa trenutno nosim. Pa je bil vmes tudi ss, samo to je pač moglo tako bit. Sigurno nekaj ni bilo ok in narava je to sama poskrbela. Nikoli pa nisem, res nikoli, pomislila da bo kaj narobe. In vedno sem verjela, da bo vse tako kot mi je namenjeno in je zame najboljše. Na to pa tako ali tako nimamo vpliva, zato se je še toliko manj za sekirat! Ve samo uživajte življenje, tako kot vam je ta trenutek dano in vračalo vam bo! Glave gor in z nasmeški naprej! 😘 ❤️❤️❤️

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 907
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.10.2018 13:24:35   
Aleksandra91
Mišmašek kako lepo si napisala <3


Naty kaj pa ti imaš kakšne znakce (NE)prihajajoče M?
Mene danes tako tišči tam spodaj nekje nekaj... Pomoje bom imela kar konkretno M, zaradi krvomočnice...

To glede sprostitve.. ma ne vem.. ne moreš se nikoli popolnoma sprostit! Tudi, če za večino časa odmisliš to zadevo, se te misli vsilijo, ko greš seksat, pa tudi če v čistem navalu strasti/potrebe... verjetno vsaj 1x vmes pomisliš "a se bo prijelo.." user posted image Ne vem no, vsaj jaz ne morem! Glede morja pa tudi.. jaz sem bila letos ravno na sredini ciklusa na morju, pa ni bilo nič.

(odgovor članu Mišmašek)
Neposredna povezava do sporočila: 908
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.10.2018 13:39:29   
Mariposa08
Mišmašek zelo lepo si napisala :) tudi meni so po ss postavili diagnozo PCO in tudi meni je bilo rečeno da bom po naravni poti težko zanosila. Ampak jaz vem da mi bo uspelo. Če mi je 1x mi bo tudi drugič :) vem da obupat ne smemo , včasih pač pride tak dan😀,je pa res , da otrok že ve kdaj mora priti in vedno pride v pravem času :) naslednje leto takle čas bomo že cartale naše male sončke ❤️

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 909
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.10.2018 13:43:18   
Mariposa08
Naty ne bi vedela na napotnico koliko časa traja za odajo spermiograma , samoplačniško je takoj v parih dneh . A samoplačniško pa ne bi šel? Sej več kot 50€ ni preiskava , nevem. Kmalu boš šla h G pa malo vprašaj . 

Aleksandra ti kar sprosti se , tidi če zdaj ne bo bo že uspelo. Res je vse smo šle na morje pa ni nič zaleglo :) mislim da bistvene razlike ali se sekiraš zaradi tega ali ne ne vpliva na zanositev. Eni celo pravijo da stres pozitivno vpliva na zanositev ah lari fati . Zakaj imamo pa potem toliko zdravstvenih težav zaradi stresa haha . Kdo bi sploh še vedel kaj je prav kaj pa ne. Se bomo lepo sprostile in uživale v jesenskih dneh pa nas bo upam da do miklavža že vse presenetil plusek :)

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 910
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.10.2018 14:07:32   
Lillyy
Mariposa, sem laktozno intolerantna in lahko zato samo kefir. Ma bom se navadla, ker nuca 😀 Mišmašek, zelo, zelo lepo si napisala 😀😀 se z vsem napisanim zelo strinjam 😀Se pa strinjam tudi, ko ste pisale, da težko odmisliš. Jaz veliko manj razmišljam o zanositvi kot pred meseci, ampak še vedno pa razmišljam, skušam pa ostati pozitivna. Trenutno mi je res cel dosežek, da lahko spet slončkam in ker sem čisto na začetku cikla, sem mirna 😀 vem pa da bom tudi jaz spet cela nestrpna pred M. Tudi jaz pravim, da enkrat nam uspe. Predstavljajte si punce, da bi nam pa vsem v istem mesecu uspelo. Mogoče nam pa bo 😀 Je pa pomoje res stres en pomemben dejavnik, ampak ni pa ovira po mojem mnenju. Kot ste pisale, nam morje ni pomagalo. Stiskam pesti za vse nas, da bomo še to leto nosečke 😎 najprej pa za vaju Aleksandra in Naty 😀

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 911
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.10.2018 15:33:08   
naty1989
Lepo si napisala mišmašek te vzpodbudne vesele. Ja iz tvojih ust v božja ušesa. Pa naj se izpolnijo te želje kmalu. Vem da je treba gledat pozitivno, ampak včasih to ne znese najbolj. Kakor kdaj, sama verjetno veš, ko je scenarij vedno enak da ni lahko ostat ravnodušen poleg vsega, čeprav se trudiš. Ti tudi kdaj zmanjka moči in energije za naprej. 
Aleksandra91
Ne nič posebnega ni, kot ponavadi. Ko bo prišla M se bo napetost malo sprostila. Pa jovo na novo,haha. Ponovi vajo 😋. Kaj hočemo, tudi to je za nekaj dobro.
Mariposa08
Kak si že rekla, da otrok sam izbere kdaj pride ne? Sam ne vem kje so ti otroci? Ali je morda zaloga pošla? Zmanjkalo je otrok, ojoj. Ne vem če ne. Upajmo, da pride druga, pa da je ne zmanjka tako hitro 😁😁.
Lilly
Kako je bit spet nazaj v naših vodah? Zdaj še super ko si polna energije in novega zagona ne?
Super bi bilo da bi vsem ratalo isti mesec,haha. Samo ne vem, to bi bil prevelik čudež. Me pa že močno zanima katera bo prva. Pa če bomo še takrat komentirale ali ne? Vprašanje kaj bo res ja. 

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 912
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.10.2018 21:04:10   
Aleksandra91
Mene tudi zanima katera bo prva :) upam pa da nam vsem uspe se letos!!! 


Aaa to vas imam namen ze dolgo vprasati... jemljete folno? Katero oz. katero boste?

Jaz sem nekako najbolj za Femibion.. zacela pa se nisem.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 913
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.10.2018 21:22:26   
Mariposa08
Aleksandra jaz pijem fertilup tbl in v njih je že folna kislina , tako da posebej folne kisline nism kupivala, je tudi moja G rekla da je dosti folne v teh tbl, ki jih jemljem za redno M in O . Ja jaz tudi upam da se začne že nekaj premikati v tej smeri:) gremo vržt kovanec katera bo prva hehe , mal se hecam, a ne bi bilo fajn kar vse skupaj :) ?


Naty ja bi bilo že fajn da nas otrok že pbišče , nevem kaj čaka , ko pa smo že tako neučakane hehe :) ja vidve z aleksandro sta prvi , jutri je predvidena M ? Držim pesti da je ne dobita ! ;) 


Lillyy oprosti saj si že povedala, da imaš intoleranco na laktozo pa sem malo pozabila :) potem pa kar kefir pij , meni je zelo dober :) 

Abracadabraa kje pa se ti skrivaš ? Kaj si potrm imela to zapoznelo O ko si nekaj govorila ali kako ? 

Meni so prsa začela že malo boleti in večja so , ponavadi tik pred M nastanejo taka bolj polna in boleča , tako da nevem kaj je to zdaj vse zmešano vse :)

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 914
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.10.2018 21:31:52   
Aleksandra91
Aha, kje p kupis feritil up? Pa koliko stanejo? 
Kaj pa ves... mogoce se pa kaj lepega dogaja :) koliko casa po O si?

Ja midve z Naty pa jutri.. me malo skrbi...

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 915
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.10.2018 21:40:04   
abracadabraa
Evo me evo, berem, nisem utegnila nic odpisati..Pa nevem, vceraj danes je bilo neko spikanje.. Nimam pojma ali je bila to O ali ne.. 
Jaz za zdaj se ne jemljem folne.. Sem ze gledala, pa se ne znam odlocit katero bi vzelo.. 
Komaj ze cakam tiste dni ko naj bi bila M, v upanju da je ne bo.. Ce bo, pa da zacnem s clomidom.. 

Mariposa, za M je se malo prehitro.. Mogoce je pa kaj lepega ki povzroca to <3 

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 916
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.10.2018 6:36:15   
Lillyy
Naty, saj nisem za dolgo odložila zanositev, ma je pa vseeno fajn nazaj 😀 sem optimistična in ne zganjam neke panike 😎 Mariposa, ni problema. Tudi jaz že pozabim kaj napišem. Upam, da so povečane prsi znak, da je uspelo 😀😀 meni se pa nikoli niti M ne odraža na prsih, tako da se ne morem ravnat po njih.Aleksandra, jaz že skoraj od novega leta kar skozi jem folno, ker je rečeno, da moraš 3 mesece prej. Zdaj sem se pa že kar navadila. Jemljem pa Tifol.Aleksandra in Naty, stiskam pesti, da se nista že zbudili s kakšnim presenečenjem 😁😁

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 917
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.10.2018 8:16:12   
Mariposa08
Punce iz vaših ust v božja ušesa :)))) 


Aleksandra te fertilup tbl kupiš na njihovi spletni strani , škatlica stane cca.29€ + 3,90€ je poštnina . Lahko si malo prevereš tam kaj o tem piše in kaj vse vsebujejo tbl :) 


Anracadabraa ti samo slončkaj pa držim pesti da M ne pride :) ja kaj pa vem res me prsa nikoli tok prej ne začnejo boleti, ponavadi ene 2 dni pred M tako da ali bo M prej prišla ali pa se kaj dogaja , upam da to drugo :) 


Lillyy koliko pa stane Tifol? Jaz če ne bi pila teh tbl ki imajo folno bi pomoje jemala Jameison , vsebuje 100 tbl in imaš za dlje časa , Tifol pa mo se zdi tudi ni ravno drag pa veliko tbl pride v škatlici . Da bomo vedle kaj piti ko bomo nosečke :) 




(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 918
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.10.2018 8:39:13   
Aleksandra91
Moram si jaz tudi neko folno kupit... zaenkrat sem se najbolj nagibala k Femibion ali pa Tifolu... za Feritil up pa se spomnim, da sem enkrat nekje zasledila, ampak nisem se nikoli poglabljalauser posted image

Pri meni je tako... zjutraj sem se zbudila, kot da ni nič... Včeraj zvečer sem bila čisto na tleh, še moj me je tolažil... Bolele so me le bradavičke, druga nič, v trebuhu pa sem imela občutek, da me je kdo napihnil, tu pa tam kakšen špikec v L ali D jajčniku, drugače pa samo nenormalno boleč pritisk.... No danes se zbudim, prsi niso NIČ več boleče, trebuh pa kot v sredini ciklusa... user posted image

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 919
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.10.2018 8:53:30   
naty1989
Jaz sem ko sem se odločila, da bom šla na pozt zanositve začela z folno kislino, ker so rekli 3 mesece prej. Ker pa sem seveda mislila, da bo že čez 3,4 mesece sem jo redno jemala. Mislim da je bila tifol. Najprej sem samo eno škatlico kupila pa pojedla, potem pa sem v komletu za 3 mesece vzela. Pa sem 2 škatlici pojedla pa še pol tretje. Potem sem pa ugotovila, da vprašanje kdaj bo meni sploh uspelo, pa sem vsak drug dan začela jemat, potem sem pa pozabila pa je teden dni nisem vzela...no pol sem se spomnila čez kaka 2 meseca, pa pojedla še preostale. Zdaj pa trenutno ne jem nič. Ker tako ne vem kdaj bo uspelo kaj. In težko zdaj to ješ recimo celo leto, pa lahko da še kr ne bo nič.
Jaz sem pa napeta v trebuhu kot žaba, že od sobote, ni še bilo presenečenja, ampak že komaj čakam. Tako se vleče že vse to. Pa tako vem da bo, samo vprašanje časa je še. 

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 920
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.10.2018 9:09:25   
Aleksandra91
No saj zato se jaz se nisem odlocila za folno.. ker ne vem kdaj bo uspelo... ceprav imas prav, saj bi jo lahko jedla vsak drugi dan :)

Naty drzim pesti da ne pride M!! 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 921
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.10.2018 10:23:28   
naty1989
Ja imaš prav vsak drug dan tudi velja. Čeprav se rado pozabi vmes. 
In kako si? Nič kaj fajn ne? Ah do konca upamo da ne bo M ne?

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 922
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.10.2018 10:55:22   
Aleksandra91
Jaz sem zelo pozabljiva tako da ne dvomim, da ne bi kaj pozabila :)

Kako sem.. cudno... M me naceloma lahko preseneti kadarkoli tekom dneva ali celo jutri... Najbolj me skrbi, ko jo bom zagledala, kako bom spet razocarana in brezvoljna se par dni...

Pa ti, kaj posebnega? :)

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 923
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.10.2018 11:56:17   
naty1989
Ah jaz samo molim da če misli naj pride, da me ne drži več tako v nevednosti. Ja lahko je kdajkoli, lahko tudi ju3, pojutrišnjem. Načeloma pa je pri meni teh 30 dni ciklus. Čeprav je bilo samo 1x 34 dni. Uh sem se načakala. Ne bi rada zdaj več tega. 

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 924
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.10.2018 11:58:33   
naty1989
Neko razočaranje že bo, ampak najslabše je čakanje...je pa sprva pred razočaranjem tudi del olajšanja. Da ni treba še par dni mislit pa živčkat.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
8 slabosti vsakodnevnega seksa, za katere ...
Kakšne so slabosti vsakodnevnega seksa? Ali nam lahko preveč seksa res škodi? To je vprašanje, ki si ga zastavlja veliko...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?