Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
je vse ok, pravi g. da je tako živahna. Itak, da je. Saj me je cel dopoldan boksala v trebuh. Ponavadi je spala, ko sem bila na UZ, danes pa kot navita, se je vrtela okoli. Itak pa sem pozabila vprašat za materinsko šolo. Bukselj. Joj, pa še tolk sem govorila, da bom vprašala, kdaj začnem hoditi.
.

. Mi je bilo že čudno, kome je mami enkrat pobožala po trebuhu.
,končno sem dokačala 3d ultrazvok
,drugače pa sem malo razočarana nad tem pregledom,dobila sem nekaj slikic ampak samo ena je kolko tolko lepa,stal pa nas je pregled 70 eurov,zato pa bi že dobila kar nekaj oblekic za mojo punčko,pa vse kar sem izvedla je da je težka 533g,no saj sem vesela ampak to bi vse lahko videla tudi na morfologiji ki je brezplačna.
Najprej sem mislila, da se je samo naš