|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.12.2018 19:42:27   
naty1989
Mariposa08

Ja tako je, ne pomaga dosti odmislit, konec koncev je ko nam je namenjeno. Če so pa težave je pa vse huje ja. Še veliko več moraš dati skozi kot če si normalno zdrav. Že tako se nam zdi leto dni dosti, kaj šele 2 ali 3 leta in več. Si ne predstavljaš niti če boš pregural do tja. Samo nič ne moreš, vsak ima svojo pot. Pa nobena ni lahka. 

Ni rečeno da  te morajo boleti prsa. Mene so prejšnji mesec ful, pa še 1x je bilo in sem pričakovala da bi to lahko prineslo kako zanositev, pa tudi ni bilo. Sem pa brala o bolečih, težkih, napetih prsih pa pošejo nekatere, da ene so zanosile sicer, ko so imele tak znak, druge pa ne. Ene so rekle, da jih prsi vsak mesec bolijo, od O dalje pa niso še noseče. Tako da nič ni rečeno. 

Mene bolijo prsi ja, kar fejst. Najbolj zjutraj ko se vstanem, prav skeli. Pa kako špikanje po trebuhu je, rahla napetost, to je pa vse. Nič posebnega. Bolj zjutraj in čez dan so kake rahle bolečine, zvečer vse mine. V nedeljo,pon.tor in sredo me je pa kr matralo. V trebuhu sem imela celo vojno, najbrž od hormonov, kot neka slabost, pa občutek vsako minuto da bo M zdaj zdaj. Potem včeraj pa danes pa je kr ok že. 

No super da gresta okoli O na dopust. Vsaj malo se bosta sprostila,bosta skupaj...pa bosta čisto nova prišla nazaj. 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.12.2018 19:45:18   
naty1989
Ella

Kdaj si pa imela O? Veš približno kateri dan oz.datum? Glej nikoli se ne ve. Če še ne bo M, te lahko res kaj preseneti. Še vedno je upanje. 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
   RE: Noseča vsak mesec znova
29.12.2018 17:09:46   
Ella221118
Mariposa, Lily, Naty - ovulacijo sem imela po mojem občutku v četrtek 14 dni nazaj (13.12) .. takrat sreda četrtek je bil izcedek, pa potem četrtek petek bolečine v jajčniku. Pričakovala sem torej, da bo že v četrtek M, tako da me je malo presenetlo vse skupaj.. sploh ker je danes že 33. dan cikla, jaz pa odkar se trudiva nisem imela daljšega cikla kot 30 dni, pa še to samo enkrat. Ponavadi je vedno 26-28. Upam, da ne bo postala stalnica tale nepredvidljivost in nerednost :/ Mi ni čisto nič všeč.
Se je pa drugače danes že začela kazat.. tudi krči so prisotni že od jutra. Sicer je vse skupaj zaenkrat zelo blago (samo ko obrišem), ampak upam da se uredi tako kot je treba.

Imam pa danes bolj slab dan.. no že včeraj zvečer se je začelo, ko sem šla na wc in so se pojavile bolečine pa sem šla potem googlat in prišla spet do te smotane endometrioze.. se mi zdi da imam kar dosti znakov in me malo skrbi. No na trenutke me kar fjst zaskrbi, pa mislim da predvsem to, da izgubljam čas.. ker časa se ne da dobit nazaj in če bi bila res endo bi se znalo kar zavlečt preden se pride do potrditve, da ne omenjam potem še kako bi se rešilo zadevo. Uglavnem pač ta dan v mesecu je.. tisti negativen, ki si ga tudi včeraj omenila Mariposa :)

Kar se tiče dopusta, če pomaga ali ne, jaz mislim da je odvisno tudi od človeka.. pri meni zagotovo pomaga, sploh če je tak bolj aktiven dopust, ne samo ležanje na plaži :) So pa tudi drugi dejavniki pomembni, ne samo to da odmisliš.. npr. ko sva bila v Aziji se mi zdi da je bila tudi hrana bolj zdrava (več sadja predvsem), pa tudi več gibanja je bilo kot npr. zdaj ko večino časa ležim na kavču user posted image .. Saj nimam drugače težav s težo, ampak aktivna pa ravno nisem. Verjetno tudi kakšna taka mala stvar lahko kdaj veliko spremeni :)

Lily, Mariposa, javita če se pojavijo kakšni znakci :) Mogoče pa se vama že začne 2019 magično :)

Naty ti pa tudi javi ko ponoviš test :)

< Sporočilo je popravil Ella221118 -- 29.12.2018 17:10:21 >

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
   RE: Noseča vsak mesec znova
29.12.2018 19:04:15   
Mariposa08
Ella jaz imam pa danes tak negativen dan , zvedela za bližnjo sorodnico da je noseča objavila na veliki zvon itak uspelo v prvo in vsi veseli , saj sem tudi jaz vesela za njo. Zdaj pa vse te nosečnice , ki eo v mojem sorodstvu googlajo na nekih aplikacijah kakšen spol jim bo pokazalo in take fore in si predatavljaj ko to poslušaš in gledaš .. ni ravno prijetno :(  tako da bom imela baby boom v sorodstvu in mi je težko , se sprašujem kdaj pa bo meni ta sreča naklonjena .. :/ sej sem za vse itak vesela saj mi noben ji kriv da pa meni ne uspe ampak težko sem potem v družbi nosečnic in seveda sem jaz potem čudna ker se vseh izpgibam ja kaj pa naj a naj se mi zmeša zraven al kaj ?? Mah bo že bolje .. tako da te čisto razumem ja , tudi meen je strah da zaradi PCO ne bo več naravno sploh uspelo ampak samo umetna in me je prov strah :( 


Ja res je pomebno tudi gibanje in zdrava prehrana :) mah meni je samo da se umakneva od tega okolja verjemi da meni že to dosti pomaga , ker nisem pod stresom potem .. bova šla kakšna jezera pogledat in malo v hribe hodit bo tudi fino :) saj se da pozimi tusi uživati in gibati :) 


Pa imaš mogoče kakšne znake ?? Mogoče bi lahko bila vgnezditvena ? Jaz nimam nobenih znakov , samo tw izcedke in občas o špikanje drugo pa nič, prsa so malo težja postala , bolijo me čisto nič pa mislim da ne bo nič tudi ta mesec. Tako da se v letu 2018 ni nič lepega mi zgodilo ,upam da že takoj v 2019 pomaže kaj dobrega :) 

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
   RE: Noseča vsak mesec znova
29.12.2018 22:20:50   
Ella221118
Ojoj, te pa čisto razumem. Jaz sem tudi zvedela da moja včasih zelo dobra prijateljica januarja že rodi, pri nekaterih samo čakam kdaj bodo povedale (pa so vse manj časa sploh v zvezi), pa še sestra se je zdaj odločla da bi rada bla nosečka naslednje leto. Pa naj omenim da je mlajša od mene + totalno nepripravljena na to vlogo. Zdaj bom verjetno izpadla nesramna, ampak žal je res tako. Če omenim samo najpomembnejšo stvar - njena "zveza" je zelo nestabilna, ogromno nespoštovanja iz ene in druge strani, stalne kregarije ipd. Verjetno bi na koncu največje breme padlo na ramena najinih staršev, kar me samo še dodatno živcira ko pomislim na vse skupaj.
Najhujše je potem v teh primerih ko sporočijo novico (vsaj meni) reagirati z iskrenim veseljem, brez da zraven mislim še na svojo situacijo. Sploh ker nihče nikoli ne ve, kaj bi dala da bi bila v njihovi koži. Včasih bi najrajše kar vsem vse povedala, mogoče pa niti nebi bilo tako slabo. Čisto sem že zmedena glede vsega skupaj. Kaj pa tvoja družina ve da se trudita?
Tudi jaz se sprašujem, kdaj mi bo usojena ta sreča.. in če bo sploh šlo takole naravno. Sem se že prav navadla teh razočaranj, težko si predstavljam da bo kdaj namesto tega user posted image . Ko pomislim na to se mi zdi kot neke oddaljene sanje, vedno bolj. In dejansko me spreminja kot osebo, ker mi nekako jemlje smisel iz vseh drugih stvari. Nevem kako naj razložim. Ni mi všeč v glavnem, in res upam da se čimprej konča to obdobje. 2018 mi ni bilo naklonjeno.. zdaj se bodo mogle stvari počasi obrnit na bolje, drugače nevem kaj bom sama s sabo.

Ja saj res največ včasih šteje da se umakneš.. od vseh teh novic, pritiskov, razmišljanj.. da se posvetiš sebi/partnerju, se daš malo v svoj svet in si napolniš baterije. Pa vliješ malo nove volje in pozitivne energije. Včasih zelo manjka.

Glede na to kdaj je bila O mislim, da je nemogoče da bi šlo za vgnezditveno. Pa tudi traja že od četrtka. Verjetno je pač neka čudno šibka M.. saj če bo ostala taka bom kar še en test naredila drug teden, za ziher. Če se mi kdaj zdi čudna M ga vedno naredim, že samo zaradi strahu pred izvenmaternično nosečnostjo :)

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.12.2018 10:47:40   
Mariposa08
Ojoj Ella , verjamem da ti je potem kar hudo :/ ja sej ta ki je zdaj noseča si tudi otroka ne želi iz pravih razlogov , ona si samo želi biti mlada mamica da potem kadneje ne bo inela težav z zanistvijo ker itak imamo samo tw ki smo 30+ težave ??:S očitno ne ve da imaš težave lahko tudi pri 20 letih . In pa seveda, da se je pahko pridružila klubu nosečnic v sorodsrvz ker itak samo vse želijo tekmovati med sabo in kera bo dobila več pozornosti , meni se to žal ne zdi v redu . Vem da se grdo sliši ampak tako je . Otroka imaš ko si pripravljen na njega in iz pravega razloga ampak kaj čmo , vsi drugače . 

Joj verjamem ja potem pa taki nakopljejo staršem otroke oni pa potem grejo žurat in ni da ni , to ni ravno ok . Mah težko je biti poleg takih oseb potem zato pa se jaz raje kar malo umaknem in mi je čisto vseeno kaj si mislijo. Vsi vedo da imam pco in da delava na otročku , tako da skrivnost ni v detajle pa nikomur nisva razlagala ampak ljudje kar ne razumeji kako se par lahko počuti , sploh mi ženske v družbi kjer usi samo dojenčkajo in se samo še o tem pogovarjajo med tem ko pa tebi se že solze nabirajo v očeh ker ti je težko , ker se tebi te sanje kar nočejo in nočejo uredničiti. Ah , brez veze , upam da bo v tem letu ko pride bolje. 

Tudi meni to leto 2018 nič dobrega ni prineslo, baje je bilo res to leto neko prelomno leto , v 2019 bo veliko boljše :) 


Jaz sem pa našla neki recept za ozdravljenje PCO , nevem če to ravno ozdravi te ciste ampak poskusiti ni greh:) kaj vse ne bom poskusila samo da bi uspelo .. drugače sem kar že obupala nad tem in se sploh ne mislim več ukvarjati s tem bo uspelo ali ne ker to počnem vdak mesec , rezultst je pa vedno isti . Osredotočila se bom na vezo s partnerjem in uživala pa kar bo pač bo :)

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.12.2018 11:37:20   
naty1989
Mariposa08 in Ella

Vaju čisto razumem in vama vrjamem, da ko imaš pač skab dan res vidiš vse v najslabši luči. Ampak verjamem tudi da bo tudi ta slab dan ali slabi dnevi 1x minili ali se vsaj zmanjšali. Ja vseeno je tako da dokler ni M je upanje, nikoli se ne ve. Mariposa08 si že naredila kak test morda te pa ravno ta mesec na koncu leta preseneti. In Ella nikoli ne veš, ni rečeno če je bil prvi test negativen da bo drugi tudi. 

Tudi jaz sem imela črne misli, prav veliko jih je bilo. Mučila sem samo sebe s tem kaj bo, nisem se mogla sprostiti...bala sem se vsakega razočaranja ponovno. In spet znova in znova in kako dolgo še, to je bilo najbolj mučno...

Ampak kljub temu zdaj vidim, da je bilo bv vse mučenje skupaj, ker tako ne moreš sam čisto nič vplivat, da bi lažje uspelo. Zato vrjamem da vama bo uspelo, kaj vrjamem vem da vama bo, morda je že blizu ta trenutek. 

Ja ene punce hočejo biti mamice samo zato, da so mamice, ampak vrjemita mi, da ko začetna evforija mine, češ joj noseča sem jupi, pa ko pride otrok te punce, ki si otroka sploh ne želijo zares ni srečna, niti najmanj. Še več potem šele vidi jaj to sploh pomeni. In ji je morda žal. Brala sem tudi, da nekatere hočejo samo zanosit, samo da vidijo če lahko če so plodne, ampak kaj pa potem sledi pa je drugo vprašanje. Verjetno jim je žal. No in to ni to. Ella mi lahko vrjameš, da če tvoja prijateljica nima doma pošlihtano in nima srečne zveze, da tudi če bo imela 5 otrok ne bo zaradi tega bolj srečna. Ali je to tvoja sestra, ko si govorila o njej? Nisrm ziher. No ampak velja za obe. 

Jaz sem prav srečna, da nimam kake sestre, ki bi kr rekla da bo imela otroka in bi ga kar dobila, po rečno parih mesecih. Ko bi pa jaz probala pa dolgo nič. 

Drugače pa sem ponovila test in je kazal čisto enako kot v četrtek. Ju3 grem do G če imajo odprto, da za ziher pove oz.preveri. Ker jaz še vedno mislim da je to ena neslana šala vse skupaj. Ja pa čudno se mi zdi, ker je kontrolna črtica ful močno obarvana - vijolično pa tanka. Debela pa spodaj. To pomeni tanka črta je na debeli. No testna je pa samo debela roza. Ne vem vse mi je malo težko za vrjet res.

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.12.2018 12:20:32   
naty1989
Tudi jaz sem bila isto misleča, da bo vam vsem uspelo, a jaz pa vedno dobila tečko. Sploh ve ki ste mlajše, 26 let, jaz pa že skoraj 30. Pa sem misla ok no, če že more tako bit pa grem še jaz iz tega foruma, mogoče pa bo potem lažje in boljše vse skupaj. 

Ella ti si spraševala če drugi vejo da se trudiva? Ja najbližji vejo, moji in od fanta starši. Če me kdo vpraša povem kako je, pa mislim da kr razumejo. Pri meni ni bilo nikoli nekega groznega pritiska, so bolj ali manj zastopli. 1x je celo kolega od mojega fanta reko, da otroka ne dobiš ko i ti hotel. Ker sta on in njegova punca tudi potrebovala leto dni. Ena je celo rekla da se potrebuje celo 2 leto, da se zanosi. In me je to malo potrlo, sem rekla da verjetno leto dni če si zdrav. Ampak ja ljudje imajo različna mnenja, verjamejo pa da se 1x se nekaj prime. Pač vse ob svojem času, tudi to sem večkrat slišala. 

Je pa res, da ni to neka stvar v kateri bi tekmovali z drugimi, da bi bili v nenehni bitki za to, kdaj bo nam uspelo in kdaj je drugim, oa zakaj nam ni takrat...pač to je stvar vsakega para posebej. 

Aja Ella ne skrbi, mislim da si čisto ok, zdrava, plodna in vse, mislim da nimaš nič narobe... mogoče še vseeno ni pravi čas. V katerem krogu si zdaj? 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.12.2018 13:02:19   
Mariposa08
Naty ne boš verjela ampak nekateri tekmujejo za vsako stvar in seveda tudi to kera bo prej zanosila in kera bo v večjem središču pozornosti . Vsaj v mojem sorodstvu je tsko in jih dosti poznam ki to počnejo , seveda to ni lepo in ni ok amoak pač tako je . Jaz sem itak že obupala, če ta mesec ni nič in ostsle mesece ni bilo nič zakaj bi pa ostale mesece pa bilo kaj drugače . Enostavno več moči nimam za to trudenje , se ne bom več osredotočala na to , kar bo pač bo . Vpliva tako nimam na nič pa tudi na to ne , samo razočarana sem vsak mesec več in več. Ne bom delala testa , itak vem da M prihaja , tako da ne bom zapravljala denarja za teste ker itak nič ne bo pokazalo . 

Nič se ne sekiraj če je bila druga četica rahlo obarvana , šele 4,5 teden si tako da je to normalno, ker še ni toliko nosečniškega hormona :) no lepo , si povedala zdaj že fantu ali čakaš, da ti tvoj G potrdi :)? Jaz mislim, da jutri bi tvoj G mogel delati , saj je še navadni dan , šele zv je silvestrovo :)

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.12.2018 17:57:52   
naty1989
Mariposa08

Ja sej vem, preveč je tekmovanja med mladimi, ki se odločijo za otroka. Ker če ima ona zakaj še jaz ne bi imela in potem si avtomatsko zadaš, da če je njej recimo v pol leta uspelo, zakaj ne bi meni prej...samo potem to čisto drugače pride. In ni tako kot mi želimo, tisti čas mine in mi smo še bolj potrti. Ker je oni pa oni ratalo tak hitro, kak pa te meni ne in potem si mislimo da pa nam itak ne bo ratalo nikol samo zarad tega, ker ni isto kot pri drugih. No in zapadeš v začaran krog obupa in še manj rata. 

Preveč se sekiramo ker ni takoj, ko bi mi hoteli in ne pustimo naravi da naredi svoje tako kot sama ve. 

Še hujše so pa tiste, ko jim je kr ratalo prvi mesec ali v roku 3,4 mescov in se hvalijo na vsa usta kako je pa njim uspelo pa oh in sploh, ko jim gre samo zato da so noseče, kaj pa sledi pa tak pojma nimajo in doživijo potem šoke dalje. Pa tako škoda sploh takim govorit, ker tako ne vejo kako je ko je vsak mesec enako razočaranje.

Na koncu koncev pa tako nobena nič ne zamudi, ena je prej srečna, druga pa kasneje. Ampak na vrso pa pridemo po večini vsaj mislim da vsi. 

Jaz mislim da je vsak mesec drugače, ni rečeno da bo vedno isto. Tudi če je prej tako bilo je lahko zdaj čisto kontra. Lahko je tudi M drugačna, nikoli se ne ve. 1x bo drugače, samo pravi mesec mora priti. 

Nisem še nobenemu povedala, dokler res ni ziher. 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
   RE: Noseča vsak mesec znova
31.12.2018 11:14:37   
Mariposa08
Punce jaz vam želim lepo silvestrovanje , naj se vam in meni v letu 2019 izpolni edina želja ki si jo tako močno želimo in to je da bi bile nosečke in postale tudi me končno mamice :))!!! Ostalo tako ali tako vse pride samo od sebe :) Lepo praznujte z domačimi in z boljšo polovico , pa se tipkamo po praznikih :))!!! ❤️🥂🥰

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
   RE: Noseča vsak mesec znova
31.12.2018 13:15:48   
Lillyy
Naty, upam da si dobila G in da končno verjameš, da je uspelo 😀😀 Tudi jaz nam vsem, ki še čakamo želim, da nam bo 2019 prinesel plusek. Ostalim pa mirno nosečnost 😀😀 lepo vse praznujte danes 😀😃🍷🥂

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
   RE: Noseča vsak mesec znova
31.12.2018 14:04:38   
Ella221118
Tudi jaz se pridruzujem tem zeljam in verjamem da bomo v 2019 vse docakale svojo sreco ❤ naj se zgodi cimprej 🙏🤰🏼 Srecno in zdravo! 🥂🎉

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
   RE: Noseča vsak mesec znova
31.12.2018 14:23:18   
naty1989
Tudi jaz vam želim lepo silvestrovanje in naj bo leto 2019 veselo, srečno, zdravo in ljubezni polno leto predvsem pa nepozabno in seveda, da se uresničijo vse skrite želje!        🍾  🎆  🎇 .

Boste doma sli kje zunaj? Midva sva letos kar doma.

Drugače pa ima G danes zaprto in nisem nič rihtala, bo treba počakat po praznikah. 

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.1.2019 10:20:19   
Mariposa08
Hei punce ! Upam , da ste vse lepo praznovale in lepo vstopile v novo leto :) to je naše leto :)!! Zdaj pa vsak mesec bo spet ena zanosila , tudi vse skupaj lahko :) vem da nam bo uspelo , to je naše leto :))!! 


Naty praznovala sem doma , imela sva silvestersko večerjo, malo glasbe , šampanjec :) no vsaj šampanjec sem lahko  pila hehe :) sem pa kar hitro omagala , mislim da niti 1 ure zj nisem dočakala :) 


Kako ste ostale kaj praznovale ? Naty škoda da je G na dopustu , no saj bo praznikov zdaj konec pa boš videla tvojo pikico :) 

Jaz še čakam M , včeraj zv me je tako že zvijalo v trebuhu in križ me je bolel in jajčniki pekli in boleli , samo še čakam kdaj se bo ulilo :) 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.1.2019 12:43:00   
Lillyy
Se še jaz javljam ... Vsem želim srečno, zdravo in uspešno novo leto! Upam da ste lepo praznovale 😀Naty, midva sva šla na večerjo k mojim in potem sva Novo leto pričakala doma. Sem tudi jaz pred 1 že spala ... Žurerka pa taka! 😀 Lepo je bilo 😀Naty,kako si? A CB si potem delala? Da bi ti tedne pokazal 😀 Mariposa, stiskam pesti, da ne pride. Ti res privoščim, tako kot vsak mesec.Jaz imam pa najbrž PMS. Sem že 2 dni taka jokava. Tako da je nekaj s hormoni. Sem včeraj že jokala mojemu, da zagotovo ni uspelo. Tako da jaz upanja nimam. Čakam, da se mi začne kakšno rjavo packanje ...

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.1.2019 13:06:07   
Mariposa08
Lillyy pa imaš kakšne znake :) ? Kaj pa veš ta jokavost je tudi lahko znak , da je uspelo :) kdaj pa ne pričakuješ M ? Jaz bi jo morala že včeraj dpbiti , če upoštevam 28 dnevni cikel, če pa podaljšam na max.33 dnevni cikel je pa pa 6.1 se mi zdi , tako da imam obučutek da bo M kmalu prišla . Me samo malo prsa bolijo , so bolj napeta in to zvijanje in špikanje , samo ta izcedek mi ni jasno zakaj ga imam ampak očitno moram vse izkusit še predno res uspe :) nekega upanja za ta mesec več nimam . Ne obupaj Lillyy mogoče pa je uspelo , držim pesti :)!! 


Haha ja sej jaz sem tudi žurerka pa taka , komaj sem polnoč dočakala , malo ognjemet pogledala in šla spat :) 

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.1.2019 17:48:39   
Lillyy
Jaz sem že zaključila s tem krogom. Se mi je prej spet po slončkanju pojavil krvav izcedek ... ti izcdeki par dni pred M mi res niso čist nič všeč ... pa sem povedala G pa ni nič rekla. Skratka M prihaja ... najbolj med res mori, če bi mi res manjkalo progesterona in bi to vse rešilo. Danes imam slab dan ...vsak mesec znova me potre. Skratka, Mariposa, stiskam pesti zate ... :) 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.1.2019 18:26:23   
Mariposa08
Lilly zeli mi je žal , da je M prišla :((( vem da je hudo in da je tisti dan ko M pride to vsa volja dol pade :/ vem kako je :/ upam da je s to am vse slabo kar je bilo v prejšnjem letu šlo stran in tisto dobro šele prihaja :) Jaz še čakam M ampak me slrbi ker me prsa tok spet ne bolijo , no sej me tudi prejšnje mesece niso pa je vseeno M prišla . Kar se izcedkov tiče , jaz se na G ne oziram , če te kaj matra pojdi samoplačniško, tudi Ella si je dala preveriti progesteron se mi zdi da tudi samoplačniško . Sem pa brala , da so dostikrat problem zamašeni jajcevodi , ker zaradi vnetij in nevem česa vsega se jajcevodi včasih zamašijo. Tako, da tudi sama gledam , koliko stane hcg samoplačniško, da bi preverila če je vse ok , če ni da bi me G dala na laparoskopijo da bi to potem odstranili in prepihali kar je treba nevem . Danes kar počivaj , vem prvi dan je najhuje , mene to še vse čaka , jaz upam sa uspe v teh sveh mesecih ker če ne bom čisto na dnu :( 

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.1.2019 19:06:42   
Ella221118
Lily a ti imaa tudi izcedke pred M? Oprosti nisem prej zasledila.. Rjave ali prav rdeco krvave? Zal mi je da so se pojavili 😕 ampak nikoli ne ves glej, mogoce je pa le vgenzditvena :) Sem pa bila jaz glede tega samoplacnisko na merjenju progesterona, ni drago, pa vsaj malo ves na cem si :)

Mariposa stiskam pesti zate! Ta izcedek je lahko zelo dober znak :) O ves kdaj je bila? 
Jaz sem tudi bolj mirno prezivela novo leto. Kar doma, pa obisk sva imela. Sem tako pozitivno stopla v 2019, zelo optimisticno da bo to moje leto, potem pa je danes prisla novica da je babi umrla 😞. Se pocutim kot v tako crni luknji slabih novic.. Upam da to ni napoved za celo leto.M se mi pa se vedno vlece, taksna cudna rahla, komaj da rabim sploh dnevni vlozek..


(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.1.2019 19:55:39   
naty1989
Mariposa08

Ja tudi jaz sem bila žurerka doma, spat sem pa šla ob 2:00. No s fantom sva bila pri njegovih starših, potem pa doma. Na balkonu sva ognemete gledala, pa malo tv...pa je bilo to to. 

No ju3 pa tako grem do G, pa bomo videli kako bo. 

Ja nikoli ne veš, mogoče pa ne bo M prišla, včasih na vsake kvatre tudi nje ni. Ampak zelo zelo redko. No če imaš redno, potem rada hodi. 

Mene samo prsi zelooo bolijo, najbolj zjutraj ko se vstanem, me prav skeli not. Drugače pa me nič ne špika več. Oz.ni nič znakov kakršnih koli, kot ponavadi ko ni čas okoli M. Razen seveda prsa. 

No tako kot si rekla to je naše leto in bo vsem uspelo, 1x bo. 

Lilly

Tudi meni je žal za M. Sej boš videla, 1x te bo presenetilo, pa sama ne boš vedela kako, kdaj in zakaj. Verjamem da zdaj misliš, da kr nekaj govorim, ampak je res. Tako da upat naprej. 

Še en test sem naredila, ni bil cb, en drug. Pa je tudi on pokazal || črtici. Tako da že bolj vrjamem, ampak sej veš, ko G potrdi si potem oddahneš, ko je res 100%. Drugače pa še ne dojemeš. Tudi jaz sem še vedno mislila, da je samo fora, da se mi zdi, da bo M prišla v teh dnevih in bo konec lušnega...

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.1.2019 19:59:51   
Mariposa08
Ella iskrene sožalje za babico :((( vem kako se počutiš , tudi meni je bilo hudo ko sem izgubila babico in dedka , sem bila zelo navezana na njiju , še zdaj mi je težko , pa je minilo že kar nekaj let :/ 

Nič si negativne volje ne vleči na sebe , n bo celo leto slabo , pravijo slab začetek , dober konec :) januar je pa tako vedno cel depresiven in smotan :) februarja je že bolje ko kmalu potem pomlad prihaja :) vem da je težko ostat pozitiven , tudi meni volje primankuje že ampak se kar ne dam :) 

Kaj pa vem glede izcedka .. nikoli ga imela nekaj preveč nisem tako da mi je to prav zanimovo , da ga je zdaj toliko , ampak se mi zdi da če bi bila noseča bi imela najbrž tudi prsa boleča in še kaj drugega :) jaz kar nekako čutim da bo kmalu moj čas nastopil , da bom zanosila . Tak občutek sem dpbila tudi tisto leto ko sem prvič zanosila in upam da me občutek ne vara ;) pravijo da je vse ob pravem času , tudi me bomo počasi prišle na vrsto :) 


A še se ti M vleče , joj vem kako nadležno to zna biti :( O sem imela 17.12. Na 14.dan cikla , včeraj bi M mogla pridet ampak je še ni . Glede na to , da imam M od 28- 33 dni je možno da M pride šele nekje 5-6 .1 , tako da čakam še :)

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.1.2019 20:34:35   
naty1989
Ella

Moje sožalje za babico. Vem kako je hudo, tudi jaz sem v roku 2 let izgubila 2 babici. Za eno smo že naprej vedeli da ne bo dolgo, ker je imela raka. Tako da razumem čisto, da je hudo. 

Vem kako je, ko ni in ni konec slabih novic in se pojavljajo nove in nove. Ampak nikoli ne veš, morda je res to slabo, ampak lahko pride zadaj kaj kmalu tudi dobra novica, vse se pogliha na koncu, boš videla da ne bo vedno tako. Čez čas bo vse še samo slab spomin. 

To je čudno, da imaš M tako rahlo. Si še naredila kak test mogoče? 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.1.2019 20:39:24   
naty1989
Lilly

Mariposa ima prav, če si taka jokava in razdražena lahko kaj pomeni. Hormoni delajo svoje. Jaz sem se tudi mojemu prejšnjo nedeljo razjokala, ko so mi hormoni delali 100 na uro, kr migalo je vse v meni in nisem mogla več. Včasih pride tako da si čist ferik.

Mariposa

Vidiš, tako se reče, uspelo bo, ni dvoma. Če to čutiš, gotovo ni zastonj in tudi veliko smo dale skoz, da smo že prišle do tega meseca/ dneva...da na koncu uspe. Ta čas se bliza, 1x se more. Tudi samo slabo ne traja večno, vse 1x mine.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
   RE: Noseča vsak mesec znova
3.1.2019 8:14:03   
Lillyy
Hvala punce za tolažbo :)Ella, zelo mi je žal za babico ... iskreno sožalje. :( taki dogodki so vedno izjemno težki ... Glede izcedkov pa ja. Jih imam tudi jaz zadnjih nekaj mesecev. Prej jih nisem imela. Sem se očitno spremenila. Običajno vedno dobim tak rjavkast izcedek. Včeraj pa je bila čisto svetla kri ... tako da res pojma nimam. Sem že pomislila, če bi me mož kaj poškodoval, ampak nisva nič drugače slončkala kot običajno oz. ni grob. Zdaj pa spet ni nič ... čisto čist vložek.  Jaz do enega leta tako ali tako nimam kaj. Tudi razumem G, da nas ne že prej filajo s kakšnimi zdravili. Maja bo 1 leto poskusov, bom takrat če ne. Sploh, če bom še vedno imela izcedke. Kakšni se pa tebi Ella pojavljajo? In pa kam si šla testirat progesteron, koliko stane? In a pa to moraš med O it?Če imaš čudno M, za vsak slučaj naredi test :) Naty, no, če so trije testi pokazali, potem je pa res gotovo :) le pojdi do G in začni uživat kot nosečka. Sem res zelo vesela zate :) Mariposa, kaj novega? :) upam da te še ni obiskala? Kdaj imaš pa namen delati test, če ne pride? Kar se tiče simptomov, je pa človek tako ali tako vedno v temi. Jaz sem en mesec imela vse pa ni bilo ... tako da, je ne glede na simptome vse možno. Tudi če pogledaš Naty, Abracadabra, Kitkat in Aleksandro ... no Aleksandra je bilo drugače ... so rekle, da nič kaj posebno drugače kot druge mesece :) sem pa prepričana, da te občutek ne vara. Tudi jaz upam, da bo dobro leto :) 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?