Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. zbujam ga še ponoči, da mu dam AM, a se mi vseeno premalo redi. na mesec dobi pribl. pol kile kar je zelo malo.to se je začelo dogajati pri 4ih mesecih, prej je lepo dobival po 1 kg/mesec.
je star 7 mescev in smo začeli uvajati GH pri 6.mescih. Na začetku (približno prva dva tedna) mi je pojedel le nekaj žličk, zdaj pa mi že dobrih 14 dni poje fuull veliko-vsaj meni se tako zdi. Zaenkrat ima 3 obroke GH in vmes dojenje. Zelenjavne kašice poje od 200-300ml , medtem ko sadne kašice poje manj, ker jo uvajamo šele par dni, ampak približno 100ml. Zvečer pa poje še 200 ml mlečne kašice. Kot samostojni obrok mu dam le zelenjavo.
Jst sm mu dolgo po zelenjavni kašici dajala še dojenje, ampak je potem vedno bruhal, ker se je preveč najedel, tako da sm dojenje po kosilu opustila.
Bo pa vsak dan pojedel več GH-boš videla. Upam da sm ti kaj pomagala.
si me kr fejst potolažla sej men se je tut zdelo da ni lih tok hudo ker se mi zdi ravno prav, ni ne suhcan ne debel, res da bi lahko mel kak gramček več,....ampak ni še krize samo me je P mal prestrašla pa tut bli smo mal bolni in od takrat malo poje. drugače pa sva danes jedla krompirček s korenjem in je res veliiiko pojedel tudi aptamila je danes veliko spil tko da je nasploh bil priden in zdaj sem še tvoj post prebrala in sem še bolj zadovoljna