|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.11.2018 14:53:01   
Mariposa08
Kitkat verjetno je odvisno kje imaš endometriozo , poznam ženske ki imajo endometriozo in se jim je bolj pojavpjala pri črevesju in v prsih , ker te zarastline lahko nastanejo kjer koli v telesu , najhujše je če se pojavi okoli jajčnikov , maternice itd. 

Pomoje bi bilo fajn prvo odstrant tisto cisto ki jo imaš okoli jajčnika. Pa je velika ta cista ? Kaj pa vem nekatere so zanosile naravno, sicer so bile tam okoli 20 let stare in se niti zavedale niso da to imajo, ko so pa ponovno  čez par let želele zanositi pa ni šlo in je bila ugotovljena endometrioza. Kolikor sem slišala od drugih jo je fajn prvo oddtranit in potem ukrepati kar se zanositve tiče , odvisno kako G reče . Jih je pa dosti šlo na umetno , če so imele endometriozo. Kaj pa tvoja G pravi na to ? Koliko časa se že trudita ? Nič ne obupaj , ampak pri endometriozi bi vaju prej lahko dala na umetno ali vsaj nekako drugače ukrepala . 

(odgovor članu kitkat88)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.11.2018 15:43:44   
Ella221118
Kitkat a ti imaš endometriozo ali samo sumiš na to?

Kolikor sem jaz brala je tako kot pravi mariposa.. povečini se da naravno zanositi, je pa res odvisno kje se pojavi in koliko je razširjena. Ker v primeru endometrioze včasih celo svetujejo nosečnost, ker postavi endometriozo v mirovanje. To ali pa kontracepcijske tabletke.

Jaz tudi ravno zaradi svojih izcedkov včasih pomislim na endometriozo.. ampak žal se tu ne da kar tako potrdit ali ovržit suma, bo treba počakat da mine eno leto:/ No, upam seveda da se že prej kaj lepšega pokaže :) user posted image

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.11.2018 18:18:53   
naty1989
Ella

Pa imaš kakšne posebne znake, drugače kot ponavadi pred M? Te mogoče kaj bolijo prsi? Bolj kot ponavadi?
Hja jaz pri M ne vem točno, ker ni vsak mesec na isti dan, tako da ne morem rečt koliko zamuja. Recimo res je da je standardno cikel dolg 30 dni, ampak to niha, nazadnje je bilo 32 dni, ponavadi če je malo bolj dolg cikel, je potem naslednji spet 30, lahko tudi manj...tako da se je težko opredelit. 

Malo še bom počakala, samo dolgo ne. Sej če je kaj mislim da bi se že videlo. Drugače pa imam občasne kr pogoste krče, pa špikanja zdaj na eni zdaj na drugi strani trebuha. Težko je rečt če je to pred M ali ne. Drugega kot počakat res ne moremo.

Kitkat

Ja težko rečem glede tega zamujanja, malo še morem počakat. Če je bil cikel mišljen 30 dni, potem zamuja 3 dni, če pa 32 pa zamuja samo 1 dan. Ker M ni vsak mesec na isti dan zato, niha. Sicer ne dosti ampak za kak dan ali 2 se prestavlja. Tako da za ta mesec ne vem kdaj bo točno prišla. Lahko je pa tudi manj kot 30 dni. Sem že vse imela. Nekje od 26 - 30 dni je bilo ponavadi. No bilo je tudi že 34 dni, ampak samo 1x. Samo nikoli ne veš, lahko je tdaj enako. 

Drugače pa ja, bom naredila test če ne bo, ampak kot si ti rekla se je za bat da bo -. Pa te še bolj potolče vse skupaj. Ampak ni kaj, kmalu bo treba izvedet kaj je na stvari.

Te razumem, da te je spet razočaralo, ko je bil -. Ampak glej, mogoče si pa vseeno prehitro naredila test. Lahko se do petka še kaj spremeni, preseneti...jaz držim tudi za tebe da M le ne bo. 

Aja tudi mene zanima, če imaš ti to endometrizo? Kaj pa sploh to je? 
Enako držim pesti za tebe Ella, da M vseeno ne pride.

(odgovor članu kitkat88)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.11.2018 19:03:02   
abracadabraa
Naty mi stiskamo pesti zate :) ko bi vsaj bilo to to koncno



Jaz bi naj M dobila petek/soboto.. Vsake toliko imam neke krce, in obcasno nek "pritisk" obcutim pod popkom... Ampak prsi cisto nic, slabosti niti ne.. Tako da... 


Sem pa spet bila prehlajena,. Ampak sem hitro dala skozi.. No vsaj mislila sem.. Spet me je grlo zacelo boleti danes.. Ja pa haloooo

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.11.2018 20:45:29   
Lillyy
Naty in Ella močno stiskamo pesti, da M ne pride. Obema od srca privoščim, da se bi vama pokazal plusek 😀😀 KitKat, žal tudi jaz ne vem točno oz. veliko o endometriozi. Sem pa že slišala zanjo in kolikor sem kdaj brala, so tudi zanosile, čeprav so jo imele. Se pa odstrani. Se tudi jaz pridružujem vprašanju, če jo imaš ti?Jaz mislim, da sem po O. Ta mesec se nekako držim, da slončkava kadar nama paše. In niti nobenih simptomov že par dni ne vpisujem v aplikacijo.Nisem preveč optimistična, čeprav bi bilo super. Že zato, da ne bom imela ravno M na poroki.Okej, torej abracadabra ti si naslednja za pesti. Mariposa, ti?Če si kje napisala se ti opravičujem 😀 

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.11.2018 9:04:06   
naty1989
Abracadabra

Če me dohitiš bova imele skup M. Boma malo pojamrale,haha. Pa kaj kaj drugače po jemanju clomida? Jaz še čakam. Zdaj več ne vem kje sem. Vse se je že pomešalo, včasih mislim da bo M zdaj zdaj oz.da je že. Včasih pa kot da je še ne bo nekaj časa. Edino kar imam prsa ful napeta, boleča, tako kot bi skelelo, dosti bolj kot drugače. Oz.drugače sploh ni omembe vredno, zdaj pa je kr ja. Drugače pa je vse kot ponavadi. 

Ja prehladi so pa skoz ja, sploh zdaj bojo, ko se bo ohladilo. Pride prava zima počasi.

Lilly

Ti si v aplikacijo vpisuješ simptome? Kako pa to delaš? 

Sej bo. Nikoli ne veš, mogoče te pa preseneti. Ko sem 1x brala o tem ( še na začetku, ko sem po dolgem in počes vse prebrala kake izkušnje so imele ene ko so 1x zanosile), kako je ena pisala da je M pričakovala ko bo imela nekaj pomembnega pa si ji mislila ko le ne bi bila takrat, pa res ni bila, potem si je še pa mislila ko je šla na dopust da še te ne bi bila,haha. In res ni bila. No in je bila noseča. Jaz še nisem imela te sreče sicer, ampak nikoli ne veš.
Za poroko je že vse pripravljeno? Boš imela oboje civilno in cerkveno? ( Če nisem preveč radovedna ). 

Hvala obema da držita pesti da M ne pride. Do zdaj še kr vredi držita te pesti oz.vse ki jih držite,haha. Bom jaz tudi držala pestu za vaju, da se ne pokaže M. 

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.11.2018 10:40:27   
Ella221118
Naty stiskam pesti zate, vidim da ti dobro kaže! :)) Dokler še imaš napeta prsa je to zagotovo dober znak :) Dobra si, da ti uspe čakat s testom user posted image . Res ti privoščim ta plusek :) ti se najdlje trudiš od nas tukaj?

No moja M se je danes prikazala.. očitno se mi nekaj daljšajo cikli, prejšnji mesec s 26 na 27, zdaj pa s 27 na 28 user posted image .. okoli 5:30 zjutraj sem se prav zbudila ker sem imela tako grozno močne krče, da me je bilo že malo strah kaj se dogaja.. tako močne sem imela samo takrat na splavu v bolnici. No, potem se je umirilo in sem zaspala nazaj, zdaj pa se počasi kaže tečka, vedno močnejša.. ah ja, očitno še nebom mogla povedat doma novičke za božička, kot sem si želela.. mogoče pa vsaj jaz dobim najlepše darilo :) user posted image . Pa še rojstni dan imam takrat :)

abracadabra zate pa tudi že držimo pesti!! Še katera ta teden?

Lily jaz sem si tudi vedno želela bit noseča na svoji poroki.. sicer že prav okroglo noseča haha, ampak vseeno:) Držim pesti že zdaj da bo tudi zate uspešno :) Če ne, boš pa vsaj lahko primerno nazdravila user posted image .

< Sporočilo je popravil Ella221118 -- 27.11.2018 10:41:27 >

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.11.2018 10:52:21   
Mariposa08
Punce tudi jaz ta tedn pričakujem M enako kot abracadabraa od četrtka dalje predvidevam , da se bo M pokazala , znakov nimam prav nobenih tako da nič kaj ne upam . 

Naty držim pesti , da je uspelo , joj ko bi vsaj :)

Lillyy super da je za poroko vse že pripravljeno :) kaj pa veš mogoče pa ne dpbiš M in boš dobila najlepše darilo za poroko ;)

Ella žal mi je , da je M prišla :( upam da nisi preveč razočarana ampak verjamem da je hudo ko pride ta tečka rdečka :/  sej bo samo glavo pokonci :) bo tudi nam uspelo :)

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.11.2018 11:03:05   
Ella221118
Mariposa, danes nisem preveč razočarana, ponavadi sem najbolj takrat ko vidim prvič izcedek oz ko vidim, da se stopnjuje. Tako da v soboto sem se že zjokala in sem danes ok. Sploh po teh krčih zjutraj tako boljše da je tak.. ker drugače bi bila velika možnost imn, kar pa je itak najhujša opcija.

No evo pa vas je zdaj kar nekaj ta teden.. naty že zamudnica, pa potem ti mariposa in abracadabra :) Vsaj eni mora uspeti, najboljše pa da bi kar vsem! :) Si predstavljate? Kakšno veselje bi bilo to :))

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.11.2018 11:13:52   
Aleksandra91
Pozdravljene punce!

Naty držim pesti zelo močno, da se tvoja M ne prikaže in da tale izostanek pomeni kaj lepega!! Drugače se ti zdi, da imaš še kakšen drug znakec poleg prsi? No, saj tudi pri meni jih ni bilo, razen prsi + izcedka...

Ella žal mi je, da se je M prikazala. Upajmo, da bo miklavž, božiček ali dedek mraz kaj lepega prinesel!

Abracadabra kako pa je pri tebi, že imaš kakšne znake podobne kot pred M? Mogoče bo pa ta mesec uspešen, glede na to, da si jemala Clomid?

Mariposa in Lilly, jaz mislim, da nas tale ovulacija malo za*je*bava!! Dobro, razen, če sta delali ovulacijske teste, drugače pa... jaz sem zanosila 4 dni pred M, tako, da to ni bilo ravno na sredini ciklusa! Tako, da vidva kar delajta do zadnjega pa ni hudiča, da bi vama ušel tapravi dan user posted image

No, da vam jaz povem, kaj sem izvedela... kot sem že zgoraj napisala, sem po izračunu G zanosila 4 dni PRED M... kako je to možno, sem jo vprašala in mi je rekla (če to drži v stroki ne vem, tako mi je G rekla,), da lahko včasih ženska ob močnem orgazmu doživi tudi to, da se sprosti še eno jajčece in lahko takrat pride do oploditve... da so takšni primeri redki, ampak je mogoče. Ker po zadnji M bi morala biti v 9 tednu, po gestacijski starosti plodeka pa sem 7t, tako, da hvala bogu, da se nisem zanašala samo na tiste par dni na sredini cikla in sva še potem... :) Sva pa bila včeraj oba skupaj na samoplačniškem UZ in sva videla plodek in srček.. nepopisni občutki user posted image


Punce jaz vam iz srca vsem privoščim in držim pesti!!!!

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.11.2018 12:31:52   
Ella221118
Ojooj Aleksandra, kaj takega pa še res nisem slišala haha, neverjetno kaj vse zmore naše telo :)))

Super, da se nam še javljaš, mislim da nam vsem vlivaš upanje da enkrat pa le bo :) Predvsem pa super, da gre vse tako dobro naprej, verjamem da si presrečna in želim ti da tako ostane do konca :)

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.11.2018 13:30:20   
abracadabraa
Ejla.. Ja z mano nic novega.. Vsake toliko cutim kot da me bo vsak cas M obiskala... Ampak  za zdqj se ni.. Ampak skoraj sigurna sem da bo..:/// 

Tudi jaz imam aplikacijo in si pisem 



(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.11.2018 13:30:52   
abracadabraa
Ella, zal mi je za tvojo M :(

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.11.2018 15:59:47   
naty1989
Ella


Tudi mene je žal za tvojo M, si me prehitela,haha. Čeprav sem jaz bila prepričana da bom prva. No sej ne, da bi se tega veselila, bog ne daj,haha. Mogoče res ne boš za božička povedala vesele novice, ampak boš pa mogoče že za novo leto, kaj veš, kaj se še zgodi do takrat :). Ja sej, še probam zdržat brez testa, čeprav me že pošteno prsti srbijo, da bi ga naredila. Ampak bom še počakala, ju3 še, v četrtek pa da vidimo situacijo kakšna je :). Do takrat pa še bom zdržala,haha. Ah res me M še ni tako zezala,haha. Joj je žleht že malo. Sej se ne gre za druga, kot to, da bi rad šel v novi cikel, pa te še kar ne spusti in te matra do konca...Potem pa čakaš in čakaš in kaj dočakaš? zamujeno M,ah, sej ji ni več pomoči. Včasih je že res smešno vse skupaj :). Ne ne trudim se najdlje, abracadabra se še bolj dolgo trudi, no pa mariposa tudi :). 10 mesec je zdaj, ni več na začetku, ni pa še tako dosti da bi bilo zdaj za obupat ne. Čeprav včasih bi res najraje :). Ampak nočem bit negativna, bomo šli počasi naprej, kar bo pa bo. Saj tako ne moreš nič :)


Drugače pa je počutje, razen te napetosti še kar ok, mislim me je kar nehalo okorg trebuha bolet in špikat, sej rahlo me še, ampak se je umirilo. Zdaj pa kaj to pomeni, ne vem. Lahko M vdari tako iz mirnega, lahko da ne. Nekako sploh nimam več občutka da bo M prišla. Ker ponavadi me je matralo do M, in potem po njej je kak dan še vztrajalo potem pa mir. Zdaj sem pa res zmedena, ali je to nov obraz M, bomo pa videli :).


Aleksandra91


Pa niti nimam nekih znakov, pač edino kr fejst občutljive prsi, to je najbolj, sploh zjutraj in ponoči. Tako me je prav skelelo not. Pa napet trebuh, pa kako špikanje tu in tam. Pa pravijo mi zakaj sem tak bleda, ker sem drugač sploh če mi je vroče, ful lepe rdeče barve, zdaj pa sem kr bleda. Nisem se vajena take. No ampak ne vem če ima to kakšno povezavo. Ja nič, druga kot počakat žal ne gre, pa upat da se ne vlije. Prav sem že not padla, ko grem na wc že prav molim, ne prosim, ne prit,haha. Če si me tako dolgo pustila, me daj še zdaj,ah :)


Uh, to si pa ers na zanimiv način zanosila, hja no mogoče si pa res ena izmed redkih. Tu pri O nikoli ne veš, včasih se zdi še tako nemogoče mogoče. Jaz sem tudi vedno mnenja, da se ne slončka samo malo pred O in po njen, potem pa ne več. Pač priporočljivo je čez celi mesec, pač mešano, ampak koliko toliko redno. Ker nikoli ne veš, lahko se zgodi še kateri tvoj primer in evo rata :). No ker je meni G povedal kdaj sem imela plodne dni, sem bila toliko bolj ziher da so te res takrat, ampak ok, čudeži se dogajajo v vse smeri :)


Ti vrjamem, da so neverjetni občutki, ti še kr poročaj kako bo dalje, da se poveselimo s tabo. Ah ko bi bila na tvojem mestu,haha. Samo si sploh ne upam upat, vrjet da bi res bilo, ker me kar odnese. Potem si že lahko kake načrte delam...ne ne, bom raje počakala na to da bo ziher :)

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.11.2018 18:49:03   
Lillyy
Naty, držimo pesti še naprej. Koliko ti že zdaj zamuja? 😁 Aplikacijo imam, ki se imenuje Flo in moraš vpisovat vsak dan koliko si spil, spal, če si slončka, kakšen izcedek imaš ipd. In točno ti napiše kateri dan cikla je, kdaj naj bi bila O in kdaj M.Bova imela obe poroki  😁Ella, žal mi je za M in fino da se ne preveč sekiraš, bo za praznike 😁 jaz sem tudi imela stalno načrt, da se bi noseča poročila pa najbrž ne bo uspel.Mariposa, ti boš potem hitro. Abracadabra, ti pa v petek ne pričakuješ ane? Vse ste na kupu.Aleksandra, super novica! 😁 Drugače pa tudi jaz vem, da O je nepredvidljiva. In sem slišala že, da ti jo lahko orgazem povzroči ali pa sta enostavno dve. Kolegica je zanosila dan pred M. In enkrat ravno po M in seveda je uspelo ravno zato, ker ni niti pod razno pomislila, da bi lahko uspelo. 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.11.2018 13:18:13   
naty1989
Moja M je žal spet tu 😭. Že včeraj zvečer sem imala tak občutek tega straha pred njo. Potem se je nekaj pokazalo, kot da bo kaj, ampak sem vseeno mislila, da le ne bo taka krvavitev kot je ponavadi. Sem vsaj upala da bo šibka M drug dan ali kaj podobnega, ali samo vgnezditvena. Na katero že čakam vse mesece. No potem celo noč ni bilo nič, sem že bila olajšana no mogoče pa le imam malo sreče. Ampak se je žal vse izjalovilo danes, ko me je začelo tako bolet, krči kot že dolgo ne, za nazaj in za naprej sem dobila porcijo, ah. Čist sem bila iz sebe, še bruhala sem...zdaj sem se malo umirila. Tako da testa ne bo treba delat ta mesec, pa ravno včeraj sem šla po njega. Ampak saj bi tak - pokazal. Ampak je vedno enako ko grem po test, se prikaže. Prav jezna bom že na njo počasi 😖. 

Drugače pa sama več ne vem v čem je težava, vedno bolj se mi izmika vse skupaj. Ne vem, vedno.manj upanja imam da bo kdaj uspelo res. Bomo videli kako bom kaj preglede imela ta mesec, upajmo da izvem kaj več. Tudi fant bo zdaj res šel na tisto preiskavo, mislim da nima smisla več čakat. Ker me že ubija počasi vse skupaj. 

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.11.2018 13:44:09   
naty1989
Kar še me nekako gor drži je to da bo veseli december, zadnji mesec tega leta, končno. Prav veselim se ga že, čakam ga že od morja,haha. Pa naj se že poslovi to leto, ni najbolj srečno bilo. Pa da je že nekaj za mano, da bi bilo vseeno škoda vse pustit, če sem že do sem prišla.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.11.2018 17:08:27   
abracadabraa
Oh naty, zal mi je.. A je prav fajn se ulilo? Je ziher to to? Bodi mocna, velik objem ti posiljam..Se kak dan pa bom tudi jaz na istem.. Danes zjutraj sem imela take kratkotrajne bolece krce sem bila sigurna da se bo zdaj zdaj ulila.. Pa potem me je minilo kar naenkrat vse.. In zdaj spet cakam petek soboto ko bo M.. No.. Ko vsaj ne bi.. Ampak.. Hja... 

Res vsaj ta december, veselo malo bolj.. Kaj ko bo okrog novega leta spet to pricakovanje bo M ali ne... 



(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.11.2018 19:36:21   
Lillyy
Naty, žal mi je za M ... 😑 Tudi jaz ti pošiljam en velik objem. Sem pa res upala, da tokrat pa je. Poskusi se ne toliko sekirat. To če si bruhala, si se čisto preveč znervirala in je zagotovo slabo. Jaz ti svetujem, da že ta mesec nehaš štet ... Bosta pa tudi na pregledih marsikaj izvedela 😀 Drži se :) Abracadabra, držimo pesti 😀

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
   RE: Noseča vsak mesec znova
29.11.2018 9:08:13   
naty1989
Abracadabra

Ja ziher je to to. Se ne bojim, da ne bi bilo. Ja no na začetku se je samo kazalo, v torek ponoči, potem včeraj po krčih pa se je ulilo. Hvala za vzpodbudne besede in objem. Objem vračam nazaj, ker vem da ga rabiš, sploh v teh dneh ko si že pred tem ali bo ali spet hudiček ( nisem najdla znakeca, pa sem kr napisala ). Pa so kali znaki, da bi bilo kaj drugače? Jaz sem rabla včeraj kar celi dan da sem malo premlela vse skupaj. 

Ah vem, sej december je čist super in vse kaj spada zraven, praznovanja, obiski sem in tja, priprave...ampak kot si rekla, me kr mine do veselja, ko se spomnim da bo spet M. Seveda bo tudi ona prišla na obisk, kaj pa drugega. Ampak zaenkrat ko je ni, je še kr vredu. Samo naj bo daleč stran. 

Lilly

Tudi tebi hvala za objem, pošiljam nazaj, ko boš ga rabila. Kako dolgo še imaš ti do nepričakovane M? Ja vem, ta mesec je marsikaj prinesel, pa sej ni toliko za to, ko je M prišla, ampak bolj za to, ko se je vse vleklo tako dolgo. Pa vsi krči in vse in ko si že tako blizu, da bi lahko z roko prijel, ampak potem pa se vse izmuzne res pred nosom. No to te potem še bolj potolčne vse skupaj. V bistvu je trajalo kar 8 dni, se je pacalo vse, tako dolgo še ni bil noben pms. Na koncu, pa te je že res strah ko bo M prišla po vsem tem ne. No sej globoko v sebi se mi zdi, da sem vedela da ni to to oz.se mi je zdelo prelepo, da bi bilo res, ampak vseeno ni nemogoče. Potem pa seveda vsa ta vprašanja se porajajo, kaj če nikoli ne bo...ma vsak mesec je enako res že. Ne veš več sploh kaj bi mislil. Ja jaz drugače ne štejem nič, pač vem kdaj je O približno, ampak drugače pa se mi ne da več. Ker tak če rata te tak rata, če pa noče pa tako noče. 

Kako ste kaj ostale? Mariposa08 kaj novega? Ella, kako kaj? M je že šla? Kitkat je kaj boljše? Rozainmodra kako si kaj zrihtala naprej pol?

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
   RE: Noseča vsak mesec znova
29.11.2018 15:26:40   
abracadabraa
Hvala naty.. Res je.. Tej dnevi so mucni.. Ceprav bo skoraj zagotovo M prisla, glede na krcke.. Pridejo pa grejo... Izcedka krvavega se ni, samo tak bel pa precej.. Glede na to da ni nic drugace kot druge mesece jo pac pricakujem, zal :(

Upajmo da veseli december kaj pomaga pri pocutju, volji.. Se se bojim razocaranja ko bo spet se M ulila..

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
   RE: Noseča vsak mesec znova
29.11.2018 17:40:20   
Aleksandra91
Abracadabra pa si imela ze kdaj prej bele izcedke pred M? No tudi pri meni je bil beli izcedek pred cakanjem na M..... :) drzim pesti :)

Naty posiljam objemcke :( upajmo, da se bo letos bozicek potrudil z darili :)

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
   RE: Noseča vsak mesec znova
29.11.2018 17:55:42   
abracadabraa
Aleksandra, tik pred M toliko nimam ponavadi.. Bolj ob casu O.. Ampak dvomim da je to to.. Ker predvsem bi me verjetno prsi kaj bolele, bile napete..Kar pricakujem M.. 

Kako pa si ti aleksandra? Upam da si super

(odgovor članu Aleksandra91)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
   RE: Noseča vsak mesec znova
29.11.2018 19:31:52   
naty1989
Abracadabra

Uh vem kako so ti dnevi, jaz sem bila cela tečna, priznam. Mene je še zraven teh krčev pri srcu že stiskalo, ker me je res strah bilo M. Čeprav sem si govorila, da ni nič takega, če dobim M, pač ni uspelo, ampak si nisem mogla pomagat včasih več. Ampak ja, je minilo. Hvala bogu. Potem sem pa včeraj bila prav v bedu, prav črn dan imaš, nimaš niti pikice volje za nič. Tisti občutek ko misliš, da ni več upanja in luči na koncu tunela. No danes je pa že boljši, volja se je vrnila za življenje nasploh, energija tudi in je lažje vse. Samo kaj ko je treba vsak mesec it čez vse te enake črne dneve, ma upajmo da me naslednjič vsaj ne potre več tako. 

Aleksandra91

Ja upam, da bo božiček res radodaren z "darili", naj ne špara,haha.

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
   RE: Noseča vsak mesec znova
29.11.2018 19:37:03   
naty1989
Abracadabra

Ne vem za prsi kako je, verjetno se razlikuje od ženske do ženske. Jaz sem imela ful občutljive in boleče, bolj kot ponavadi, ko sploh ni omembe vredno, zato sem že mislila, da je kaj na tem, ampak izgleda da ni tako. Tako da res ne moreš nekak to vzet kot znak da je kaj, oz.zelo težko. Tudi če te ne bolijo, ni rečeno da nisi zanosila. Včasih se res ne ve, ali psiha že vse to dela, ali so res bolečine...

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ponovna zanositev: Idealen premor med nose...
Načrtujeta drugega oziroma naslednjega otroka, pa se sprašujeta, kakšen je idealen in najbolj zdrav premor med nosečnost...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?