|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.10.2018 11:45:04   
Lillyy
Aja sem hotela še napisat Mariposa, če spiš z nedrčkom, je bolje da ne ... Da se prsi spočijejo 😀 jaz vedno spim brez 😎

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 951
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.10.2018 12:24:45   
naty1989
Mariposa08

Ja, lepo bi že bilo, samo kot jaz rada rečem, je prelepo da bi trajalo. Verjetno če bi se kaj prijelo, bi čutila da je to to ravno ta mesec. Ampak ne in potem raje ne želim o tem preveč razmišljat :). Bog ve kdaj še bo res tisto pravo, najbrž ko bomo najmanj pričakovali :). Jaz pa ne spim z modrčkom, vedno sem ponoči brez njega. Baje ni dobro, kot pravi Lilly.


Lilly

Ja imaš prav, malo stresa pride, ampak ta stres ti predvsem M dela, ko ne pride, potem si pa delaš stres zaradi tega in še manj pride, ah začaran krog :). Upajmo da če že zdaj zamuja ta cikel, da bo naprej naslednje mesece potem bolj točna. Ponavadi je bilo tako. Je že zamujala, 1x je prišla 34.dan. Ampak to je bilo nekje v 3 krogu, 4 mesece po jemanju kt, tako da se je zadeva še uravnavala in je bilo normalno da so bila nihanja, 1x prej, drugič kasnej. Zdaj pa mislim da se je po kt že davno stanje umirilo, je že 10 mesecov po tem kaj sem vzela zadnjo tabletko. Tako da mislim, da to res ne bi smelo imeti vpliva. Lahko je pa od prehlada tudi, čeprav tudi to še mi ni nikoli zgodilo, ampak vse je 1x prvič. Ne zaenkrat nimam nič testov na zalogi, bom še raje počakala, vseeno raje to, čeprav je težje, kot pa da bi pokazal negativno. Za zdaj še do nedelje, ponedeljka ne bom nič testov delala, če bo M tako bo, če pa je ratalo, pa me bo počakalo. No razen če me prej zgriva,haha. Zato pa raje ne grem po test, ker bi ga tak takoj naredila, pa bi bila samo še bolj živčna potem. 1x sem ga delala, mislim da na začetku, na 28.dan, pa sem potem M dobila na 30.dan. Pa še potem ko je negativno kazal sem upala da je lažn, ah. Raje ne še :).

Najboljše da se ravnaš po sluzi, pa itak na 2 - 3 dni. Pa sej če si načeloma zdrava, nimaš pregrade ali kaj zamašeno, pa mlada si še...Se bo že 1x prijelo ni hudič :). Kaj pa kak se ti folikli razvijajo oz. celice to veš?

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 952
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.10.2018 12:32:26   
Aleksandra91
Jaz pa imam test doma, oz. sta 2 v paketku, in sicer First Sign.. kateri mnda ni najbolj tocen.. testa se mislim da ne bom delala.. vsaj danes se ne (ce se M ne pojavi)...

Pravijo da je lahko prehlad tudi znak nosecnosti, ampak trenutno se je tezko zanasati na to, ko pa je tako vreme zunaj... nikoli pa ne ves ? :)


(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 953
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.10.2018 14:13:28   
abracadabraa
Pri meni nic posebnega.. Edino, ali lahko za ugnezditveno stejem kri iz nosu? :D malo heca hehehe. Nikoli se v zivljenju mi kri iz nosu ni tekla.. Zjutraj sem se prav ustrasila.. Ampak ok, to nima veze z zanositvijo. Malo da se pohecamo da smo manj zivcne :))Drugace saj pravim, vse kot ostale dni.. Edino nekaj izcedka belega.. 
Pa vi? A se je kaj spremenilo do zdaj? Kaksen znak vec? 

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 954
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.10.2018 14:56:27   
Aleksandra91
No mene je pa zacelo nekaj zvijat v sp. delu, tako da mislim da bo M prisla... pa malo, malo so me zacele spet bradavicke na dotik bolet.. joooj, grozno :)

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 955
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.10.2018 16:28:07   
Mariposa08
Lillyy in Naty vem da baje ni dobro spati z nederčkom ampak jaz sem se tako navadila in saj veste stara navada železna srajca sli kako že gre pregovor haha. 


Drugače pri meni od znakov, če bi gledala po teh standardnih znakih nosečnosti jih imam ampak včasih psiha tudi svoje naredi nevem. Me je pa danes ko sem se vozila iz službe tako ščipalo v jajčnikih in dol bolj nižje ščipalo kot rak ko te uščipne, če je katera že imela izkušnje s tem kako bpli ko te rak uščipne , jaz sem enkrat bila te sreče haha :) no tako me je to bolelo da sem komaj za volanom sedela :) 


Abracadabraa pravijo da neki prehlad in iz nosu če ti veloko slina teče je tudi lahko znak zanositve:) za kri iz nosu pa nevem, vse je možno:) ti imaš še dlje do M kot jaz ampak je možno da se ti kakšni znaki že pojavljajo ;) 


Aleksandra joj ko vsaj ne bi M dobila, da te preseneti kaj lepega :) kaj pa vem te testi ko nism bila noseča so vsi lepo točno minus pokazali haha. Tudi jaz imam 3 nosečniške teste nevem kere znamke ker sem jih na plodnost.si kupila , takr so kot trakci , nevem koliko so zanesljivi , bomo upam da sprobali kmalu ;) 

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 956
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.10.2018 18:02:06   
naty1989
Abracadabra
Haha ne vzgnezditvena bo bolj težko iz nosu prišla. To bi že pa bila višja znanost. Kaj pa vem, se mi zdi da če čakaš kdaj bo ta preljuba vgnezditvena je tak ni. Mogoče če preseneti, če jo ne pričakuješ. 
Tak je, če želiš zanosit je počasi že vse kaj se zgodi, vsak premik in detajl v telesu znak da si že mogoče noseča. Samo resnica je pa čisto druga. Meni še tudi ni nikoli kri iz nosa tekla. 


Aja kaj sem vas vse mislila vprašat, mislim da še nismo nič rekle. S kod sploh ste? Iz katerega kraja? Verjetno smo razmetane po celi Slo. Za Mariposa08 vem da je iz ljubljane? Jaz sem iz Slovenske Bistrice.

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 957
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.10.2018 18:02:17   
Lillyy
Hmmm Mariposa, da te je tako ščipalo, da si komaj vozila. Možno je, da se maternica krči in je simptom. Res upam da je, imam dober občutek zate 😀 čeprav kot si rekla, sem tudi jaz imela en mesec vse simptome. Ti čakaš M 30.? Če si imela malo prej O, je čisto možno za simptome.Abracadabra, ti imaš še čas za kakšen simptom. Pa tudi če ga ni, to ne pomeni, da ni uspelo.Naty in Aleksandra, upam da sta še brez M 😀😀 močno močno stiskam pesti za vaju!

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 958
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.10.2018 18:08:06   
naty1989
Mariposa08
Ja ko pričakuješ že, da bi ti ratalo po vseh teh mesecih imaš kar neke znake, ki jih drugače mogoče sploh ne bi imela. Vsak mesec se pojavi kaj novega, ki bi lahko pomenilo tisto pravo stvar. Pa si v tem času dostikrat delala teste? Mislim ko si rabla skoraj leto da je ratalo pa zdaj od kar poskušaš? Kdaj si jih pa delala? Že pred M?

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 959
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.10.2018 18:12:23   
naty1989
Lilly
Sem še zaenkrat brez M. Ampak samo zaenkrat. Samo vprašanje časa je še kdaj bo se prikazala. Ah naj me že neha mučit, za ta mesec je bilo kar dosti. Sem že malo utrujena od vsega, pa sploh tisti strah ko se bo prikazala, da te kr stisne. 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 960
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.10.2018 18:22:50   
Mariposa08
Tako je Naty, iz Ljubljane sem :) ja to pa res nismo govorile iz katerega konca Slo smo :) bi bilo fajn enkrat , ko bi bile vse nosečke , da bi se nekje na pol poti dobile hehe :) Nisem vedno test delala prej, na vsake 3 cikel je M malo zamudila pa sem test naredila in je bil negativen. Bil je negativen test tudi takrat ko sem bila noseča ampak ocitno tisti test nekako ni bil zanesljiv ali pa nisem imela še toliko nosečniškega hprmona pa ni zaznalo nevem. Nikolo pred izostankom M nisem testa delala , vedno sem počakala kakšne 3,4 dni . Takoj lo sem test naredila, se je pa M vlila :)



Lillyy ma kaj oa vem , takih znalov res nisem še imela ampak ne upam si upati, lepo pa bi bilo da bi res končno to bilo to :) O sem imela 12 ali 13 dan, takrat me je špikalo v jajčnikih in imela sem pba dneva tisto sluz. Tako da bom vidla v torek 30 a se bo M prokazala ali pa bo kaj drugega . Ti si imela že O ? Kar pridno slomčkaj pa držim oesti da nam vsem uspe :)

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 961
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.10.2018 18:56:24   
abracadabraa
Ah itak imam se celih 9dni do predvidene M. Pa ce do zdaj ni ratalo, tezko da bi zdaj, glede na sibke O. Ampak, seveda, vse je mozno. Tako da nekaj malega upanja se vedno mi ostaja :)Drugace pa sem primorka:) z obale doma :) Naty, aleksandra? Vase M se kar ni? 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 962
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.10.2018 20:09:21   
Aleksandra91
Pri meni ni se nic.. me je zacelo malo bolj bolet v sp. delu, tako da ne vem kaj naj si mislim.. oz. mislim da bo zdaj zdaj M, ampak itak zamuja zaradi psihe... imam pa beli tok. Vsake toliko preverim, ce je ze kaj obarvano :/

Ceprav zamuja sele 1 dan.. kar lahko seveda pripisem stresu sem cist zivcna... najraje bi test naredila.. ker se bo potem ziher vlilo :)

Jaz pa prihajam s celjskega.. pa smo res cisto razmetane po Sloveniji :)

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 963
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.10.2018 20:31:21   
Lillyy
Jaz sem iz okolice Ljubljane 😀Aleksandra, tebi drugače ni M nikoli zamujala? Samo zdaj se je zgodilo, da ti je en mesec izostalo? Če ne daj naredit jutri test in če ne ga pa itak ponoviš čez par dni. Se boš vsaj malo sprostila, če si res tako živčna.

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 964
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.10.2018 20:37:59   
Mariposa08
Uhh punce potem smo pa res razmetanr po celi Sloveniji :) abracadabraa iz obale si :) ? Kako lepo , jaz sem vedno želela živeti na primorskem :) 

Jah enkrat se bomo nekje že dobile , lahk gremo tusi do obale haha , nam bo abracadabraa neke fine lokacije pokazala :) 


Aleksandra , kdaj boš pa test delala ? Mislim če jutri ne bo M ? Ali boš počakala še do vikenda ? Ja res je , ko test narediš potem samo čakaš da se vlije . 

Samo za Lillyy nevem s katerega konca Slo je , se mi zdi da je govorila da je iz okolice Lj če se ne motim ?? 


Jaz sem se danes najedla kitajca mmmm njami njami :) mi je moj rekel, da se mi kitajc že v očeh pozna ko ga toliko rada jem haha :)

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 965
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.10.2018 20:44:29   
Mariposa08
Lillyy kje pa je to iz okolice Lj :) ? Če ni skrivnost hehe :) jaz sem drugače rojena Kamničanka , živim pa zdaj v Lj :) 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 966
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.10.2018 21:07:23   
abracadabraa
No evo kar eno druzenje z vozicki ob morju drugo leto! So jeseni bomo ze vse rodile! Ja ja ja! Tako bo!
Hahaha v oceh kitajec :D a ni fajn ko se lepo najes z necim ki obozujes mmm :)) 
Tej dnevi po O do M so najbolj mucni res.. 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 967
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.10.2018 21:15:20   
Mariposa08
Ja itak vse bomo poleti že rodile potem pa z vozički po obali se sprehajale skupaj :) takrat bo na obali še toplo hehe :) 

Ja res je , tookkkk se vlečejo dnevi od O do M !! Jaz sem že čist nestrpna , upam sa bo res kej ta mesec , kad vse zdej ta mesec zanosimo pa potem čvekamo na forum nosečnice hhehe :) 

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 968
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.10.2018 21:26:42   
abracadabraa
Oh to bi bilo pa res super.. Kdo ve, kdo ve.. Nikoli ne reci nikoli :) kar v novo temo na forumu se preselimo

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 969
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.10.2018 21:27:58   
Aleksandra91
Nikoli mi se ni zamujala ne.. ali pa takrat ko nisva planirala se nisem toliko obremenjevala z 1 dnevom zamude, kot se sedaj..
Ahh nee, nebom delala.. vsaj do petka ne.. ampak mislim da bo prisla v tem casu.. bi bilo pa lepo ce ne bi! Nobeni izmed nas!!!!

Ja poleti pa vse na obalo.. joj jaz bi se takoj na obalo preselila... :)

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 970
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.10.2018 22:28:44   
Lillyy
Mariposa, Brezovica 😀 moja O pa šele bo. Naj bi bila nekje za vikend. Bomo videli. Tako da jaz sem še daleč.Se zelo strinjam, da bi bilo super, da se vse premaknemo na forum nosečnost in pa da bi res se kdaj dobile z vozički. Se prav super sliši.Aleksandra, Naty, stiskamo pesti še naprej. Zdaj je pa že 1 dan zamude. 😀😀

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 971
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.10.2018 22:31:23   
naty1989
Pr meni še tud nič ni. Meni se že konkretno vlečejo ti dnevi kar preskočila bi jih, pa naredila test em1x v pon.pa bi pokazal + in to je to. Potem pa gremo naprej,haha. V najlepših sanjah.
Ja super bi bilo se sprehajat ob morju. Pa se menit o dojenčkih kako so, če spijo ponoči in podobne teme. Da ne bi samo o tem kako ne moremo zanosit. Tu pri tej temi smo se že tak vse zmenile. Pa da se končno preselimo na nov forum ja.
Tudi jaz bi živela na primorskem nekje ob morju. To sem si vedno želela. Fajn bi mi bilo poleti se kr kopat it, ko si takoj tam. Tak sem pa čisto na drugem koncu.
Aleksandra medve sva bolj blizu doma. S Celja ne? 

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 972
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.10.2018 22:33:14   
naty1989
Lilly
Šele en dan? Men se zdi da M zamuja že najmanj 4 dni,haha.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 973
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.10.2018 6:59:25   
Aleksandra91
Jaaa se strinjam.. pa se pogovarjat o vozickih (mimogrede ze imate katetega nagledanega? Ker cene so uff...). Joj, kako si zelim, da bi se nam uresnicila zelja!

Ja Naty s Celja sem.. no midve sva kar blizu doma :) ce bi se pa vse na primorsko preselile bi bile pa se blizje... vedno srm mojem govorila, daj greva nekam za morje, pa saj bi on tudi sel, po drugi strani imava pa tukaj oba super sluzbe... mogoce ko bova v penziji :) pa primorscina je meni taaaaaako fajn narecje :)

No drugace pa novo jutro... zbudila se brez posebnosti... malo cutim napetost nekje spodaj v trebuhu, mehur srm imela cisto poln, sem potem prav cutila pekoc obcutek ko srm nehala, ker jaz ponoci ne grem nikoli lulat, ker se mi ne da vstati :) druga ni pa nic posebnega :(
Bolj ko razmisljam mislim, da me M samo jezi.. in bo na koncu itak prisla, ko bom ze malo zacrla upati, da mogoce je pa res uspelo... nekako ne vrjamem, da bi bila nosecka, ker je vse prevec navadno... 
Malo zamudo pripisujem krvomocnici.. saj je mozno, da sem si cikel zje*ala, je ane? :(

Kako ste ostale? :)

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 974
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.10.2018 9:06:01   
naty1989
Aleksandra91
Ne nimam še nič nagledano v zvezi z dojenčki. Edino previjalno mizo že imava rezervirano. Čaka na naju. Kr potrpežljivo že čaka skor leto dni. No sej še več, ampak je slučajno lani tako naneslo pri mojem fantu, ko imajo bolj privat firmo, ( samo 2 zaposlena in en pomaga ) da so ramali oz.pospravljali in so jo našli mizo, te pa je šefica od mojga rekla no sej tega več ne rabmo, moj pa je reko zakaj bi se stran vrglo, mogoče boma še pa midva rabla. In je ostala tam.
Drugače pa so neki vozički bili obljubljeni, ampak saj veš zajle ko ne rabjo več bi dobil, potem pa prodajo naprej in moraš kupit. Zdaj pa še ti ne rabiš ne. Še je prehitro da bi imel to doma. 
Tudi pri meni še ni posebnosti, no razen ponoči ti krči taki da ne moreš neke spat. Pa mislim da bo M, ker zdaj je pa že čas, ampak ni nič. Joj že komaj čakam da pride 1x. Pa napeta sem še kr. Ti nisi nič? Zanimivo da nobena ne dobi M? Če bi se zmenile, ne bi bilo tak. 
A misliš da je to zarad krvomočnice? To zamujanje? Me vem, nisem še je nikoli pila.
Jaz edino opažam, da sem neka bleda, drugače imam skoz rdečo barvo, zdaj pa kr neka bledost. Pa tudi ko grem ven na sonce, sem ponavadi rdeča, zdaj pa sploh ne. 

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?