|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
22.7.2019 16:19:14   
fracek
Hej hej punce. Sem se danes želela naročit h ginekologu, ker imam že od menstruacije dalje vsakodnevno roza in svetlo rjave izcedke in prsi še vedno cele zabuhle kot da so vnete, pa mi je sestra naročila, naj naredim prej test zaradi "varnosti" in naj jo jutri pokličem potem. Tako se je izrazila ... sem ji povedala, da nisem delala testa, ket sem dva dni precej krvavela, pa vseeno ... ne vem, kaj me tako muči vsega boga zadnje čase 😝 Kako ste ostale?


Lep poletni pozdravček in upam, da se greste kmalu kaj sproščat na lepše.

(odgovor članu Malecka8)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
   RE: Noseča vsak mesec znova
23.7.2019 11:43:08   
Janey
Pozdravljene punce,

sem bolj poredko tukaj, bi rada dala ven iz sebe nekaj, zato sem spet tukaj.

Pred leti, ko sva se z bivšim borila za dojenčka je bilo zelo naporno, vsak mesec čakati na menstruacijo, vsak mesec sem imela vse znake nosečnosti, delala teste, psihična mora zame skratka. Tudi, ko so ugotovili, da imam zaraščene jajcevode se je ta mora zame nadaljevala, nekje v meni je bilo upanje.

tokrat, z novim partnerjem sem se uspela nekako nakulirati, sva v obravnavi v ambulanti in noben mesec ne čakam, menstruacije pride in to je to.

do tega cikla. Prejšnji teden sem ogromno jokala, zaradi nekih čisto majhnih stvari. Vsa sem mozoljava...ne spomnim se, da bi bila že kdaj takšna, v mojem telesu je nek občutek, malo po malo me zvija, kot da bo menstruacija, a je ni, dlesni so se mi vnele in naredil se mi je majhen ječmenček. že po joku sem začela razmišljati ali je mogoče, da bi bila noseča...
in danes spet čutim tisto stisko čakanja. danes bi namreč morala priti gospa tardeča. in je ni. ne bi rada preveč vrjela, ker so možnosti tako minimalne, pa vendar user posted image

morala sem dati to iz sebe.

držim pesti za vsako od vas tukaj, da čim prej zagledate te magične črtice.

(odgovor članu fracek)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.7.2019 12:39:11   
fracek
Janey, javi, kakšno ke stanje. Držim pesti, da je to to 🤗


(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.7.2019 12:40:15   
Malecka8
Fracek, ti tudi.. Kako je s tabo? :) 


(odgovor članu fracek)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.7.2019 12:49:15   
Sankka
To tudi mene zanima.. za obe! Javita 💪💪


Punce a katera ve, kdaj bi naj folikel pocil? Pri kateri velikosti. Sem misla da nekje pri 22mm. V cetrtek je bil moj velik 22mm, v ponedeljek pa 25mm. Se mi zdi ze prevelik, da bi bilo kaj iz njega al ne?

(odgovor članu Malecka8)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.7.2019 13:04:14   
Malecka8
*Ajda* kaj pa ti? Si že naredila test? :)


Sankka, zdaj si imela že drugi pregled med Clomidom? Glede velikosti foliklov ti ne znam odgovorit, sem pa jaz imela prvi pregled 10.dan cikla pa je rekla da sta oba folikla dokaj majhna, drugi pregled pa  je bil 17.dan pa je rekla, da je O že bila. Ne vem kako hitro gre to, kakor kdaj verjetno. 
A je imela katera po Dabrostonu, po O boleče prsi? 
Držim pesti za vse. :) 

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.7.2019 13:19:42   
Sofie

Nekje pri 22mm naj bi počil. Jaz sem imela v tistem ciklusu, ko sem zanosila samo en folikel. Vem da je bil 15. dan velik nekje 17mm. Sem bila čisto obupana, da ne bo uspelo. Tako da vseeno kar pogumno.

Si imela več foliklov?

(odgovor članu Malecka8)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.7.2019 13:21:36   
Sankka
Pa ja. Enega sen imela v cetrtek, je nadomestna G rekla da sigurno bo ovulacija cez vikend in da naj pridem v ponedeljek, da potrdimo ovulacijo. V ponedeljek pa je bil ze 25. Ta teden ne morem iti tako da grem v ponedeljek preverit. Upam da je pocil. Ovulacijski testi pa so tudi cudni, zdaj ze ene 4 dni so skoraj pozitivni, ampak niso. Mogoce en predvcerajsnnim, da bi lahko rekla da je pozitiven, je bila skoraj skoraj enaka crtica. Ne vem. Nic jasno. Ocitno bo ta 4. krog clomida kar nekaj. Ne vem pa kdaj naj zacnem jemati estimo, ker jo moram po ovulaciji, ki sploh ne vem ce je bila/bo. No zraven tega pa sem imela se en manjsi folikel, mislim da je v cetrtek bil 16, v ponedeljek pa sem pozabla vprasat, kako je velik. Mogoce pa so zato testi vec dni v LH vrhu, ker je vec ovulacij? Nimam pojma.


Od dabrostona oz estime mene prsi niso bolele. Oziroma so me zdaj ko jemljem clomid vedno takoj ob ovulaciji in potem do nekaj dni pred M. Menda itak bolijo od progesterona. Ko sem bila noseca so me tudi, ampak me potem niso nehale, tako da sem vedela da je nekaj drugace. Ceprav mene kak mesec dzgace bolijo pa kakega ne, ne vem od cesa je odvisno. Upam da je pri tebi drugi razlog za bolecine 😁😁
Ajda pa mislim da ima jutri G, ce se ne motim? 😁

(odgovor članu Malecka8)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.7.2019 13:29:27   
Sofie

Aha, upam, da je kasneje počil. Jaz začnem danes spet z ovulacijskimi testi, da vidim vsaj približno kdaj bo bila. Če do septembra ne uspe grem pa do svojega G.

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.7.2019 13:32:21   
Malecka8
Ti testi za ovulacijo so res kr nekaj, jaz sem imela crtici vedno skoraj isto močni, razen pred M, takrat je bila druga bolj rahla.. Nisem se mogla na to zanašat. :/

Držim pesti zate Sankka, javi v ponedeljek. 
Mene tudi po Dabrostonu niso nikoli bolele, prejšnji mesec pa ful, predvidevam pač da zaradi Clomida, ker ste vse tako rekle. :) bomo videli kaj bo ta mesec.. Do M, ki je ne pričakujem je še en teden.. :) 😜
Tudi jaz imam v spominu, da ima Ajda jutri pregled, še prej pa mora opraviti test.. :) držiiimo pesti. 🤗

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.7.2019 21:08:34   
*Ajda*
Evo punce, da se vam malo javim.. Pri meni nič novega.. M še kar ni.. Jutri bo 80 dan😕🤷‍♀️ test sem danes nardila je bil negativen po pričakovanjih... Nevem kaj naj si mislim o vsem skupi.. Počasi obupujem nad vsem.. Očitno tudi M nebom več imela brez tablet.. In tko se mi zmanjšuje možnost, da bom sploh zanosila naravno😏 jutri imam pregled pri ginekologinji.. Nevem kaj naj naredim.. Drug teden grem na morje in res nebi šla rada z M če mi jo ima namen sprožiti.. 


(odgovor članu Malecka8)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
   RE: Noseča vsak mesec znova
24.7.2019 21:39:10   
Malecka8
Ajda, tudi jaz nimam M brez Dabrostona.. Pa se vseeno trudimo.. Sem imela cikle dolge tudi več kot 80 dni, kako kdaj..

Drugače pa lepo porihtaj jutri. Ne obremenjuj se z M na morju. Če boš dobila Dabroston, ga jemlješ najprej 7 dni.. In čez 3 do 7 dni pride M... Upam, da boš takrat že z morja.
Držim pesti. 

(odgovor članu *Ajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.7.2019 8:18:12   
Sofie

Se kateri pred ovulacijo pojavi roza izcedek? Jaz imam že dva ciklusa ovulacijski izcedek, kvazi neko nihanje hormonov.

(odgovor članu Malecka8)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.7.2019 8:26:19   
Sankka
No jaz imam pa prekratke cikle, ki mi potencialne nosecnosti niti ne bi zdrzali. Kot slaba zanimivost. Vcasih mi je se cikel zdrzal tak do 23, 24 dni, zdaj ko pa sem bla 2x brez progesterona pa sem dobila M enkrat 15 dan in enkrat 19 dan. Kar nekaj. Se mi zdi da vse skupaj nismo za en normalen cikel 😁 tako da jaz si pa s progesteronom podaljsujem cikle.

Ajda se strinjam, da bos takrat ze mogoce iz morja, jaz tudi dobim M 4-6 dni po zadnji tableti. Tak da mozno da uredis. Ali pa se pac ppcakas in upas da se tacas ne bo, ce do zdaj ni bla. Ceprav potem bo pa sigurno prvi dan morja, kot zakleto...
Sofie ene zakrvavijo ob ovulaciji ob razpoku folikla, je to menda lahko normalen pojav.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.7.2019 9:52:43   
Mariposa08


IZVIRNO SPOROČILO: Sofie


Se kateri pred ovulacijo pojavi roza izcedek? Jaz imam že dva ciklusa ovulacijski izcedek, kvazi neko nihanje hormonov.






Jaz sem imela tudi občasno tak bolj svetel roza prozoren izcedek , ko sem O očitno še imela, tako, da mislim, da to ni nič narobe s hormoni. Nisem pa seveda čisto sigurna, ampak mislim, da te ne rabi nič skrbeti 😀

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.7.2019 14:31:36   
Janey
Jaz sem dobila monsteracijo user posted image
V resnici nisem pričakovala nič drugega, če bi bilo, bi bil res čudež. Psiha pa dela svoje in po svoje.
Čakam na september, za nadaljevanje v ambulanti za neplodnost.
Prejšnji teden sem imela UZ pregled in so mi poleg vsega našli še 2 polipa....

Pušenjak pravi: Folikel lahko poči kadarkoli od 18 do 32 mm.


(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
   RE: Noseča vsak mesec znova
25.7.2019 14:33:42   
Janey

IZVIRNO SPOROČILO: Sofie


Se kateri pred ovulacijo pojavi roza izcedek? Jaz imam že dva ciklusa ovulacijski izcedek, kvazi neko nihanje hormonov.



Tudi jaz sem ga imela, nekaj mesecev, precej močnega. Mi je rekla GIN nihanje hormonov, kao nič takega.
Potem sem pa menjala GIN in je rekla, da je najverjetneje pomanjkanje progesterona in mi je dala estimo od 10 do 26 dne cikla. Krvavitve so se nehale, prav tako se je izboljšalo tudi moje počutje in zelo umiril PMS.
Vse je z nekim razlogom in res me razjezi ko nekdo ignorira neke simptome.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
   RE: Noseča vsak mesec znova
26.7.2019 9:21:40   
Sofie

Hvala za info. Se morm itak naročit pri mojem G. Razmišljam, da bi si dala še hormone preverit. Samoplačniško bo najhitreje.

Včeraj sem delala O test, ki je bil negativen. Še dobro, da ne sledim aplikacijam, ker bi O sigurno zgrešila. Zdej vsaj okvirno vem kdaj je.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
   RE: Noseča vsak mesec znova
27.7.2019 15:30:00   
Mariposa08
Hei punce, kako ste? Ste vse pobegnile na dopust 😀? Je pri kateri kaj novega? Ajda, upam, da ti je G dala dabroston. Sankka kako se počutiš?

Jaz sem ok, nič posebnega, malo me v bradavičkah špika, drugače pa tako kot ponavadi, samo M čakam 😊

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.7.2019 17:39:14   
Sankka
Hej mariposa. Kako kaj kaze tvoje izmikanje M? :D jaz sem tak tak, nisem uspela ugotovit kdaj je bila O, pol 16 dan pa sem zacela kar z estimo, ker se mi je zdelo da me trebuh boli tak cudno, kot da bo M. Pa se kožo sem imela cisto, ko mam po clomidu vedno grozno. Tak da res ne vem ce je kaj blo. Me pa se zdaj boli v desnem jajcniku, ampak folikli so bili v levem. Upam da nisem z estimo prehitela O, ce pa sem pa pac sem. V glavneeeem 😁 zabluzila. Jutri bom tocno videla. So pa mene tudi zacele prsi fuul bolet, tak d mislim da nekaj hormonskega se je pa ja zgodilo.No jaz imam ta mesec res nic upanja, prejsnje sem ga imela vsaj kakih 20 :D ce bo ze blo potrebno upanje pretvorit v stevilke :p


Grem cez 3 tedne na drugi posvet v neplodnost, se vam kaj sanja kaj me bo doletelo na drugem? Pac pogledali bomo izvide krvi od maja (!), pa po moje bo to vse ok, uz je ok in partner je ok, klomifen jemljem se en mesec in konec, tak da ta moznost je tudi izcrpana. Na umetno te ne dajo ze na drugem posvetu po moje. Tak da ne vem, kaksna laparoskopija?
Mariposa ti delas zdaj test kmalu kajne. Konec meseca. Kdaj bo to, da drzimo pesti? 😁
Pa pri ostalih kaj novega?

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.7.2019 19:52:36   
Sofie



Pomoje preverijo prehodnost jajcevodov? Če je vse ostalo ok. A klomifen so ti v neplodnosti predpisali? Uz dela pa tvoj ginekolog? 
Pri men je bila danes na O testu rahla črtica. Tako da sklepam, da bo jutri močnejša in potem ovulacija v torek ali sredo. Mi je ful zanimivo to spremljat😃

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.7.2019 20:27:41   
Sankka
Ja ker trdijo, da prehodnost bi naj bila vsaj v enem jajčniku, glede na to, da sem 15 ciklov nazaj zanosila.. mah kaj vem. Clomid mi je dal moj G, v času ko sem čakala na neplodnostno. Tam pa so rekli, da načeloma nimajo kaj proti jemanju, vendar ne več kot 6 mesecev, tako da se mi tudi tukaj čas izteka. Moj G me tudi spremlja vsak mesec na UZ. S tem da ta mesec sem neko čudno reagirala, slabše, pa tudi med jemanjem Clomida sem imela že tisti velik folikel, ki potem kar ni počil. Me zanima, kaj bo jutri, ko grem na UZ.

Meni ovulacijski testi skoz neke črtice kažejo, pa so lahko več dni tudi skoraj pozitivni, pa niso. Tako da to, da en dan kaže malo, drugi dan pa pozitivno, je ful dobro, ker veš da se približuje, ker jaz nikol ne vem, kdaj bo dan za naskok. Bo to danes, jutri, čez en teden, le kdaj bo pozitivna user posted image

A poslušate kdaj slavne cvetke v smislu pojdi na morje zdaj ko je vroče, pa boš vidla da bo.. Se mi zdi idealen čas za takšne kvalitetne nasvete. Meni začuda že kar en čas nihče ni tega rekel, tako da računam da bo kmalu spet user posted image

Ti pa le pridno izkoristi to ovulacijo. Glede na vreme itak ne bodo pridelani na morju, ampak doma pod odejami pri zaprtih oknih, glede na to, da je pri nas prav mrzlo user posted image

Mene pa takoooo bolijo prsi, res kaj delajo ti hormoni. Si jih morem nest po stopnicah, pa sploh niso velike user posted image

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.7.2019 20:43:39   
Mariposa08
Sankka mogoče je pa to znak, da je uspelo, če te tok joške bolijo 😀😀upajmo, da je res to to 😀😀🤞


Jaz naj bi danes M dobila, če gledam 30 dnevni cikel, drugače pa vse do 3.8 čakam kdaj bo M. Mene joške malo bolijo kot pred vsako M, me pa špika v bradavičkah, ponavadi me pred M to ne špika. Nimam nekega upanja, ker tusi O nevem kdaj je bila, če sploh je bila, ta femara mi je čist zmešala sistem😂😂

Drgač mam pa itak avgusta posvet v neplodnostni končno, tko da upam glede na to, da je težava pri meni, da bomo šli hitro v postopek, čeprav tud prvi postopek sigueno me bo uspešen ampak morm bit pozitivna 😀

Sofie super, da O prihaja kr v akcijo, zdej je pravo vreme za romantiko med rjuhami 😂😂🤭

Sankka dvomim, da te bo dal na laparoskopijo, dajo te prvo na hsg, če ta kej pokaže te dajo na laparo če ne pa nevem. Bi bilo fajn da te dajo že kr v postopek. Kok si pa stara? Sej sm že pozabila, se vidi da mi emšo dela probleme, kaj šele bo 🤭😂😀

Aja mene več ne sprašujejo kaj čakam in kam naj grem, da uspe, ker sem vsem preveč radovednim jezikom rekla, da ko bojo nehal spraševat takrat bom zanosila in me zdaj noben več nič ne sprašuje in ne pametuje 😂😂🤭

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.7.2019 21:02:48   
Sofie
Mariposa08 koliko časa se pa že vidva trudita?


Ja meni O testi ok kažejo. Se tudi potem ujame z dnevom menstruacije. 
Meni je šlo vedno na živce, ko je kdo rekel.. Samo sproti se in bo uspelo. Je pa najino prvo dete dejansko ratalo na morju😂 Ampak po odstranitvi pregrade. Je bila to tudi ena od težav, da nisem zanosila. Drugače pa ne verjamem v to. Prvič sem zanosila, ko sem bila izredno pod stresom. Pa je bil SS. V drugo enako. Pa sem uspešno donosila. 
So pa tudi naju kar naprej spraševali kaj čakava itd. V drugo ni nič boljše... Vse zanima kdaj bo še en otrok. 


(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
   RE: Noseča vsak mesec znova
28.7.2019 21:31:45   
Mariposa08
Sofie ja ljudje so zelo radovedni, dokler si samski te sprašujejo kdaj boš kakšnega pripeljala, potem imaš partnerja je že kdaj bo poroka, če že živita skupaj, potem ko je to mimo, je na vrsti tema otrok, kdaj bosta pa vidva kaj zibala, pa zdaj bi bil pa že čas pa ali vidva ne mislita imet otrok, potem ko zvejo da so problemi so vsi itak pametni, sprosti se pa to pomaga pa una je tko zanosila pa tista spet tako pa uni tretji je to pomagal.. Za znoret 😂😂in potem ja, ko pride prvi otrok je ponavadi tako, da sprašujejo kdaj bo pa drugi otrok, a bo ta kr edinček in take.. Ljudje imajo očitno preveč časa pa se preveč z drugimi obremenjujejo namesto, da svoje probleme poštimajo 😀 poznam eno, ko so jo tko psihirali s temi vprašanji in nasveti, ko je rodila prvega otroka, je bilo kdaj bo drugi pa kaj čakate itd. Je pa trofla dvojčke in je vsem usta zaprla 😀😂 zdaj jo noben več ne sprašuje, če bojo imeli še kakšnega 😂😂😀




Midva sva se trudila skoraj 1 leto potem je uspelo pa je bil ss, po tem sva imela pavzo okoli otroka, so bile druge stvari tko da sva dala to malo na stran. Zdej po novem je že 17 mesec odkar se trudiva. Pila sem klomid že 2x po 3 mesece in zdej femaro, pila sem tudi dabroston, ni da ni kaj vse sm probala. Avgusta imava kočno prvi posvet v ambulanti za neplodnost, upam, da bojo znali tam kaj pametnega pogruntat 😀

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Neverjetno: Sestri sta isti dan rodili dvo...
Včasih so zgodbe, ki jih piše življenje tako nepričakovane, da jim je težko verjeti. Ta zgodba je prav neverjetno srečna...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?