|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
8.5.2019 12:22:44   
Sofie


IZVIRNO SPOROČILO: *Ajda*

Sofie, danes mi je to rekel ginekolog na pregledu. Pač mišljeno je bilo v tem smislu če so ciklusi na 60 dni redni vsak mesec, da je to pač tak ciklus. Vsaka ima drugačnega.. Jaz bom težko zanosila že zaradi tega, ker imam PCO in posledično zaradi tega tudi neredne cikluse. Tudi rekli so mi, da redne cikluse bom imela samo s kontracepcijskimi tabletami. Sicer pa poznam kar nekaj punc, ki so imele menstruacije tudi samo 2x letno pa so zanosile brez problema... 





Meni so zato dali Klomifen. Potem je ciklus krajši. 

(odgovor članu *Ajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
   RE: Noseča vsak mesec znova
8.5.2019 12:37:21   
*Ajda*
Mene pa je poslala na kliniko za neplodnost, ker sedaj osebni ginekolog ne sme več predpisovati tablet. Kakor sem jo razumela mi bodo verjetno predpisali Femaro. 🙂 Sj nevem kaj je boljše. Po eni strani je prav, da me je poslala direkt tja, da ne čakamo enega leta po drugi pa bi mi lahko že zdaj dala tablete in bi bilo že sedaj mogoče kaj vsaj menstruacija bi bila bolj urejena že to bi mi velik pomenilo🙂

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
   RE: Noseča vsak mesec znova
8.5.2019 12:49:40   
Sofie


IZVIRNO SPOROČILO: *Ajda*

Mene pa je poslala na kliniko za neplodnost, ker sedaj osebni ginekolog ne sme več predpisovati tablet. Kakor sem jo razumela mi bodo verjetno predpisali Femaro. 🙂 Sj nevem kaj je boljše. Po eni strani je prav, da me je poslala direkt tja, da ne čakamo enega leta po drugi pa bi mi lahko že zdaj dala tablete in bi bilo že sedaj mogoče kaj vsaj menstruacija bi bila bolj urejena že to bi mi velik pomenilo🙂



Meni so dali tablete v neplodnostni. Itak ti more potem tvoj G spremljat ovulacije, da ne pride do hiperstimulacije. 

(odgovor članu *Ajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
   RE: Noseča vsak mesec znova
8.5.2019 15:24:39   
Mariposa08
Meni klomid ni pomagal za uravnavanje ciklov, samo za spodbujanje ovulacije. Za M mi je pomagal dabroston in nič drugega, smo si pa ljudje različni in vsak drugače odreagira na določena zdravila.



Ajda super, da sr bo končno vsaj premaknilo kam, mogoče bo pa femara pripomogla k zanositvi, držim pesti 😀

Sankka jaz pijem sok rdeče pese, da bi M dobila normalno, da je ne čakam zopet dva meseca. Prsa imam že mal boleča in tečna sem, tako da upam da pride M normalno. Če sem jo nazadnje imela 12.4 potem bi bilo lih fajn, da bi zopet prišla 12.5😀 potem pa v akcijo😀 kontrolo pri G imam konec meseca, na podlagi izvida od hsg bo povedala kako naprej. Kaj novega pri tebi Sankka? Kdaj ti ne čakaš M 😀

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
   RE: Noseča vsak mesec znova
8.5.2019 15:51:09   
*Ajda*
Sofie pa so ti te tablete pomagale kaj pri zanositvi, se ti je uredil kaj ciklus?

Mariposa junija imam v neplodnostni prvi pregled in upam, da mi bodo dal takrat kakšne tablete al neki, da se bo to vse skupi izboljšalo🙂 Mariposa a ti imaš sedaj kakšne te hormonske tablete? Kaj so pa tebi kaj rekli glede menstruacije, ker imaš tudi ti tako dolge cikluse a ne? 

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
   RE: Noseča vsak mesec znova
8.5.2019 17:04:16   
Cali90
Živjo punce, jaz sem ravno včeraj dobila M in sicer 27 dan cikla. Zdaj sem imela že pol leta točno na 29. No in si rečem, evo jo, malo prezgodaj ampak saj je vseno, sem itak že brez upanja, da bo kaj uspelo po naravni poti. Ampak zdaj se pa noče in noče konkretno vliti. Včeraj je sicer popoldan malo bilo, ampak bi lahko v celem dnevu prišla skozi z enim normalnim vložkom. Ponoči ni bilo čisto nič, danes bi lahko imela dnevne vložke. Ne vem ali je to zaradi femare al kaj je to. Nimam niti nobenih bolečin in nič..ponavadi me zvija vsaj 1dan in zadnje cikle s femaro me je in imela sem normalne M. Ne šibke in ne močne, nekaj srednjega. Oh ta M.. 

(odgovor članu *Ajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
   RE: Noseča vsak mesec znova
8.5.2019 18:57:36   
Shalini
Pri meni je stanje sledece... 6 dan po et rahlo zakrvavela... Dva dni slabe krvavitve nato mocnejsa ki traja se danes... Tocno 6 dan zjutraj so me nehale boleti prsi in bolecine so izginile tako da sem pricakovala nekaj taksnega... 8 in 10 dan po et test nosečnosti pozitiven kljub krvavitvam... Prsi so me včeraj začele nazaj boleti isto kot so me pres zacetkom krvavitve... Javila sem se v ambulanti kjer sem pojasnila situacijo in dobila odgovor da naj jutri javim ce se krvavim da prestavimo krvnega iz ponedeljka na petek... Nimam pojma kaj me caka... Pričakovanj po resnici povedano prevelikih nimam,ker me cakajo zamrznjencki se zavedam da enkrat bo sigurno ratalo... Srecno vsem ostalim soborkam :) 


(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.5.2019 12:25:51   
Janey
Shalini držim pesti!

Midva še nisva v postopku, imava datum konec maja za prvi pregled (njemu, meni v bistvu kontrolni, ker sva bila že z bivšim obravnavana 7 let nazaj).
Sem pa omenila ginekologiji, da bi želela zanositi in mi je kar dala napotnico za neplodnostno, tako da midva v bistvu prav zares še niti poskusila nisva. Imam pa jaz zaraščene jajcevode, tako da sklepam, da je tako ali tako vseeno. Počakava na pregled in se resno lotiva dela user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Janey -- 9.5.2019 12:26:40 >

(odgovor članu Shalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.5.2019 16:25:05   
Sankka
Shalini kako je stanje?

Cali tvoja M?
Mariposa jaz bom cez kakih 10 dni delala test pa tak nimam upanja. Greva pa v ponedeljek na prvi posvet v neplodnostno. Sem pa nenormalno bla ta mesec napihnjena te dni, kot balon sem od Clomida. Neprijetno. Upam da M cimprej pride.. to je sele tecno cakanje.
Zdaj je drugi krog clomida, ampak ta mesec me G ni gledal zaradi dopustov tako da nimam pojma.Drugace pa jaz sem si tudi cikle podaljsala z Estimo, ki je kot dabroston, da sem uredila na okoli 30 dni, prej sem imela precej kratke.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.5.2019 17:33:48   
Mariposa08
Shalini držim pesti, da se zgodi tisto najlepše 😀🤞



Ajda trenutno ne jemljem nobenih tbl, ko dobim M bom začela jesti tisti inofolic. Nič, meni je bilo rečeno, da so cikli dolgi in neredni zaradi pcos, ker imam polno cist okoli obeh jajčnikov. 

Cali žal mi je za M, še vseeno upam, da je to vgnezditvena in ne prava M 🤞😀 test si kaj delala? 

Sankka super, da imaš kmalu posvet v neplodnostni, tudi jaz upam, da bova šla z mojim kmalu v neplodnostno, da ne bova dolgo še čakala. 

Jaz sem vsak dan bolj tečna in neznosna baje 😂 dojke me bolijo, mal že črviči, tako da upam, da je ta sok od rdeče pese res pripomogel, da bo M kmalu tu 😀


Lillyy, če kdaj kej pogledaš še na forum, javi kako si, če se ne motim gresta zdej ta mesec že v postopek. Držim pesti, da se že v prvo prime 😀🍀🤞

K1234 tudi ti, če kaj bereš, upam da si v redu, da se je v redu izteklo, če pa ne pa drži se, saj veš, da smo s tabo 🤗🌺🐞

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.5.2019 17:34:09   
Cali90
Jaz že cel dan visim na wcju in internetu 🤣 situacija ostaja precej enaka, vlilo se ni še nič. Je še manj kot včeraj, zjutraj sem mislila, da se je že končalo pa je spet prišel tak rjavkast izcedek, malo imam na dnevnem vložku in ko se obrišem je na wc papirju malo roza ostanka.. bi pa morala danes dobiti M.. sem mislila, da bi v nedeljo delala test pa ne vem če ga ne bom že kar jutri 😆 sem pa na internetu dobila kar veliko punc s podobnimi zadevami in da so bile potem noseče. No še vedno pa ne upam preveč upati. 

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.5.2019 17:57:22   
Sankka
Cali, moja prijateljica je na dan ko bi mogla dobiti M tudi imela malo krvavitve en celi dan. Naredi test, drzimo pesti!
Mariposa, upam da bo res pomagal sok, kar bodi neznosna :D aja pa svaka cas_t da lahko ta sok sploh pozreš dol.. jojoj jaz ga ne bi mogla fuj fuj haha.



Aja punce pa se to. Zadnjic sem prijateljici, ki ima  hudo endometriozo, posledicno ji je ostal samo en zbrazgotinjen jajcnik, pa se ta policisticen, pa ful nekih zarastlin, zaradi katerih so ji odstranli celo del črevesja, v glavnem ni da ni, rekla, da mam obcutek da bo se ona noseca prej kot jaz. Ker je skoraj nemogoce. Ginekologinja ji je rekla, da ji ne more reci da naravno ne bo zanosila, ker se cudezi dogajajo. Z bivsim fantom sta bla 10 let brez zascite pa nic. Z naslednjim tudi 3 leta. Zdaj ma fanta 5 mesecev.... in je zanosla!!!! Mislim neverjetno. Ce je ne bi poznala, ne bi verjela taki zgodbi. Aja, pa stara je 34. Res ful presenecenje. Je rekla da bi pac itak sla na umetno ko bi pac se odlocila za otroka. Itak bi jo zaradi vseh problemov dali direkt, kot so jo ze enkrat ampak se je potem endometrioza poslabsala pa ni mogla it. V glavnem se res zgodijo cudezi. Malo optimizma da vam dam :)

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.5.2019 18:17:37   
Dežna
Joooj Cali90 fajn drzim pesti da je tokrat uspel! 🤞😁 kako je pa pocutje? Kaksna ocitna sprememba kot ponavadi?



Jaz pa naj bi v naslednjem tednu dobila M..sem napihnjena pa prsa mal bolijo... sicer sem za dober teden pozabila mal na te zadeve zaradi poroke ampak je nekako vse nazaj prislo in kar upam, da se le M ne prikaze 🤞🤞🤞😁

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.5.2019 18:20:02   
Dežna
Sankka


Hvala za to vzpodbudno zgodbo! Mislim, da smo je kar potrebne! 😁 cas je ze da spet dobimo kako nosecko tukaj al pa 3😋

(odgovor članu Dežna)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.5.2019 19:41:53   
*Ajda*
Cali90 moja prijateljica je imela podobne znake kot ti in sedaj je že mamica😀 držim pesti zate🍀🤞🙂. Res bi rabili kakšne vzpodbudne novice😀. 

Mariposa res te občudujem, da lahko piješ sok rdeče pese😀 mene so kot otroka silili pit sok rdeče pese za zbijanje vroče in ga tudi vidit nemorm😀😂. Drugače pa imam jutri ponovno kontrolo.. Upam, da nebo potrebno čiščenje.. Menstruacija se mi je že  čisto umirila in jo je samo še malo🙂

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.5.2019 20:07:09   
naty1989
Cali90

Držim pesti, da ti je uspelo tokrat in ne bo M. Čudeži se dogajajo to je res, samo včasih nam nekako ne zalaufa in se vedno M prikaže. Če ne pa test naredit, bo najboljše. Se ne boš več spraševala kaj je, pa če končno je...včasih tudi zaradi tega stresa M zaostaja. Potem pa opet razočaranje...

Držim pesti da kateri ali večim le uspe. Bi bil že čas da pride katera za nami, malo na drugi forum. Je le tečno bit samo vedno na enem. Vem kako grozno je. Čeprav sem lahko v mojem primeru samo srečna, da ne čakam več na zanositev. 

No vse ki greste v postopke pa naj ti naredijo svoje in vam uresničijo največjo željo.

Vso srečo!

(odgovor članu *Ajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.5.2019 21:02:02   
Cali90
Stres pomoje, da ni, sem tak bolj “uizi” človek in se res ne obremenjujem za vsako stvar, še sploh pa tale mesec mislim, da ne more biti stres, ker sem ubistvu nekako izgubila upanje, da bo šlo po naravni poti in sem res minimalno premišljevala o tem. Me tudi na forumu ni bilo skoraj nič. Drugače se počutim kot ponavadi, prsa me bolijo ampak to so me zdaj še vsak mesec, tako da je lahko tudi psiha, ker spet premišljujem, da bi pa lahko kaj bilo 🙃no pa malo me zbada po trebuhu, danes me je nekaj želodec bolel ampak nič nočem pripisovat nosečnosti. Bom jutri zjutraj naredila test pa bom videla. Se je pa zdaj krvavitev čisto ustavila..

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
   RE: Noseča vsak mesec znova
9.5.2019 21:03:57   
Shalini
Stanje se glede krvavitve se ni umirilo zato grem tudi jutri v ambulanto.. Pa bom takrat porocala naprej.

Lp

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
   RE: Noseča vsak mesec znova
10.5.2019 8:44:00   
Cali90
No, sem naredila test in je negativen. Tako, da je bila zgleda to res ena čudna M. 

(odgovor članu Shalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
   RE: Noseča vsak mesec znova
10.5.2019 9:13:27   
Dežna
Cali90 a imas se cudno krvavitev? Lahko, da je se vedno premalo hormona da bi se pokazalo... mah te menstre vsak mesec sam mesajo glavo 🤬


(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
   RE: Noseča vsak mesec znova
10.5.2019 9:59:13   
Cali90
Krvavitev je bila samo v torek, od torka naprej so bolj izcedki. Sem mislila, da se je včeraj ustavilo pa je danes spet ampak samo taka rjava sluz, nič na vložku. Bom naslednji teden naredila še enkrat test. Sedaj mi jih je itak zmanjkalo in bom poskusila odmislit vse skupaj. 

(odgovor članu Dežna)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
   RE: Noseča vsak mesec znova
10.5.2019 14:09:39   
Malecka8
Pozdravček, vas berem že lep čas. Tudi midva se trudiva, sicer bolj aktivno šele od januarja. Prej je bilo pol leta pač, "ko bo, bo" in seveda ni bilo nič. Imam PCO, posledično zelo dolge cikluse, tudi po 80dni. Pravtako pa imam tudi preveč moškega hormona. Ginekologinja mi bo cikluse najprej uravnavala z Dabrostonom, za kasneje pa je rekla da bova videli. 

Zanima me, ali ima katera kakšne izkušnje s PCO in jemanjem Mace ali pitjem Krvomočnice? Al je vse to "larifari"... Sedaj morem namreč počakati na novo menstruacijo in če je ne bo do 20. maja, začnem z Dabrostonom. Sem pa že neučakana. Želim vam čimprejšnje + 😊🤞

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
   RE: Noseča vsak mesec znova
10.5.2019 14:20:57   
Shalini
Javljam se da sporocim da nam ni uspelo ta mesec... Imamo pa 6 pingvinckov tako da se be vdamo in gremo naslednji mesec v niv boj z dvignjeno glavo!! :) 


(odgovor članu Malecka8)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
   RE: Noseča vsak mesec znova
10.5.2019 15:05:34   
Mariposa08
Shalini žal mi je, da ni uspelo, bo pa zato zagotovo v naslednjih poskusih, držim pesti! 😀🍀🐞



Cali nič še ni izgubljeno, mogoče si prekmalu test delala, ker če je kar izginila krvavitev in bila tako blaga je možno, da si noseča. Poskusi čez kakšne 2 dni zopet test narest, upam, da bo tokrat + in pa seveda, da se ne bi M ulila 😀

Malecka8 dobrodošla 😀 tudi jaz imam pco, meni osebno ni pomagala krvomočnica, mace sploh pila nisem ker mi je tako zanič. Sem jo enkrat pred leti pila zaradi M pa mi tudi tu ni nič pomagalo. Z dabrostonom boš M dobila in naj bi vsaj še naslednje 3 mesece po jemanju dabrostona dobivala M. Težko bi rekla, kaj bi ti pomagalo, jaz trenutno pijem sok rdeče pese in upam, da čimprej M dobim. Kaj pa kakšen klomid za spodbujanje ovulacije ti ni predpisala G? Na kakšne dodatne preiskave te ni poslala? Vem kako se počutiš, vsak mesec se tako vleče in se ti zdi, da nikamor ne prideš s temi cikli in nezanositvijo. 

(odgovor članu Shalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
   RE: Noseča vsak mesec znova
10.5.2019 15:21:04   
*Ajda*
Malecka8 dobrodošla🙂 tudi jaz imam PCO in težave s zanositvijo.. Midva se tudi trudiva nekako od decembra. Mene je sicer ginekologinja kar direkt poslala v neplodnostno, ker mi je rekla, da osebni ginekologi ne smejo več predpisovati teh hormonskih tablet. Isto kot ti imam tudi jaz probleme z menstruacijami, cikluse imam nekje na 60 dni.. Jaz krvomočnice še nism sprobala vem pa da so nekatere punce tudi to pile pa so tudi zanosile.. Nevem pa če jim je krvomočnica pomagala🙂

(odgovor članu Malecka8)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





To je najboljša starostna razlika med otroki
Strokovnjaki so ugotavljali, kako manjša, srednja in večja starostna razlika med otroki vpliva na mamo, otroke oziroma v...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?