|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa
7.1.2009 13:25:26   
skuštrana
Anaja33, mi smo ga tudi kupili v Zg, ampak takoj ga lahko odpelješ samo, če imajo na zalogi barvo, ki jo želiš. Mi smo našega čakali 4t. Najboljše da jih pokličeš in vprašaš user posted image  

Tanja, mi2 sva ga v Zg tudi naročila, ker barve trenutno ni bilo na zalogiuser posted image In so nama ga brez problema naročili, samo čakati sva morala...


< Sporočilo je popravil skuštrana -- 7.1.2009 13:29:43 >


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa
7.1.2009 14:45:03   
anaja33
Ker smo bližje ZG kot LJ, greva danes s fantom pogledat voziček v Baby media shop. Da vidiva, kako izgleda v resnici ... upam, da nama bo všeč. Poklicala sva v trgovino. Nekaj zaloge imajo, vendar bo voziček zaradi inventure dobavljiv po 12. januarju. Bova pa danes mogoče kupila lupinico MC in adapter, da bo prihodnjič račun malo manjši. Preračunala sem in ugotovila, da se nakup vozička v ZG kljub višjim cenam po vrnjenem DDVju izplača.

Če želi katera kako informacijo iz trgovine, naj mi čimprej sporoči.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa
7.1.2009 17:47:28   
Tanja_
Ja skuštrana sej nama je tudi rekla da lahko naročiva, samo da imajo dobavo približno 3X letno. Mogoče sta vidva imela ravno srečo, da sta naročila malo pred tistim, ali pa ji pač nisva bila simpatična, pa je tko rekla... Sej je vseeno,ker sem itak računala s tem, da ga bom dobila v BC in sem ga in je ful lep in to je to. Volk sit, koza cela.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa
7.1.2009 20:06:30   
mihaela01
Anja 33: Ful mi je žal, da nisem prej videla tvojega maila...Mislila sem, da bi v Zg vprašala ali imajo na zalogi športni del barvo LIME in ali jo je možno naročiti.
Ker v Baby centru so mi namreč rekli, da te barve ni več možno naročit, meni pa je blazno všeč...

Če bo šla katera druga v Zg bi jo prosila, če vpraša za to barvo...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa
7.1.2009 21:31:14   
*Junona*
Mihaela01, to glede barv je pa res. Midva sva šla voziček naročit 20.12., v BC so pa mejl dobil 17.12., v njem je pisalo, katerih barv ni več mogoče dobit. Dalo se je dobit samo še take bolj temne. Jaz sem bila full razočarana, ko mi je prodajalka rekla, da Lime ni več mogoče dobit. Potem pa so na srečo imeli zadnjega na zalogi in sva g z dragim kar plačala in odpeljala. Čakava še na ogrodje 4 rider in pa košaro Team Orange. Sem želela Cargo Mocha pa je tudi ni več mogoče dobiti. To pa zaradi opuščanja stare kolekcije, nove pa še ni zunaj. Sem se pa dogovorila s prodajalko, da ko bodo nove barve zunaj mi sporoči, in če mi bo katera barva košare všeč, jo bom naročila.
Res škoda, da nisi dobila te barve.


_____________________________

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu mihaela01)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa
7.1.2009 21:39:40   
mihaela01
Junona: Tudi jaz sem bila razočarana, da ni bilo barve lime...Kakšna pa je v živo? Verjetno bom poklicala v Zg in če bodo imeli na zalogi se bom kr tja zapeljala...

Če ti ni pretežko, slikaj ta vajin šprotni del- lime in dodaj na RR. Bi ti bila zelo hvaležna

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa
7.1.2009 23:46:03   
anaja33
Ravnokar sva se vrnila iz Zagreba, tako da lahko poročamuser posted image

V Baby media shopu je bilo danes na voljo: vsa možna ogrodja - urban, 3 in 4 rider, športni sedež College green (hrapav, športno-eleganten videz), Team read (tudi hrapav videz). Bila je ena košara, mislim da College kaki, potovalna lupinica Team orange (nama je bila ta barva najbolj všeč, ni kričeča, taka oranžno-rjavkasta). Imeli so še nekaj malega nametanega po policah. Nekaj od tega bi lahko danes kupila in odpeljala. Pa nisvauser posted image .

V skladišču pa imajo zalogo od 12.12.08, prodajalka je imela na listku napisane barve, za katere pa ni vedela, katere še sploh so na voljo. Kolikor se spomnim, so bila napisane naslednje barve (samo športni del): active coffee, cargo anthracite, college kaki, team red. Ne spominjam se barve college lime. Po 12. 01. bo jasno, kaj je sploh ostalo v skladišču; lahko pokličete v trgovino. Sicer pa bodo dobili novo zalogo šele konec meseca, na naročene vozičke pa se čaka približno 2 meseca.

Še glede cen: kljub višjim cenam se nakup zelo izplača (dobiš nazaj nič manj kot 18% davek, pa na carini moraš imeti malo sreče, imeti ločene račune ipd.).

Sva pa precej razočarana nad prodajalkami. V trgovini je bila sprva le ena prodajalka, trgovina skoz polna, tako da sva se večinoma sama morala ukvarjati s preizkušanjem Mutsya. Meni je bil voziček takoj zeloo všeč, bi ga kar odpeljala domov. Kako uro sva se ukvarjala s tehniko in imela kar nekaj težav. Ni nama npr. jasno, kako spreminjaš naklon, globino sedalnega dela, tudi prodajalka ni imela pojma. Smo pritiskali na neke gumbe na vso moč ... vedno bolj nama je bilo jasno, da pri tehničnih zadevah ne gre najbolj gladko - se moraš kar namatrat, vsaj midva sva se s tistim modelom user posted image No, take so najine izkušnje - premislila sva si in se potem navdušila nad Muro 3 (enostaven za zložit, spreminjat naslon itd.), zelo fajn za vozit, odlično vodljiv, da bi kar z njim po trgovini laufal ... pa zelo lep, eleganten. Sicer je nižji, morda pa je to za otroka tudi v redu, za naju pač malo manj, ker sva visoka. Pri Muri je pa ožji izbor barv user posted image Fino je, da imajo staro zalogo v akciji (svetlo modra barva, vijolično-rumena) - 2.500 HRK (342 €, minus 18% = 280 €)user posted image , novo kolekcijo 2009 pa dobijo drug teden, cena pa bo 2.950 HRK (404 €, minus 18% = 331 €).

Kupila sva lupinico Maxi-Cosi iz kolekcije 2009 za 120€ (v BC stane okroglih 150€) ter izofix za 119€ (v BC - 140 €). Tako sva prišparala 50€. user posted image Na slovenski carini se ni nihče ukvarjal z nama user posted image Skratka, zadovoljna!!!



(odgovor članu mihaela01)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa
8.1.2009 0:09:24   
Anonimen
anaja, v bistvu je pri 4-riderju vse nastavljanje in to čisto v izi samo navodila je treba prebrat oz. ti mora nekdo pokazat ... glede tega so v BC v BTCju zakon, ker ti res vse razkažejo.
Drugače je pa tudi mura fini voziček, samo da je mene pri njem zmotilo to, da se ga ne da zložit skupaj s športnim delom, Mutsy-ja se pa da.

(odgovor članu anaja33)
  Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa
8.1.2009 13:05:57   
barika
Punce, ko bodo vaši user posted image  prerasli košare, a jih boste prodale, ali boste prihranle za kakšnega naslednika?
Meni resnici na ljubo ni za kupovati košare, ker je za 3 mesece absolutno predraga.
Najbolj pa gledam za vozički, ki sem ji da športni del poležati (pa ne čisto v ležeč položaj zaradi polivanja user posted image ). Pa ker imam enega lumpa že doma, bi malo kombinirala sling za dojenčka in voz za tavečjega (zdej je star 13 mes).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa
8.1.2009 17:11:22   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Punce, ko bodo vaši user posted image  prerasli košare, a jih boste prodale, ali boste prihranle za kakšnega naslednika?
Meni resnici na ljubo ni za kupovati košare, ker je za 3 mesece absolutno predraga.
Najbolj pa gledam za vozički, ki sem ji da športni del poležati (pa ne čisto v ležeč položaj zaradi polivanja user posted image ). Pa ker imam enega lumpa že doma, bi malo kombinirala sling za dojenčka in voz za tavečjega (zdej je star 13 mes).


Košara je difinitivno za več mesecev in ga raje vidim v košari, kot pa v športnem delu. Pa imaš košare oz vozičke, kjer se lahko cela košara nagne za 20-30 stopnij. Sling ni zdaj za pozimi, kasneje na spomlad in poleti, bo pa ta velik že tak velik, da najbrž ne bo več hotel bit v vozičkuuser posted image , ne vem no, lahk se motim


< Sporočilo je popravil Hope2 -- 8.1.2009 17:12:13 >

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa
8.1.2009 19:56:16   
barika
Hope2, ne vem, še 2 leti ne bo star.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa
8.1.2009 20:04:26   
skuštrana
Barika, jaz pri Arsenu nisem imela košare, ampak imam traveller lupinico pa sem njo uporabljala..Ampak Arsen vozička ni maral, pa sem ga skoraj cel čas nosila v slingu ( Hope, sling je full uporaben pozimi, bolj kot poleti, ko so vročine) , sedaj pa moram definitivno nabavit še košaro. Če bom dobila rabljeno super, drgač bomo pač morali kupit novo. Tale otrok bo junijski in bomo lahko cele dneve zunaj za to pa traveller ni ravno primeren...
Pa čestitke user posted image user posted image

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa
8.1.2009 20:06:30   
barika
Skuštrana, a nič ne bereš na Celjankah ..ti,ti, tiuser posted image
Ja če se odločim za ta voz, ga bom verjetno po delih kupla, najprej podvozje, potem sedež, na koncu še košaro, pa malo bom kombinirala z lupinico, tak da morem vse možnosti pretehtat.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa
9.1.2009 21:21:42   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: mihaela01

Junona: Tudi jaz sem bila razočarana, da ni bilo barve lime...Kakšna pa je v živo? Verjetno bom poklicala v Zg in če bodo imeli na zalogi se bom kr tja zapeljala...

Če ti ni pretežko, slikaj ta vajin šprotni del- lime in dodaj na RR. Bi ti bila zelo hvaležna



Imam slikico v albumu. Sicer še ni sestavljen, ker imam samo športni del in še čakam na ogrodje, tako da sem slikala zloženo strehico, ravno toliko, da se vidi barva. Upam, da bo v redu oz. da boš videla bolj v živo.


_____________________________

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu mihaela01)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa
9.1.2009 21:22:10   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: anaja33

Ravnokar sva se vrnila iz Zagreba, tako da lahko poročamuser posted image

V Baby media shopu je bilo danes na voljo: vsa možna ogrodja - urban, 3 in 4 rider, športni sedež College green (hrapav, športno-eleganten videz), Team read (tudi hrapav videz). Bila je ena košara, mislim da College kaki, potovalna lupinica Team orange (nama je bila ta barva najbolj všeč, ni kričeča, taka oranžno-rjavkasta). Imeli so še nekaj malega nametanega po policah. Nekaj od tega bi lahko danes kupila in odpeljala. Pa nisvauser posted image .

V skladišču pa imajo zalogo od 12.12.08, prodajalka je imela na listku napisane barve, za katere pa ni vedela, katere še sploh so na voljo. Kolikor se spomnim, so bila napisane naslednje barve (samo športni del): active coffee, cargo anthracite, college kaki, team red. Ne spominjam se barve college lime. Po 12. 01. bo jasno, kaj je sploh ostalo v skladišču; lahko pokličete v trgovino. Sicer pa bodo dobili novo zalogo šele konec meseca, na naročene vozičke pa se čaka približno 2 meseca.

Še glede cen: kljub višjim cenam se nakup zelo izplača (dobiš nazaj nič manj kot 18% davek, pa na carini moraš imeti malo sreče, imeti ločene račune ipd.).

Sva pa precej razočarana nad prodajalkami. V trgovini je bila sprva le ena prodajalka, trgovina skoz polna, tako da sva se večinoma sama morala ukvarjati s preizkušanjem Mutsya. Meni je bil voziček takoj zeloo všeč, bi ga kar odpeljala domov. Kako uro sva se ukvarjala s tehniko in imela kar nekaj težav. Ni nama npr. jasno, kako spreminjaš naklon, globino sedalnega dela, tudi prodajalka ni imela pojma. Smo pritiskali na neke gumbe na vso moč ... vedno bolj nama je bilo jasno, da pri tehničnih zadevah ne gre najbolj gladko - se moraš kar namatrat, vsaj midva sva se s tistim modelom user posted image No, take so najine izkušnje - premislila sva si in se potem navdušila nad Muro 3 (enostaven za zložit, spreminjat naslon itd.), zelo fajn za vozit, odlično vodljiv, da bi kar z njim po trgovini laufal ... pa zelo lep, eleganten. Sicer je nižji, morda pa je to za otroka tudi v redu, za naju pač malo manj, ker sva visoka. Pri Muri je pa ožji izbor barv user posted image Fino je, da imajo staro zalogo v akciji (svetlo modra barva, vijolično-rumena) - 2.500 HRK (342 €, minus 18% = 280 €)user posted image , novo kolekcijo 2009 pa dobijo drug teden, cena pa bo 2.950 HRK (404 €, minus 18% = 331 €).

Kupila sva lupinico Maxi-Cosi iz kolekcije 2009 za 120€ (v BC stane okroglih 150€) ter izofix za 119€ (v BC - 140 €). Tako sva prišparala 50€. user posted image Na slovenski carini se ni nihče ukvarjal z nama user posted image Skratka, zadovoljna!!!





A res? Na internetu je pa še ni, da bi videla barve.


_____________________________

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu anaja33)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa
10.1.2009 9:09:45   
Lorencia
Jaz upam, da za nas - ki smo voziček naročili lani in kolekcijo 2008 - da ne bodo kje povišali cen in nam zaručunali cene za kolekcijo 2009...ker potem bom res besna.
Čakamo pa že več kot dva meseca v BTC-ju LJ.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa
10.1.2009 20:44:28   
*Junona*
Lorencia, po moje ne bodo zaračunal novih cen. Če pa, gremo pa z bušiji tja in jih...grrr.user posted image
Drugače pa že dolgo čakaš, res. Midva sva ga naročila 20.12., upam, da bo konec februarja že pri nama.


_____________________________

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa
10.1.2009 21:03:11   
barika
Lorencia, zdej je recesija ... bodo šle cene doluser posted image  (no, v realnosti bi to bilo super).

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa
10.1.2009 22:29:48   
Detece
IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia

Jaz upam, da za nas - ki smo voziček naročili lani in kolekcijo 2008 - da ne bodo kje povišali cen in nam zaručunali cene za kolekcijo 2009...ker potem bom res besna.
Čakamo pa že več kot dva meseca v BTC-ju LJ.



Mi2 sva čakala 11 tednov, čeprav so nama rekli 6-8! user posted image user posted image user posted image
Upam, da ga dobita čim prej...

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa
11.1.2009 17:58:15   
Lorencia
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Midva sva ga naročila 20.12., upam, da bo konec februarja že pri nama.



No, potem bosta imela srečo - če ga dobita konec fenruarja...nama so namreč rekli, da se čaka 3 mesece - sem klicala v BC in rekla, da je že več kot 2 meseca, da ni prišlo do kakšne pomote in da ga nebi označili kot da je za prodajo, pa so rekli da ni bilo nobene pošiljke in da so tako rekli, da prej kot v 3 mesecih tako ne bo.

Hvala bogu, da sem šla naročiti tako hitro...so mi doma govorili, da sem nora - zakaj ga naročam tako hitro, zdaj pa so samo tiho.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa
14.1.2009 21:21:42   
barika
DAnes sem vidla Mutsiya 4rider na snegu user posted image ...gre ko traktoruser posted image user posted image user posted image , super.

mogoče je bila celo katera izmed vas, v Celju na Golovcu.

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa
16.1.2009 17:12:15   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Midva sva ga naročila 20.12., upam, da bo konec februarja že pri nama.



No, potem bosta imela srečo - če ga dobita konec fenruarja...nama so namreč rekli, da se čaka 3 mesece - sem klicala v BC in rekla, da je že več kot 2 meseca, da ni prišlo do kakšne pomote in da ga nebi označili kot da je za prodajo, pa so rekli da ni bilo nobene pošiljke in da so tako rekli, da prej kot v 3 mesecih tako ne bo.

Hvala bogu, da sem šla naročiti tako hitro...so mi doma govorili, da sem nora - zakaj ga naročam tako hitro, zdaj pa so samo tiho.



Pravkar so me klicali iz Baby Centra, da so dobili moj voziček. Sem imela pa res srečo, da sem ga dobila tako hitro.
Upam, da so tudi vaši vozički že v Baby Centru.user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa
16.1.2009 17:42:05   
Lorencia
Tudi mene so pravkar klicali, da je voziček prispel - kar pomeni, da so naročilo - ki sem ga jaz oddala 5.11.08 oddali komaj s tvojim naročilom *Junona* ( konec decembra ali kako ?? )...malo čudno imajo to poštimajo ali pa je kakšna fora.

Rekli so, da je vse prispelo - razen senčnika oz dežnika.

Dvignila bom pa lahko komaj 29.1.09 - ker pred tem nikakor ne morem v Ljubljano, nisem pa vprašala - če pošljejo v Maribor ( v naš BC ) - vendar predvidevam, da je potem takem poštnina in glede na naše prodajalke tukaj, grem itak raje v Ljubljano.


(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa
16.1.2009 19:55:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia
Rekli so, da je vse prispelo - razen senčnika oz dežnika.

Pa saj v BTC-ju imajo teh senčnikov skos ful na zalogi ... a boste ve vse kupile senčnike? Jaz še premišljujem, če bi ga. So pa tudi mene danes obvestili, da je prišla nakupovalna košara, ki sem jo naročila že kak mesec nazaj ... 14 dni nazaj sem pa naročila še zimsko vrečo in dežno prevleko za športni del, pa me za to niso nič obvestili, da je kaj prišlo ... mislite, da bo to prišlo šele z naslednjo dostavo?

(odgovor članu Lorencia)
  Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa
16.1.2009 20:54:38   
*Junona*
Lorencia, izgleda, da so naročilo res skupaj oddali. Drugače pa 100% brezplačno lahko oni dostavijo voziček v Mb, ker imajo svoje dostavljalce. Ti samo pokliči in se dogovori.
Meni je rekla, da edino vreča za noge še ni prišla, ostalo pa vse, tudi dežniček. Otika, nekaj dežničkov imajo na zalogi, ampak ni rečeno, da barva ustreza, jaz sem potrebovala Lime. Nakupovalno košaro sem pa js kupila takrat, ko sma šla voziček naročit, so jo zgleda slučajno imeli na zalogi.



_____________________________

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Je mogoč naravni porod po carskem rezu?
Kako pogost je naravni porod po carskem rezu, ali se priporoča in kako se na njega pripraviti, smo govorili z izr. prof....




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?