|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
16.10.2008 8:54:05   
carly
Jutr punce,
Lyra čestitke tebi in atiju za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Klavdy čestitke za prvo pomoč.

Meni iz prsi tudi nič ne teče. Parkrat sem na kakšnem temnejšem modrčku opazila kakšen flekec ampak nikoli toliko da bi bilo mokro.

Glede naročanja pri Sončku, jaz sem naročila komplet sobico. So me klicali pa povedali kdaj bo, pa potem še en dan prej poklicali preden so jo pripeljali.Ravno včeraj sem dobila še posteljico ( je ni bilo na zalogi pa sva mogla čakat ), tako da sva jo zvečer že sestavila, čeprav je ne bova takoj rabila ker imava košek.

Caligula ti boš pa pomoje tudi kmalu šla rodit, raje se ne naprezaj preveč čez dan pa energijo za porod šparajuser posted image .

Jaz sem pa danes ostala brez jutranjega sprehoda, me je pes samo debelo gledal pa si mislil svoje.To pa je lenoba.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 176
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
16.10.2008 9:11:54   
Oaza
Jutro!

Rokavičke- jaz jih ne bom kupovala.

Oblekce za user posted image iz P:
Jaz bom spakirala
- pampers 3 kom
- 2 tetra plenici in eno za široko povijanje
- bodi 1x
- nogavičke(hlačne) 1x
- nogavičke termo 1x
-eno tanjšo majčko in eno debelejšo majčko(pliš)
- hlače in jopco
- zimski pajac
- 2x kapa(ena tanjša in ena zimska)
- odejico za lupinico
Kreme za ritko pa teh stvari pa nič, ker imajo to tako v P.

Mislim, da je to to! (mogoče sem kaj pozabila)

Za sebe:
-copate
-modrček za dojenje
- blazinice
- ščetko, pasto, milo, glavnik, robčke, osv. robčke,...
- lanolin
-dokumente (materinska, napotnica,zdravstvena kartica...)
- mobitel in polnilec
-fotoaparat

Mogoče še kaj, pa se trenutno ne spomnim.
Spodnjih hlačk, vložkov ipd. ne bom vzela, ker so nam rekli v materinski šoli, da tega ne rabimo.



(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 177
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
16.10.2008 10:23:39   
nagajiva
Ojla user posted image
 
Sem mela že zjutraj obisk-ati in mami. Sta bla pri zdravniku (oba sta prvič v življ. istočasno v bolniški.....je dma kar zanimivo user posted image user posted image user posted image ) in sta prišla že ob 8 na kavico. Pa sta še topel višnjev zavitek prinesla....mnjami, je pasalo. Sem pa ravno prva dva stroja cotik obesla....madonca je blo luštno. Mam še en kup najinih cot za zlikat, pa mi kar ni. Komaj čakam, da se pleničke, pa pajacki posušijo....to pa bom takoj zlikala user posted image .
Rokavičke-jaz jih ne bom kupovala, mi nekako ne ugajajo in se mi otroci zdijo kot boksarji user posted image .
Oaza-moj seznam za user posted image  in zame je skoraj enak. Bom zase samo še vzela hlačke (za vsak slučaj, da mi dragi slučajno kakih tangic ne prinese user posted image ), pa pižamo, da me ne bo zeblo v njihovih "plahtah"....pa verjetno kake križanke, če bom dalje not in mi bo dolgčas....Za dete bom pa pripravla in bo dragi prinesel, ko grema domov.
Ekola, grem sedaj likat....morem......a mi pride katera pomagat????

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 178
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
16.10.2008 10:40:19   
carly
Jest imam tudi podoben seznam za v porodnišnico.

Nagajiva mene je likanje čakalo včeraj, sem si kar v dnevno pred televizijo naštimala pa sem zlikala vmes med poročili, tako da je kar hitro minilo.

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 179
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
16.10.2008 11:00:07   
Polynesia
Hey hey punčice user posted image .

No na hitro se še javim, ker gre mož danes za 14dni na zdravljenje v Šmarješke toplice in grem že danes z njim do nedelje, potem pa prideta pome tašča in tast...tko da če ne bo tam interneta, se rajši zdejle javim, da ne boste mislile da sem že odšla v Rim user posted image user posted image user posted image ...no Novomeška porodnišnica je tam blizu, tko da ni panike, kufer za v P gre pa seveda z mano in bo čakal v avtu, hahaha.
Potem pa bom par dni v naslednjem tednu doma, nato pa grem k našim na počitnice za par dni, da ne bom sama doma. Mi vsi težijo da ne smem bit sama doma, men je pa tko luštno če sem sama...no pa par dni mi ne bo škodilo na razvajanju pri mamici user posted image .

Vidim pa, da imamo nekako vse punce podobne reči pripravljene za porodnišnico.

Papa.

user posted image


< Sporočilo je popravil Polynesia -- 16.10.2008 11:01:07 >

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 180
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
16.10.2008 11:18:13   
šema
user posted image user posted image user posted image Čestitke lyra za dvojno srečo (seveda tudi očku)user posted image user posted image user posted image !

stvari za P- tudi jaz imam torbo že pripravljeno in sem dodala še hipermangan in prazno plastenko, da si bom lahko polivala rano (po nasvetu g.).

Polynesia- vzorček lanolina smo dobili na dnevu odprtih vrat v P (jaz sem zaenkrat spakirala to pa bepanthen, ker ne vem kaj mi bo nucal, dokupimo lahko pa še naknadno)

prebava- sem pri svojih v prlekiji popila ogromno kozarcev mošta, pa do danes ni nucalo (tko, da se mi je ata že smejal, moj pa mi je predlagal, da zraven mošta pojem še kak jogurt). No danes se mi je pa odprlo, tko da sem šla po ne vem koliko mesecih končno brez svečke "normalno" na blatouser posted image !

cunje za user posted image - nekaj sem že oprala in zlikala, nekaj še čaka (sej lohk tuduser posted image  to dokonča namesto mene, če bom morala predčasno kam oditiuser posted image )

prof. fotografije- ali je katera morda razmišljala, da bi se šla fotografirat v studio?


(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 181
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
16.10.2008 11:36:28   
tamy31
ČAv!
Lyra najpej tebi iskrene čestitke , za dve mali pikici,lepo se crkljajte in uživajte v vsakem trenutku!user posted image user posted image
Glede čaja za dojenje jaz ga nisem pila nič prej, pa tut nisem imela v nosečnosti nobenega izcedka iz prsi, mleko se mi je začelo šele dobr delat tam nekje šesti dan , pa vam povem da sem ga imela potem dovolj preveč še skos  sem si mogla ga stiskat ker naš mali ni toliko pojedel dojila pa sem ga do 15 meseca! Tko da jaz mislim da nič ne pomaga te zadeve prej ! Glede teh listov malin in tega čaja nam je tut babica v porodnišnici reklada je to bolj lari fari , in masaža presredka prav tako v zadnjih mesecih sigurn nič ne pomaga , da če bi hotle da bi bil kak učinek bi to mogle masirat že kako leto prej! Mislim da je to čist odvisno pač od kože vsake posameznice !   Jaz sem se prvič ful mazala vsak dan zjutraj in zvečir po trebuhu pa sem čist razpokala tko da me je gin. na porodu vprašal kaj sem delala s trebuhom, recimo kolegica pa se sploh ni nič mazala pa nima niti ene strije!

Drugače pa se moj rok hitro prebližuje jaz pa sem tako prehlajena da sploh ne vem kaj naj ša naredim! Skos pijem čaj pa jem sadje , pa nos skos čistim s fiziološko pa nič ne kaže na boljš se mi zdi da je dons celo slabše od včeri! Res me je strah ker je včeri rekla da bom šla prej, kaj če grem taka rodit! Groza glih zdej se je to name skopal!

aja Klavdi čestitke za prvo pomoč!user posted image

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 182
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
16.10.2008 11:43:37   
carly
Tamy kaj pa če bi šla k zdravniku da ti kakšen antibiotik da? Teli prehladi so lahko fajn mučni če jih takoj ne pozdraviš.

Sicer pa Šema, sem se tudi jaz nalivala z moštom pa sem govorila da mi nič ne pomaga potem po treh dneh se mi je pa odprlo da grem še sedaj ko ga že kakšne dva dni nisem čisto nič pila vsaj ene dvakrat na wc.

(odgovor članu tamy31)
Neposredna povezava do sporočila: 183
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
16.10.2008 11:54:17   
luna8
Ja tud jst sm se nalivala z moštom, pa sem zadnjič komaj prišla do wc-ja -hvala bogu da sm bla dom.

Ko pišete o cunjicah, v katerih bo šel novorojenček domov, a potem mora imeti po rokicah tri plasti?

O prof. fotografiranju pa jaz nisem razmišljala.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 184
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
16.10.2008 12:07:00   
emina83
danuser posted image


lyra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo, bravo za takšne korenjakinjeuser posted image user posted image user posted image . vse naj novopečeni mamici in očkuuser posted image user posted image user posted image


klavdiy user posted image user posted image user posted image tudi tebi za opravljeno prvo pomoč.

tak, jaz sem pa ravno prejle vse zadeve (flaške, cuclje, dudo...) potunkala v sterilizacijo,da bo vse parajd za mojga lumpijauser posted image


meni iz prsi že dooolgo teče ven kolostrum in to včasih v enormnih količinah, tak da mam že zdej včasih poplavo na poluser posted image user posted image user posted image . bomo videli kak  bo po porodu. pr tamali mi je kr dolg teklo iz obeh pri dojenju, tak da sem morala blazinice menjati na polnouser posted image user posted image user posted image , no zdej pa če mi bo isto delalo, bom pa kr mojmu rekla da mi kupi tiste prsne školjke za zbiranje mleka in si ga bom shranjevala, no razen če bom tokrat kaka huda mlekarca, pol ne.


tak, zdej grem pa tetra plenice obesit, da se sušijo, ko je taki lepi sonček zunaj...

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 185
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
16.10.2008 12:22:04   
tamy31
JA SEJ MENE ŽE FAJN MUČI SAM A LAHKO JEM KAK ANTIBIOTIK VLEKARNI MI JE REKLAD ALAHKO SAM LEKADOL ČIST NAVADEN AL PA DALERON IN NIČ DRUGEGA!

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 186
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
16.10.2008 12:39:16   
emina83
tamy-sej če je sam prehlad, pol ti ni treba nič drugega pit kot lekadol (plus c  je meni osebno boljši, pač zaradi vitamina), al pa kake granobile, če te grlo boli, drugače pa itak v user posted image nič ne priporočajo, da se filamo s tabletami, razen če je res nuja.

no, jst sem že bla na antibiotikih v tej user posted image , ampak jst sem mela ful visoko vročino (nikoli manj kot 39,6), pa angino, tak da sem dobila ospene. sem pa šla k osebnemu zdravniku, ta me je dal na odvzem krvi, izvidi so pokazali, da gre za vnetje in zato sem tudi dobila AB, drugače mi jih ne bi predpisal.


(odgovor članu tamy31)
Neposredna povezava do sporočila: 187
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
16.10.2008 13:35:44   
orka



             user posted image   
            user posted image



26.08.2008
1. Orka  -     Ema (1040g) ( pdp 20.11.08 - 28. teden )
 
01.09.2008
2. Zara13  -      Tian (1600g) ( pdp 04.11.08 - 31. teden )

02.10.2008
3. Mijavček - Ema (1810g) in Tristan (2160g) ( pdp 05.11.08 - 36.teden )

03.10.2008
4. Anime - Tjaša (2740g) in   Uroš (2250g) ( pdp 30.10.08 - 37. teden )
 
03.10.2008
5. Charley - Maj in Mak ( pdp 13.11.2008 - 35. teden )
 
07.10.2008
6. Andromeda -   Dario ( 2200 )  ( pdp 21.11.08 - 34. teden )
 
16.10.2008
7. Lyra - Zoja ( 3100 g) in Zara ( 3000 g ) ( pdp 02.11.2008 - 38. teden )



_____________________________

Radi se imejte in se veliko smejte

< Sporočilo je popravil orka -- 16.10.2008 13:38:15 >


_____________________________

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 188
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
16.10.2008 13:40:43   
orka
helow
Babe naša Ema je pa iz ink. prišla in je lepo oblečena in v vodni  ( ogrevani ) posteljici user posted image user posted image user posted image , samo še po cuclju se moramo navadit pol pa pride domov.....Danes so me učili rokovanja s takim majhnim user posted image  jutri sama pod kontrolo pol pa sama juhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuuuuuuuuuuuuuuu

_____________________________

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 189
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
16.10.2008 13:49:26   
tamy31
oRKA ! Čestitam za vašo Emo , res je prava borka! Sej bo šlo tut po cuclju hitr boš vidla sam da ona pride k mamici v naročje!
Ja mene pa neki hoče križ bolet upam da to ne pomene da bomo kam šli!

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 190
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
16.10.2008 13:50:28   
carly
Orka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da tako lepo napredujete, se prov veselim s tabo.

Veste da meni pa sploh na misel ni prišlo da bi kakšen čaj za dojenje kupovala, sem se šele sedaj ko ga je ena omenila spomnila, da bi blo najbrž dobr če bi kakšnega kupila.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 191
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
16.10.2008 13:56:14   
članica
Ojuser posted image
Lyra - superca, iskrene čestitke za tvoji punciuser posted image user posted image user posted image

Seznam za P - v bistvu čisto enak, dodala sem še nogavičke zase, ker sem bolj zmrznjene sorte, pa vložke- ker sem slišala, da jih včasih zmanjka, pa dudo- ker imam od prvič tako izkušnjo - takrat je nisem imela s sabo...
Rokavičke - jih nisem posebej kupovala, ima pa jih na zimskem pajacku - tako, da če bo res mraz mu jih bom lahko nadela
Mleko - občasno imam na prsih čist mal izcedka, mogoče dvakrat sem v tej nosečnosti to opazila. Se pa strinjam, da to nima veze z mlekom po rojstvu otroka. Po mojem vam ni treba skrbet, da ne bo mleka. Čeprav nisem kakšen tip za dojenje, prej bi rekla, da sem bolj anti tip - v prvi nosečnosti se mi je zdelo, da to pa sploh ne bom obvladala, pa bolj majhne prsi ... gre to potem popolnoma spontano. Se mi zdi pri začetku dojenja bistvo, da čimprej po rojstvu otroka daš k prsim, da začne vleči ... potem pa je šlo pri meni samo od sebe. Je pa na začetku problem, ker se ti lahko bradavice vnamejo, poškodujejo... zato lanolin s sabo. Moj prvi je brez prestanka hotel vleči, pol sem imela pa že čist boge bradavice- zato sem 3 noč zelo pogrešala dudko. Ker tolk pa tudi ni bil lačen - imel je močan sesalni refleks. Ma, sem se spet čist razpričala. user posted image

Jaz imam danes pop. gin. pregled- upam, da se nisem še bolj odprla, počutim se kar ok. Caligula, javi, kako si kaj.
Uživajte.








(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 192
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
16.10.2008 13:58:25   
članica

Ej, Orka - juhuhu, vse bo še ok.

Bravo Emauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 193
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
16.10.2008 14:10:08   
onur
Bravo Orka user posted image user posted image user posted image user posted image , bravo Ema user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu članica)
Neposredna povezava do sporočila: 194
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
16.10.2008 14:14:20   
luna8
user posted image user posted image user posted image bravo ema, upam, da se kmalu navadiš še na cucelj, potem pa hitro domovuser posted image user posted image user posted image

Orka potem nas boš pa ti z emo v naročju od doma spremljala, ko bomo rojevaleuser posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 195
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
16.10.2008 15:12:54   
Oaza
Prof. fotografiranje- o tem nisem razmišljala... Bi pa bilo lepo, ja...
Stvari za v P- prej sem pozabila napisati-> tudi jaz sem vzela dudo za user posted image in nogavičke, ker jih v P nimajo. Pa fajn, da ste me spomnile, da bom vzela tudi zase ene nogavice.
Ena je napisala, da bo vzela pižamo- nam je v MŠ rekla, da na porodnem ne smeš imeti pižame, ampak spalno srajco (če imaš svoje, če pa ne pa tam dobiš).
Orka- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Emo!!!!!!
emina- dobro, da si omenila steriliziranje- moram tudi sama to narediti. Če ne drugega, pa samo tisto dudo, ki jo bom vzela v P. Ostalo lahko še kasneje.
mošt- mmmmm jaz bi tudi... user posted image

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 196
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
16.10.2008 16:40:31   
petra *k
dan!
jaz pa sem danes mela pregled, s tio je vse ok, vredu raste, ctg je tudi bil ok, edino prišli so izvidi, ker mi je prejšnji teden vzel bris. imam streptokoka. zaj pa se enostavno nimam volje spraviti na internet iskat, kaj to točno je, sploh nemam energije za to. v glavnem rekel mi je, da pred porodom morem nujno to povedati, da mi dajo antibiotike, ker drugače se lahko ona okuži. za naprej pa nevem, kak gre, po porodu je možno, da samo od sebe izgine ali...nevem, ni mi htel povedati, je rekel, da me nebo nekaj strašil, da bomo že naprej vidli. te pa bomo vidli,ne

_____________________________

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 197
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
16.10.2008 17:40:42   
poli*
Prof. fotografije- da bi se prav nekam šla slikat mi ni... drugač sva pa z mojim nrdila puhno slikic za v najin album in je že zdaj lušno videt, kako mi je trebuh rastel.

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 198
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
16.10.2008 18:10:06   
klavdiy4
čaw..
 
Kako ste?
Najprej hvala za čestitke , za opravljeno prvo pomoč..user posted image
Pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za našo Emo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....
 
Se nimam komu potožit, zato sem se odločila, da se bom kar vam..saj itak moramo velik čvekat, če hočemo imeti do konca novembra čez 200 strani..user posted image  :
Včeraj sva kupovala sedežno in je prišlo do komplikacij, zato sva morala zaradi ene sedežne 2-krat v Celje in nazaj...Tako sem bila zvečer že tako user posted image , da nisem mogla ničesar več..potem je pa še dobila nisva, ker bi dostava preveč stala in se nama ne bi splačalo...na koncu pa še mizica za tv:, sva si eno ogledovala, vendar bi nanjo preveč dolgo čakala..pa sva vzela malce dražjo in lepšo...zdaj pa upam, da me g. v torek ne pošlje v p.user posted image , ker bi rada ''bila glavna'' kam naj stvari postavijo....
Danes sva z sestro zaključili materinsko šolo...sem prav vesela, da sma jo obiskovali, ker sem velik novega izvedela...
Sem pozabila povedati, da sva zadnjič imela na enodnevnih ''počitnicah'' user posted image  3-letno nečakinjo in ker ji je krstni boter mi je rekla : ''veš Klavdija sej boti ni tvoj, pa od dojenčka tudi ne, ker je moj!''.user posted image .ga ima full rada, ker svojega atija ne pozna...zdaj je pa malce ljubosumna na najino user posted image ...čeprav včasih me pa sprašuje, če bo lahko pri njej spala,ko se bo rodila...    taki so tk cukrčki..user posted image
 
Aja imam dve vprašanji: Zakaj je že Tinka v p.? pa  kje, ter koliko povijalnih plenic ste kupile?

(s)mejte se..
 

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 199
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
16.10.2008 18:15:22   
šema
user posted image user posted image orka za vašo Emouser posted image user posted image user posted image  če bo šlo tako naprej  bo v roku leta naše falote prehitela po desni straniuser posted image
 
prsne školjke-sem imela pri prvi, kar se je izkazalo za zelo koristno zadevo, saj so se mi bradavice utapljale v mleku, ki je iztekal- ob uporabi blazinic pa so bile bradavice nonstop na mokrem in posledično vnete. Z uporabo školjk se je to prenehalo. Mi je pa sestra, ki je rodila letos poleti odstopila te školjke z navodilom za uporabo (ki ga takrat nisem imela) in sedaj je dilema tu- v navodilu piše, da jih lahko uporabljaš največ 40 minut skupaj??? Zdaj pa ne vem, najbolje da se pustim presenetit, če jih morda sploh ne bom potrebovala- morda ima še katera kako koristno inf. glede tega???

čaj za dojenje- sem prebirala na različnih škatlah vsebino teh čajev pa razen visoke cene in dodatka citrone ne vidim razlike med njim in otroškim čajem (komarček, kumina, kamilica...).

steriliziranje- danes se je pokazalo, kako sem sklerozna. Dala sem školjke, dude in cucelj v vodo, da po starem prekuham in s tem steriliziram. Navodilo je bilo, da je treba dat v mrzlo vodo in ko zavre 10 min. pustiti vret. Meni je zavrela voda 5 min do 11 ure, nato pa sem šla po internetu brskat za podatki za seminarsko in pozabila na vodo. 10 min čez 12.uro sem prišla v kuhinjo in v loncu je bilo le še toliko vode, da se plastika ni začela žgatiuser posted image . Mojemu sploh nisem upala povedat

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Dr. Pušenjak: Cepljenje nosečnic
Z dr. Stankom Pušenjakom smo se pogovarjali o cepljenju nosečnic - kdaj in za koga se priporoča.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?