Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 14.11.2008 13:33:21
|
|
|
|
mamabranka
|
Tejla mali Brini, pa se je mudilo ko . Čestitke mamici , atiju in malčici Brini.
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 14.11.2008 13:34:20
|
|
|
|
katja_p
|
Bravo za Vrtnico in Brino Začelo se je, pupe moje
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 14.11.2008 13:37:26
|
|
|
|
ninica04
|
vrtnica 21 no pa se je začelo.... superca žabicamala- zakaj pa nisi dala vrtnice na seznam rodile so?
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 14.11.2008 13:38:39
|
|
|
|
mamabranka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Mamabranka, čestitke za obletnico! Midva sva jo imela kak teden nazaj ... pa sem bila blazno slaba (beri: utrujena in že rahlo prehlajena) tisti dan, tak da sem nama pripravila samo eno večerjo ob svečkah ... nič posebnega: mesno lazanjo (jo imam moj ful rad, pa je še nikoli prej nisem naredila), pa eno hudo solatko pa požirek vinčka zame in eno dobro pivce za mojega, pa po nasvetu ene punce tuki gor, sem si mašnico okrog trebuha navezala, pa je bil moj čisto navdušen . Zgleda luna in nosečnost vplivata na obletnico. Tud men ni blo glih najbolj. Celo jutro me je špikal, kot pri menstruaciji, pol mi je pa še dve uri (ko je bil moj že doma) ful zatrdeval trebuh, parkrat je zelo bolel, da sm mislna da se je začel. , pa se je mali začel pridno premikat, pa nismo šli nikamor. Sej bi rada prej rodila, sam decembr, pa bi rada dočakala, da bova z malim skupaj praznovala .
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 14.11.2008 13:39:23
|
|
|
|
žabicamala
|
Sem si kar mal dovolila in posodobila seznam-pa brez zamere. Me je zanimalo koliko nas je že rodilo Vrtnica21 tebi pa iskrene čestitke iz vsega srca in uživajta v crklanju.
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 14.11.2008 13:39:38
|
|
|
|
blackcoffee
|
torej.. iz svojih vrst imamo že štiri mamice! upam, da se nam Vrtnica čim prej javi s svojo porodno zgodbo. žabica - tako se ti je mudilo, da si se malo fsekala pri vnašanju podatkov v seznam.. vrtnica je četrta in ne druga.
< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 14.11.2008 13:41:27 >
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 14.11.2008 13:41:12
|
|
|
|
žabicamala
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninica04 vrtnica 21 no pa se je začelo.... superca žabicamala- zakaj pa nisi dala vrtnice na seznam rodile so? saj sem jo dala, med punčke
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 14.11.2008 13:42:04
|
|
|
|
b
|
Iskrene čestitke Vrtnica21 - lepo rastite, ti mamica pa hitro okrevaj Hektorinka in Blackcoffee se vama pridružujem z bolečimi hemoroidi . Jaz sem jih dobila pri prvem porodu ampak potem sploh nisem imela nobenih težav z njimi. Sedaj so se mi pa pojavile kar naenkrat- zgleda res zaradi pritiska teže, ker drugače imam prebavo ok in ne pritiskam. Sem pa to omenila ginekologu in je rekel samo da se naj kopam s toplo vodo in to je bilo vse. Moje zdravljenje pa je tako da se po veliki potrebi vedno obrišem z vlažilnimi robčki za hemoraide, posušim ter zvečer po komanju namažem z T3 kremo in jih potisnem malo nazaj če je potrebno. Moram reč da je zjutraj že vse ok. Če pa preteravam z hojo ali napenjanjem sem pa zopet na začetku terapije. Lepo se imejte
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 14.11.2008 13:42:29
|
|
|
|
ninica04
|
ma ja ok, sam datum ni pravi
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 14.11.2008 13:44:26
|
|
|
|
katja_p
|
Bo tkole bolš, ne?
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 14.11.2008 13:45:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: žabicamala IZVIRNO SPOROČILO: ninica04 vrtnica 21 no pa se je začelo.... superca žabicamala- zakaj pa nisi dala vrtnice na seznam rodile so? saj sem jo dala, med punčke Saj jo je dala na seznam ... samo kar k MoonEve, ki je že 30.9. rodila ... pomoje bo treba tole malo popravit Žabicamala, kaj to pomeni da boš sedaj ti nadaljevala delo, ki ga je naša Vrtnica tako vestno opravljala?
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 14.11.2008 13:52:34
|
|
|
|
tasa.m
|
U čestitke vrtnici21 za Brino , a ni še včeraj z nami čeblala, komaj čakam, da vam jaz povem veselo novico. Ko kakšna rodi imam jaz tudi ful željo, da bi imela svojo pikico v naročju.
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 14.11.2008 13:53:04
|
|
|
|
JAPE
|
Iskrene čestitke Vrtnica21!
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 14.11.2008 13:53:24
|
|
|
|
žabicamala
|
Se opravičujem, nisem mislila nič slabega. Dala pa sem jo k punčkam. Sem mislila da je seznam tako narejen: punčke, dvojčki in na koncu fantki. Še enkrat, se opravičujem.
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 14.11.2008 13:54:28
|
|
|
|
žabicamala
|
Aja pa datum sem pozabla .
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 14.11.2008 13:55:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: žabicamala Se opravičujem, nisem mislila nič slabega. Dala pa sem jo k punčkam. Sem mislila da je seznam tako narejen: punčke, dvojčki in na koncu fantki. Še enkrat, se opravičujem. Ne sekiraj se ... ni dobro za živce
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 14.11.2008 13:58:52
|
|
|
|
piaa
|
No jaz sem bila danes na pregledu in je hvala bogu vse ok. Naredili so mi test plodovnice in zaenkrat mi še ne odteka. Izgleda je bil lažni preplah in sem ful vesela, da bo še pikica malo počakala. Blackcoffee pozanimala sem se tudi glede bolečih prsi in menda je vse to normalno, če ni sprememb na prsih oz. bradavicah. Rekla je da lahko vzamem kakšen lekadol ampak dokler da ta zagrabi že bolečina mine , ali pa da si dam gor kakšno toplo pleničko. Lep dan vsem
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 14.11.2008 13:59:15
|
|
|
|
žabicamala
|
Treba je še dodat velikost Sašššinih punčk Ajda 39 cm Živa pa 41cm
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 14.11.2008 13:59:29
|
|
|
|
Prvosonce
|
Pozdrav! Mene vaginalno pregleda vedno, UZ pri svojem G pa n isem imela že od morfologije. Potem sva bila še samoplačniško na 3D UZ. Tko, da tudi ne vem nič o velikosti oz. teži . Samo za višina meternice ustreza tednom nosečnosti .... Vrtnica21 iskrene čestitke. Jap očitno se je res začelo. Mam tak čuden občutek - po eni strani se veselim, po drugi me pa kar malo stiska, ker ne vem kako bo vse potekalo ... Danes sem nabavila še vse ostalo kar nama je manjkalo, namreč kozmetične stvari ..... Zdaj sem pa iz trgovine prišla čist fertk oz. z mojimi standardnimi bolečinami pod trebuščkom. Tko da ležim na kavču in vas berem .... LP
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 14.11.2008 14:11:17
|
|
|
|
blackcoffee
|
piaa - hvala za informacijo.. jaz se nisem posluževala nobenih lekadolov ali aspirinov, ko je prišlo do bolečega napada.. le pockrljat sem se šla v postlo in čakala da samo od sebe mine. in ko mi je G. rekla, da je to kao normalno, tudi nisem več neke panike vzganjala.. hja.. očitno vsaka po svoje doživlja nosečnost ene imamo take probleme, druge drugačne... no, upajmo, da jih po porodu ne bo. b - nimam ti kaj reči, razen tega, da vem kako sranje zna bit zaradi tega.. tudi jaz se nadejam, da bodo po porodu čudežno izginili.
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 14.11.2008 14:20:13
|
|
|
|
saššša
|
Vrtnica21 iskrene čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mala Brina je zmagala......
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 14.11.2008 14:29:38
|
|
|
|
pišapela
|
Vrtnica21 iskrene čestitke !!!!!!!
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 14.11.2008 14:39:20
|
|
|
|
nadya
|
Ahoj! No pa se je odprla sezona našega veselega decembra . Moj dragi zadnje dni non stop nekaj dela na računalniku in ko gre na pavzo na hitro preberem kaj ste načvekale, pisat pa nimam časa. No in sem dans dobila sms od vrtnice, moj je bil pa tolk zatopljen v neke tabele......sem bila prav živčna ko sem čakala, da bo odpeketal in bom lahko sporočila novičko. Ste se pa res tok načvekale, da če bi hotla vse komentirat bi porabila celo stran... Izcedek: je pri meni tudi kar obilen, tko da včasih prov laufam na wc gledat kaj se dogaja. Ampak sem prepričana da je izcedek (da ni plodovnica) ker je bolj bele barve, ma pa tudi precej močen vonj . Vaginalni pregled: Jaz sem ga imela kar velikokrat, ker sem imela nekje na sredini nosečnosti probleme z vnetji... No ampak nekak po 25 t mi pa niso več nič spodaj šarili. Si pa ne predstavljam glih najbolj kako bo to zgledal,ker me te sramne kosti tok bolijo, pa celo češplo mi tok narazen vleče.... Spanje: jap, tko kot je rekla Blackcoffee je prestavljanje iz boka na bok res projekt. Mene že tko boki bolijo, ko se pa prestavljam me pa vse- češpla, trebuh, rame.... Drugač pa zdej ko je polna luna spim kot hrček . Kg: jaz sem se zredila k pr norcih Pridobila sem že 15kg, pa glede na to da mam še en mesec do konca.... Sladkarije: požrem jih za izvoz in vem ta to ni glih dobr. Ampak si sploh ne predstavljam dneva brez čokolade in sladkarij. Kosilo: Dans bom pekla pico Otika: ker si mi nazadnje tko lepo razložila kje je ZD Domžale, bi te prosila, če mi poveš še za Merkator. Pripeljala se bom iz Črnuč. Hvala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiBarvanje las v nosečnosti – da ali ne?Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?