zverinca
|
evo mene od računovodje... ghhr, sem si šla zdele računat porodniško, žalost od žalosti še dobro da so nam večji nakupi prišparani.... bo pri meni spal vsaj 6-8 mesecev dokler se bova dojila in če bo lepo mirno spal gre pol v svojo sobo. Jaz sem pri ta prvi kar eno leto nič spala - ona je pridno spala zraven moje pojsle a kaj ko imam jaz tako rahel spanec, da vsekič ko je tamala se obrnila in zajamrala sem se zbudila, saj jo še zdaj slišim ko je v drugi sobi, ampak je nekako lažje zaspati nazaj.. Tako da gre kar takoj ko začne spati celo noč v svojo sobo. vidim da precej podobno razmišljamo, se pravi se posteljica seli k nama... kako bo princeska to prenesla bomo še videli, saj veselo pove, da bo tam zraven nje spal dojenček tile vozički so pa res boom me veseli da ste našle nekaj dobrega in ugodnega, ja, vozek je fajn da je konkreten, jaz sem tudi takrat ko smo kupovali hotela dobrega, da bo še za drugega otročka in še za tretjega, če bomo to res kdaj realizirali.... Otika: moj je bil tudi proti rabljenim coticam, sam potem ko je pa videl kako so to lepo ohranjene stvari pa koliko cunjic zamenjaš v tako kratkem času, se je pa nehal pritoževat. Ne vem, vidim da ima Nika ene hlače recimo 2-3mesece, pa jih že preraste, tako da niso niti znucane. Recimo poleti sem ji kupila pri nas ene kratke hlače za 12€!! na ebayu pa sem dobila 4 pare za 15€ s poštnino vred. Potem ko dete takole raste, res kot gobicapo dežju, vidiš da se ne splača vse novo kupovati. Sploh kake trenirke ali puloverčke iz flisa. Nikoli pa nisem recimo kupila bodijev, žabic... to pa striktno novo. Aha, še nekaj: ste kej v intersparih pogledale? imajo tudi kvalitetne bodije in ugodno... le nasvet sedaj se grem pa malo zleknit, pa knjigo brat, da odmislim mizerno porodniško in se malo razvedrim... potem pa po princesko, komaj čakam da jo stisnem!!