|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
21.10.2008 20:25:22   
jagodinka
No tejle debati o kilogramih se lahko sama pridruzim...
Sem prejle stopila na tehtnico in me je skoraj kap.... Upam da bo jutri zjutraj kaj manj.
Je pa res, da ful zatekam - noge (od kolen navzdol in stopala) ter roke imam kot slon. Katastrofa. Mislim oz. se tolazim, da je veliko od teh na novo pridobljenih kilogramov, voda.
Ima katera podobne tezave - da ful zateka. Je kakšna stvar, ki pomaga?
Lepo bodite!

Aja pa se to - je katera slisala za pripravo bradavic na dojenje? Oziroma, če katera to prakticira?

Pozdravcek?

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
21.10.2008 20:34:15   
blackcoffee
zverinca: user posted image

kje ste, zverina jepopizdila.. user posted image
kak je dober! user posted image user posted image
nič.. grem tudi sama not spravit včerajšnjo neprespano noč..

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 21.10.2008 20:42:02 >

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
21.10.2008 20:38:10   
blackcoffee
jagodinka:
..je katera slisala za pripravo bradavic na dojenje? Oziroma, če katera to prakticira?

ne. lahko ti kaj več poveš o tem, kako se jih pripravi?

(odgovor članu jagodinka)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
21.10.2008 20:50:55   
jagodinka
Trenutno berem knjigo DOJENJE IN MATERINSTVO IZ SRCA in sta notri omenjeni dve "vaji" za pripravo bradavic na dojenje.
Zanimalo me je predvsem, če katera ve kaj več o tem, ker po drugi strani pa nekateri odsvetujejo kakršnokoli masazo in pripravo, saj lahko povzroči prezgodnji porod.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
21.10.2008 20:50:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee
kaj zdaj, kje ste vse? pa ne da ste utrujene! user posted image
- od česa neki??? user posted image
povejte, kako se kaj počutite. jaz spet nisem snoči nič spala... user posted image
trebuh pa čutim, kako mi narazen vleče - ojej, še kar naprej rastemo?!


Ajoj ... mene je pa kar zmanjkalo po kosilu in sem se zdejle zbudila user posted image . Je očitno tale moj že dva dni trajajoči efekt terjal svoj davek in me pokosil. No pa jutri tut ne bo nič boljš, ker moram že zjutraj v pogon in na SZZZ povprašat kdaj kej novo kartico dobim, pa potem na pregled k G (držite pesti, da kg niso šli preveč gor), potem enmalček v šoping (banjica, previjalna podloga, blago za blazine, ...), popoldne pa na zadnje predavanje MŠ, če bo pa vse po sreči, pa prej še na CSD končno papirje uredit ... čisto zapolnjen dan user posted image .

Drugače pa zdejle že 2 dni neki slabo spim ... pa ne da bi mi bilo neudobno ali pa me skos na wc tiščalo, ampak se mi po glavi non stop podi miljon misli glede otroka (kaj moram še kupit in naredit in podobno, kako bo v porodnišnici, kako bo po prihodu domou, ...). In včeraj ponoči se neki premetavam in vzdihujem, pa me moj vpraša: "kaj ti tudi ne morš spat?" in jaz da ne in mu povem zakaj in on men: "Isto!". Sva pol dva ista patrona na kupu. user posted image

No pa ker sem totalno naveličana teh hlač, ki jih skos nosim, sem šla danes probat, če si s svojimi starimi kavbojkami lahko kaj pomagam in pazite to: vse lahko normalno spravim nase, samo zapet si jih ne morem ... tak da bom jutri kupila eno elastiko in gumbe, pa kak kos blaga in si naredila vstavke in lepo nenosečniške kavbojke nosila ... me prav nič ne briga ... za ta mesec in pol (!!!) pa že ne bom 50€ dajala za hlače.



(odgovor članu blackcoffee)
  Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
21.10.2008 20:54:51   
tejci01
jagodinka glede priprave bradavic, so nam rekli da pri tuširanju in lahko tudi večrat na dan jih nežno masiramo z brisačo. Kolegica mi je pa tudi rekla, da si jih je v 8.mesecu nosečnost začela mazati z Bepanthen mazilom.
Danes mi je posodla prijateljica angelsound in sem že našga fantka malo poslušala, kako je lepo ko slišiš tisti srček kako močno in hitro bije.
Tako da zdaj grem v ležeči položaj in poslušati našega fantka in moram dat slušalke tudi mojemu dragemu.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
21.10.2008 20:57:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jagodinka
Trenutno berem knjigo DOJENJE IN MATERINSTVO IZ SRCA in sta notri omenjeni dve "vaji" za pripravo bradavic na dojenje.
Zanimalo me je predvsem, če katera ve kaj več o tem, ker po drugi strani pa nekateri odsvetujejo kakršnokoli masazo in pripravo, saj lahko povzroči prezgodnji porod.


Ma temu kar jaz prakticiram, ne vem če bi se lahko reklo vaja ali kaj podobnega. Jaz si samo po vsakem tuširanju bradavici malo zdrgnem z brisačo ... pač parkrat potegnem z njo gor in dol po bradavici. To počnem odkar sem zvedela za plusek in se mi zdi, da sta že kar dobro utrjeni. Mi je mami to svetovala, ker pri meni tega ni vedela, pa jo je potem ful bolelo, pri tamalih dveh je pa to počela pred porodom in je bilo baje ful boljš. Probat ni greh, pravijo user posted image .

Aja pa v MŠ nam je rekla, da boknedaj bradavice mazat s kako kremo proti strijam, ker naj bi bile po tem čisto preveč raznežene ... z navadno vlažilno kremo pa lahko.




< Sporočilo je popravil Otika -- 21.10.2008 20:59:23 >

(odgovor članu jagodinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
21.10.2008 21:25:02   
CIPRESA
jagodinka glede zatekanja ti lahko povem da so kg meni pri Žigu v prvi nosečnosti naraščali kot strela - vse je bila skoraj voda. Bila sem kot balon, povsod nekaj oteklega. Če zatekaš potem se z kg ne sekiraj ker nikoli ne veš koliko so res kg in koliko je vode v teh kg. Jaz sem jih pri Žigu pridelala 20 od tega je bilo skoraj polovica kg vode. Pazi le  na znake preklampsije (otekanje, povišan krvni tlak in beljakovine v urinu).
Sama pa sedaj ne zatekam toliko, skoraj lahko rečem da nič v primerjavi z prvo nosečnostjo, tudi pri teh tednih imam občutno manj kg kot prej, nevem pa ne kako sicer naraščajo če ne zatekamo zato sem vprašala. Saj teh mojih 13kg ni tako veliko da bi me skrbelo - je še vedno v mejah normale to vem le nekateri pravijo da se potem umirijo kg proti koncu, pa me zanima kdaj je to proti koncu če katera ima izkušnje. Je to že recimo 35t ali kasneje? No kakorkoli pri meni na tehtnici ni prahu ker se vsak teden enkrat zvagam da se malo kontroliram in še vedno pridelam kake pol kg do kg user posted image


Glede  bradavic pa sem pri Žigu izvajala vse kar je bilo možno preden sem šla rodit in  že drugi dan ko je mali sesal sem bila vsa krastasta in kri  je kar curljala ven samo da je malo potegnil, bolelo pa ko user posted image , takrat sem si na žalost pomagala z pumpico a kmalu mi je še mleka zmanjkalo in Žiga ni niti več hotel  jesti pri men, saj je po flaški kar samo tekloin se mu ni bilo treba nič matrati. Mogoče sem naredila napako ampak moje bradavice so bile obupne, polne krast in bolečine neznosne ko je jedel zato na žalost ni šlo drugače. Tokrat pričakujem isto saj imam že sedaj občutljiveuser posted image i


_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
21.10.2008 21:27:30   
CIPRESA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zverinica ne bit hudauser posted image user posted image user posted image user posted image tamalga sem šla dat spat pa me je zmanjkalo.
Zdaj grem pa še jaz po dolgem , jutri moram že ob 7h v laboratorijuser posted image user posted image


_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
21.10.2008 21:54:16   
jagodinka
Ce sem cisto odkrita, sem se malo zasekirala.... Glede tega mojega zatekanja in povečanja teže (6 kg v 20 dneh).
Sem si pri sosedi izmerila pritisk in 135/90. Tak, da bom jutri klicala zdravnico, da vidim kaj bo rekla...

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
21.10.2008 22:33:19   
december28
Neverjetno - ni me 2 dni pa imamo že decembrke -2.del... ha, ha, ha!

Kakorkoli, jaz še kar hodim v službo... danes sem prav težko presedela dan - me desno pod rebri na momente kar ornk boli in peče. Sem se potem odločila, da bom malo sestro od gin. poklicala, ki je tudi dipl.babica, da vprašam kakšne bolečine pod rebri so še normalne...pa je rekla, da je normalno, da tako fajn boli in, da nič ne morem dokler se otrok ne spusti navzdol... user posted image

Sicer imam pa še eno vprašanje. Zadnji pregled sem imela 3.10. - pri točno 30 tednih, naslednjega pa imam šele 12.11., ko bom že skoraj 36 tednov noseča. Vmes nimam nobene kontrole - a je to normalno?
Sej mi zdaj res nič ni, ampak kaj pa kontrola pritiska, vode,...pa kontrola rasti ploda? Ne vem no, sem mislila, da bi naj zdaj imela preglede že na 2 tedna??? user posted image


(odgovor članu jagodinka)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
21.10.2008 23:19:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: december28
Sicer imam pa še eno vprašanje. Zadnji pregled sem imela 3.10. - pri točno 30 tednih, naslednjega pa imam šele 12.11., ko bom že skoraj 36 tednov noseča. Vmes nimam nobene kontrole - a je to normalno?
Sej mi zdaj res nič ni, ampak kaj pa kontrola pritiska, vode,...pa kontrola rasti ploda? Ne vem no, sem mislila, da bi naj zdaj imela preglede že na 2 tedna??? user posted image


Jaz sem imela zadnji pregled 3 tedne nazaj (sem bila v 31. tednu), naslednjega imam pa jutri (34. teden) ... pred zadnjim obiskom me je naročala na en mesec, sedaj pa že na 3 tedne.

(odgovor članu december28)
  Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
21.10.2008 23:38:21   
pike
ojla,
jaz ne morem spat, spet me zgaga peče in to že zdaj skoraj vsak danuser posted image . Kaj že pomaga? Če se ne motim pomaga glede zgage Donat. Moram jutri v nabavo, ker ne zdržim več. Ne vem kaj naj jem, da bi bilo bolje. Prej sem malo kruha pojedla pa me le peče malo manj.

Jaz se tudi opazila, da malo v noge zatekam ampak, še vse v mejah normale. Bolj huda mi je tale zgaga.

drugače pa tudi jaz sem imela zadnji pregled 9.10. zdaj pa sem naročena že 30.10.2008, se pravi na 3 tedne. Zgleda, da je tudi to odvisno od posameznega G.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
22.10.2008 7:47:28   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: jagodinka

Ce sem cisto odkrita, sem se malo zasekirala.... Glede tega mojega zatekanja in povečanja teže (6 kg v 20 dneh).
Sem si pri sosedi izmerila pritisk in 135/90. Tak, da bom jutri klicala zdravnico, da vidim kaj bo rekla...


jagodinka tak pritisk je bil moj pri zatekanju pri Žigu. Zgleda da je normalno malo povečan če zatekaš(čeprav se niti ne šteje za  zelo povečanega tale tvoj) , potem smo gledali urin vsak pregled in je bilo čisto O.K. do konca nosečnosti.

pike tudi mene matra zgaga pa Donta ne pomaga najbolj, le spahuje se mi potem in imam zaradi tega občutek da je bolje. Ta težava nas bo pestila do konca - na žalost. Je pa res najhuje zvečer ko se uležem in imam vse v grlu- grozauser posted image


_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu jagodinka)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
22.10.2008 8:01:05   
tasa.m
Najprej čestitke saššši za njeni pupi user posted image user posted image user posted image , še dober mesec pa bomo že mi na vrsti, jast bi rajši rodila štirinajst dni prej kot pa štirinajst dni kasneje. Mene je G naročil tudi na 3 t, potem pride na 2 t, in na koncu vsake dva dni (če si že čez rok) (po izkušnjah predhodnih user posted image ). Ena je spraševala glede previjalne, jaz sem dala delat tako, da je kot en predalnik z previjalno desko, previjalni del pa se lahko kasneje odstrani. 
Meni zjutraj tako odtekajo prsti na roki, da jih še v pest ne morem stisnit, po eni uri pa to mine, tako da se v službo komaj pripeljem. Plenice sem pa za začetek kupila od Mullerja in pa Pamperske (vzela sem kar št. 2, ki so od 3-6 kg). Imam pa problem pri modrcih, ker so vsi tako ogromni, od št. C, tako, da zgleda da bom brez modrca za dojenje.

_____________________________

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
22.10.2008 8:12:18   
martka
dobro jutro, drage moje souser posted image . pregled- sem imela 29.9. potem 20.10. in potem naslednji 17.11., ki je najprej ob 7h ctg, potem pa še pregled pri njej.  verjetno je res odvisno od vsakega G in kako se mu zdi da se user posted image  počuti- prihično. midve se vedno kaj hecava in smejiva....
kg- na vem zakaj se toliko sekirate, pa saj boste vse potiskale vozičke in prale, likale, ponoči vstajale inkg bodo plahneli. nobena še ni napisala tu gor, da bi se zredila za več kot 20kg. so se tri moje kolegice zredile 25+ kg.
jaz pa sem zdaj na 8+. sem 33t noseča in menim, da bom kakšnih 5kg še pridobila. pri Luku sem se zredila 13 kg in sem jih v 4 mesecih imela 15 manj! ni panike!! najpomembnejše je, da se detece v nas dobro počuti.
previjalna- jaz jo bom imela in kasneje bo to postal klasičen kos pohištva- komoda pač. saj imaš noter spravljene obleke za otroka, ali igrače, ... prazna zagotovo ne bo. ne bom imela tiste ozke,ki ima noter banjo spravljeno... ampak klasičen kos pohištva, ki je podaljšan s previjalno desko.
zgaga- tudi meni je hudo, sploh ko se vležem. pomagajo mi jabolka. in voda-navadna.
???- ali je to ok, da mi postane slabo, če ležim na hrbtu?

drugače pa gledam dobro jutro in sedaj se pogovarjajo o motnjah hranjenja....

_____________________________

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
22.10.2008 8:15:04   
martka
Imam pa problem pri modrcih, ker so vsi tako ogromni, od št. C, tako, da zgleda da bom brez modrca za dojenje.



pri nekermanu lahko naročiš tudi košaricoB !!!
no, meni je že zdaj popolnoma prav košarica D, joj, kaj šele bo!! sem prej nosila B.

_____________________________

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
22.10.2008 8:19:32   
martka
mene pa bardavice ne skrbijo toliko. trebuh si zdaj mažem z mandljevim oljem zvečer in zjutraj z mandljevim mlekom, pa si tudi prsi namažem.
mene je strah raztrganja ali rezanja presredka... sam videla v dm eno olje za masažo presredka... ga bom kupila.
prvič je ostal nedotaknjen.... upam, da bo sedaj tudi tako....

_____________________________

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
22.10.2008 8:24:50   
martka
zdaj pa grem na fizioterapijo. mi je moj osebni zdravnik napisal 10 obiskov- z besedami, skodit ti ne more, pa da ne boš telovadbe za nosečke plačevala.... faca! no, pa gremo telovadit!

_____________________________

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
22.10.2008 9:03:13   
pišapela
Dobro jutro!

Pregledi: Jaz sem imela pregled 1.10., zdaj ga imam pa šele 5.11. Se tudi meni zdi malo pozno.

Previjalna mizica: Midva sva jo dala narediti in to kar precej veliko (široka je 130cm). Se mi je zdela full velika, vendar zdaj, ko sem dala gor previjalno podlogo, ostane še ravno prav prostora za ostale stvari, ki naj bi jih imel pri roki. Boma pa tudi midva imela to mizico pozneje kot komodo. Prilepim sliko, ko dobiva še posteljico in bo sobica bolj kot ne pripravljena za user posted image .

Kilogrami: Tudi meni rastejo in rastejo. Sem že na +10kg, pa verjetno bodo še kar poskočli, saj se mi zdi, da moram imeti ves čas nekaj v ustih.user posted image  Pa bo že. S tem se bomo ukvarjali po porodu, zdaj je glavno da se naše pikice dobro počutijo.

Zanima me, ali bo katera svojo user posted image  kopala v čebričku? Ima mogoče katera že izkušnje s tem?

Tako, zdaj pa šibam malo v službo pogledat, če so mi že izpolnili papirje za CSD.

Uživajte!

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
22.10.2008 9:04:11   
Splet.Ka
Juhuhu!

Pa smo že v drugem delu! Bravo. Sem opazila nekaj novih čvekic, dobrodošle. In čestitki saši za princeskiuser posted image .

Jaz se že lep čas nisem javila. En kup stvari se je zgodilo od takratuser posted image .

Imamo lepo novo spalnico in super spimo v njejuser posted image . A sem to že napisala?user posted image

Imamo posteljico za tanovega dojenčka. Na začetku bom uporabljala mini posteljninico za zibko. Pravo posteljnino pa moramo še kupit.

Po tem, ko sem ugotovila, da nimam nobenih pametnih cunjic, sem šla malo v šoping. V CA so imeli včeraj bodije po2,5 evra in pižamice po 5,9. Sem se malo založila. No, stvari imam zdaj nakupljene, se mi jih pa kar ne da prat in likat, bi jih samo gledalauser posted image . Sem pa kupila par stvari 50, največ 56, nekaj tudi 62.

Kosilo? Jaz imam še malo jote od včeraj. Drugače pa se goveja juhica že kuha na štedilniku. Njaaaaam.

Danes imam dan za lepotičenje. Na vse možne predele telesa si bom dala masko in taka skakala naokoli...Upam, da me ne zmoti kak...poštaruser posted image . No, potem bom pa še malo pospravljala.

Lep pozdrav od mene!


_____________________________

Cvetim...

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
22.10.2008 9:23:38   
tejci01
dobro jutro

nekatere ste pa že pridne, že kosilo kuhate.
Jaz sem zdaj pa imela finance čez, sem plačala vse račune preko i-neta. Tako da zdaj sem lahko brez skrbi. V kolikem času ste dobile odločbo od CSD? Jaz sem vložila vlogo prejšnji teden, ampak brez podatkov o plači, tako da se bo verjetno malo bolj zavleklo ( sem klicala že v službo če mi lahko pošljejo čimprej da oddam papirje na CSD). Upajmo da mi pošljejo še ta teden, da rešim pred prazniki, da dobimo denarce čimprej.
previjalna- mi smo kupili tudi previjalno, ki se potem spremeni v navadno komodo. Ker tamali bo spal z nami v sobi in nimam kam dat njegovih oblekc, tako da pride prav super.
pregled- jaz sem imela pregled 14.10., naslednjega pa imam 5.11., čeprav ima kar gužvo. Samo se mi zdi prav, da te naroči na 3 tedne in potem lahko tudi bolj pogosto. Saj smo že skoraj pri koncu, včasih si ne morem misliti, da je šlo tako hitro. Na začetku se je pa tako vleklo.

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
22.10.2008 9:29:52   
*nina*
hvala za odgovore, jaz bom tudi imela široko, sem se že odločila, meni bo tudi previjalna zelo priročna glede predalov, ker nevem kam bi drugače dala stvari...

čez eno uro imam pregled in mi sedaj čas nikamor ne greuser posted image

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
22.10.2008 9:46:50   
Anonimen
Jutro!
Ena user posted image (beri: kava/čaj) za vsako!

Uh spet nisem nič kaj preveč dobro spala danes ... iz podobnih razlogov kot včeraj in predvčerajšnjim, samo da me je danes še dajalo to, da imam danes pregled pri G in me skrbi kolko bo tehtnica pokazala, da me G ne bo spet kregala ... user posted image .


(odgovor članu *nina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
22.10.2008 9:48:18   
zverinca
Dan!!

ijej, včeraj nikjer nobene, danes pa že toliko? jao jao, kdo bi vam slediluser posted image

bradavice: jaz jih nič ne pripravljam, tudi prvič jih nisem, pa nisem imela večjih problemov, bolelo me je, nisem pa krvavela ali kar koli. Bomo videli kako bo tokrat.

previjalna: mi imamo tisto od LIP Poljčane, Lana, natur barva in mi je super.

kopanje: mi smo prvo kopali v navadni banjici in tudi tokrat bomo tako, sem navajena in mi je čebriček kar malo čuden, priznam. Vem pa za mamice, ki so bile navdušene. Tako da je to po mojem stvar osebne odločitve.

zgaga: jaz še vedno spijem pol litra donata na dan, po vsakem obroku par požirkov, pa pazim da se po jedi takoj ne uležem, da se hrana posede in da kislina ne prihaja gor. Zvečer pred spanjem pa spijem še cel kozarec donata in je ok.

Mene pa še čaka šoping, z mojim se meniva za jutri, bomo videli... madona, tok odlašava, da bo na koncu sam moral vse nabavit, hehe

Sem pa zjutraj peljala princesko v vrtec pa še na CSD sem oddala papirje, tako da imamo sedaj mir s papirji.

Lep dan čveke, jaz bom predvsem počivala...



_____________________________

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu *nina*)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...
photo
Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?