|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.4.2019 12:31:27   
Sankka
Mah jaz sem vsaki mesec mela sesti cut da bo, zaj pa ze par mescov ne vec, tak da jaz zal ne znam nobeni napovedat haha. 😁


Katera dela naslednja test, da drzimo pesti?

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.4.2019 14:48:55   
Shalini


IZVIRNO SPOROČILO: Cali90

Shalini, želim ti, da pikici uspe najti svoje mesto in da bo vse vredu! Lahko nam malo zaupaš svojo zgodbo. Jaz sem sedaj že malo izgubila upanje, da bo šlo po naravni poti. Koliko časa traja, da prideš do punkcije in oploditve, katere preiskave moraš dati skozi, vse te stvari me zanimajo. Če ti ni težko bi bila zelo vesela. 




Hvala Cali, tudi jaz upam, da si i najde udoben prostor :) evo danes 3 dni ni po et se pocutim cist vredu... Spikanje po jajcnikih je itak prisotno ze od punkcije tako da nekih posebnosti ne cutim... Midva sva se v ambulanto prijavila nekje marca lani. Po letu in pol nisem zanosila zato sva se se po posvetu z ginekologom odlocila da greva naprej... Pred tem sem 3 mesce jemala dabroston... Na prvi posvet sva bila narocena junija.. Opravila sem hormonske preiskave ki so bile vse v mejah normale... Partnerjev spermiogram je bil obakrat super... Meni pa so na uz ugotovili le manjso pregradico maternice, na podlagi cesar smo se dogovorili za laparo in histeroskopijo... Ki sem ju imela 27. 11.2018... Sam poseg ni bil zame nic strasnega... Pokazal pa je na neprehodnost desnega jajcevoda in pa majhna zarisca endometrioze ki so bila baje posledica stare okuzbe s klamidijo... Po posvetu z dr. smo sklenili, da greva s partnerjem v postopek ivf... In sicer v kratkega... (Gonal+cetrotide)Sam potek spikanja in potem cakanja na uz in na punkcijo pa pricakovanje rezultatov po punkciji je bil zame zelo stresen... Pa naj se se tako trudis da odmislis vse to se enostavno ne da... Od laparoskopije do et je tako minilo nekje 5 mesecev od samega prvega obiska pa manj kot leto dni... Saj se mi je vmes zdelo da se mi bo zmesalo od cakanja ampak ce malo povzames vse skupaj niti ni tako grozno... Naj povem da sem v 33 let starosti.  Ce te zanima se kaj pa le vprasaj. Pa lep dan. 

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.4.2019 14:51:48   
Shalini


IZVIRNO SPOROČILO: Sankka

Mah jaz sem vsaki mesec mela sesti cut da bo, zaj pa ze par mescov ne vec, tak da jaz zal ne znam nobeni napovedat haha. 😁


Katera dela naslednja test, da drzimo pesti?


Jaz imam krvnega 13.5  domacega bom nardila seveda prej.. :D

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.4.2019 14:53:32   
Shalini


IZVIRNO SPOROČILO: Janey


IZVIRNO SPOROČILO: Shalini

Janey... Najina zgodba je pa kat podobna tudi jaz imam 12 letnico s prejsnjim partnerjem, ki je bila spoceta po naravni poti. :) 





Takrat smo bili še rosno mladi user posted image
Sta v postopku?


Sva. :) pa vi2? 

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
   RE: Noseča vsak mesec znova
4.5.2019 16:33:05   
Leila3
Pozdravljene. Po enoletnem poskušanju zanositve sem bila poslana na histero in laparoskopijo. operater je ugotovil endlmetriozo/ na sakrouterinem ligamentu (5mm), tudi pod levim ovarijem in tudi na sprednji strani uterusa levo nad pliko vezikouteribo.Na dnu Douglasovega prostora pa dve minimalni zarastlini. Odstranil je z elektrokoagulacijo vsa 3 žarišča.
Po vbrizgu plavila (tudi po ponovljeni aplikaciji),barvilo ne prehaja skozi jajcevoda-sicer sta jajcevoda makroskopsko brez posebnosti,ugotavlja pa se vraćanje plavila skozi nožnico navzven. 
Pri histeroskopiji je notranje maternično ustje čvrsto,nekoliko zooženo,cerviks je dolg zato dilatirajo kanal do H 5,5 in ponovno uvedejo minihisteroskop,maternična votlina je majhna.Ob cerviksu se vidijo sledi plavila,v mat votlini ni-ocitno je bil cervikalni kanal daljši od aplikatorjev za plavilo. Viden je 1cm visok septum,ki so ga prerezali- da je fundus poravnan. 
1.Zanima me vaše mnenje glede na opisano,ali lahko sploh naravno zanosim? 
2.Operater je svetoval in je mnenja da lahko zanosim-ker naj bi odstranil endometriozo in pregrado. Moja osebna ginekologinja pa mi je rekla,da ne morem zanositi zaradi neprehodnih jajcevodov in da lahko izvenmaternično zanosim.  
Kaj mi predlagate? Je mozno da ni prišlo modrilo skozi zaradi dolgega mat.vratu?Kakšne so možnosti da ni laparoskopija bila tehnično ustrezno opravljena?




(odgovor članu Shalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
   RE: Noseča vsak mesec znova
4.5.2019 17:40:06   
Mariposa08
Pozdravljena, kaj drugega kot to, da ta problem napišeš dr. Pušenjaku na forum med. over. net.ti ne bi znala svetovati. On ti bo verjetno znal bolje povedati ali je možna zanositev naravno ali ne in zakaj jajcevodi niso prehodni oziroma, zakaj tudi z histero in laparo jajcevodov ni bilo možno sčistiti, prepihati s kontrastom.. Zanimivo, da so jajcevodi še vedno zamašeni. Smotano je, ko se toliko trudiš, narediš vse preiskave in posege potem pa še vedno ni vse v redu. Upam, da ti bo dr. Pušenjak znal svetovati in povedati kaj spodbudnega. 



Punce, ki imamo pco ali pcos našla sem nekaj kar baje zelo pomaga za zanositev puncam, ki imajo te težave, jaz bom poskusila. Imenuje se myo inositol inofolic ( ima tudi folno kislimo v sebi). To so te neki vitamini skupine B, ki so pomebni pri nas pco-jevkah, nekaj v zvezi z inzulinom in presnovo. Naj bi dobro delovalo na spodbujanje jajčnikov, urejalo cikel in na uspešnejšo zanositev. Nekatere so to tudi jemale pred IVF ali ICSI postopkom. Jaz bom to še poskusila, izgubiti tako nimam kaj. 

(odgovor članu Leila3)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
   RE: Noseča vsak mesec znova
4.5.2019 18:48:28   
*Ajda*
Mariposa jaz jemljem infolic že približno tri mesece. Je pa to folna kislina in pa miointizol🙂 svetovala mi ga je ginekologinja. Naj bi pa pomagalo pri PCO in pri lažji zanositvi. Meni osebno ciklusov ni nič uredilo zaenkrat pa tudi še nisem noseča 🙂 ampak upanje ostaja😀 sem pa brala na forumih, da je nekaterim pomagalo pri zanositvi tko, da kr probaj, sej zgubiti nimamo kaj🙂 


(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
   RE: Noseča vsak mesec znova
4.5.2019 19:19:36   
Mariposa08
No super😀 a si ga tu v lekarni kupila ali preko tujih spletnih trgovinah oziroma lekarnah? Ja nekaterim je pomagalo, s tem da so prehrano tudi dosti spremenile. No to itak že zdej počnem, gledam kaj jem. Baje so ene prej ene kasneje zanosile s pomočjo inofolic, tako da upam, da tudi nama uspe😀 a je to v prašku ane?Kako si drugače? Zdej nevem a je tebi G dala dabroston, ker si 14 krvavela, ko si M dobila? Sem mal že pozabila 😀

(odgovor članu *Ajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
   RE: Noseča vsak mesec znova
4.5.2019 19:43:43   
*Ajda*
Naročila sem ga prek spleta, ker ga v lekarnah sploh nimajo. Mislim, da ga ima sicer samo ena lekarna nekje na dolenjskem. Naročila sem ga pa na moja lekarna oz ga še zmer tam naročujem. Ja v praških je, spiješ dva praška na dan. Sicer ni tko poceni, 30 praškov pride okrog 26€ to imaš za polovico meseca ampak če pomaga to sploh ni važno🙂 ja tudi jst upam, da nama bo obema uspelo že enkrat. Sploh zate res držim pesti, da ti uspe, ker vem, da si že veliko več čez dala😏 je tako. Včeraj sem zadnjič vzela Dabroston. Menstruacija se mi je sicer po enem dnevu jemanja takoj ustavila samo se mi pa dogaja sedaj, da mam občutek kot, da bom dobila menstruacijo in potem res malo blago zakrvavim ampak potem se hitro ustavi.. Nevem hormoni očitnjo norijo😀v ponedeljek imam spet kontrolo bomo videli kaj bo. Slišala sem tudi, da so nekatere punce tudi zanosile s temi tableti, upam da so tudi meni pomagale😀 kako si ti? Kaj novega? 🙂Aja to sem pozabila dopisat prej kako pa paziš pri prehrani? 


(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
   RE: Noseča vsak mesec znova
4.5.2019 21:25:38   
Mariposa08
Ja naj bi dabroston pomagal, da se lažje vgnezdi zarodek, če pride do oploditve, ker debeli sluznico.To pa nevem, ko nehaš pit dabroston, bo verjetjo spet kmalu M prišla ampak upam, da ne bo zopet predolgo trajala in da bo končno že nekaj 😀

Gledam samo da kupujem svežo zelenjavo, ko kuham, jo podušim na kokosovem maslu, zraven podušim pišančje meso, kakšn riž zraven, veliko solate jem, sadja svežega ali pa si smootie naredim. Jem več ali manj samo gozdne sadeže (jagode, borovnice, maline), če se ne motim imajo grozdje, breskve, ananas.. preveč škroba. Domače juhe si kuham z zelenjavo, na olivnem olju prepražim oziroma bolj podušim cvetačo, brokoli, korenje, tusi česen in čebulo na grobo narežem, včasih dam por in zeleno bučko. Naredim si tudi solato iz stročjega fižola. Kakšnw omlete si včaših naredim za zajttk, ko imam čas 😀najbrž ni čisto po dieti, ki bi jo za pco mogla imeti ampak se ni zdi, da jevseeno kr ok. Pa kruhaa oziroma moke ne jem. Če mi kdaj zapaše kakšn dimljen losos s sirnim namazom, si vzamem tisti beljakovinski kruh v hoferju, meni je zelo dober in tudi nič te ne napihne 😀sladkarijam se poskusim izogibati, na vsake toliko časa ss pregrešim, če do kakšni roj. dnevi je torto pa ja treba poskusiti in domače piškote 😂


Ja, srčno upam, da bo kmalu kaj za vse nas, ki še čakamo, jaz samo še poslušam, kera je rodila in kera je noseča in nekateri, ki ne vejo, da imava težave so pa itak napletli že take zgodbice o nama, da se mi že prav neumno zdi 😂 eni pravijo, da itak jaz nočem otrok, da kaj revež bogi sploh vidi na meni, če pa nisem prava ženska, ker mu otrok nočem dati, drugi govorijo, da ziher on ne more ali noče, da kaj počnem s tako starejšim moškim od mene ( moj je 40+,jaz bom kmalu 31), da bi si mogla mlajšega najdt, spet tretji govorijo, da sva čist preveč na komot, da se očitno nočeva odreči potovanju in žurkam ( žurava že doolgoo ne, potujeva pa tudi ne nevem koliko, 2x na leto). Skratka brez veze, midva se samo še smejiva temu. Enkrat sem se malo zredila v trebušček in očitno so me te firbčne goflje videle, potem čez par mesecev ali več, ko so me srečale so vprašale, kje imam pa dojenčka, da zdaj sem pa ja že rodila?? 🤣🤣😂😂 Za crknit 😀🤣Najbližji itak vejo, ostalim pa tako ne misliva polagat računov, vsak naj se zase briga 😀

(odgovor članu *Ajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
   RE: Noseča vsak mesec znova
4.5.2019 22:44:52   
*Ajda*
Ja tudi jaz imam občutek, da bo M kmalu spet tu😕 no ma dokler jo ni imam še upanje😀 uuu ma ti si pa res pridna kar se tiče prehrane. Jaz se po pravici povedano ne držim tolk glede prehrane.. Verjetn bi se mogla bolj😏 Sicer sj ne da jem ful ne zdravo, mastno al pa sladkarij... Je pa res, da bi mogla več zelenjave oz solate jest🙂 sem pa takrat tud vprašala mojo ginekologinjo glede tega pa mi je rekla, da ni nč narobe a ne če jem bolj zdravo, da kar se tiče pa prehrane pri PCO velja pa to bolj za tiste, ki so bolj močni. Ker meni marsikdo ne verjame, da imam PCO kr sem suha.. Ampak to ni merilo🙂 Te čist razumem in vem kok se počutiš ob vseh teh komentarjih. Ljudje včasih res ne pomislijo preden kaj rečejo.. Tud sama poslušam podobne komentarje ampak bolj v tej smeri kaj čakava pa kdaj bo kj pa tko... Najhuje mi je pa to kr že tko smo na nek način prizadeti kr nemoremo zaenkrat še imeti otrok potem pa še pri nas v službi imajo prednost z dopusti tisti, ki imajo otroke... Sj razumem in vse lepo in prav... Sam že večkrat sm morala it iz dopusta delat kr nimam otrok al pa nisem smela na dopust kr nimam otrok... Pač ne pomislijo niti, da lahko s tem koga prizadanejo.. Sej veš kok so nas učili kokr otroke, da to kr takoj zanosiš če nimaš zaščite. Jaz sem bila prvi mesec čist šokirana, ker nisem zanosila, ker sem mislna, da bo to res kr takoj.. Pol pa sj veš vsak mesec večje razočaranje.. Pol te pa vse skupi še bolj prizadane ko vidiš, da nekatere kr takoj zanosjo sam pogledajo se, pa pol še tko jamrajo glede tega in vse ne zavedajo pa se, da bi nekatere vse nardile, da bi ble na njihovem mestu... In res mi je grozno ko vidim moje ali pa njegove starše s kakšnim majhnim otrokom, ko vidim kako so navdušeni nad otroki.. Jaz jih pa nemorm met... Res grozni občutki😏 ampak jaz vem, da bova tudi midve in vse ostale enkrat dočakale ta težko pričakovani plusek😀😍


(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
   RE: Noseča vsak mesec znova
5.5.2019 10:59:37   
Mariposa08
Ja sej sem jaz tudi normalne postave 57-59kg imam ponavadi na 162cm. Meni je pa G rekla, da moram na dieto, ne glede na to, da nimam pco zaradi prekomerne teže. Drugače se kr držim diete, je tudi za moj želodec dobro, imam tudi  z želodcem težave in mi taka dieta kr odgovarja😀

Drgač pa za službo vem kako je.. Nam so tudi vedno mladim govorile starejše sodelavke, da kaj čakamo, zdej je pa že treba, pa a se nismo nažurale že zadosti, zdej pa otroke... Halo, kdo pa so oni, da mi govorijo kdaj pa zakaj še ni??  Za dopust je enako tudi pri nam, tiste, ki imajo otroke, imajo septembra prednost za dopust, sploh, če imajo šoloobvezne otroke, potem junija enako, ker se šola končuje in ene rabijo pač zato skoraj cel  mesec dni dopusta?? Ampak ja, jaz si vzamem dppust takrat, ko želim poleti, pri nas je tako, da vsak mora izkoristit ta dopust poleti, brez izjeme v kosu 14dni. Jaz sem tudi včasih z dopusta prihajala, ko sem bila mlajša, ker so me pač lahko posvoje vrteli, zdaj pa več ne. Vsi imamo enake dolžnosti zaposleni in zakaj bi vedno eni in isti bili za nekaj prikrajšani. Tudi, če nimam še otrok imam svoje življenje. Ker tudi taki komentarji so bili, da mi, ki nimamo otrok itak nobenega življenja nimamo in lahko non stop delamo, da bojo one male frej, ker imajo tok dela z otroki. Čigav problem je to? Super, vsem privoščim materinstvo ampak meme zaradi tega pa nihče ne bo imel za manjvredno ali da misli, da bom jaz delala non stop zato da bojo druge pa frej. Pa pejt u penzijo, če je delat tok težko. 
Poznam to, ko takoj zanosijo in potem jamrajo. Mogoče sem jaz že preveč občutljiva na vse, ampak me vseeno kar pogreje 🙃😀sploh, ko slišim, ko je jok in stok, ko je fantek in ne punčka, ali ravno obratno nevem. Sej imamo vsi neke želje ampak realnost je drugačna. Zaradi vseh teh problemov niti ne razmišljam o spolu, samo da bi že uspelo 😀mene bolj firbec matra komu bo bolj podoben vizualno in karakterno, meni ali partnerju 😀jaz sem bolj temperamentna, direktna, partner je umirjen, za hece ampak kot otrok je bil tudi kr živahen 😀 to so samo samo tko neke zanimacije, ki me firbcajo, za spol mi je pa baš ravno 😂😀

(odgovor članu *Ajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
   RE: Noseča vsak mesec znova
5.5.2019 16:23:23   
*Ajda*
Pridna si res kar se prehrane tiče🙂 zanimivo je tudi kako različna navodila dajejo ginekologi... Men npr ona sploh ni nobenih zdravil dala samo inofolic mi je svetovala pa takoj poslala naprej za neplodnost čeprov ni niti še eno leto. Nekatere pa takoj dobijo kakšne tablete. Ja te čist razumem glede službe in teh problemou, ker je pr nas čist isto🙂 ampak kokr si rekla se tud jst ne pustim več izkoriščat na tak način. Kar se pa tiče otrok je pa res tko kt si rekla.. Sploh ne znajo cenit kar majo.. Mam kr ene par prjatlc, ki so se pritožovale glede spola.. Namest, da bi bile vesele, da ga imajo in, da je zdravo 🙂 a veš, da to tudi mene najbolj zanima kakšna mešanica naju dveh bo otrok😀 to je res zanimivo😀 


(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
   RE: Noseča vsak mesec znova
6.5.2019 15:26:41   
*Ajda*
Evo jst sem imela danes kontrolni pregled pri ginekologu. Uglavnem poslala me je na čiščenje, ker sem včeraj ponovno dobila menstruacijo. Rekla mi je, da se ji zdi čudno, da glede na leta in na tablete še kar nism nehala krvavet. Spraševala me je če sem slučajno delala test nosečnosti, kar ga seveda nism če sem imela menstruacijo. Tako, da ga moram narediti jutri zjutraj preden grem na čiščenje in moram iti vseeno tja tudi če bi bil test pozitiven. Rekla pa mi je, da sicer ne vidi vrečke na UZ ampak je rekla, da je kljub temu možnost nosečnosti.  A je imela katera že kaj podobnega? Me je kr strah vsega skupi😕


(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
   RE: Noseča vsak mesec znova
6.5.2019 15:45:58   
Mariposa08
*Ajda * kaj si zopet dobila M tako kmalu, ali se že prej kljub dabtostonu ni umirilia krvavitev? Ne razumem zakaj čiščenje, če ne ve ali si noseča? A na uz ni nič videla? Nevem zakaj te ni dala na krvni test, da bi takoj ugotovile ali je nosečnost ali ne. Nevem  slišala sem, da nekatere so kljub nosečnosti krvavele še nekaj časa in da niso vedele, da so noseče ampak zanimivo tole. Javi, ko narediš test in upam da urediš tole zmešnjavo. Joj, to pa je res kr neki, ko se tko matraš potem te pa še cikli hecajo. No fajn bi pa bilo, ko bi bila res noseča in da bi se krvavitve ustavile. Držim pesti, da bo vse se uredilo 😀


Jaz sem si kupila sok od rdeče pese in veliko telovadim, da bi pospešila M, da čimprej pride, da lahko potem kaj naprej delamo 😊da je ne bi čakala spet skoraj dva meseca😀

(odgovor članu *Ajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
   RE: Noseča vsak mesec znova
6.5.2019 16:26:15   
*Ajda*
Menstruacija se mi je takrat ustavila po dveh dneh. Potem pa sem imela še dvakrat vmes blage krvavitve. Sedaj ko pa sem nehala jemati tbl po enem tednu sm jo pa čez dva dni spet dobila. Na krvnega me ni dala zato kr je rekla, da bi predolg trajal kr pošlejo kri nekam ga ne delajo tukaj. Na UZ pa je rekla, da že prej niti sedaj ni videla, da bi bila kje gestacijska vrečka. Jutri zjutraj moram narediti test in iti na čiščenje tudi če je test pozitiven moram iti tja... Nevem meni se kr že meša od vsega skupi😕 pa še strah me je splošne anestezije😕 a pa pomaga kaj ta sok od rdeče pese? 🙂


(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
   RE: Noseča vsak mesec znova
6.5.2019 17:07:42   
Mariposa08
Kaj ti bojo pa čistili? Nožnico al kaj? A je kakšen hematom mogoče? Ja grozno res imaš smolo ☹️upam, da se uredi vse, če je v splošni boš itak spala  tako da nič ne boš čutila. Držim pesti, da bo vse ok.

Ja sok od rdeče pese naj bi pomagal, da M pride, bom vidla če to res drži 😀

(odgovor članu *Ajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
   RE: Noseča vsak mesec znova
6.5.2019 17:12:23   
Mariposa08
Nič se ne boj splošne anastezije, dal ti bojo i. v. kanal v žilo, v njo vbrizgali zdravilo po katerem boš zelooo hitro zaspala, preden boš zaspala ti bodo dali še kisikovo masko na obraz. Najbrž bo kratek poseg, tako da te bodo samo z masko in zdravili uspavali . Sem tudi sama imela splošno anestezijo za neki mali poseg pred leti in ni nič hudega to, noben bav bav,vsaj malo se boš naspala 😀


(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
   RE: Noseča vsak mesec znova
6.5.2019 17:15:27   
*Ajda*
Kakor sem razumela, da maternico, ker je preveč zadebeljena sluznica še vedno. Pojma nimam kaj bi lahko bilo.. Tudi ginekologinja je rekla, da se ji zdi smešno. Tako, da bomo videli jutri kaj bo🙂 upam na najboljše🙂 ja sej vem, da nebom nč čutila in, da bo sladko spala😀 pa vseeno mam kar tak slab občutek glede tega😀a res? No boš povedala če pomaga kaj, da bom vedela za naslednje mesece če jo bom tudi jaz potrebovala😀


(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
   RE: Noseča vsak mesec znova
7.5.2019 10:41:04   
*Ajda*
Evo mene živa in "zdrava" 😀uglavnem šla sem tja.. Rekli so mi, da sem še premlada za čiščenje, ker niti še nisem nikoli rodila. Še enkrat me je pregledal in rekel, da mogoče se bo samo ščistilo.. Tako, da imam v petek ponovno kontrolo🙂 rekel pa mi je, da ti ciklusi na 60 dni niso nič slabega in pač, da to tak ciklus je in naj se nič ne obremenjujem s tem🙂

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
   RE: Noseča vsak mesec znova
7.5.2019 11:04:39   
Mariposa08
Super, samo, da ni nič strašnega 😀 a test nosečnosti si vseeno naredila? Potem tudi tam ni bilo nič videti? Jah fajn bi bilo ko bi cikel bil bolj uravnan, ker je lažje za zanositev ampak kaj čmo, ene moramo biti izjeme, ane 🤣😂

Upam, da se ti to sčisti in čimprej v novi krog 🤞🍀Koliko si pa stara, če smem vprašati 😀

(odgovor članu *Ajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
   RE: Noseča vsak mesec znova
7.5.2019 11:35:44   
Sofie

IZVIRNO SPOROČILO: *Ajda*

Evo mene živa in "zdrava" 😀uglavnem šla sem tja.. Rekli so mi, da sem še premlada za čiščenje, ker niti še nisem nikoli rodila. Še enkrat me je pregledal in rekel, da mogoče se bo samo ščistilo.. Tako, da imam v petek ponovno kontrolo🙂 rekel pa mi je, da ti ciklusi na 60 dni niso nič slabega in pač, da to tak ciklus je in naj se nič ne obremenjujem s tem🙂


Me prav zanima kdo ti je rekel, da ciklusi 60 dni niso nič slabega? Mene so spremljali v neplodnostni in so bili že ciklusi dolgi 45 dni problematični. Daljši kot so, slabše so možnosti za vgnezditev.

(odgovor članu *Ajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
   RE: Noseča vsak mesec znova
7.5.2019 11:37:36   
*Ajda*
Ja sem si kar malo odahnila čeprav sem se že psihično pripravila na poseg😀😂 ja sem nardila test zjutraj in je bil negativen. Sej v bistvu mi je boljše tako kot pa, da bi bila noseča pa, da bi morala splavit. Vsaka stvar je za neki dobra a ne😀 ja res je očitno moramo biti midve in še nekaj drugih izjem😀 ampak jst vem, da bo tudi nama uspelo slej kot prej😀🍀 Stara sem pa 28 let, niti ne več tako "mlada" 😂


(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
   RE: Noseča vsak mesec znova
7.5.2019 11:42:37   
*Ajda*
Sofie, danes mi je to rekel ginekolog na pregledu. Pač mišljeno je bilo v tem smislu če so ciklusi na 60 dni redni vsak mesec, da je to pač tak ciklus. Vsaka ima drugačnega.. Jaz bom težko zanosila že zaradi tega, ker imam PCO in posledično zaradi tega tudi neredne cikluse. Tudi rekli so mi, da redne cikluse bom imela samo s kontracepcijskimi tabletami. Sicer pa poznam kar nekaj punc, ki so imele menstruacije tudi samo 2x letno pa so zanosile brez problema... 


(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
   RE: Noseča vsak mesec znova
8.5.2019 11:44:20   
Sankka
Hej kak ste upamdakmalunosečke?? ☺


Je pri kateri kaj novega? Dežna? Mariposa in ostale? Pogresam K1234. Upam da je v redu uredila takrat...
Kdaj ne pricakujete M? :)))
Malo akcije prosim :D

(odgovor članu *Ajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




pitje otrok
Lelly28 RR

Kaj največkrat pije vaš otrok, ko je žejen?

voda (77%)

sladkan čaj (0%)

nesladkan čaj (17%)

kupljen sok (0%)

domač sok iz sadja in/ali zelenjave (6%)


Število vseh glasov: 35

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!