zverinca
|
Dobro jutro!! Jaz že tu, z zajtrkom - kakav in makovka, sem pr Niki v vrtcu vidla da imajo to za zajtrk in se mi je prov zaluštal, tko da sem šla si po sveže makovke čist nosečniška fora, bi rekel moj.... Joj punce, dobre ste, jaz pa ne morem kej dosti okoli hoditi, ker me po parih metrih začne v levi nogi ščipat, kot bi mi žilo nekdo/nekaj preščipnilo in presekalo dovod krvi, zaboli kot in potem se to ponavlja vsake par metrov, dokler se ne ustavim... tako da... nič ne bo s pojhajkovanjem Spletka, sem ti hotela že včeraj napisati: za nabrane tedne, da ne bo nedonošenček. Pa veš da sem sama par dni nazaj o sebi razmišljala, da kako dolgo bomo tokrat zdržali, da ne bi bilo prej, pa sem kar zaverovana v to, da bom zdržala vsaj do 38 tedna... sej veste, pozitivno razmišljanje pa 'The Secret'... Sem pa jaz tudi danes napolnila 35 teden, tako da vstopam v 36, kar je že bolje, iz dneva v dan.... kosilo: danes ne kuham, greva z dragim popoldne v kino (007) - še dobro da se v kinu sedi , princeska se bo tačas z babi malo poigrala, midva pa bova nekaj spotoma pojedla... zato imam sedaj obileeen zajtrk in še kaj bom prigriznila, vsaj 200g vijolične zadeve Lep dan , vas pridem še kaj pozdravit....
< Sporočilo je popravil zverinca -- 14.11.2008 9:09:37 >