*anč*
|
sivkamivka v tvojem srčku bo za vedno ostal prostor za izgubljene pikice,vsaj v mojem je. to breme o katerem govoriš,sm pa jst nosila kake 3-4 mesece. tko,da daj času čas. kar se tiče tvojega poroda,pa upam,da bom jst še na porodniški ,bom pa seveda rekla kako lepo besedo zate. za nosečnost vejo samo prijatelji in oba strica pa miranda, drugim še nismo govorili, čakam prvi pregled. pa tristanu mal namigujem, povedat mu pa še ne upam,ker je taka čveka. dans me je skor izdal moji babi ... so mi padli tifoli iz omarce in je reku,da je to za dojenčka, pa mu sploh nisem o tem govorila , nevem kako mu je padlo to na pamet. prou dolgo pa ne bom mogla skrivat,ker sm že zdej vsa napihnjena in nosim eno št. večje hlače. super,da pičite malo stran, za kolko časa pa? mis super za tako napredovanje tvoje magisterske. hitro se pozdravi! to glede porodne, sm pa že razmišljala,da bom to bolečino verjetno bolj osebno doživljala pa kaj čmo. te pa držim za besedo,da gre v drugo lažje . psaša pozdravi svoje fante! pol vas maja čaka presenečenje? jst upam,da bom zdržala in tokrat ne bom spraševala za spol . pa braco za uspešno opravljeno morfologijo . dans sva pa do večera sama, se tata sanka. nakupi opravljeni, verjetno bo treba še kaj dokupit. sm pršla pa tko izžeta iz btcja,da je groza. sm misnla,da bova šla z malim pol skup spat, pa je gospod že odspal svojo kitico,tko da ne bo nič .