|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
3.1.2019 10:33:19   
Mišmašek
Ojla, jaz imam škatlico dabrostona doma, če katera rabi. Lp

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
   RE: Noseča vsak mesec znova
3.1.2019 10:42:56   
Mariposa08
Naty ja tako je veliko smo že skozi dale in zdaj pa je že naš čas prišel, da bomo tudi me končno na vrsto prišle , še 3 smo ostale , če se ne motim pa ni hudoč, da nam ne bi uspelo v tem letu , že v teh prvih mesecih :) 

No super za test :) vidiš zdaj komčno verjameš :) sporoči kako bo pri G  in koliko tednov si noseča in pa držim pesti, da bo vse tako kot mora biti :) 



Lillyy ne bom testa delala , no samo če M tam do 6,7 januarja ne bi bilo, potem bi pa naredila nek test, do takrat pa ne bom nič. Saj se bo M tako že prej pojavila :) nekako se mi zdi, da ko bom res noseča, da bom to tudi pbčutila ali pa sama sebe s tem tolažim :) ja res je lahko imaš veliko znakov lahko pa čiato nič pa si lahko noseč, ampak nemorem si pomagati , ker vsak mesec primerjam znake z takratnimi znaki, ko sem bila noseča in so me vsaj prsa nenirmalno bolela in skelela , da predvidevam, da bi me zdaj tudi , tako me pa ne . Najbež se preveč obrrmenjujem , ni vedno vse enako :) 

Če ni več izcedka potem pa mogoče kaj je :) a prsa te kaj bolijo , slabosti ..??? Kdaj si že rekla, da bi M morala priti ?  Tudi ti bi test lahko naredila , mogoče pa je le uspelo :) držim pesti , da izcedka več ne dobiš :)

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
   RE: Noseča vsak mesec znova
3.1.2019 12:00:01   
Ella221118
Hvala punce.. Zdaj samo upam da bo čimprej mimo vse skupaj, da se lahko osredotočim na pozitivo za naprej.

Mariposa veš da jaz sem isti občutek dobila, takoj ko je bila polnoč mimo. Vem, da se malo zlajnano sliši in niti nisem pričakovala da bo tako, ampak je bilo kot da se mi je nek kamen odvalil od srca.. Tako da res upam, da se čimprej obrne vse na boljše. Zelo rabim eno dobro novico.
Drugače pa ni nujno da bi imela zdaj že kakšne druge znake, pri veliko puncah je prvi znak izostanek M :) Mogoče imaš pa tako dober občutek ker že raste malo bitje v tebi :)) M naj bi bila večinoma 14 dni po O.. oz. takrat bi naj bil že test tudi pozitiven.. :) držim pesti da se ne pojavi in bo + ko se ga odločiš delat :)

Naty ja res je čudna tale moja M, takšna še ni bila nikoli. Ampak mislim, da je pač tak mesec, ker drugih znakov nimam nobenih da bi bila noseča. Nisem delala nobenih testov zdaj, ker jih nisem imela doma. Sem pa naročila iz plodnost.si, tako da ko dobim še naredim za vsak slučaj :)

Lily hm, čudno.. mogoče pa ne gre za isti izcedek :) a se ti sklada glede na O da bi bila lahko vgnezditvena?
Jaz tudi zdaj nimam kaj do enega leta.. pri meni bo aprila. Verjetno bom kar feb poklicala, če bo jan neuspešen.. da me naročijo za marca, potem pa itak traja da prideš še naprej na vrsto. Pač to je plan B.. Ampak zaenkrat se zanašam na plan A in da uspe prej, najboljše že ta mesec :)
Imam pa rjave izcedke par dni pred M zdaj že celo leto.. po splavu redno, pred splavom pa je bilo tu pa tam kdaj, ne vsak cikel. Zadnjih par mesecev je še po M kak dan. Je res zelo nadležno. Jaz sem šla progesteron preverit v Celju v laboratorij Adrialab, mislim da je tudi v Lj. Je bilo pa okoli 15€, malo manj. Greš pa kak teden po O, jaz sem šla 21. dan cikla.

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
   RE: Noseča vsak mesec znova
3.1.2019 14:39:43   
Mariposa08
Ella ti čisto verjamem glede občutka , ker je bilo pri meni enako :) ko je odbilo polnoč in sem gledala ognjemet sem si tako odahnila in rekla končno je konec tistega slabega leta :) in dobila tak močan občutek da je to leto pa moje leto in bo vse dobro :) upajmo da bo res tako ampak bo , mora bit ;) 

Ja res je dosti je slabih novičk, zdaj samo še dobre novičke :) kaj pa ti , ta tvoja M je malo čudna ? Zakaj ne bi spet kakšn test naredila , mogoče te pa kaj pozitivno preseneti :) Ne verjamem , da je kar uspelo , vsaj prsa bi me lahko bolela doati močneje ne pa tako kot me . Mislim da bo M prišla samo vprašanje kdaj :) 

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
   RE: Noseča vsak mesec znova
3.1.2019 15:16:26   
Lillyy
Mišmašek, hvala za informacijo 😀 jaz si ga žal brez navodil G ne upam kar jesti. Ella, sem nekje 8, 9 dan po predvideni O, tako da časovno bi bilo možno, da bi bila vgnezditvena. Ampak me občasno špika, tako da pomoje je kar znak, da bo prišla M. Nimam pa še vedno nič novih izcedkov. Tako da ne vem. Bomo videli, ampak sem kar ziher, da ni. Čeprav sploh ne vem, če bi imela dober občutek, če bo uspelo. Ti si takrat čutila, vedela, da ti je uspelo? Pa a ti je tvoja G kaj rekla glede izcedkov? Hvala za info glede testiranja za progesteron. Bom morda res tudi jaz kmalu šla.Mariposa, dokler se ne ulije, je možno, da je uspelo. Zdaj ti pa že kar malo zamuja.Naty, tebe dajejo že kakšne slabosti? Kaj pravi G? A pred fantom še vedno skrivaš.Jaz ni šans, da bi lahko skrila pred možem tako veselje 😀

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
   RE: Noseča vsak mesec znova
3.1.2019 15:20:54   
Ella221118
No potem pa ze mora bit nekaj na tem 😊💪🏻
Ja cudna je res.. Ampak ocitno je pac tak mesec. Bom se naredila test ko ga dobim, trenutno nimam nobenega doma :) Pac za vsak slucaj, drugace tako nimam znakov in nic :) Hm, no jaz ti vseeno zelim da se motis v tem primeru hehe 😊 a ko si bila prvic nosecka si imela ze prej bolj ocitne znake?

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
   RE: Noseča vsak mesec znova
3.1.2019 15:26:06   
Cali90
Živjo punce, 
Zelo sm vesela, ko sem našla tole temo, končno ena aktualna. Spopadam se s podobnimi težavami kot ve. Vsak mesec čakam, da ne bo M pa je še vsak mesec prišla. Sedajle sem spet v obdobju od O do M pa sploh ne upam opazovat znakov in se kar poskušam prepričat, da tako ali tako ne bo nič..
Pa da vam še malo obrazložim kakšna je moja situacija..
Marca sem zanosila, ni bilo ravno zelo načrtovano in se je zgodilo v prvem ciklu, ko sva nehala paziti. Takrat sva se še smejala, če bo tako, bo pa treba res paziti, ker drugače bo preveč otrok.. Ves čas sem imela neke rjavkaste izcedke, ne vsak dan ampak na nekaj dni, vendar sem prebrala, da to ni nič hudega in čakala na pregled. Približno en teden pred pregledom pa sem začela kar močno krvaveti in imela močno bolečino v levi strani trebuha (jajčnik). Vedela sem, da otrok ne bo preživel in upala na spontani splav, ker pa je bolečina vstrajala še naslednji dan me je fant odpeljal na urgenco in tam so mi ugotovili izvenmaternično nosečnost. Ostala sem v bolnišnici, kjer so mi operativno odstranili levi jajcevod v katerem je bil zarodek. Zakaj se je zgodila IMN ne vem. 
Tako da od okrevanja naprej spet poizkušava in se še ni uspelo. Je pa zdaj 6 mesec. Bojim se da je z jajcevodom, ki mi je ostal tudi kaj narobe. 
Vrjetno bom poklicala svojega ginekologa po teli menstruaciji (ki še vedno upam da je ne bo). Se mi zdi da glede na mojo situacijo lahko kličem predno mine eno leto. Kdaj ste ve klicale?
Lep pozdrav in veliko pluskov v tem letu! 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
   RE: Noseča vsak mesec znova
3.1.2019 15:28:03   
Ella221118
Lily ne, kolikor se spomnim nisem nic prej cutila oz da bi se mi zdelo. Takrat sem tudi manj razmisljala o tem ker sva bila ravno ma dopustu. Vem pa da so me potem ko je bil ze pozitiven test kar zelo prsa bolela, pa obcasno zelezen okus v ustih. Tako da ti znaki prej niso nic za ziher :) vgnezditvena je pa kar dober znak, in pri tebi kar ustreza opisu 😊 drzimo pesti!

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
   RE: Noseča vsak mesec znova
3.1.2019 15:40:02   
Mariposa08
Lilly kot je rekla Ella je čisto možno, da pa je tokrat pa le uspelo :) držimo pesti :) 

Ella takrat niti nisem bila pozorna , ker sem bila zaposlena z drugimi stvarmi in sem itak v glavi imela , da brez nekih dodatnih preiskav mi itak ne bo uspelo in se mi je še zdelo da sva totalno prrkmalu poskušala in potem odnehala, da se niti prijeti ne bi moglo , no pa se je :) so me prsa začela boleti malo ene 3 dni pred predvideno M potem pa vsak dan močneje in pa utrijena sem bila in razdražena . Vgnezditveno sem imela pa sem čakala da M pride . Kaj drugega pa nisem imela , zato pa mi je zdaj to tako , da mi se zdi da ni nič . 


Cali90 dobrodošla med nami :) ojoj ti si tudi imela kar bolečo izkušnjo :((( tudi jaz sem imela ss, nevem pa kako je z izvenmaternično in jajcevodom . Jaz držim pesti da ti tokrat uspe :)

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
   RE: Noseča vsak mesec znova
3.1.2019 15:41:52   
Ella221118
Cali, dobrodosla :) Zal mi je za tvojo zgodbo, tudi sama se kar bojim izvenmaternicne nosecnosti in sem dosti prebrala na to temo, ravno zato ker vem kaksne so lahko posledice. Tako da sem zelo pozorna na znake in zato tudi ko pride do krvavitve (npr trenutno imam zelo cudno M) se vseeno naredim kak test da se prepricam da ni nosecnosti. A ti je test takoj pokazal +? Ostale znake si imela vse? Oprosti ce prevec sprasujem, ce ti je neprijetno govorit o tem lahko preslisis vprasanja :) Vem da je hudo, sem tudi sama sla cez splav in ze tako ni enostavno, sploh pa ce potem na koncu se izgubis jajcnik :/
Uglavnem jaz bi na tvojem mestu bila kar vztrajna pri G da se cimprej preveri ce je se z drugim jajcnikom vse ok in ce so O tako kot je treba. Drugace imas redne M? Koliko sta pa stara? Jaz se nisem nic klicala G glede tega, sem pa imela vmes redni pregled/bris in me je dala na ultrazvok zaradi izcedkov ki jih imam pred M. Drugace pa eno leto od splava mine aprila.. Upam da bo prej ze kaksna lepa novicka :) Enako pa zelim tudi tebi :) 🤞🏻


(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
   RE: Noseča vsak mesec znova
3.1.2019 15:41:57   
Ella221118
Cali, dobrodosla :) Zal mi je za tvojo zgodbo, tudi sama se kar bojim izvenmaternicne nosecnosti in sem dosti prebrala na to temo, ravno zato ker vem kaksne so lahko posledice. Tako da sem zelo pozorna na znake in zato tudi ko pride do krvavitve (npr trenutno imam zelo cudno M) se vseeno naredim kak test da se prepricam da ni nosecnosti. A ti je test takoj pokazal +? Ostale znake si imela vse? Oprosti ce prevec sprasujem, ce ti je neprijetno govorit o tem lahko preslisis vprasanja :) Vem da je hudo, sem tudi sama sla cez splav in ze tako ni enostavno, sploh pa ce potem na koncu se izgubis jajcnik :/
Uglavnem jaz bi na tvojem mestu bila kar vztrajna pri G da se cimprej preveri ce je se z drugim jajcnikom vse ok in ce so O tako kot je treba. Drugace imas redne M? Koliko sta pa stara? Jaz se nisem nic klicala G glede tega, sem pa imela vmes redni pregled/bris in me je dala na ultrazvok zaradi izcedkov ki jih imam pred M. Drugace pa eno leto od splava mine aprila.. Upam da bo prej ze kaksna lepa novicka :) Enako pa zelim tudi tebi :) 🤞🏻


(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
   RE: Noseča vsak mesec znova
3.1.2019 16:11:57   
Mariposa08
Cali prej se mi je malo mudilo pa sem tako na hitro pisala :) tako kot je Ella rekla je bolje da greš kar prej G obiskat , da malo bolje vse skupaj pogleda , da ne bi bil še ta drugi jajcevod kaj zamašen ali kaj podobnega . Mene je tudi tega strah ampak probam ne razmišljat o tem , tudi sama imam ss za sabo , pred tem je trajalo skoraj 1 leto , zdaj spet je 10 mesecev okoli, še čakam M , če pride bom spet morala h G in počasi na dodatne preiskave in pa umetno oploditev . Tako, da imam še dobra 2 meseca . Imam pa ugotovljene PCO , ki so mi ga ugotovili šele po ss . Jaz ti želim vse dobro in pa kar tu pojamraj malo , ti bo lažje ali če boš rabila kakšen nasvet , saj veš kaj pravijo, več glav več ve :)) 

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
   RE: Noseča vsak mesec znova
3.1.2019 16:18:27   
Cali90
Hvala za lep sprejem :) 
Ni mi nič hudo govorit o tem, sem še vesela, da s kom lahko.. sicer je bilo tako, da takrat, ko sem izvedela za nosečnost sploh nisem bila vesela, se mi je zdelo nekoliko prekmalu, zdaj, ko gledam nazaj, se mi zdi, da se je to moralo zgoditi, da sem si pa res zaželela imet otročička. Takrat sicer nisem bila toliko pozorna na svoje telo, kot sem zdaj, so me pa kmalu po izostanku M začele zeloo bolet prsi in nekajkrat me je res močno špiknilo v maternici. Je pa IMN po znakih ista kot normalna nosečnost. Test je bil pozitiven. Kar je drugače je naraščanje hormona in pa potem to kar sem zgoraj opisala. Ella izgubila sem jajcevod, jajčnik imam še vedno in še vedno opravlja svojo nalogo, tako, da naj bi po mnenju G imela samo 10% manjšo možnost za zanositev, če je seveda drug jajcevod BP.Imam pa redne menstruacije in ovilacije kar zelo čutim pa tudi veliko sluzi je prisotno ob ovulaciji. Ta zdaj je bila ravno na desni strani, kjer je še jajcevod, tako da upam da kaj bo :D Sva pa stara 28 in 30. 

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
   RE: Noseča vsak mesec znova
3.1.2019 16:56:03   
Ella221118
Ja vcasih je res tako da se stvari zgodijo z razlogom :) Tudi meni seveda vedno bolj raste zelja po zanositvi, ceprav se mi vcasih zdi da si ze nebi mogla bolj zelet :) Aja oprosti, nevem zakaj sem kar predvidevala da so skupaj z jajcevodom se jajcnik odstranili. No saj teh 10% pa potem tudi ni tako veliko, mogoce edino kak mesec dlje je treba pocakat :) ce imas redne M in O mislim da nebi smelo bit problemov.. Pa tudi mlada sta se :) Kdaj pa zdaj ne pricakujes M? :)Glede znakov pa vem da so lahko enaki kot pri navadni nosecnosti, vem pa da jih je lahko tudi manj, ravno zaradi tega pocasnega narascanja hormona.. Posledicno je potem tudi test kasneje pozitiven in punce niti ne vedo da so nosece dokler ne pride do teh bolecin in krvavitve 😕

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
   RE: Noseča vsak mesec znova
3.1.2019 19:22:08   
Cali90
Moja nepričakovana M ne pride 14.1 😉 kdaj jo vi ne pričakujete? V katerem tednu nosečnosti pa sta imeli SS? Jaz sem imela operacijo pri koncu šestega tedna. Vrednost hormona je bila že kar visoka, te testi pa tako ali tako zaznajo že precej nižje vrednosti. 


(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
   RE: Noseča vsak mesec znova
3.1.2019 20:38:10   
Mariposa08
Meni zamuja že drugi dan? 1.1 bi jo morala dobiti pa je do danes še ni . Sicer ni rečeno da zamuja , ker se mi cikli odkar poskušava menjajo tam v razponu od 28-33 dni . Tako , da bom počakala do nedelje , če do takrat M ne bo delam test , prej pa ne . Jaz sem imela ss v 7.tednu , vedno sem gpvprila da v 6.tednu ampak očitno ne znam ravno s temi tedni , noseča sem bola 6 tednov + nekaj dni , tako da je očitno to bilo v 7.tednu . 

Imaš še kar 10 dni do M , znakov potem nekaj ravno še nimaš, je malo prekmalu , držim pa pesti , da uspe :) 

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
   RE: Noseča vsak mesec znova
3.1.2019 21:14:44   
Ella221118
Cali meni se ravno zakljucuje M, tako da sem cisto na zacetku. Splav je bil pa pri meni pri tocno 8t. Sem imela pa s tabletko.


Jaz drzim pesti za vse vas 3 😊 Pa da se vam ne vlecejo prevec ti dnevi :)

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
   RE: Noseča vsak mesec znova
4.1.2019 9:59:47   
Cali90
Kaj pa folna kislina, ali jo jeste? Jaz je zaenkrat še ne, bi bilo pa vrjetno dobro, da bi jo začela. Katero pa jeste? 
No, potem pa tudi jaz ne znam pravilno izračunat tednov :) pri meni je bilo tudi 6 tednov in še nekaj dni, ko sem bila operirana. 

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
   RE: Noseča vsak mesec znova
4.1.2019 10:53:23   
Mariposa08
Jaz imam folno kislino v Fertilup tabletah, ki jih pijem , mi pomagajo za boljšo O in pa redno M . Tako da imajo folno kislino poleg drugih vitaminov že not, tako da mi to zadošča . Ja tudi jaz nisem znala s temi tedni :) jaz grem danes po test , če do jutri ne bo M, bom g nedeljo zj delala test , saj vem da bo negativno ampak bo mogoče vsaj M malo pospešilo :) Drugače sem pa danes imela sanje, da sem šla na umetno oploditev in so mi nevem koliko zarodkov vstavili in sta se dva prijela ( dvojčka ) in neke številke so bile , kaj pa vem , se mi zdi, da so sanje opomin, da se mi od vsega tega že malo blede :)

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
   RE: Noseča vsak mesec znova
4.1.2019 11:13:12   
naty1989
Da se še jaz malo javim. Včeraj sem torej šla do G. Najprej do sestre, da sem povedala da M zamuja in da so testi pokazali pozitivno in je kr rekla da imam ultrazvok, kot bi ga tako imela. Potem sem še G povedala takoj kako je na stvari in je takoj rekel da je to najbrž nosečnost. Potem pa je to tudi pokazal na mali televiziji in se je nekaj videlo. En krogec, kot grahec. Mislim da je sestra še potem rekla da se ploda še ne vidi, ker je prehitro. Zračunal je pa kako dolgo bi že naj bila noseča ( uh se to čudno sliši, se ne morem navadit ), nekje 5 tednov in nekaj dni. Ampak to ti računajo od zadnje M, ker sem O imela pred nekje 24 dnevi. Ampak ok oni že imajo svojo računico. Ponoven pregled ko bom dala kri imam pa nalsednjo sredo spet in pogovor z G. Pa bomo videli kako bo takrat. Zdaj pa je tako, malo me je strah kaj bo sledilo, bojim se da bi šlo kaj narobe, prve 2,3 mesece je kar naporno in si skoz misliš kaj pa če bo kaj...Probam čim manj o tem razmišljat, ampak vseeno, odmislit pa ne moreš. Upajmo da bo vse ok res.


Lilly


Nisem vsega brala, pa ne vem če si dobila pravo M, ali samo tako malo hecno? kot da sploh ni M. Ja nikoli ne veš, če bo še naprej čudno ali če je ne bo bi se splačalo test naredit. Ker res nikoli ne veš kdaj te preseneti.


Tako kot si rekla, nič posebnega ni, razen prsi zelo bolijo, skelijo, pa še to zjutraj ko vstaneš, no vsaj pri meni, pa ko je čas M je občutek tako enak kot da bo M. Razlika je potem edino, da je ni. In tudi velika sreča. Drugače pa meni ni nič slabo, na splošno se kar vredu počutim, razen kakega špikanja kdaj vmes. Ne vse sem povedla fantu, je bil zelo zelo vesel, ampak sem ga kr ustavila malo, da počakajma zdaj, ker nikoli ne veš kaj še bo, ti prvi meseci so tako na bolj bo ali ne bo. Lahko je vse ok, lahko pa vse narobe. Tako tvegano je malo vse skupaj.


Mariposa08


Mislim, da ne boš tega občutila ko ti bo uspelo. Po mojem ne boš mogla vrjet in se navadit da je res po tolikem času. No lahko bo pri tebi drugače, ampak mislim da bo kr tako. Tudi jaz mislim in vam res želim da vam uspe v naslednjih parih mesecih. Tako je ni vedno vse enako, nosečnosti se od ženske do ženske razlikujejo, tako da tudi pri tebi ne bo čisto enako, najbrž bo pa podobno. Ja prsa so zelo značilen znak, če ne najbolj možen znak da je nekaj na tem. Je pa res da tudi ni rečeno, obstajajo tudi ženske, ki niso imele bolečih prsi in so prav tako zanosile. Tu ne moreš res nič konkretnega rečt, vse je ena velika skrivnost. No obstajajo pa tudi take, ki so imele boleče prsi pa niso bile noseče.



Ella


Jaz pa nisem imela teh rjavih izcedkov, no mislim da je bilo samo ene 2,3 točno pred M, potem pa M za rečmo 2 uri, pa mogoče sem jih imela kdaj po M, ko se še čisto, samo to je najbrž od tega. Vmes pa se ne spomnim, da bi jih kdaj imela. Ja bi bilo pametno da bi šla prej se pozanimat, kako to da ne uspe, ker tak moraš počakat, mislim kak cikel ali 2, ti gresta potem v nič, ampak nikoli ne veš, do aprila še je nekaj časa in lahko že to takrat uspe.


Cali90


Najprej dobrodošla na forumu.


Žal mi je za to, kar se ti je zgodilo? Ampak a mogoče več ali so bili ti rjavi izcedki kakšen znak da se ne bo obdržalo? So ti mogoče kaj rekli? Jaz sem šla prej do G se pozanimat, v 10 mesecu probavanja že. Ker ti potem tako lahko kak cikel gre v nič, preden ti kaj pomagajo. Tako da se splača it prej. Da se ne čaka predolgo. Tudi če je kaj narobe, že zveš in se ne mučiš naprej kaj je in kaj ni. Jaz jem folna kislino, ki sem jo kupila v dm-u. G mi jo je priporočil. Reče se ji : Das gesunde plus, A - Z Mama.


Mene pa vseeno zanima, vse ki ste imele splav. Ali ste pred to krvavitvijo imele bolečine, da je kazalo na to ali samo krvavitev naenkrat? Ali ste imele kakšne posebne znake da bo nekaj narobe mogoče? Pa ste takoj šle do zdravnika? ali do G? Če vam ni o tem za govorit, kar preslišite vprašanje, jaz samo vprašam ker ne vem kako ravnati v takšnem primeru.

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
   RE: Noseča vsak mesec znova
4.1.2019 11:21:21   
naty1989
Mariposa08


Nikoli ne veš kdaj sanje postanejo resničnost. No samo upajmo da bo to že tako naravno brez umetne oploditve uspelo. Mogoče so pa sanje kak mali znakec. Še imaš kakšne bolečine zdaj pred M?

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
   RE: Noseča vsak mesec znova
4.1.2019 12:27:42   
Mariposa08
Naty za vsako krvavitev ali izcedek , ki ti se pojavi pojdi k zdravniku , če karkoli bi čutila da ni ok tudi potem odidi k zdravniku , ne čakaj, lahko da ni nič lahko pa je pa se pravi čas ustavi. Drugače pa nehaj prosim razmišljati da se bo nekaj slabega zgodilo ker samo vlečeš slabe stvari nase . Vem da te skrbi , to je normalno ampak če se je to meni zgodilo pa Elli še ni rečeno da ho tudi pri tebi . Misli pozitivno in zakaj se ne bi vedelila nosečnosti , saj pa imaš zdaj potrjeno nosečnost :)) jaz bi na tvojem mestu skakala do neba pa nazaj :))) No super , da si fantu povedala in prav je da je vesel :) 


Mene prsa samo zj bolijo , potem so samo polna in mozoče občasno malo bolijo, izcedek imam še vedno iz nožnice , občasno me špikne v jajčnikih , me pa zvija in križ boli kot pred M. Verjetno je samo PMS , dvomim da je uspelo . Nevem nekega upanja ravno nimam , do nedelje bom počakala, test imam že doma , če danes im jutri M ne bo , v nedeljo zj delam test ampak saj bo itak negativno. Jaz mislim da te sanjar so zato tako , ker samo o tem premišljujem . Jaz vem da letos bo uspelo, kdaj bo uspelo , bom pa že videla :) 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
   RE: Noseča vsak mesec znova
4.1.2019 13:02:45   
Cali90
Te rjavi izcedki so bili posledica IMN. Ti pa ni treba nič skrbeti glede IMN, ker se ti je že na ultrazvoku videlo, da je plod v maternici, pri meni se v maternici ni nič videlo pa sem bila v sedmem tednu. Drugače kolikor sem brala krvavitve v zgodnji nosečnosti lahko tudi niso nevarne in so kar pogoste, če bi pa bila na tvojem mestu bi pa obiskala ginekologa. Meni je sedaj žal, da sem te rjave izcedke vzela kot nekaj nenevarnega, ker če bi šla prej do G bi mogoče lahko obdržala jajcevod, ker se da to tudi z zdravili odpraviti, če je dovolj zgodaj ugotovljeno. Jaz mislim, da pojdi do G za vsak slučaj, misli pa samo na dobre stvari in se veseli otročička. Meni se zdi, da je veliko več nosečnosti pri katerih je vse vredu kot takih kot so bile naše in jaz glede na preteklost in večjo možnost za ponovno IMN vrjamem, da ko bo uspelo bo vse vredu :) no vsaj večino časa 😉


(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
   RE: Noseča vsak mesec znova
4.1.2019 16:11:21   
Lillyy
Punce, meni se je danes vlila M, tako da ni bila vgnezditvena ... držim pesti za ostale :) Cali, jaz jem zdaj folno iz DMa. Prej sem pa Tifol. Naty, vse bo ok :) Sem danes bolj kratka ...

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
   RE: Noseča vsak mesec znova
4.1.2019 16:23:44   
Mariposa08
Lillyy žal mi je za M :(( upam da se nekako še držiš .. tudi jaz sem naredila test in itak negativno :(( tako da že komaj čakam da se M že ulije . Sem se odločila , ko M pride da se naročim pri G , ne bom vrč niti dneva čakala , pa naj dela z mano potem kar če . Drži se , vem da je hudo prvi dan , saj bo bolje :) sem pa res že upala da pri tebi kaj bo . 

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





8 slabosti vsakodnevnega seksa, za katere ...
Kakšne so slabosti vsakodnevnega seksa? Ali nam lahko preveč seksa res škodi? To je vprašanje, ki si ga zastavlja veliko...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?