|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
21.10.2008 9:59:02   
zverinca
Otika, ja sem vidla, sam moj spomin je kot spomin žirafe, ko je travo pri tleh in nato ko dvigne glavo, že pozabi kaj je dol pri tleh počelauser posted image user posted image user posted image
Nexta se ne da naročiti v SLO, pošiljajo le v Nemčijo in v Angliji. Jaz pa na ebayu kupujem za NIko rabljene stvari, ampak se jim ne vidi da so rabljene. Nekatere stvari sem dobila še z etiketo, nobene pa zaflekane ali strgane. Enako kupujem GAP za njo.

hvala za vaša mnenja o lokaciji posteljice... očitno smo vse nekje na istem: čakamo da vidimo kako bo dete sploh spalo. Joj, že vidim, bojo tu potekale tudi nočne debate, ko dojenčki ne bodo spaliuser posted image


_____________________________

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
21.10.2008 10:24:29   
medika 13
Otika hvala za odgovor ... bom verjetno ta vikend barvala in risalauser posted image

zverinica mi sicer pričakujemo prvega user posted image ampak bom imela v spalnici zibelko (je moja mami prihranila mojo) v sobici pa posteljico in ko beba preraste zibiko se seli v svojo sobico ... to je moja teorija, upam da bo uspešna v praksiuser posted image

kosilo danes:
goveji zrezki v omaki, pire krompir, solata ... kaj pa ostale?


_____________________________

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
21.10.2008 10:27:59   
jagodinka
martka tudi sama sem izbirala med tem dvema vozickoma (cam in bebe confort).
No odločila sem se bebe confort, pa ne zaradi tega, ker bi mela 200 eurov viška, ampak zaradi tega ker je cam-ov dosti večji od bebe confort in mi je malo problem v avtomobilu in v dvigalu. bebe confort imam doma in mislim, da ni slab voziček.

Upam, da ti bo moj emnenje kaj pomagalo pri izbiri.
Lep dan vsem souser posted image !

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
21.10.2008 10:29:30   
b
[
Tiste ki ste drugorodke, tako kot jaz: ali bo novorojenček spal pri vas v spalnici, ali bo imel svojo sobico ali pa mogoče pri prvorojencu v sobi? malo sem v dilemi kaj naj naredimo, ali naj damo posteljico k nama zraven zakonske (zaradi nočnega vstajanja in da ne bo preveč motilo princeske) ali pa naj imamo tudi dojenčka v njeni sobici, ki si jo bosta itak delila takoj ko novorojenček prespi noč...user posted image

kaj bo za kosilo danes? še ne vem.. hm...

[/quote]

Tudi jaz bom imela 2user posted image in si zato ne predstavljam ( iz iskušenj), da bi sredi noči po2x ali3x na noč hodila v drugi prostor. Tako da bo kakšno leto kar posteljica v spalnicio in si tako olajšam vstajanje in pa še otroka skoz slišiš kako lepo diha.
Tako da se prav čudim mamicam, ki kar vstrajajo ob otroških sobicah- to lahko pride na vrsto tudi po 1 letu ali kasneje.
Ne si zakomplicirat življenja, če to ni potrebnouser posted image

Danes za kosilo- piščančja obara z domačimi testeninami. ( imam vsak dan probleme z idejo kaj pa danes zopet kuhat user posted image user posted image )

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
21.10.2008 10:41:20   
Anonimen
Midva bova imela pa za kosilo fižolovo juho in palačinke ... jumi!

Aha, hvala Zverinica! No sem mislila, da ti kak link poznaš, ko trgovina nove cotke prek ebay-a prodaja ... sem včeraj malo gledala in našla par stvari, sam moj dragi ni preveč navdušen nad kupovanjem rabljenih zadev, ker sva imela že nekaj slabih izkušenj. Ma bom sproti malo čekirala ponudbo in če se kaj finega najde, kar naročila ... samo moram številko kreditne kartice mojega dragega prvo ugotovit user posted image


< Sporočilo je popravil Otika -- 21.10.2008 10:45:17 >

(odgovor članu b)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
21.10.2008 11:12:36   
blackcoffee
moonshine:
...No,pa sem si prav ogledala ta voziček in moram rečt , da prav dobro zgleda.Glede barv mi je pa ta zeleno-rumen ful noro odštekane barve user posted image .Živa barva, za živahno bitje user posted image .Pa tudi cena je ugodna.Blackcoffe v napad,potem pa poročaj kako se ti zdi user posted image .

..stvar je takšna, stoji pa takole: user posted image
vozički baby boom so v treh barvah - torej v temno sivi, rdeči in zeleni. vse do meseca marca bo barvna kolekcija ostala nespremenjena - potem bodo morda na voljo še druge barve.
cena znaša 234,90€, plus poštnina 8,66€. 
jaz sem ga kar naročila user posted image - in si s tem zagarantirala ceno, saj razmišljajo o majhnem povišanju (koliko, nisem vprašala) v kolikor me seveda niso nategnili. user posted image

vozičke je mogoče videti 'v živo' zgolj na sedežu podjetja - torej v kp in se jih lahko naroči preko telefona, e-pošte, faxa..., trgovin po sloveniji pa bojda ne zalagajo - vsaj v mb jih ni.
in seveda si jih lahko ogledate na njihovi spletni strani, katero nam je malo višje, v enem od postov poseredovala že PikicaT.



< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 21.10.2008 11:20:30 >

(odgovor članu moonshine)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
21.10.2008 11:27:01   
mami_1979
 
IZVIRNO SPOROČILO: martka

user posted image  pridno razgraja, mene še kljub včerajšnji akupunkturi malo križ boli, pa saj bo bolje.


Si bila na akupunkturi zaradi bolečin, ali zaradi priprav na lažji porod, ker sem slišala, da delajo akupunkturo pri nosečnicah po 34. tednu

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
21.10.2008 11:36:00   
mami_1979
Tiste ki ste drugorodke, tako kot jaz: ali bo novorojenček spal pri vas v spalnici, ali bo imel svojo sobico ali pa mogoče pri prvorojencu v sobi?
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca



Pri nas bomo imeli košaro (kasneje posteljico) v spalnici, pribljižno kakšno leto ali mogoče več, odvisno od spanja. Je pa najbolj praktično, če je čisto blizu, ker nekaj noči brez spanja še gre, nato pa ponavadi obupaš in ga prestaviš (če je v svoji sobi) k sebi, da ni nepotrebnega vstajanja in dirkanja do otroške in nazaj.

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
21.10.2008 11:49:54   
čebeli
saj res!

Je nujno, da imaš dojenčka ponoči v isti sobi, da slišiš če pravilno diha. Moj najmlajši bratec namreč ni (kot bi malo smrčal, pol je pa kar nehal dihat)in ga je mami peljala na preiskave.(khm, v eni bolnici so rekli, da ima prirojeno smrčanjeuser posted image , je mogla it na lastno pest u lj)..in so potem ugotovili, da ni imel razvitega centra za dihanje (pa je bil malo čez rok). Če bi bil v drugi sobi, bi lahko zaspal za vedno...user posted image Tako pa je mulc zdej pravi najstnik!

(odgovor članu mami_1979)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
21.10.2008 12:02:13   
ajda26
Čestitke sašši in njenimauser posted image user posted image ,user posted image user posted image . Pa čimprejšnjo vrnitev domov.

Pozdravček vsem user posted image ,
no da se javim po dolgem času, vsak dan vas berem, a kaj ko pol zmanjka časa za kaj napisati. Sem pač še v službi doma pa me sploh ni volja pogledat računalnik ko ga že v službi imam poln kufer. Dokler so še popoldnevi sončni sem raje z mojo tamalo na igrišču in uživava v zadnjih žarkih sonca.

Najprej novi podaki za na seznam:
naslednji pregled 11.11. zredila skupaj +9 kg.

Včeraj sem bila napregledu in zgleda da so se zmotili za PDP ker je user posted image za 14 dni večji in ima 2100g in po obsegu glave in po velikosti nogice. Tako da me bo naslednjič ko grem na pregled v 36. tednu, če bo otrok tako veselo rastu ma dala na dodatni pregled in ocenitev razvoja otroka. In me poslala na porod po 37.tednu. - tako da bom verjetno kakih 14 dni prej videla svojega user posted image . Glede na to da je že prvi otrok bil zelo velik in težak, pravi da je ponavadi drugi tudi in včasih še več pa še fantek je bo to boljše kot carski.

Vidim da kar pridno nakopujete za svoje user posted image . Jaz bom kar veliko ponucala od prve ( voziček, pojslico, stajco). Kar se pa tiče oblekic sem jih nekaj kopila in nato dobila od prijatelice in to toliko da mi za prvih 6 mesecev ni res potrebno nič kupovati - enkrat je tudi meni kaj prišparano.

user posted image user posted image bo pri meni spal vsaj 6-8 mesecev dokler se bova dojila in če bo lepo mirno spal gre pol v svojo sobo. Jaz sem pri ta prvi kar eno leto nič spala - ona je pridno spala zraven moje pojsle a kaj ko imam jaz tako rahel spanec, da vsekič ko je tamala se obrnila in zajamrala sem se zbudila, saj jo še zdaj slišim ko je v drugi sobi, ampak je nekako lažje zaspati nazaj.. Tako da gre user posted image kar takoj ko začne spati celo noč v svojo sobo.

Mamice lepo se imejte in lep pozdravuser posted image user posted image se še kaj oglasim.
Pridno kafetkajte še zame.


(odgovor članu b)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
21.10.2008 12:05:40   
JAPE
Ojla!

zverinca: mi imamo 17 mesecev staro bejbo in smo jo ravno en teden nazaj prestavili v svojo sobo in zdaj spi v veliki postelji. Moram povedat, da me je bilo strah kako bo to prenesla in kako bo tam sama spala. Pa je veliko bolje. Spi veliko dlje kot prej in ponoči se manj zbuja. Opažam, da ima tukaj večji mir.
Dojenček pa bo spal pri nama v spalnici v mali posteljici, kjer je ona spala prej.

baby boom vozički so zelo lepi, da o ceni sploh ne govorim.  Mi je zdaj kar malo škoda, ko ga že imamo od prve punčke. Sicer bi se takoj za tega odločila.

Saša iskrene čestitke za mali delklici!

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
21.10.2008 12:13:32   
CIPRESA
sašša čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Komaj čakam da pridejo dnevi ko bomo samo še čestitale in tarnale kdaj gre katerauser posted image user posted image user posted image user posted image

No jaz od ponedeljka naprej pijem čaj malinovih listov, najprej  bom ta teden začela po 2X na dan, drugi teden in vse do konca pa po 3X na dan. Upam da mi bo tokrat pomagal in se bom lažje odpirala, dbila svoje popadke in rodila normalno kot je trebauser posted image


_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
21.10.2008 12:22:19   
pišapela
Povejte mi prosim, kje se lahko kupi ta čaj iz malinovih listov?

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
21.10.2008 12:22:55   
ninica04
Hej

pa smo jo dobili - drugi del!!! Super

otika
- sem na prejšnjem delu pogledala tvojo sobo - ej superca! Res lepo zgleda. Vse pohvale tebi in seveda vsem ostalim ki mate umetniške žilice.

Čebeli - pozdravček tebi. Kje si se pa tako dolgo obirala...?

Sanja
- lepo da si se javila, me je kar malo skrbelo za tebe. No ti kar počivaj in miruj.

Saššša - čestitke ob rojstvu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam da mali dve čim prej prideta iz t.i. tople posteljice in da greš čim prej domov.

spanje - naša prvorojenka sedaj en teden spi v svoji postelji, prej pa je par mesecev vsako noč spala pri nama. Ima svojo sobo in upam, da bo tam spala še naprej. Bebiko bomo pa dali v kinderped v spalnico. Prvo kot prvo v otroški sobi itak nimamo prostora, pa še ta drugo mislim da bi kar fejst motilo če bi se ji ena bebika kar naprej jokala tam... Ne vem to je moje mnenje. Ko bo pa druga bolj zrasla, bosta pa dobile novo sobo in bosta tam skupaj spale.

baby boom vozički - prav lepi so. Pa še poceni. Škoda da ga že imam od prej, bi kar novega kupila. user posted image user posted image Niti slučajno pa ne dam 800 EUR za voziček. Mislim...

kosilo
- zelenjavna juha, pečene perutničke, zeljna solata.

< Sporočilo je popravil ninica04 -- 21.10.2008 12:24:44 >

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
21.10.2008 12:23:47   
ninica04
pišapela - kolikor sem zasledila v lekarni. Mogoče tudi v kaki trgovini z zdravimi izdelki (Reha...)

(odgovor članu pišapela)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
21.10.2008 12:44:13   
martka
zdravo
jaz sem bila zdaj v BC in pikapolonici, pa tam še nikoli niso slišali za baby boom voziček. mislim??? kako ne znajo sledit?!?  ok, ok, ... a mi zna katera povedat kje ste si lahko v živo ogledale ta voziček? v Koper se ne bi ravno vozila. do lj ali mb že, a saj ga ne morejo imet samo v Kopru... aja, jaz sem iz celja, povem za orientacijo.
sem pa zdaj v Zari za mojega princa (9letni  Luka) nakupila stvari in tam pustila 150€. in v Zari so dokaj ugodne cene!!

berem, da boste nakupile veliko kozmetike za svojeuser posted image . jaz sem pri Luku imela samo hladilno mazilo iz lekarne in mandljevo olje. za prvi mesec nisem potrebovala nič drugega. sploh ne vem če sem imela šampon, ker sem ga samo z vodo umivala- kopala. mislim, da potem po 3 tednih. pa še to samo dve kapljici. k sreči pa temenc ni imel. uh, ja... imajo pa zdaj uši v šoli!!! ima zelo goste in zelo dolge lase, upam, da ne bo kaj domov prinesel!!

pa še to... tudi meni je zelo všeč nova sobica, ki jo je otika sama poslikala...user posted image

_____________________________

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
21.10.2008 13:02:53   
martka
sori, sem šele zdaj videla, da ste mi že odgovorile glede vozička! ja, tsko je to...sto ljudi- sto čudi!! 800€ je res veliko za voziček, ampak, če se zato dobro počutiš vsaj dve leti, ko ga vsak dan potiskaš pred seboj pa tudi nekaj velja, kajne? no, saj moram it v BC in jih prosit naj mi ga v avto zložijo, da sploh vidim, če gre not!! se mi zdi, da bi šel. v moževega gre brez težav, v mojega pa....?!? (vozim C4). torej samo Koper. kaj pa če mi pol ni všeč, ko ga dobim domov?

_____________________________

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
21.10.2008 13:07:21   
blackcoffee
martka:
jaz sem bila zdaj v BC in pikapolonici, pa tam še nikoli niso slišali za baby boom voziček. mislim??? kako ne znajo sledit?!?  ok, ok, ... a mi zna katera povedat kje ste si lahko v živo ogledale ta voziček? v Koper se ne bi ravno vozila. do lj ali mb že, a saj ga ne morejo imet samo v Kopru... aja, jaz sem iz celja, povem za orientacijo.

sem že napisala pa si najbrž spregledala. no, prilepljam že napisan odgovor:
blackcoffee:
vozičke je mogoče videti 'v živo' zgolj na sedežu podjetja - torej v kp in se jih lahko naroči preko telefona, e-pošte, faxa..., trgovin po sloveniji pa bojda ne zalagajo.

je pa tako... danes kolikor mi je povedal možakar preko telefona, jih je mogoče res videti samo pri njih. in koliko sem videla na njihovi spletni strani, kar zaupam.. pa še poudaril je, da so vozički resnično kvalitetni. ima leto dni garancije.
tukaj imaš stran - klikni na posamezni voziček, pa se ti bo v večji dimenziji prikazala slikca. user posted image
www.baby-boom.si.

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 21.10.2008 13:10:44 >

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
21.10.2008 13:21:17   
Anonimen
Teli Baby boom vozički so prav fletni ... še bolj pa je fletna cena user posted image ... no sicer mi ni žal, ker najin Mutsy mi je vsak dan bolj všeč, ampak prišparala bi pa lahko kar nekaj.

Ja sem bila pa jaz danes kar pridna že ... sem zdrgnila kuhinjo v nulo (pečico, mikrovalovko, štedilnik, hladilnik, lijak ... vse), dal aprat in sušit cote ... zdej sem pa tolk v efektu, da se bom spravila še na omaro v veži, ki jo že dlje časa bolj od daleč gledam user posted image

(odgovor članu ninica04)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
21.10.2008 13:22:14   
PikicaT
IZVIRNO SPOROČILO: martka

zdravo
jaz sem bila zdaj v BC in pikapolonici, pa tam še nikoli niso slišali za baby boom voziček. mislim??? kako ne znajo sledit?!?  ok, ok, ... a mi zna katera povedat kje ste si lahko v živo ogledale ta voziček? v Koper se ne bi ravno vozila. do lj ali mb že, a saj ga ne morejo imet samo v Kopru... aja, jaz sem iz celja, povem za orientacijo.


Še en lep pozdravček od mene!

Kot je že Blackcoffee napisala... Drugače sem ga pa jaz videla v Škofji Loki. Res najbolje, da pokličeš v KP in ti bodo vse razložili. Verjetno se ga pa tudi da zamenjati, če ti slučajno ne bi bil všeč.

Blackcoffe si rekla podražitve??? Joj, potem ga morem tudi jaz kar hitro naročiti. Ojoj, upam, da so se hecaliuser posted image .

Pri nas smo imeli pa danes za kosilo juhico iz vrečkeuser posted image  pa sirov burek sem pekla doma pa seveda radič v solati. Jutri bo pa polenta s panceto in jajčki in solata. Za četrtek in petek pa razmišljam o enem dobrem ješprenju z rebrcamiuser posted image .

_____________________________

PikicaT

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
21.10.2008 13:28:48   
čebeli
sprašujete me kje sem bla tolk časa... no nisem glih redno na računalniku in netu, vsaj prej nisem bila (a morm zdej življenjsko štorijo povedat?user posted image no, sej ne bo tolk dolgo). Če mate čas, berte, če ne pa kr naprej poskrolejte...

stara sem 25 let in še vedno študentka-absolventka, kar pomeni da nimam službe, plače in tako tudi porodniške ne. Ampak ni panike, bo že, ker sem še mladauser posted image user posted image Sem pa bolj počasne sorte za kej naredit...nekako se ne znam obrnit, tko da za malega (spola nočem vedit) ni kaj dosti prištimano. Sej ni panike tut to. Ko enkrat začneš tut prideš do konca. No, ko sem ugotovila, da mi raste trebušček, je moj dragi reku, da se morva poročit...in sva se. Blo je to poleti in smo res uživali. No, celo poroko sem mogla sama zrihtat in to vzame kr velik časa...za študij ga mi je pa potem čist zmanjkalo. Pa mi ni žal.user posted image Bodoči očka pa je tut ves srečen in zagnan za delo zdaj, ko ma za kaj živet (eni so tut taki). Drugače sem se pa primožila na kar veliko kmetijo in bom mogla tut sama kar veliko delat, sam zdele me pa "oreng šparajo", da bomo lepa in zdrava družinica. Moji plani za naprej pa so, da doštudiram (morm spacat še teh par izpitov in diplomouser posted image ), grem u službo, rada bi mela velik user posted image ...od 4 naprej (upam, da ne bom mela carskega reza, ker pol mam loh sam ene 3-mam zlo ozke boke), pa mal bo treba povečat stanovanje, ker trenutno nimamo otroške sobe. Potem bi se pa še kej našlo...

To bi blo v glavnem to, aja sem Dolenjka.

Kosilo: Prejle sem šla na vrt pogledat kako kaže z motovilcem in ga mam že res lepega! Bomo jedli. Drgač pa eno zelenjavno enolončnico in palačinke.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
21.10.2008 13:32:35   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: Otika
... zdej sem pa tolk v efektu, da se bom spravila še na omaro v veži, ki jo že dlje časa bolj od daleč gledam user posted image

pol pridi pa še do mene! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
21.10.2008 13:35:53   
zverinca
evo mene od računovodje... ghhr, sem si šla zdele računat porodniško, žalost od žalostiuser posted image
še dobro da so nam večji nakupi prišparani....


bo pri meni spal vsaj 6-8 mesecev dokler se bova dojila in če bo lepo mirno spal gre pol v svojo sobo. Jaz sem pri ta prvi kar eno leto nič spala - ona je pridno spala zraven moje pojsle a kaj ko imam jaz tako rahel spanec, da vsekič ko je tamala se obrnila in zajamrala sem se zbudila, saj jo še zdaj slišim ko je v drugi sobi, ampak je nekako lažje zaspati nazaj.. Tako da gre kar takoj ko začne spati celo noč v svojo sobo.




vidim da precej podobno razmišljamo, se pravi se posteljica seli k nama... kako bo princeska to prenesla bomo še videli, saj veselo pove, da bo tam zraven nje spal dojenčekuser posted image

tile vozički so pa res boomuser posted image me veseli da ste našle nekaj dobrega in ugodnega, ja, vozek je fajn da je konkreten, jaz sem tudi takrat ko smo kupovali hotela dobrega, da bo še za drugega otročka in še za tretjega, če bomo to res kdaj realizirali....

Otika: moj je bil tudi proti rabljenim coticam, sam potem ko je pa videl kako so to lepo ohranjene stvari pa koliko cunjic zamenjaš v tako kratkem času, se je pa nehal pritoževat. Ne vem, vidim da ima Nika ene hlače recimo 2-3mesece, pa jih že preraste, tako da niso niti znucane. Recimo poleti sem ji kupila pri nas ene kratke hlače za 12€!! na ebayu pa sem dobila 4 pare za 15€ s poštnino vred. Potem ko dete takole raste, res kot gobicapo dežju, vidiš da se ne splača vse novo kupovati. Sploh kake trenirke ali puloverčke iz flisa. Nikoli pa nisem recimo kupila bodijev, žabic... to pa striktno novo.
Aha, še nekaj: ste kej v intersparih pogledale? imajo tudi kvalitetne bodije in ugodno... le nasvetuser posted image

sedaj se grem pa malo zleknit, pa knjigo brat, da odmislim mizerno porodniško in se malo razvedrim... potem pa po princesko, komaj čakam da jo stisnem!!


_____________________________

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu PikicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
21.10.2008 13:36:45   
zverinca
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

IZVIRNO SPOROČILO: Otika
... zdej sem pa tolk v efektu, da se bom spravila še na omaro v veži, ki jo že dlje časa bolj od daleč gledam user posted image

pol pridi pa še do mene! user posted image user posted image



my thoughts exactly!! user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
21.10.2008 13:39:55   
martka
sem klicala v trgovino v koper! torej, voziček gre v prtljažnik, punta, cliota, polota.... imajo pa jih- meni najbližje v Velenju. po praznikih dobijo novo pošiljko. torej ga grem potem gledat pa da vidimo, kako se bom naprej odločila. hm... pa svoj prtljažnik si moram spraznit, da bom lahko kaj sprobala.
zdaj pa gremo h kosilu: krompirjev golaž s hrenovkami, skutine palačinke v pečici in kompot...

_____________________________

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...
photo
Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
Prihaja Baby Expo sejem za nosečke in bodo...
Nosečke in mamice pozor! Rezervirajte si datum 13. april. V Ljubljano prihaja že drugi Baby Expo, sejem za bodoče in mla...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?