|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.10.2018 10:06:38   
Mariposa08
Aleksandra meni je tudi takrat ko sem pila tinkturo od krvomočnice M malo zamujala , ali je res bilo zaradi tega pa ne bi vedela. Joj ko vsaj ne bi dobile M ! 


Pri meni je stanje enako kot je bilo, to ščipanje in špikanje je kar močno , prsa me še vedno bolijo , ma kaj pa vem zakaj je tako , mogoče so tako zgodaj znaki prišli od pms ampak ponavadi jih dobim šele 2 dni pred M. 


Kar se opreme za dojenčka tiče .. jaz imam oblekice vse ogledane že kje bom kupila :) h&m, c&a , takko fashion, potem preko spletnih trgovinic, fancy baby in pa next. Za voziček imam že izbran Aigi aulo - belo črne barve . Pride košara za dojenčka ki se spremeni v športni del . Všeč mi je da je športni del trde podlage, da dojenček ne visi ko v viseči vreči. Pa zraven pride še avtosedež v beli barvi . Pa vse je z usnja če se ne mozim, pride pa 580€ kar spet ni tako drago če pogledaš, da dobiš zraven še avtosedež :) za previjane  komode sem gledala pa so vse tako drage 300,400€ ??

Naty kaj pa veš mogoče je pa kaj tako da vpliva da si bledolična :) mogoče nekak v trebuščku raste ?? Joj ko bi vsaj :) da se končno začnemo pogovarjat o dojenčkih hehe:)

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 976
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.10.2018 12:27:34   
naty1989
Mariposa08
Ja ja raste trebušček najbrž kr od dobre hrane,haha. Od vseh dobrih peciv in čipsov, smokijev ki bi jih kr jedla. Ko si včeraj rekla, da te je ščipalo kot bi te rak uščipnil, je mene danes tud ene 3,4 tak. Ma sej od teh znakov smo že čist nore počasi. Več ne veš kaj je res al se ti že vse samo zdi. Ni mi več jasno tu nič.
A ti že imaš to vse planirano kakšne oblekice in vse potrebščine. Ah jaz še sploh ne razmišljam o tem. Dobro nekaj že pomisliš kak boš kaj mev pa ki bi dobil, ampak zaenkrat se držim načela, da bo treba še prej ta glavno naredit, da tu uspemo in da bi vse potekalo kot mora ,potem pa že počasi začnemo razmišljat o teh stvareh, ki še pridejo po ta glavnem. Tako da imamo še kar nekaj časa. 
Pri meni je še kr tako tako. Te dni sem kot bi me vlak povozil. Ne vem kaj ta M dela z mano, ali bo tako huda, če se tako pripravlja in plete po trebuhu že par dni. Zdaj jo boš če boš že ti dobila počasi. Pa boma skup imele,haha.

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 977
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.10.2018 12:40:03   
Aleksandra91
Jooooj.. 3x sem ze pisala tukaj odgovor pa mi vedno pri oddaji sporocila napise "page not found".. zdaj sem ze tako pozabila kaj vse sem zelela napisat...

Uglaunem vozicek ni drag, glede na druge cene.. na kateri spletni strani si ga pa gledala?

Mene tudi spika, kot bi me kdo z buciko pikal.. Upam da se mi ne bo cel cikel zamaknil zaradi krvomocnice :/

Ne vem kaki naj odmislim vse skupaj, ket ko bom pa ze zacela kaj upanja polagati na nosecnost sr mi bo pa M vlila...

Jaz mislim, da ce ne bo bom jutri test delala.. joj kako bi bilo lepo, CE BI BIL plusek, ker ima jutri moj rojstni dan......... prelepo...... ampak mi zjutraj pred sluzbo ni testa za delat, bi rajsi lepo v miru... samo popoldanski urin pa ni ok.. razen ce ga shranim zjutraj haha

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 978
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.10.2018 14:35:34   
kitkat88
Pozdravljene punce,
že en čas vas spremljam na forumu... tudi jaz si noro želim zanositi, biti mama pa ne rata :( z možem se tudi že en čas trudiva, februarja sem naročena na prvi pregled v ambulanto. Vsak mesec je eno veliko razočaranje, ko se vlije mentruacija.
Danes je en tak dan, ko sem spet zelo žalostna. Okrog mene same nosečke, ki jim rata v prvo :( mogoče je kriva polna luna, da sem tako čustvena.

Včasih si mislim, da ne bom nikoli zagledala teh dveh user posted image . user posted image

En teden še imam do začetka menstruacije, ampak ne čutim spet nič, tako, da ta mesec pomoje spet ne bo.

Kako punce se vedrite, kje jemljete pozitivo? user posted image

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 979
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.10.2018 14:52:59   
naty1989
Punce moja M je na mojo žalost spet tu. Kar mrak mi je na oči padel ko je spet prišla 🙁. Ah pa saj sem že v začetku rekla, da mi ta 9 - ka ne diši. Nič gremo v nov krog. Jaz mam občutek da dokler ne bo blizu 1 leta, močno dvomim da bo kaj. Če še bo takrat bom zelooo srečna. 

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 980
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.10.2018 14:56:51   
abracadabraa
Kitkat dobrodosla.. Lepo, da si se odlocila nam pridruzit tukaj. Bos videla tukaj si lahko olajsas malo duso, ker vse vemo kako je.Koliko casa se ze trudita? 
Vsaka od nas ima zagotovo slabe dneve s slabo voljo, razocaranji.. Jaz skusam misliti pozitivno, da prej ali slej bo.. Ampak, ko pride M seveda sledi dan zelo slabe volje.. 

Naty, zal mi je.. Sem res verjela, da tokrat je. Upam, da minejo cimprej tej dnevi, cim manj slabe volje in bolecin

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 981
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.10.2018 15:04:50   
naty1989
Kitkat88
Dobrodošla med nami.

Ah tudi jaz sem že bolj nesrečna tu zraven. Kako dolgo pa se že trudiš? In koliko si stara? Hja težko je, ampak me še malo to gor drži, da še ni 1 leto okrog. Pa čim manj razmišljanja o tem, če se le da. Včasih že ni mogoče, ampak potem pa nekako gre naprej. Ne vem tudi jaz se že resno sprašujem, če se sploh da zanosit,haha. Vsak mesec je enak scenarij, tako da si že malo utrujen od vsega. Bomo videli res. Zgleda da še ni prišel naš čas.
Okrog pa seveda same nosečke, to pa tak. Jaz grem na sprehod pa vidim same z vozički in se sprašujem pa kako hudiča je njim ratalo pa kaj so čarale ali kaj,haha. Malo heca, sej vem da ni smešno, ampak vseeno. Malo se je vseeno treba nasmejat vsemu temu. Sej bo, mogoče te pa ta mesec preseneti.

(odgovor članu kitkat88)
Neposredna povezava do sporočila: 982
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.10.2018 15:09:31   
naty1989
Abracadabra
Hvala, sej bo. Danes ni moj dan, ampak se tolažim da še le ni take panike za delat. Sej še ni leto okrog. Pa še do G grem ta cikel, pa bom že približno vedela zakaj se pravzaprav gre. Tudi mojemu bom rekla, da bi šel na ta spermiogram, da se ve pri čem sploh smo. Pa magari samoplačniško.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 983
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.10.2018 15:22:39   
kitkat88
Stara sem 30, februarja bom 31. Moj mož je 33. Sva še brez otrok, tako, da želja zato še večja. user posted image Trudiva se od lanskega decembra tako, da nekje 10 mesecev (vmes mislim da sma zamudila parkrat ovulacijo zaradi poroke in službene odsotnosti moža). Dobila sem napotnico za ambulanto predčasno, ker ginekologinja sumi, da imam endometriozo (na levem jajčniku imam cisto z gosto vsebino nekje 2-3cm veliko). Sedaj pa tako še morem čakat 4 mesece na tisti prvi pregled, ker so takšne super čakalne vrste. user posted image

Težko je, ker vsak reče sej bo, odmisli pa se sprosti.. želja pa iz meseca v mesec bolj raste, možgani so iz meseca v mesec bolj okupirani z mislijo, da nikoli ne bo ratalo.

Vsak te tudi sprašuje posledično zarad poroke, kdaj bo dojenček... vsi pričakujejo, da bo takoj.

Imam veliko kolegic, ki so zanosile in to v prvo, ko jih gledam (ne da jim ne bi privoščila bognedaj) ampak sej veste, želja po tem te žalostno naredi.

Hvala vsem za vzpodbudne besede in lepo dobrodošlico. Ste hitre v odgovorih user posted image



< Sporočilo je popravil kitkat88 -- 25.10.2018 15:24:28 >

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 984
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.10.2018 16:05:51   
naty1989
Jaz bom pa drugo leto marca imela 30 let, fant pa zdaj 33. Tako da smo nekje podobnih let. Ja te čakalne vrste, groza. Ko si že čisto fertik, pa da bi ja bolj pohiteli, pa ne. Te je ravno groza, da je kaj narobe. Sej pravim srečni so tisti, ki so kolikor tolikor zdravi in da jim naravno uspe. Ah sploh ne razmišljam raje, da je kaj narobe. 
Hja ne vem no. Skoraj ne moreš vrjeti, kako je nekaterim kar ratalo takoj. Ti pa se na zobe že mečeš. Ah kaj hočemo. Nimamo drugega kot sprijaznit se, pa upat na najboljše.

(odgovor članu kitkat88)
Neposredna povezava do sporočila: 985
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.10.2018 16:07:25   
Aleksandra91
Naty zal mi jee!!!! :( joj jaz sem pa mislila, da tebi je pa zihet uspelo ta mesec! :( posiljam ti en velik objem!

Kitkat dobrodosla med nami... tezko je odmislit zeljo po otrocku, jaz ne razumem ko nekdo rece sprosti se, ne misli na to pa bo uspelo.. ni mi jasno kako v 1 mesecu ne bi pomislil na to?? Ze ko gres seksat pomislis na to!! Razen ce se za 1 mesec odpoves aktivnostim, potem pa res ne bos razmisljal o tem, ker se res ne bi nic prijelo!

Mene pa vedno bolj tisci navzdol, prav grozen obcutek je. Pa zdajle sem sla na wc ker se mi je nekaj vlilo in sem letela na wc in je bil tako obilen beli tok da fuj :/ ne vem zakaj se mi to dogaja..

(odgovor članu kitkat88)
Neposredna povezava do sporočila: 986
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.10.2018 17:44:28   
Mariposa08
Punce ste se razpisale ! :) pri meni nič novega , vse je tako kot je bilo. 

Kitkat dobrodošla med nami :) sva vrstnice , jaz sem tudi letnik 88 :) in tudi se trudim zs prvega otroka .. vem kako je ko si žalosten on čakaš iz meseca v medec pa ni nič pa se sprašuješ pa kdaj že bo a okoli tebe pa vse nosečke , vsem v prvo uspelo in je težko tako potem druge nosečke gledati. Saj si vesel za njih ampak te vseeno žalosti zakaj pa ti ne. Ti si kar tu malo olajšaj dušo, zato pa smo tu, da malo pojamramo pa je potrm malo lažje :) 


Naty žal mi je da je M prišla :(((((( !!! Pa sem res mislila, da pa ti je le uspelo , pa to ni res , mah upam da bo čim prej M mimo pa da ti bo 10ka naklonjena :) vem da je hudo ko pride M tisti prvi dan potem pa nekako lažje greš naprej . 



Aleksandra nevrm drugače povečan beli tok tusi povezujejo z nosečnostjo , kaj pa vem, malo še počakaj pa potem boš vidla za test . Upam da je uspelo pri tebi , držim pesti :) 

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 987
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.10.2018 18:03:53   
Lillyy
Joooj Naty, sem pa res mislila da je 😔😔😔 koliko zna bit ta M prav zahrbtna. Ravno da začneš upat in pride. Si zelo žalostna? Če si bila, upam da si se potolažila ... gremo skupaj naprej! 😀 
Kitkat, dobrodošla med nami 😀 se vse trudimo za prvega. Močno stiskamo pesti tudi zate, da čez en teden ne dobiš M. Več kot nas je, bolje je 😀😀 pa ni možno, da prideš hitreje na vrsto za pregled?Aleksandra, če imaš veliko belega toka, pomeni da je neka hormonska dejavnost. Tako da nekaj zagotovo je ... upam da si nosečka. Drugače pa krvomočnica ureja cikel in naj bi M bila močnejša. Nisem nikjer zasledila, da ti jo lahko zmeša ali da ti celo izostane. Jaz sem pila en mesec, samo nisem opazila nobenih sprememb.Mariposa, tebe še špika in te boliji prsi?Abracadabra, ti imaš kakšne znakce že?Jaz sem prej naredila O testek, še ni prave črtice, je samo medla. Se pa bliža, ker me vsake toliko malo špikne. Ti testi me samo ob živce spravljajo. Bom še premislila, če bom nadaljevala s testiranjem.

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 988
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.10.2018 18:53:00   
Aleksandra91
Hormone opazam zadnja 2 meseca, da mam cisto fuc.. se mi mozolji pojavljaji en za drugim :( ne vem kaj si naj mislim.. trenutno me tako tisci, pa napeta sem kot da bom poknila...
Mariposa pri tebi so se kaksni znakci? :)

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 989
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.10.2018 19:09:59   
abracadabraa
Lilly, pri meni prav nic.. Razen spikanja spodaj, pri jajcnikih.. Ponavadi me malo pred M tako.. Imam pa se enih 8,9dni do M.. In tudi jaz ta bel izcedek.. Ma ta moj cikel je vsak mesec bolj zmesan se mi zdi.. Upam da s tabletami se lepo postima pa da bo O kot mora biti in da rata ze enkrat no..

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 990
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.10.2018 19:13:55   
abracadabraa
Joj se to vam moram napisat :D ko sem se pohecala ko mi je kri iz nosa se ulila.. In valda google ki najdes vse mozne stvari sem naletela na neko objavo na forumih, da se med nosecnostjo res lahko veckrat pojavijo te krvavitve ipd.. In ena ko je napisala, da ona ne tocno vedela, da je noseca ker se ji je kar nekaj dni pred pricakovano M ulila iz nosa kri pred tem pa nikoli.. Hahhaha ni dobro googlat ko pol ti taka upanja neumna dodatno daje :P

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 991
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.10.2018 19:21:59   
Mariposa08
Nevem kera me je spraševala če imam še vedno take znake :) imam še vedno boleče prsa in ni ravno špikanje ampak kot da bi me nekdo iz notranje strani fajn uščipnil in to traja par sekind pa popusti pa čez kakšne dve uri spet im potrm je malo miru on tako, malo sem utrijena kar je lahko povezano tudi z delom . Mi je pa hecno , pomoči imam zamašen nos , čez dan 2x kihnem potem se pa v redu :) bomo vidli kaj bo, kar se izcedka tiče ga imam jaz tudi , enkrat vecč drugič manje kaj pa vem. Strah me je da spet bo M prošla jaz pa ta mesec tsko polna upanja , ker imam čisto drugačne znake kot ponavadi . Občasno mi je mal slabo ampak to je tako pride in gre hehe :) 


Abracadabraa joj upam sa to pomeni da ti je uspelo :))) ko bi mam vsaj , aleksandra tudi je pri tebi možnost uspeha :) 

Lillyy saj bo O verjetno za vokend prišla , ti samo pridno slončkaj , pa bomo stiskali pesti da uspe:) naty en veliiiikkkk objemček ti pošiljam , da ti M čimprej mine in čim mmj boleče pa potem v novi krog :)

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 992
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.10.2018 19:31:13   
abracadabraa
Joooj mariposa, mocno stiskam pesti! Ce te prsi tako fajn bolijo pa ze toliko dni.. More bit nekaj na tem!Aleksandra tudi zate seveda drzim pesti. Lilly ti pa v akcijo! :) 
Jaz si ne upam upat zase.. Zankov itak nobenih. Tako da.. Bomo kar do drugega tedna pocakali.. 
Naty, upam da si kolikor toliko vredu. Velik objem! 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 993
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.10.2018 21:12:19   
naty1989
Ja punce se javljam. Bom kar vsem odgovorila. Hvala za vzpodbudne besede in objeme. Ja nič nimaš kaj. M je M in bo M ostala. Malo mi je že upanje padlo. Ma kaj hočmo, če ne bom imela otrok jih pač ne bom. Ne bom se preveč sekirala zarad tega. Sej sem še vedno v igri, nisem še čisto obupala samo že skor na 75%. Sej se bo pojavilo spet novo upanje, samo mislim da ne bo več tako močno. Na koncu toliko M na konc meseca ti že kr energijo pobere. Ma jaz sem pripravljena tudi na najslabše, ko grem do G. Pa vsaj vedela bom pri čem sem. Kar je tudi vredu.

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 994
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.10.2018 21:26:45   
abracadabraa
Naty saj bo! Cisto razumem kako ti je.. Jutri bo se boljse, ko bos prespala pa si malo odpocila..je psihicno naporno vse to.. Vsaj meni.. Je pa super da gres h gin. Bos vedela na cem si. 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 995
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.10.2018 23:10:47   
Rozainmodra
Hej. Po nekaj dneh sem spet tukaj. :) Jaz sem bolj zadaj, kar se tiče računalnika. Dnevni ritem je tako natempiran, da mi dnevi kar letijo. Ena me je v nedeljo spraševala, če naju niso poslali na umetno. Moja ginekologinja, naravnana po strogih zdravniških praksah in pravilih me je, takoj, ko sem po dveh letih nezanositve prišla k njej in pred pred kakršnimikoli preiskavami! Čeprav sem izrecno povedala, da pri dveh otrokih niti slučajno ne mislim na ivf. :) Naši vrli zdravniki, nimaš kej. :D Poleg tega pač nisem verjela, da bi brez nekega vzroka kar naenkrat postala neplodna, ali jaz ali mož. No, nisem se zmotila. Na zadnjem pregledu, hsg, pregled jajcevodov, pri sicer prijetni ginekologinji, ki je ravno tako omenjala umetno, sem skoraj izvlekla iz nje, da je po vsej verjetnosti vzrok ta, nenevarna cista za slabši spermiogram. In, ker sem vztrajno spraševala naprej, kaj ponavadi sledi pri urologu, je rekla, da jo odstranijo, če ima moški težave zaradi nje. In ker še nisem odnehala, je končno izustila, da se v večini primerov spermiogram popravi in je spet možnost zanositve. Ja, mislim, končno no. Z vsemi vprašanji in podvprašanji končno izvlečem iz nekoga kje je vzrok. A če ne vztrajaš ne izveš nič. In ker je najhitreje, v kartoteko napiše umetna oploditev in adio. Jaz si od nekdaj želim večjo družino. Neskončno sem hvaležna za dva škrata, ki ju imam. Res sta srčka mala. A vseeno si vsi želimo še kakšnega.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 996
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.10.2018 23:17:12   
Rozainmodra
Sicer ne vem, ker nisem brala, koliko časa se nekatere že trudite zanosit. Pri nas je pri prvem trajalo točno eno leto.

(odgovor članu Rozainmodra)
Neposredna povezava do sporočila: 997
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.10.2018 6:52:18   
Aleksandra91
Dobro jutro punce. Koncno petek in zasluzen vikend. A dela katera ob vikendih?

Jaz sem danes zelo slabo spala (no moj tudi), spika me grozno, da se skljuceno drzim... druga ni pa nic :/ mislim, da bom danes popoldan delala test.. da se konca ta zivcnost... saj ce je bhcg bo itak pokazalo ali zjutraj ali popoldan, mislim da...

Kako ste ostale, pocasi boste tudi ve v NEpricakovanju M, najprej Mariposa, katera pa naslednja? :)

(odgovor članu Rozainmodra)
Neposredna povezava do sporočila: 998
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.10.2018 7:51:20   
abracadabraa
Mariposa, mislim da nekje 30.nepricakuje, jaz pa 2.11. Prav bi preskocila te dneve cakanja.. Uff..Aleksandra, drzim pesti za dve crtici! Sporoci nam

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 999
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.10.2018 8:47:46   
Lillyy
Rozainmodra, jaz sem v 6. krogu. Smo pa vse, ki tukaj klepetamo še pod enim letom. Tako da upamo, da tudi nam uspe v enem letu 😀 Te popolnoma razumem, da si želiš večjo družino. Saj, če bodo tvojega dragega poštimali, potem zagotovo bo 😀 držimo pesti, da čim prej. Aleksandra, poročaj takoj ko ga narediš. Ti testi danes ni važno, če ni jutranji urin. Le pazi, da ne boš preveč pila 😀 Prihodnji teden stiskamo pesti za Mariposo, abracadabro in KitKat 😀Rozainmodra, kako pa si ti z dnevi? Morda pa tudi vama ravno zdaj uspe 😀 Midva pridno slončkava, upam da bo res O ta vikend. 😀 Oh kaj bi dala, da bi bila noseča nevesta. 😀 Mariposa, upam da je ščipanje kaj bolj znosno in da se morda počutiš že kaj bolj nosečo 😀 Naty, drži se in boš videla, da potem bo bolje, ko boš šla h G.

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?