Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Ja, vem, tudi jaz sem izgubljena duša. Ampak enkrat bom res srečala samo sebe. Dopoldnevi noro hitro minejo, skoz mava z Nežo neke opravke, pa darila, pa okraševanje, pa kakšna kavica, danes grem s kolegicami ven, jutri smo povabljeni na kosilo, v nedeljo bo možek spet na tv... pestro skoz. V sredo bomo doma družinsko, v četrtek moji in njegovi, pol pa počes že pičimo na Davčo z družbo. Odvisno od vremena.
.
naš mali tut kašlja, čeprav je dans že bolš, je blo pa par noči kr pestrih.
.
, ja vedno vse zadnji trenutek. a veste kok se mi da it v to gužvo?? pa še keša nimam glih največ. kaj bojo dobri možje pri vas kej nosili? tristan si je zaželel žirafo, zdej je čist nor na živali, vsak dan obvezno gledamo animal planet in iščemo slone po youtubu.
. hvala za vprašanje!!
Sem vesela. Naloga pa tudi že lepo nastaja.