|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.10.2018 9:31:11   
kitkat88
Aleksandra91 tudi jaz držim zate pesti! user posted image

Mislite, da začutiš ko si noseč? Jaz to vsako nosečnico vprašam, če so kaj čutile prvi mesec... pa skor vse rečejo nič kaj drugače, kot pred menstruacijo pms. Ena govorijo o bolečih prsih, ene o belem toku, ene o špikanju... ampak, da se jim ni glih sanjalo.

Res je smešno, ko greš poln upanja v nov krog, poln elana :), pol proti koncu meseca pa se ti to upanje prelevi v strah pred razočaranjem, v analiziranje vseh znakov. Mene celo po ovulaciji tako napihne, da že zgledam kot da sem noseča, ampak zdaj že vem, da je to od menstruacije :)

Sem pa nekje zasledila, da je ena govorila o tem, da je včasih mela čist drugačen izcedek ob ovulaciji oz je ta izginil, ko sta začela delat na otročku... pri meni je isto.. sem že poštudirala, da si same to delamo, ko preveč razmišljamo in si stres delamo. Ne vem s čim bi to drugač blo povezano. user posted image

Vsem, bi želela, da zagledamo user posted image čimprej. Tudi jaz nestrpno, a s strahom pričakujem naslednji petek... se že psihično pripravljam :)

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.10.2018 9:59:22   
naty1989
Rozainmodra
Jaz sem zaključila 9.krog. Zdaj je 10. Ah vem, včasih res traja 100 let, da se nam kaj prime,haha. Vsaj meni se zdi tako. Ampak dokler ni eno leto mimo mislim da nimaš kaj naredit. Tudi starost igra pomembno vlogo. 
Koliko si pa bila stara, ko si delala na prvem otročku. 
Hja otroci res ne padejo z neba, je treba kar vztrajat. Upajmo da se povrne kmalu to 😊. 

Abracadabra
Sej vem, tako ali tako nimam kaj naredit. Če ni tak ni. Ampak ni ti vseeno ne. Pač tisti črviček gloda naprej. Ah se bo treba kar malo sprijaznit z vsem tem čakanjem, ufff.

Lilly
Ok sem, pač še malo tako tako, bolj metulava kot po M. To je še malo od razočaranja po M. Bomo videli kaj bo čas prinesel.

Alekdandra91
Mogoče je pa uspelo? So že kakšni novi znaki na vidiku? Ali kaj čutiš, da bi bilo to to?

(odgovor članu Rozainmodra)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.10.2018 10:10:29   
Mariposa08
Lillyy želim ti da O pride čimorej , ti pridni slončkaj in pa upam da boš noseča nevesta :)) kaj bi to bilo veselja :D 

Aleksandra poročaj ko boš delala test :) držim pesti , da bo pozitivno :)Se kaj drugače počutiš, razen izcedka ?

Abracadabraa še malo , pa bova tudi midve na trnih :) kako se vleče ta čas do 30 ! 


Rozainmodra jaz sem spraševala , zakaj vaju ni poslala na umetno , iz tega razloga , ker naj bi se trudila tako in tudi spermiogram je slabši in ponavadi pošljejo potem par na umetno oploditev. Sem samo tako spraševaal iz radovednoati :) tudi jaz imam željo po veliki družini , tam 4-5 otrok , ampak ko je tako težko priti do 1 otroka si niti potrm ne upam preveč na veliko želeti nekaj kar mogoče ne bo dosegljivo . 



Kitkat ti tudi M nepričakjueš naslednji teden ? Potem bomo skupaj neupale , hehe . Jaz za v torek , vidve s abracadabraa pa za v petrk , bomo stiskale pesti , da bo tako kot mora bit :) 

(odgovor članu kitkat88)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.10.2018 10:17:55   
naty1989
Kitkat88
Hm, ne bi vedela če veš oz.čutiš da je to to. Po moje še kr misliš da bo prišla M, ker te vsak mesec poišče in ti bi bilo že čudno če je ne bi bilo. Tako da misliš da imaš pms znake kot ponavadi.
Ah hudič je to ja, ko si znake same naredimo. Čeprav mogoče čez mesec ne razmišljaš skoz o tem, se ti potem ob M kr začnejo pojavljat neki znaki, ki jih prej ni bilo. Po moje je od živčkov nekaj. Niti ne moreš čisto pozabit tega in odmislit. 
Si imela že ti tudi kakšne znake do zdaj? Kake posebne? 
Jaz sem že imela vse, ni da ni. Od špikanja, napihnjenosti, bleda sem bila, tudi prsi so me bolele, na začetku kaka 2 meseca sem v trebuhu čutila na eni strani tako kepo, kot bi kaj bilo not, celo slabo mi je tudi že parkrat bilo. Na koncu je še M zamujala...Samo še hrana se mi ni gor postavila,haha.
Res ne vem več kaj je prav in kaj ni. Boljše včasih da nič ne čutiš, kot pa ne vem kaj vse, na koncu pa samo M.
Verjamem, da si že na trnih za naslednji petek. Tudi jaz sem bila že kr fejst, ko se je M bližala, vsak dan bolj. Ampak se ti potem ta napetost sprosti, imaš pa razočaranje ja. 
No pa sej 1x bo ja kaj. Menda ja niso pozabili na nas tam zgoraj,haha.

(odgovor članu kitkat88)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.10.2018 10:32:07   
naty1989
Aja kitkat88 še nekaj sem pozabila vprašat. M imaš ti redne? Ali imaš morda težave s tem?

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.10.2018 10:49:44   
naty1989
Mariposa08
Si že kaj živčna? Meni se je napetost sprostila zdaj ko je M prišla. To je samo psihično vse. Ah saj bo. Držim pesti.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.10.2018 11:22:42   
Aleksandra91
Ja, jaz sem bila med tistimi, ki so pred načrtovanjem imela vsak mesec O in sluz in vse povezano s tem... ko pa sva začela planirat, pa nobene sluzi več, zdaj nazadnje se edino spomnim, da sem čutila špikanje po jajčnikih, tako, da sem predvidevala... Če pa sva bila uspešna pa bomo videli...

Kot sem rekla, nimam občutka, da bi bila noseča... zdaj edino kar je, je to, da me jezi, da ni M in ne vem ali se psihiram toliko, da je ni, ali kaj... Ravno zato sem se odločila, da bom danes test delala... Če bom zagledala minus, se bo vrjetno itak vlilo....

Znaka nimam nobenega, oz. vsaj zdi se mi da ne.. špika me v sp. delu trebuha, kjer je maternica, nenormalno!!! Pa včeraj zvečer sem imela takšno napetost v trebuhu, kot bi me kdo napihniluser posted image , aja pa beli tok.... Ostalo NIČ! Prsi popolnoma neboleče.... Saj pravim, da ne vem kaj naj si mislim.

Kaj vse moramo ženske doživljati in čez kaj vse moramo iti... jaz ne privoščim nobeni, da se tako dolgo trudi za nekaj kar si želi bolj kot vse na svetu, medtem, ko tiste, ki si ne zaslužijo imeti otročkov (na žalost obstajajo tudi takšne "mamice") zanosijo brez težav, pa potem splav en za drugim (poznam 2 takšni) in bog ne daj zlorabe user posted image

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.10.2018 12:32:40   
kitkat88
Se popolnoma strinjam s teboj. Jaz imam to željo že dolgo, ziher tam od 24 leta, vendar se mi je sedaj želja ob pravi osebi še podvojila, če ne potrojila. Pa tudi leta delajo svoje user posted image

Svet je včasih nepravičen. Ampak tako pač je, bomo tudi me enkrat dočakale srečo. Zmeraj se pa tolažim, da vse ob svojem času, je že za nekaj dobro, da je tako. Mogoče sedaj ne razumemo, bomo pa enkrat kasneje, ko bomo pogledale za nazaj vidle, da je bil pravi čas, ko smo zanosile. Dandanes je res medicina že tako napredovala, tako da mislim in sama sebe tolažim, da dokler smo še dokaj mlade, se še da vse.

Samo vztrajat moremo! user posted image

Ja, tudi jaz je "nečakam" v petek user posted image , imam pa menstruacije kar točne na 28 dni (včasih se za kak dan prestavi). Ovulacije sem včasih fuul čutla, tudi izcedek je res bil obilen, sedaj pa nič, razen ščipanja v jajčnikih, o izcedku ne duha ne sluha. Bojim se tudi, da je kriva endometrioza.
Ne vem niti ali je kakšna prednost ta mesec, ampak to cisto, ki jo imam, jo imam na levem, ta mesec mi je ovuliral desni jajčnik. Od znakov pred menstruacijo pa sem tudi jaz že imela celo paleto! user posted image Ampak s časom, oz v vsakem dodatnem krogu, vedno manj to pripisujem nosečnosti ampak moji nori želji user posted image

S kod ste punce drugač?

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.10.2018 12:33:04   
naty1989
Sej bo, ko boš test naredila, bo vse jasno. 
Ah vem Aleksandra91 marsikaj ni prav, me se trudimo, trepetamo včasih, čist zmozgane že od psihe in vsega. Ene pa sploh ne načrtujejo pa ne gledajo na O in ne sluz, vseeno jim je, pa bum, noseče. Pa še vesele niso. Poznam eno tako, od mojega fanta brata punca, sta bila sicer mlada, ona 24, on 27. Pa sta začela hodit in ni bila zaščitena, mislim da sta bila kake 3,4 mesece skupaj in je že zanosila na morju. Potem pa drugi otrok je tudi tako prišel, čez 5 let. Je jemala tabletke, pa je vmes pozabila in je zanosila kar tako lepo brez kakšne misli, da bi želela otroka ali kaj. Pa še splavit je hotela, ampak jo je potem on prepričal da ne. Ah nič ne moremo. Življenje glih ni pravično do vseh. Problem je pri nas v načrtovanju, vem da drugače ne gre, če si želiš otroka. Ampak bolj načrtuješ, manj je možnosti. Ni lahko no. Tudi jaz še največji sovražnici ne bi privoščila tega, ker je po svoje mučno vse skupaj res. 
Res je, marsikaj se dogaja, zanemarjanje, zlorabe...taki pa imajo otrok ja. Sej pravim eni preveč, eni pa nič. Ni prav porazdeljeno to. 

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.10.2018 12:40:21   
naty1989
Kitkat88
Ja vse je že ena velika želja postala. Mogoče imaš prav in ko bomo pogledale nazaj je bilo res vse ob svojem času. Meni je edino žal zdaj, da se nisem prej odločila za otroka, vsaj kake pol leta prej. Ne vem izgleda, da še nisem bila pripravljena. Ampak je že moralo tako bit.
Jaz sem iz Slovenske Bistrice. Pa ti?

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.10.2018 13:07:58   
kitkat88
Jaz pa iz Zgornje Polskave :)

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.10.2018 14:01:02   
naty1989
Aha, no te pa sma skoraj sosede,haha. 2 brega narazen. Se večkrat mimo Polskave pelam. Se bom spomnila na tebe, ko grem mimo. Ne vem če prav mislim, si me že spraševala 1x s kod sem, pa da imaš neko žlahto v Bistrci? Ne vem, če si bila ti.

(odgovor članu kitkat88)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.10.2018 16:45:04   
Lillyy
Jaz O nikoli nisem preveč čutila, ker tudi najbrž nisem bila pozorna. Tudi zdaj se mi kdaj zdi da si bolj kot ne domišljam. Se poskušam ne sekirat preveč okrog nje. Vem, da jo imam, ker me je G pogledala in tudi test mi je enkrat pokazal, da je. Punce, enkrat vse pridemo na vrsto. Jaz sem tudi željo dobila pred kakšnim letom. Sem želela prej službo za ndč in pa itak sem si rekla, da še nisem toliko stara. Je pa res, da če si s pravo osebo je vse drugače 😀Kitkat, jaz sem iz okolice Lj 😀Aleksandra, upam da boš imela kakšno dobro novico kmalu za nas 😀😀 držimo pesti!

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.10.2018 17:07:18   
Mariposa08
Punce jaz sem dans tsko kisla kot zo vreme zunaj :) na trenutke se kar vprašam kaj če me tale M samo heca pa bo prišla jaz pa pol a upanja pa spet bom razočarana :( res vedno nekaj , takih znakov kot ta mesec res nisem še imela , nisem jih niti iskala, so sami prišlu potem pa se mi zdi da me verjetno M malo zavaja pa se bo vseeno vlila ko bo čas za to. Sej nočem bit pesimistična ampak malo sem mogla dat to ven iz sebe :) upam da ste ostale boljše volje na tak smotan dan :) 


Kitkat jaz sem iz Ljubljane :) ja res je tole , nekatere se ne obremenjujeo pa zanosijo 1,2,3 in potrm se obnašajo tako nezrelo in  ahh, brez veze :) sej take tidi kadneje udari po nosu njihovo obnašanje :) najbolj mi gre na živce ko nekatere potem samo še o otrocih in plenicah govorijo ali pa rečejo ah ti nimaš ottok pa ne veš kako je to pa ta oseba ve da se matraš za otroka:/ take kr skenslam ampak se same vračajo in potrm vsiljujejo češ kako sem čudna ker se nič ne oglasim halooo??!! Mislim eni res nimajo osnovnega bontona in sočustvovanja do drugih ampak tako je. Tidi me bomo dočakale naš zakladek :) vse ob svojem času :)

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.10.2018 17:44:54   
Aleksandra91
Evo punce da se vam javim... sem naredila test in je seveda bil negativen.. ubistvu res nisen pricakovala drugacnega rezultata, ker nimam nobenega znakca... Zdaj pa moj pravi, da ta test ne drzi, ker ni bil zjutraj narejen ali pa test ni ok... Ne vem, jaz se vseeno mislim, da nisem noseca, mislim da se zelooo huda M pripravlja, ker me pa spodaj vsee tisci :(

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.10.2018 17:47:33   
abracadabraa
Ja res.. Tejle brez obcutka mi prav na zivce gredo.. Pa kaj res me mores vsakic ko me vidis vprasat kaj pa vidva cakata, kdaj bo kaj, kdaj dojencek, a delata na tem, a noceta, a sta zascitena.... Haloooo?! Resno?! Pa kaj to bom na oglasno desko obesala al kako...? Jaz si kaj takega ne bi dovolila vprasati.. 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.10.2018 17:49:27   
abracadabraa
Aleksandra, pocakaj se do jutri mogoce, pa ce M se ni ponovi test.. Mogoce je prezgodaj.. Jaz upam da vendarle se ti + pokaze!

Jaz sumim, da bom ta mesec kaksen dan predcasno M dobila

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.10.2018 17:57:31   
Mariposa08
Aleksandra tako kot je rekla abracadabraa malo še počakaj , meni takrat po 10 dnevih zamujanja M je test pokazal negativno pa sem bila noseča. Pri nekaterih nosečniški hormon počasi narašča in mogoče zato takoj ne zazna nosečnosti . 


Abracadabraa hahahaha si me nasmejala :)) sem prov rabila malo takega smeha :D  res ne vem kaj ljudje mislijo , tudi meni je ena rekla da verjetno ne sexava dovolj pa se ne prime??? Sem rekla če se tistim ki samo 1x na mesec sexajo prime se bo pa tudi nama ko sexava vsak dan v mesecu ! Je samo uzihnila , mislim kakšne imajo ljudje res , na kraj pameti mi ne pride da grem nekoga take stvari spraševat . Ah eni so res posebni :) avracadabraa ti kaj čutiš drugače ? Jaz tudi mislim da to kar mene že tok prsa bolijo in to da je samo znak, da bo M malo prej prišla :/

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.10.2018 18:10:44   
Aleksandra91
Ne vem kaj bi si mislila.. bom vidla ce bo M slucajno se pojavila.. ko bi me vsaj tiscat nehalo :( 
Eh eni res nimajo obcutk, kaj sprasujrjo pa kje je meja.. meni tudi taksni pritisk dvignejo... pa mu zadnic rece svakinja, ki je noseca, ce bom js stara mamica, da tako dolgo cakam... svasta!!

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.10.2018 18:23:17   
Mariposa08
Joj sej te svojci in sorodniki so najhujši ponavadi ! Kdaj je pa ona imrla otroke pri 16 letih al kaj ?? Pa mi ja ne bo rekla da je to super , če si pa še sam otrok . Ne rečem da imaš pomoč staršev in mogoče partnerja v tistih letih , čeprav redko kdaj ampak tako grdo da ti je rekla mislim res eni nimajo meje in za moje pojme niti empatije do sočloveka. Sploh si pa še mlada ! Jaz sem 30 pa ko bom rodila, če mi kmalu uspe bom 31 pa kaj , sem hotela bit pri 28 letih mama pač prej neke želje nisem imela , no imela sem jo amoak pripravljena še nisem bila . Pa pr let gor ali dol ni pomebno sploh pa ko se matraš si vesel da imaš otroka pa četudi pri nevem 39 ! Pozno ampak bolje pozno kot nikoli jaz pravim in vsaj to kar težko dobiš znaš cenit , ne pa kot nekatere joj sej ga sploh nisem hotla met sm hotla kr solav narest , pa joj kok ma grdo barvo las otrok pa take mislom na bruhanje mj grejo taki osebki , ampak če bi bili vsi enaki kakšen bi pa svet bil.

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.10.2018 18:58:31   
Aleksandra91
Stara je 22 let in prvic nosecka.. ampak nazalost zelo neodrasla.. no saj se vidi po njenih komentarjih.. pa ti Mariposa se imas kaksen nevsakdanji znak, ki ne bi nakazoval na M? :)

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.10.2018 19:07:28   
abracadabraa
Res ne vem kako ne pomislijo malo preden tako govorijo.. Prav nervozno me delajo taki.. In so se taki ko imajo pa niso hoteli... Ni pravicen ta svet vcasih :(

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.10.2018 19:17:11   
Lillyy
Aleksandra, morda pa res še ni dovolj časa in pa še First Sign si rekla, da maš? Čez par dni ponovi z jutranjim urinom. Če še vedno ne bo, bi jaz na tvojem mestu malo G poklicala, da vidi kaj se dogaja. Ker kot je Mariposa rekla, ne veš točno kdaj je bila O, lahko je bilo kasneje in ti zato še ne pokaže. Srčno upam, da si nosečka in da niso kakšne hormonske motnje.Mariposa, ti pa glavo pokonci. Je pa normalno, da pride kakšen tak siv dan, ko imaš take negativne misli. Tudi meni kdaj stisnejo vsi ti če- ji ... moramo biti pozitivne. 😀 upam, da je kaj na tem, da imaš polno nekih simptomov. 😀Tudi jaz poznam kar nekaj punc, ki jim je kar tako mimogrede uspelo. Ljudje pa itak nimajo filtra, kaj lahko rečejo. Jaz se še ne sekiram preveč, ampak mi pa priznam da gre na živce, ko sprašujejo. Zdaj vsi čakajo kdaj bom povedala, ker se bom poročila. 

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.10.2018 19:18:37   
Mariposa08
Aleksandra iste znake imam kot jih imam že cel teden, boleče prsi in to ščipanje in tiščanje dol , uttujena sem amoak verjetno od dela in vremena nevem ne povezujem tega kot morebitni znak . Hehe netipičen znak hmmm je mogoče ta čudni prehlad , sem brala da ko je ženska noseča da ima nosečniški nahod kot alergijo , včasih zamašen nos ali razdražen nos in te sili na kihanje in malo lahko kašljaš in imaš htipav glas , vse to se mi dogaja ker prehlajena tako nism ker če bi bila obležim vedno in drugi dan čisto zakuham to pa se vleče že skoraj cel tedn kaj pa vem , ah preveč upam potem bom p razočarana. 
Ah 22 .. jaz sem bila takrat bolj olikana kot pa je ona , že službo sem imela za NDČ, nevem kaj punce mislijo . Če bi se ona matrala kot se matramo me bi drugače govorila . Če bi meni tako nekdo rekel bi mi rekla vsaj vem zakaj bom imela otroka , ko si zrel in nekaj daš skozi življenje znaš vsako stvar cenit v življenju in je ne jemlješ samoumevno, im bi rekla ah ti že ne razumeš saj nobene kilometrine v življenju še nisi naredila hehe :) malo jo hecaš pa takoj utihnejo :) ne smeš jim pokazat da so ti prišli do živega tudi če so ti :) Ne rečem da zdaj če je punca stara 22 let da ni zrela , jaz sem bila , velimo kih ima mladi otroke , niso pa vsi zreli ne pri 22 eni niti pri 40 še niso zreli. Jaz pravim vsak ob svojem času , eni prej eni kasneje , zamudili tako ne bomo nič :)


Avracadabraa ja mene tudi taki komentarji razjezijo , že tako ti je težko potem te pa še nekdo kot da ti to privošči te špikne s tem joj kr neki .

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.10.2018 19:23:55   
Mariposa08
Lillyy imaš prav ampak saj veš včasih malo volja pade in potem moramo malo pojamrati :) sej je že bolje, še sanjala sem ponoči da se mi je M tako hudo ulila in sem jokala kot dež in da sem vam javila žaloytno novičko na forum :) upam da to pomeni ravno obratno ! Vem moram bit pozitivna ampak včasih je res težko :) Lillyy ti jim reci prvo štalca potem pa kravca ;) ali pa se samo nasmehni kaj pa njih briga , samo firbec jih matra hehe :)

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?