Chebellca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilča Mi je že bolje, ker vidim, da nisem edina, ki ji gredo na živce razni dobronamerni nasveti:))) Tudi meni bi radi vsi, ki so kdaj imeli malega otroka (tud če 50 let nazaj) dali vse igrače, opremo in razne druge pripomočke . bolj, ko jim govorim, da nimam prostore za 1001 avtomobilček in za tri posteljice (malo pretiravam) bolj me prepričujejo, da je njihova stvar najboljša:)) Če dobim vse tiste igrače jih bom pa podarila... Tudi midva sva dobila v dar posteljico, sicer zelo lepo, funkcionalno in ohranjeno, vendar morava zdaj vse ostalo dat delat mizarju, če hočeva, da je v isti barvi oz. lesu. po vsej verjetnosti bi naju ceneje prišlo, če bi vse skupaj kupila novo. Ne se pustit nervirat, saj bomo mame, mama pa ve kaj je najboljše za njenega otroka[sm=smiley36.gif Sem še ena, ki bo počasi izgubila živce od vseh teh nasvetov in pametovanj...karkoli rečem so na to potem prigovarjanja, groza... tudi če rečem uuu kako brca, je potem takoj odgovor, ja počakaj kaj šele bo, sploh ne veš kaj te še vse čaka.... veš kako smo mi trpeli, ne pa danes ko imate vse postlano pred nogami ....joooj pa da kr znorim
|