Anonimen
|
Ojla.., juutro! Ja Tassi pri meni v Lj. je tudi megla. Uf vpliva na mene. Učke mam komaj odprte. Midva sva bla zadnjič lumpa pol nič več. Če rata, bo že z enim poskusom, kot je pri prvi nosečnosti. Me pa tko grabi strah, da bi se karkoli ponovilo. Mam vse opcije za to. Že če mojo mamo gledam.., sem bla v četrto in sem bla ok. Pred mano je mela dvojka in v 5 mes. splavila.. Me je kr groza, ko pomislim. No, priznam pa tudi, da sem precej odmislila vse skupaj.. in mi gre. Manj boli. Če se midva v red spraviva bo vse lepše, ležje... tok naju je oddaljil ta SS. Prveliko veselje je blo in soočanje s čustvi in .... potem se je vse v trenutku razbilo..., pa se je razbilo še nekaj v nama. No, pa se trudiva sam je tko hudo. Ogromno neke napetosti je in... Najraj bi tok delala na bebicah..., pa se pogledava in z žalostjo sprejmeva, da nisva ok in da za bebe ni čas. Še. Če pa rata zdej... ko sva enkrat ga zlumpala, pol pa ne vem... se mi zmeša od sreče. Upajte z mano. Si žeeelim močno. 18. nov. moram dobit M..., nočem je. Nogavica Slikce dobiš.. 3D in ta prave . Boš vidla kaj vse rata s pomočjo 3D izrisa. Noro res. Maš pravo predstavo o vsem. Bom doma albumčka prilimala. Ja Rižko... je bil moja pikca... Maxy in Barbaral_L... škoda, ker se je tudi vama to pripetilo... ampak... bomo skupi. Ok? enkratna.. , kao se kaj počutiš? Si se čist zakopala v delo. Kr večkra si preberem tisto zadevico, ki si mi jo poslala. Full da mislit. Povej mi kaj si misliš o mojmu lupanju... po vsem tem jamranju. Mah, sej sm zmedena veš... Včasih nism jst. Neki hočem, neki je res... pa mislim tko in pol spet tko.. , skratka zmešana JST. Uf, tebi je pa lepo čakat..., tud jst bi rabila zdej nek luksuzn dopust... Daleč od vsega. Naj te hitro minejo te dnevi... MAŠKA... , a lumpaš?? Lupčka vsem..
|