Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

že dans navsezgodaj zjutraj rezerviral v gostilnici za spatt en vikend junija, ko bo praznik češenj in mojih 30 let...pa recte da naši možeki ne znajo svojih ženk razvajat!
)...
Ja, res je fajn! Pa čist zares je bil najin dan!!!
nimam še čist nič. Bo treba počasi začet kaj kupovat.
. No ta mamica je šla in je rekla da je ful dobr.
skoz. Kile pa rastejo.
Sem pa danes že v 26t. Še 14t pa bomo pestval
.
včeraj pa sem spala kot top do desetih, potem pa me je morj prišu nežno zbudit oz. vprašat če bom še spala, pa mi je blo škoda dneva in sem zlezla na plano!
pa sem res počasi peljala no tako se mi je vsaj zdelo. Sem jih hotla prepričat da me vsaj malo pomilostijo pa nista hotla, tko da nosečnice nismo prav nič protežirane, mogoče nas še bolj sovražijo, ker take s trebuhi smo zanje za vedno izgubljene. v glavnem pazte se jih ker jih je kot gob po dežju! danes sem jih zjutraj na poti v službo spet srečala pa celo jutro že poslušam obvestila po radiu. kriza jih je zgleda udarila pa mora državna blagajna malo zaloge napolnit!
ne vem če obstaja. jaz malo kombiniram ker mi kr fejst krvavijo.