|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.11.2018 14:17:36   
naty1989
Pozdravljene punce!


Da še jaz napišem par besed. Žal sem že spet v tistih dneh pred M, ah čisto sem že utrujena od vsega priznam, do nedelje je še šlo, ampak bolj se bližam tistemu dnevu, bolj sem na trnih, čeprav sem prej bila čisto ok. M pa pričakujem nekje v petek ali za vikend. Odvisno kak ji bo. Tako da sem jaz tista prva, ki bo naredila otvoritev spet. Ma po eni strani naj že pride, da se rešim tistega tečnega prvega dne, pa da gremo naprej. Sem pa veliko razmišljala o vsem skupaj in sem prišla do zaključka, da bom potrebovala dopust od vse te zanositve. Zaenkrat počakam še ta 2 meseca ali največ 3, tako da bo leto okrog, da si potem ne bom očitala, kaj če bi pa bila pa sem obupala prehitro...potem pa po recimo 13 poskusih, pa mislim da če ima namen da bi tako bilo do takrat, če pa ne pa vprašanje če vse štima tako kot bi moralo. Tako da mislim, da si bom vzela res pavzo, vsaj par mesecev da malo odmislim to, da ne silim več, da normalno zaživim in pričakujem M brez kakršnegakoli upanja in spraševanja in vse napetosti če bo kaj ne bo in predvsem straha pred M... Mislim da je to edino kar res rabim po vseh teh poskusih in da se pač res sprostim brez nekih obveznosti in pritiskov na sebe kdaj bo, zakaj ni bilo, kaj če ne bo...



Lilly


Uh noter v folni kislini je še ful enih stvari : mikrokristalna celoluza, L-askorbinska kislina, železov fomarat, alfa tokoferil acetat( vitamin B ), polivinilpirolidon, in neka natrijeva celoluza, nikotinamid, beta karoten ( vitamin A ), hidroksipropilmetil celuloza, cinkov oksid, potem so še not : magnezijeve soli maščobnih kislin, pantotenska kislina, titanov dioksid, smukec, cianokobalamin ( vitamin B12 ), polietilenglikol, vitamin B6, vitamin D3, šelak, vitamin B1, riboflavin - vitamin B2, biotin, natrijev selenit, folna kislina in kalijev jodid. So pa brez glutena in laktoze. Jaz drugače sploh nisem vedela za njih če mi jih G ne bi priporočal, baje da je vse not kar potrebuje bodoča nosečnica ali tista ki že to je :).


Mariposa08


No vidiš pa le ni bila O zgrešena. Sej bo, ko bo pravi čas ;).


Iskrica86


Dobrodošla na nešem forumu. Najprej ti čestitam za enega sončka, obenem pa mi je žal, za to kar se ti je zgodilo, da se nosečnost ni razvija naprej. Žal se tu res ne da nič pomagati. Čisto te razumem kako ti je, vem vsak mesec je ista pesem, M se vedno vrača in vrača, pa si rečeš, pa sej še ni tako daleč, treba se je trudit naprej...ni še niti eno leto truda ( pravim za sebe ), pa še ni pravi čas...ampak ko pridejo ti dnevi pred M enostavno ti je zelo zelo težko, se ti zdi dalj ko vztrajaš težje je, ne vem, včasih si že res misliš da nikoli ne bo nič se prijelo... Ampak pogled, ti si vseeno zanosila, uspelo ti je, doma imaš že eneha otroka in to je več kot prelepo. Vem da si želiš še več, ampak žal materi naravi se ne da ukazovati, najbrž moramo biti zadovoljni s tem kar dobimo. Če se še spomniš, kako dolgo si se pa trudila oz.sta se za prvega otročka? in koliko si bila stara? Jaz sem stara 29 let in če bi uspelo bi bil to prvi otrok, trudim se pa že kar nekaj časa, 10 mesec je že. Do zdaj jih je bilo 9 neuspešnih, ampak se trudim ostat pozitivna nekako, koliko pač uspe do konca :)



(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.11.2018 14:32:34   
naty1989
Sem še nekaj napisala pa ni prikazalo


V glavnem, jaz se več ne prepoznam, pred M sem cela tečna, strah me je, enostavno ne morem več normalno živet že počasi. Pa gora neuspešnih poskusov...vse za sabo pusti neke posledice. In enostavno ne gre oz.ne bo šlo več tako dalje, želim si samo izstopit iz tega začaranega kroga in se prepustit toku, pa kako bo bo. Kar je za mano je za mano, kar pa bo, pa se bo tako ali tako zgodilo, pa če se bom jaz trudila ali ne. Ker mi res ni več do tega, da bi mogla vedno razmišljat kdaj je O in obvezno takrat imet spolne odnose...jih potem pač ne bom imela, če ne bom imela te želje. Počasi bo dovolj vsega vloženega truda in prizadevanja, za lahko rečeš nič od nič. In res nimam počasi več volje se še s tem ukvarjati, res ne. Mogoče so moje besede bolj težke, ampak enostavno hočem naredit korak stran od vsega. Mogoče se potem tudi ne bom več vrnila med tiste ki poskušate zanositi, ampak nič hudega. Sem se že malo sprijaznila, da mogoče sploh ne bom imela otrok, raje to, kot pa vsak mesec enaka zgodba, sama razočaranja, prazna upanja in vse kar spada zraven. Zaenkrat sem še pa tu, samo že po eni strani komaj čakam da mine ta čas, ker mogoče vse to res ni zame več.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.11.2018 15:33:43   
kitkat88
naty1989 tudi jaz sem čisto na tleh, zato se nisem oglasila... menstruacija me je prejšnji mesec spet zelo potolkla. Vsak mesec je hujše. Jaz jo pričakujem naslednji petek.

Se pa res izjemno slabo počutim. Skozi me v jajčnikih pika, ponoči imam nočne more oz sanjam, da sem noseča, se zbudim in jokam, ker so samo sanje :/ malo je šlo preko vse meje...

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.11.2018 18:36:20   
Mariposa08
Punce da se še jaz malo javim .. sem prehlajena tako da nič s tem bionergetikom nisem uredila , razmišljam bolj da bi šla na akupunkturo ali bioresonanco . 


Naty in Kitkat ne obupat , vem da je hudo , poglejta mene jaz tudi nisem obupala , bo že prišlo ob svojem času , je težko , tudi jaz padem na tla ko pride M ampak dejatvo je da si tako močno želimo nosečnosti da tusi zaradi tega včasih malo bremza , je pa res če po določenem času ne uspe se išče pitem vzroke nikakor se ne obupa . Ko enkrst obupate in mine 1,2,3..x let je potem vse od začetka in drjstvo je da leta hitro minejo in je čedalje težje zanosit , še pisebej ko smo 30 in +, če je kqj narobe ae ta leta zelo hitro obrnejo in plodnost se slabša. Sicer je odločitev vsakega posameznika , jaz bi na vajinem mestu si rezervirala neki dopust v toplih krajih, smučanje .. nekaj kar vaju bo sprostilo nič rszmišljat kdaj bo M , kje te špika, možgane na off in uživati , saj bo tudi nam uspelo , je pa seveda težko ko je vsak mesec razočaranje. 


Iskrica86 dobrodošla med nami in čestitke za tvojega sončka :) tudi jaz sem imela ss , sicerje bil plod ni bila prazna vrečka mapak je vseeno težka in boleča izkušnja. Tusi mene zanima zakaj vaju noben ni dal na preiskave ? 3 leta je kar veliko da noben nič ne ukrepa .


Lillyy kako si ti :) ? Čakaš še O ? Jaz zdaj čakam samo še M , glede na to da je O bilq kasneje sem že malo zmedena ker nevem kdaj naj M pričakujem 29.11-2.12 nekako bi mogla M dobit, bomo vidli kako bo :)

(odgovor članu kitkat88)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.11.2018 20:36:41   
abracadabraa
Pozdravljene :)
Sem bolj brala te dni.. Nekako nimam volje niti pisat.. O je naceloma mimo.. Zdaj pa imam priblizno 10dni do M.. Drugace sem ok, tudi po Clomidu.. Me je pa vec dni spikalo ta cikel.. Upajmo na uspeh kot vsak mesec.. Sem pa tako utrujena zadnje case od sluzbe da konc dneva nimam niti moci pisat tukaj :) 
Sem pa tudi jaz ravno vceraj malo brskala kaksno bioresonanco na nasem koncu... 

Naty, samo pogumno. Seveda te razumemo kako ti je.. Ampak bos videla da bo kmalu uspelo.. Vsaka ima kak dan ko ti cisto vse dol pade.. 

Iskrica dobrodosla! 

En lep pozdrav vsem, naj nas koncno kaksna lepa novicka segreje v tem mrazu :) 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.11.2018 22:25:54   
Lillyy
Iskrica, dobrodošla! Drźimo pesti, da tudi tebi čim prej uspe v drugo 😀 verjamem, da je lahko skoraj tako zoprno kot za prvič.
Naty, jaz te zelo razumem in saj vse vemo, da se najvećkrat zgodi, ko vržeš puško v koruzo. Na kakšen način si si mislila vzeti pavzo? Boš šla nazaj na tabletke? Jaz bi rekla, da bo lažje, če nehaš šteti in se obremenjevati, a vseeno, da še naprej slončkaš brez zaščite ...Jaz si moram večkrat reči, da ne smem postati obsedena in sem dokaj bolj mirna kot na začetku. Seveda je vedno razočaranje, ko pride M. Tako da ne čisto obupat, saj bo uspelo. Zdan te še G spremlja. In hvala za opis tablet, jih bom  res kupila.Abracadabra, morda pa je clomid že takoj pomagal in bo 😀 Mariposa, koliko imaš ti do predvidene M?Jaz naj bi bila nekje okrog O. Nič ne testiram ... po aplikaciji naj bi jo imela v petek. Me špika že ene 3 dni, tako da očitno bo oz. je že bila. Se poskušam ne preveč obremenjevat.Pijem pa od zadnjega vnetja eno domačo mešanico čaja - plahtico, rman, koprice in meliso. Mi je mama namešala zaradi vnetja in zdaj kaj naprej pijem. 

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.11.2018 10:29:26   
naty1989
No jaz pravzaprav še vztrajam, bom sigurno počakala še nek normalen čas oz.dobo, to bi naj bilo 1 leto. Potem pa če ne bo uspeha, pa bom raje malo stran stopla. Pač zaščitena ne bom, se pa tudi ne bom trudila kot sem se zdaj. Pač kako bo bo, ne bom več potem razmišljala joj zdaj pa morem slončkat ker je blizu O, pa bog ne daj da zgrešim...če bom bom, če mi ne bo pa enostavno ne. In tudi ob M bom bolj mirna, kot sem zdaj. Ker zdaj če se trudiš pa daš res vse od sebe ti je potem težko ko pride M, razočaranja so vedno večja, vedno bolj toneš...in to bi rada malo omilila, koliko se bo dalo. Magari zanalašč zgrešim O, samo da pridem malo k sebi, pa da grem normalno naprej... potem dalje pa bomo videli. Rada bi samo ustavila to nenehno "gonjo" za zanositev vedno znova in znova in se pobiraš pitem že čisto fertik...pa ni konca. 

Vem mariposa08, da leta grejo, ampak če ni pravi čas zame zdaj, potem tako ne bo. Mislim da res lahko naredim čuda, pa bo na koncu rezultat enak.

Lilly, ja tudi jaz sem bila čez mesec čisto ok, ampak te dni pred M me sesujejo res in želim pač nekaj spremenit, da ne bo več tako. 

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.11.2018 11:50:16   
Aleksandra91
Pozdravljene punce.. da se vam ponovno malo javim user posted image

Berem vas vsakodnevno, ampak imam vse dni tako zapolnjene, da nisem uspela komentirati, takrat ko sem pa imela kaj prostega časa pa sem rajši kaj drugega počela...

Naty ne smeš še obupati.. kot ti vedno rečeš, da mogoče pa še ni pravi čas.. ampak jaz verjamem, da bo ta pravi čas slej kot prej... upajmo, da že sedaj, ko prihajajo najlepši praznični dnevi in bomo vse obremenjene z darilci in okraševanjem, tako, da jaz verjamem, da bo vsaj kateri uspelo !! (čeprav bi bilo najlepše, da kar vsem)!

Za vse, ki v kratkem čakate na M.... stiskam pesti, da je ne bo!!


Kar se tiče mene.. sem imela pregled pri G in je bil plodek user posted image z utripom user posted image , zelo, zelo sem se razveselila.. potem pa me je spet napsihirala, ko mi je rekla, da ziher nisem imela zadnje M 26.9., ampak vsaj 1 teden kasneje.. in sem rekla, da ne, ker si itak vedno spremljam in beležim... po nekaj tišine je rekla, da potem se je pa verjetno kasneje vgnezdilo, ker po zadnji M bi morala biti že 8t+nekaj dni, ona pa je po velikosti ploda izračunala 6t+nekaj dni user posted image Itak sem bila zmedena.. ni hotela potem nič več debatirat, če je vseeno vse okej, ali pa da bi mogoče kaj zastajalo, pač da se ne razvija pravilno.... In sem zdaj živčna, kaj pa če.... poleg tega vemo vse, kakšna je možnost splava v prvih nekaj tednih in čeprav se trudim, poskušam ne razmišljati o tem user posted image ... Potem je pa še rekla, naj se zdaj naročim na nuhalno, katero pridem v poštev šele čez 3-4 tedne, nato pa 3 tedne po nuhalni spet k njej na UZ.. torej moram zdaj vse skupaj čakati in vmes ne vem kaj se dogaja, če je vse okej user posted image

Mislim pa da bom šla vmes na kakšen samoplačniški UZ, oziroma po 2 mnenje... ker 2 tedna razlike v starosti ploda je veliko...

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.11.2018 12:11:03   
Mariposa08
Aleksandra možno je da se je kasneje vgnezdil , in ni vedno tako kot izračunami da je prav tsko tudi potem plidek velik. Meni je sestra pri G rekla, da ne naročajo več prvega pregleda pri 8 t ker je plod vedno manjši npr. tam za enih 6t in par dni tako da se glede tega ne sekiraj , počakaj da boš sedaj po G izračunih 8t in pojdi na samoplačniški pregled , takrat bo že bolj vidno če je vse ok ali ne . In ne sekiraj se s tem samo sebi in plodeku slabo delaš. Čestitke , da se dobro odvija nosečnost  :) 


Naty nič obupati , sano sprosti se , išči neke alt_ernativne metode , če ne drugo se boš vsaj ti bolje počutila :) pa tako kot pravi Lillyy ko pozabiš na vse in obupaš ponavadi uspe ;)





(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.11.2018 12:30:05   
Ella221118
Punce, žal mi je da ste v tem obdobju negative in frustracije, vem kako je. Upam, da vseeno ne dovolite da negativa prevlada in se osredotočite na vse pozitivne stvari v življenju in ste hvaležne za to kar že imate. Jaz verjamem, da na tak način privabimo k sebi še več dobrih stvari :). Predvsem pa je pomembno, da se poslušamo.. naty, če se boš počutila, kot da potrebuješ premor, mislim, da je prav da slediš svojemu občutku. Seveda pa to ne pomeni, da čisto opustiš misel na zanositev.. najslabše bi bilo, da bi se sprijaznila s tem, da nikoli nič ne bo. Seveda bo, vse ob svojem času. Kolikor vas berem tukaj, verjamem da ste vse super punce in si zaslužite to srečo v svojem življenju. Žal je tako, da znamo stvari najbolj ceniti, ko se moramo za njih zelo potruditi oz. čakati dlje časa. Ampak dolga pot je že za večino nas, kar pomeni da je cilj toliko bližje. In tudi če ta cikel ni pravi, pa tudi če ni pravi naslednji, ko bomo držale svoje otročke v rokah bomo vedele, zakaj je bilo, kot je bilo. Tako da glavo pokonci! Če se je treba zjokat, se dejmo zjokat, in to fejst zjokat, toliko da damo čimveč žalosti iz sebe in je lažje gledat naprej. Vsem bo uspelo. Verjamem, da bo.

Drugače pa naty sva kar na istem glede trenutka resnice.. jaz sicer m ne pričakujem v ponedeljek, ampak zaradi izcedka vedno vem že vsaj kakšne tri dni prej. Če gledam po prejšnjem mesecu, bi naj prišel že danes. Zaenkrat ga še ni in upam, da se ne pojavi. Zdaj sem imela par dni, ko sem imela občutek, da bi lahko bil ta mesec uspešen. Ne vem, verjetno zaradi dobrega rezultata progesterona, nekaj trenutkov izostrenega vonja in malo železnega okusa v ustih, pa tudi kri mi je tekla iz nosa kot pri prvi nosečnosti, vendar to lahko pripišem prehladu in nenehnemu smrkanju. Prsa me ne bolijo toliko kot ponavadi pred m, me je pa včeraj cel dan grozno bolela glava in že dva dni zapored sem spala popoldne, kar mi ni v navadi. Me je pa ponoči začelo malo špikat v trebuhu, kot preden dobim izcedke, tako da nevem.. zmeda kot vedno v teh dnevih.
Danes bi bil tudi moj predviden datum poroda, če bi bilo vse ok s prvo nosečnostjo, zato se še zaradi tega malo čudno počutim.. tisti občutek "kaj če".. tako, da veliko cartanja danes zame.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.11.2018 12:33:27   
Ella221118
Aleksandraa super da prinašaš dobre novičke! In da si slišala utrip, wauu user posted image Čestitam še enkrat! Jaz mislim, da je vse ok, pač se je kasneje vgnezdil :) Pojdi še na kak pregled vmes, da boš pomirjena, ampak mislim da si zdaj pa res uradno med srečkami! user posted image

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.11.2018 13:34:59   
abracadabraa
Aleksandra, cestitke!! Vse bo vredu! <3 bije!Zelim ti da cimprej minejo te skrbi, da dobis dokoncno potrditev in bos cimprej mirna in uzivala vsak trenutek nosecnosti <3 <3 <3 

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.11.2018 19:53:29   
Lillyy
Aleksandra, sem vedela, da bo vse ok! Super novice 😀😀 nič se ne preveč sekirat, se je najbrž res kasneje ugnezdilo. Naty, te zelo razumem. Jaz sem tudi nehala šteti. Vem da naj bi O imela zdaj v teh dneh nekje in sem se odločila, da bom nehala s tem, da morva točno zdaj vsak dan slončkat, tudi če se nama ne da. Bova, ko se nama bo zdelo.Prejšni mesec sem vse po pravilih pa ni uspelo ... Bo že enkrat 😀 No ja vseeno zelo močno stiskam pesti za vse, da M ne pride.Jaz jo bom seveda imela zagotovo ravno na poroko...

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.11.2018 10:23:44   
naty1989
Aleksandra91


Še 1x čestitke tudi z moje strani, verjamem da si najbolj vesela nosečka daleč okrog,haha. Ti se nič ne sekiraj, lepo ti je vse uspelo, zmagala si, to je najbolj važno. Za naprej pa ti tudi želim lepo nosečnost, naredila si otvoritev, si prva med nami, me pa tudi srčno upam, da se bomo kar vrstile ena za drugo za tabo, saj je že skrajni čas,haha :).


Kitkat88


Te čisto razumemm niso fajn ti dneve, prav mučni so že. In vse skupaj je res neko mučenje postalo. Upam da si kaj boljše zdaj? Nimamo druge kot it naprej, čeprav imaš že ers vsega polno glavo. Tudi jaz sem že sanjala ponoči, da sem mislila da bom dobila M, ampak je še ni bilo, to kar se tako dogaja čez dan. Ah vsak mesec je že težje se mi zdi, mogoče pa nimamo več energije za vse to, pa smo zato toliko bolj na tleh, nas potre vedno bolj :(.


Mariposa08


Pa sej drugače čez mesec je kar vredu, mislim vsaj ta mesec je bil načeloma kar dober, samo ti dnevi pred M me čisto že potolčejo, ne vem kot da si že malo utrujen od vsega skupaj. Sej ok, da si predlagala dopust, ampak mislim da ne pride v poštev, ker smučam ne, da bi pa kam v tople kraje šla, pa tudi mislim da ne bo možno,haha. Jaz sem drugače lahko doma, ni problema, samo te dni bi najraje prespale, ali si glavo odšraufala da ne bi mislila na to,haha. Če bi se dalo. Malo heca :D.


Ella


Kako si kaj danes? so že kakšni znaki se pojavili?


Drugače pa sem malo boljše že, res sem imela zelo slabe dneve, zdaj še samo čakam to M naj se že prikaže, še vedno sem tako napeta kot žaba, pa prsi me bolijo rahlo, oz.so ful občutljive. To je pa tak znak pms-ja. Ampak ja vem da bo boljše, samo da se rešim za ta mesec te vse napetosti, potem ti vse pade dol, se zadeva začne umirjat, pa tudi prideš k sebi...pa je sigurno boljše. Tako da upanje ostaja.

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.11.2018 10:28:24   
naty1989
Lilly


Ah pa ne ravno na poroko? To te pa ja ne bo obiskala na tvoj najlepši dan? bi pa bila res nesramna. na kateri datum pa se poročiš, če ni skrivnost? Na medene tedne tudi greš? Ah boš pa uživala, sej prav tako. ( oprosti, ker sem radovedna ).

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.11.2018 11:25:49   
Ella221118
Naty, me veseli da si bolje :) Občutljiva prsa in napihnjenost sta pa tudi lahko znaka nosečnosti, tako da ne obupaj tako hitro :) Je kaj drugače kot ostale mesece ali se enako počutiš? Danes je napovedanauser posted image ?

Jaz sem danes kar dobre volje.. izcedek se še ni prikazal. Upam, da se ne bo, ker potem se bo razpoloženje čisto obrnilo..
Od znakov pa nič kaj drugače kot kar sem napisala včeraj. Imam edino nonstop nek izcedek, ampak je prozoren in bolj voden. Včeraj je bil pa kar dosti podoben tistemu ob O. To mi je npr. novo, ker ponavadi nimam tega pred m. Aja pa včeraj sem jedla za kosilo testenine s tunino omako in so mi imele čisto drugačen okus.. zdaj pa nevem, ali se mi že blede al kaj user posted image user posted image . Zjutraj me je še glava bolela, zdaj je boljše :)

A je še katera poleg naju v bližini nepričakovane m?

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.11.2018 13:04:39   
naty1989
Ella


Hja, znaki so res podobni, skoraj identični, če zanosiš ali pa bo navadna M, potem če kaki drugi znaki pridejo, pa tako ne veš, če ti jih že psiha naredi ali so pravi. Tako da mislim, da si popolni temi in drugega kot čakat žal ne moreš :). Danes je napovedan hudiček ja, no danes je 30. dan od zadnje M. Je pa res da je lahko tudi ju3, ali u nedeljo, nič ni izklučeno, pač upam da čim prej, da gremo naprej novim zmagam naproti :). Ne nasplošno pa je počutje normalno, zdaj sicer napeto, ampak nič ni posebnega, kot prejšnje mesece :). Dobro zdaj opažam par dni, ali kak teden, da sem bolj bleda, ampak mislim da je to samo od pms-ja. Če bi šla iskat kake znakce tudi mislim, da bi jih našla,haha. Pa čeprav mogoče namišljene :). Aja pozabila sem ti rečt, da mi je žal, da bi včeraj bil tisti dan, če bi se takrat izteklo kot se mora, bi bilo danes čisto drugače :(. Upam da nisi preveč žalostna, mogoče je že moralo tako biti. Poznam 2, ki sta zanosili in splavili in potem v drugo kar hitro spet zanosili. Pa imata že zdaj zdrave otročke, ena punčko, ena fantka, fantek je imel že 1. leto v nedeljo. Ah ne bom te še bolj zamorila s tem. Sej bo, če ti je 1x uspelo, ti bo tokrat spet, mogoče le potrebuje telo malo več časa :).


Lilly


Kaj pa z vnetji si tisto porihtala ne? Mislim da nisi nič več omenjala, da imaš kakšne težave spet?

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.11.2018 18:51:31   
Lillyy
Naty in Ella, močno držim pesti da vajina M ne pride 😀😀 Naty, v začetku decembra se poročim pa vnetje sem si nekako sama uspela držat pod kontrolo brez Canestena. Dokončno pa je šlo stran z M. Jaz sem ta mesec obupala oz. vem da ne bo nič. Bi mogla v teh dneh imeti O in sva premalo slonćkala. Je moj po cele dneve v službi in mu zvečer ni do slončkanja, ker je tako utrujen. Tako da nimam nekega upanja.Sem tudi jaz že utrujena od vsega tega in prav se mi la tudi ne zdi, da nekaj na silo samo zato, ker naj bi jaz imela O. Glede na to, da sem jo takrat pri G imela že 7. dan, je lahko tudi že bila.Drugače pa sta najprej vidve Ella in Naty. Potem pa prav kmalu Mariposa in Abracadabra ... jaz sem še daleč.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.11.2018 22:25:40   
naty1989
Lilly

Boš res mogla fejst držat pesti, da M ne pride. Da bi se ta čudež zgodil, bi pa res bila presrečna. Kar zjokala bi se, tokrat od sreče. Zaenkrat je še ni, ampak izgleda se je samo odločila da malo zamudi, ni prvič. 

Ni rečeno, da ne bi uspelo, kaj pa veš. Mogoče ravno takrat uspe, ko najmanj mislimo. Je pa res če je stres prisoten, tudi pri moškem, ni tako kot bi moglo bit. Je težje vse, ni pa nemogoče. Pa ti si še mlada, še imaš vse možnosti da ti hitro uspe. Če ne ta mesec pa naslednji. Mislim imaš kar fejst večje možnosti kot jaz. Glede kakovosti jajčec in vsega. Pri tvojih letih se v pol leta zanosi, no če si drugače zdrava...če so zraven motilci je že malo dlje, ampak mislim da ni straha. Pri mojih letih je pa že bolj tako tako in sploh rabi ful časa vse, pa še če zgrešiš vprašanje kdaj je spet prilika, najbrž ne kar naslednji mesec. Ne vem, veliko težje je. 

Ja res je malo na silo že, sej na splošno jaz slončkanja sploh ne jemljem na silo, ampak včasih v času O pa tudi kdaj. Ker ti je mogoče do tega ko ni O, ko pa je, pa ni tiste iskrice več. Sigurno ti vedno ni in pač ker bi rada nek rezultat se potem že siliš. Samo če se ne siliš pa rezultata ni. Ah cela zmešnjava že vse skupaj. Sej bo boljše 😊

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.11.2018 10:22:53   
Lillyy
Kaj novega punce? 😀 Pri meni nič, se prevešale v drugo polovico cikla in kot rečeno ne upam preveč, da je uspelo ...

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.11.2018 12:46:40   
abracadabraa
Pozdravljene..Jaz imam do M 6dni.. Vsake toliko me nekaj spika, zvija.. Bomo videli.. Znakov nobenih da bi bilo kaj drugace kot prejsnje mesece...

Naty? M ni prisla? Drzim pesti

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.11.2018 13:21:25   
Mariposa08
Ojla punce :) pri meni še vedno ta nadležen prehlad , da me vse kosti bolijo :/ pač vremenu primerno očitno hehe :) tudi jaz počasi čakam M konec naslednjega tedna , ki se že bliža , nimam nobenih znakov tako da pričakujem M . Naty in Ella upam da nista M dobile in da je tudi ne dobita ;) 

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.11.2018 22:23:01   
naty1989
Ne ni še M. Oh tak sem že nervozna, da joj. Po eni strani si mislim naj že pride, naj me ne vleče za nos, po drugi pa me je strah njenega prihoda. Dalj me pusti tako, bolj sem živčna. Drugače pa ni nekih znakov, edino prsa me bolijo, sploh ponoči so me ful, da več nisem vedela če se mi dozdeva že. Pa malo slabosti mam. Ampak vedno bolj sem ziher da je na psihi veliko. Sama ne vem več, celo zmešnjavo imam v trebuhu. Sicer se je zdaj umirilo, ampak vseeno. Ah naj že bo mimo. Samo to. Seveda pa si želim, da je ne bi bilo, amoak si ne upam nič preveč domišljat. 😖

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.11.2018 11:25:04   
Ella221118
Hej, se še jaz javim.

Moje M še ni, ampak jo pričakujem danes. user posted image Izcedki so bili zdaj par dni, sicer dosti manj močni kot ponavadi, ampak vseeno.. se stopnjuje in mislim, da bo danes prišla. Žal.

Naty zate pa še stiskam pesti da se ne prikaže!! Zdaj že kar nekaj dni zamuja, si pomislila na kak test? :)

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.11.2018 13:56:54   
kitkat88
Najprej čestitke Aleksandra tudi od mene! user posted image user posted image držimo pesti še naprej! user posted image res ti vse zelo privoščimo in se s teboj veselimo!

Naty in Ella tudi za vaju držim pesti, da se user posted image ne prikaže v teh dneh!
Naty, če ti zaostaja menstruacija mogoče res naredi kak test, kaj veš user posted image res je tako, da ko najmanj pričakujemo se zgodijo lepe stvari..

Jaz menstruacijo pričakujem v petek, sem danes zjutraj neredila tisti ekstra občutljiv test iz Müllerja, ki ga kao lahko že nardiš 8 dni po oploditvi, pa je pokazal negativno 4 dni pred izostankom menstruacije... tako, da... sem že danes bila na robu solz, kakšna šele bom v petek. Imam vsaj čas se pripravit do petka psihično. Dolgi so ti meseci čakanja na ambulanto za neplodnost, moja ginekologinja pa me noče poslati na nobene preiskave, čeprav tožim, da imam bolečine skozi v tem levem jajčniku, kjer imam tisto čudno cisto. Ta mesec sem imela sicer spet ovulacijo z obilnim izcedkom podobnim jajčnemu beljaku (kot včasih), tudi progesteron sem si šla testirati samoiniciativno na 21. dan, pa so bile super vrednosti. Sem dobila spet mala upanja in pozitive, po težkem začetku ciklusa polnega negative, a me je danes test in rezultat spet postavil na realna tla. user posted image

Ima katera izkušnje z endometriozo, pozna katera kakšno punco, ki je kljub temu zanosila? Baje niti ni šans naravno zanositi, če jo imaš.

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ponovna zanositev: Idealen premor med nose...
Načrtujeta drugega oziroma naslednjega otroka, pa se sprašujeta, kakšen je idealen in najbolj zdrav premor med nosečnost...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?