Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

pa denar ni pomemben, samo se sprašujem o smiselnosti? se mi zdi, da malo preveč marketinga okrog tega zganjajo in da ni vse tako res kot pišejo. Poleg tega ne vem, kakšna je možnost, da bi celice ustrezale komu drugemu, če jih dam v javno banko??? če ima katera kak argument za javno ali zasebno ter kako se boste odločile???
Morama še Jasno povabit!
Upam da danes končno pridejo cotke za pikico iz ebay-a
, sem že čisto neučakana!
...........
, sm čist zadihana. Tud jst v službi 8 ur sedim in se mi je že zgodil, da me je začel kr neki v prsih tiščat pa nism mogla dihat. Mislim, sej sm dihala, sam občutek je bil kot da ne morm. Je pa res, da mam že ful velik buši pa še 12 kg plusa, tko da vse skupi vpliva na to.
S kakšno kremo proti strijam se ve mažete? Jaz sem se do zdaj kr z Niveinim mlekom za telo, sam bom mogla zdej na kej "močnejšega" prešaltat, da ne dobim še kakšne.