|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Tašča in sorodniki
29.10.2008 19:25:57   
Sarcy
No jaz imam podoben problem. Živiva v taščini hiši - nočna mora. Ona dva živita v spodnjem stanovanju mi2 sva zgoraj. Ne pusti nama da bi si naredila svoj vhod ali se zaprla, kljub temu da ima svojo kopalnico se pride tuširat in umivat k nama user posted image , pralni stroj mi ne dovoli uporabljati (v zgornji kopalnici) pa tudi svojega si ne smem dati noter ( sem ji omenila če lahko svoj pralni stoj umakne, da bi dala mi2 svojega noter in bi si sama prala cunje pa mi je rekla da je ne morem kar tako ven vrčt user posted image   - kr neki).

No pol je tu še tast ki kar uleti k nama v najino sobo in na računalnik user posted image , jaz bom znorela. Je moj že 1000 krat rekel da če že mora priti k nama da naj vsaj potrka - nobene zasebnosti user posted image . Enkrat sva se zaklenila pa se je kar fajn zaletel z bučo v vrata user posted image . Ne pustita nama da bi si obnovila stanovanje , ker je pač 30 let od gradnje in bi bilo potrebno kako stvar popraviti, zamenjati. Mene je kar sram svoje prijatelje, prijateljice povabiti na obisk ker je pač tako kot je.  Pol pa še težita za vnučke. Tu pa je meni prekipelo pa sem jima rekla da sploh  ne moreva v miru user posted image ker nikoli neveva kdaj bo kdo uletu, pol je pa prjavu ja saj si sama ko sin dela pa imaš dovolj miru (mislim halo) in pol sem jaz rekla da si pa sama nažalost ne morem narest user posted image in da sta zato potrebna 2. 



(odgovor članu kamilija)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Tašča in sorodniki
29.10.2008 19:32:58   
Anonimen
mič, jaz sem mela svojo taščo na sumu, da si prav piše in išče izgovore, zakaj mora prit - enkrat je bilo nujno, da prinese ZMRZNJENE robidnice!!! Mislim, zmrznjene? Se mudi? mah... Včasih se pač ne da zmenit, je treba drugače reševat.


Pa kaj si ti nor user posted image .

Ko vse tole prebiram, se sama sebi zdim cisto prevec normalna....ko mi kaj ne pase, se spicim v nulo. Potem vsaj na hitro vsi vemo pri cem smo.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Tašča in sorodniki
29.10.2008 19:45:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Nisem brala odgovorov, odgovorila bom samo na prvi post. Glej kolikor sem razbrala je ta CELOTNA hiša v lasti tvoje tašče in tasta, imam prav? Potemtakem ti pričakuješ da bodo oni v lastni hiši KLICALI če lahko pridejo v zgornje nadstropje in se po možnosti še najavljali za kak dan v naprej?? Daj lepo te prosim no...
Meni se zdi čisto dovolj da potrkajo, kaj več pa se mi zdi noro zahtevati od njih.


Glej! Res je, da je lahko celotna hiša od tasta in tašče, samo če so sprejeli tamlade v hišo jih je treba spoštovat. Niso prednosti take ureditve izključno na strani tamladih. Meni recimo niso dali nič drugega kot golo podstrešje iz katerega sem naredil stanovanje. Najbolj fer bi bilo, da bi bila stvar v katero vlagam moja, samo pričakovat to potezo od tastarih je znanstvena fantastika. Definitivno pa zahtevam svoj mir v  hiši v katero vlagam, jo vzdržujem kot bi bila moja, pa čeprav uradno ni. Če ti prenašaš to, ostali nočemo in imamo do tega vso pravico.




Zakaj pa si vlagal v hišo ki ni tvoja? Sorry, tega pa jaz ne bi naredila, ne bi niti pomislila na to da bi vlagala v nekaj kar ni moje.
Se strinjam, treba je spoštovati en drugega, ampak meni se zdi pač skrajno nespoštljivo pričakovat od njih da se bodo po telefonu najavili za obisk v zgornje nadstropje njihove hišeuser posted image  
Malo se postavite v njihovo kožo, za svojo lastnino delajo celo življenje, potem pa jih njihovi otroci s priženjenimi snahami/zeti j... s takimi foramiuser posted image
Moj odnos s taščo tudi ni zlat, pri nama je pravilo da manj se vidiva raje se imava, ampak ravno iz tega razloga ne bi živela z njo, še manj pa vlagala v njeno lastnino, ni šans.
Sicer pa vsak po svoje in tako je tudi prav, vsak pa naj potem tudi nosi posledice svojih dejanj.

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Tašča in sorodniki
29.10.2008 19:46:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Sicer pa kadar se ti mudi, ko prideš domov, ji daj za tistih 15 min. tamalo, pa pejdi vmes na vc in vse, kar si želiš, saj itak noče s tabo debatirat, ampak hoče met tamalo, vsaj po moje...



no, samo men pa ni, da bi ji puščala tamalo, ker tudi jaz je nisem cel dopoldan videla in si drznem predstavljati, da kot mama imam jaz prednostuser posted image pa tud ne vem zakaj bi se mogla jaz njima prilagajat, nimam otrok zato, da njiju razveseljuje in to vsakič ko pač masta 5 min časa. sicer fino, da jima je v veselje, samo mi smo družina zase in funkcioniramo po svoje in če meni pač nekaj ni, ne vem zakaj morem to počet, bit slabe volje in tečnauser posted image zato da sta unadva zadovoljna? ma ja....

sej ne rečem, tu pa tam, kak dan pač, ko si take volj, malo poklepetaš...pa tud če jim pustim Ulo za onih 10 min....sam ne more pa to bit stalna praksauser posted image vsak sleherni dan...k jima kar v navado pride....pa recimo pride gor, pa če lohk tamalo mal dol nese....pa nimam kakega vzroka zakaj ne, pa rečem ok....pol je pa to vsak dan, pa še to ni dost, pa je dvakrat na danuser posted image

joj, kak bomo ropotali enkratuser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Tašča in sorodniki
29.10.2008 19:51:32   
Anonimen
tamikaaaa kdo pa jih je silil da cimprajo hiše, k so skor kt bloki, v treh štukih, za tri veččlanske družineuser posted image   zidal so z namenom, da bodo si otroci pol uredili. a ne. ker je stanovanjska stiska vedno, pa da bo kdo doma itd. jst recimo nebi. zidala za svojega otroka. zase normalno, majhno hišo, za otroke pa, če maš viška, naložiš nekam, jim pomagaš, ko grejo na svoje. saj v končni fazi niti ne veš, če bodo hotli ostat doma. samo včasih je pač bilo tako in tako se je gradilo. in čeprov je hiša cela njuna, če sta zgornji štuk pocimprala z namenom, da si tam sin enkrat ustvari dom in družino, pol nimata tam kej praskat. nimata tam nobenih pravic. pika.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Tašča in sorodniki
29.10.2008 19:55:46   
Anonimen
Malo se postavite v njihovo kožo, za svojo lastnino delajo celo življenje, potem pa jih njihovi otroci s priženjenimi snahami/zeti j... s takimi forami


Tu je odnos vedno obojestranski.

Koristi od skupnega bivanja nimajo samo otroci kot radi interpretiramo (ja, najbolj komot se je vselit k starsem) ampak tudi samo starsi kot taki.

Nekdo vlaga v nepremicnino, ki kot taka pridobiva na vrednosti.
Prazna in napol dokoncana stanovanja "propadajo" hitreje kot vseljena.
Z vecjim stevilom stanovalcev padajo povprecni tekoci stroski na osebo (recimo pri ogrevanju se to kar konkretno pozna); prav tako se porazdelijo stroski vzdrzevanja, ki jih v dolocenih primerih upokojeni starsi z nizko penzijo sami niti zmogli ne bi.
In nenazadnje imajo druzbo in to druzbo mladih. Je.bi ga, ampak tudi mladost je nekaj vredna user posted image .

Tako da je potrebno pogledat obe strani preden vehementno recemo, kako izkoriscamo starse.

ps. Zivim sama user posted image , da ne bo nepotrebnega moraliziranja.

Meni se sicer taka oblika sobivanja zdi idealna, preplet generacij, vendar za sebe vem, da je tudi z mano tezko zivet, tako da je za mir v hisi najbolje, da smo vsak na svojem naslovu user posted image . Ce bi pa lahko izbirala, bi v nekem idealnem scenariju izbrala prav to, vec generacij skupaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Tašča in sorodniki
29.10.2008 20:05:23   
Anonimen
Glejte jaz sem povedala SVOJE mnenje, vi pa si to razlagajte kot si želite. Če se preselite v hišo staršev vašega moža ali se vaš mož preseli v hišo vaših staršev se morate VI prilagajat, sprejet njihove navade ter pravila in pika.
Če vam to ni všeč si ne ustvarjajte doma pri "tastarih". Meni osebno to sigurno ni všeč, ker želim živeti svoje življenje in iz tega razloga se bom odselila, zdaj ko pa še živim pri starših pa spoštujem njihove navade in pravila, pa če mi je to všeč ali pa tudi ne. Še enkrat: moje mnenje!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Tašča in sorodniki
29.10.2008 20:09:33   
Anonimen
Če se preselite v hišo staršev vašega moža ali se vaš mož preseli v hišo vaših staršev se morate VI prilagajat, sprejet njihove navade ter pravila in pika.


Mislim, da je v osnovi to cisto korektno. To je njihova lastnina in okvire sobivanja postavljajo oni.

Ampak....tako pretiravanje, to je moja hisa, tu bo tako kot bom jaz rekel, je najveckrat nepotrebno, ker imajo v eni normalni komunikaciji vsi koristi od taksnega sobivanja.

Je pa pac vzgoja razlicna in ponekod se vedno igra samo stroga avtoriteta.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Tašča in sorodniki
29.10.2008 20:19:40   
kamilija
 
Sarcy

No jaz imam podoben problem. Živiva v taščini hiši - nočna mora. Ona dva živita v spodnjem stanovanju mi2 sva zgoraj. Ne pusti nama da bi si naredila svoj vhod ali se zaprla, kljub temu da ima svojo kopalnico se pride tuširat in umivat k nama user posted image , pralni stroj mi ne dovoli uporabljati (v zgornji kopalnici) pa tudi svojega si ne smem dati noter ( sem ji omenila če lahko svoj pralni stoj umakne, da bi dala mi2 svojega noter in bi si sama prala cunje pa mi je rekla da je ne morem kar tako ven vrčt user posted image   - kr neki).


a tušira se pri vama?

(odgovor članu Sarcy)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Tašča in sorodniki
29.10.2008 20:20:21   
kamilija
ok , ne znam citiratuser posted image

(odgovor članu kamilija)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Tašča in sorodniki
29.10.2008 20:49:15   
Sarcy
IZVIRNO SPOROČILO: kamilija


Sarcy



a tušira se pri vama?


Ja žal, pa tudi lase si ureja gor tako da imava mi2 toaletne stvari kar v najini sobici user posted image

(odgovor članu kamilija)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Tašča in sorodniki
29.10.2008 20:52:43   
tanikaa
SAj ne bosta ostala pri njej? Ali pač?

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Sarcy)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Tašča in sorodniki
29.10.2008 20:55:17   
Sarcy
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

SAj ne bosta ostala pri njej? Ali pač?


ne, ne bova ostala.  še leto dni pol bova kupila hiškouser posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Tašča in sorodniki
29.10.2008 20:58:26   
tanikaa
HB. Jaz bom mela taščo zdaj dva, tri dni na obisku, pa mi je že zdaj slabo.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Sarcy)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Tašča in sorodniki
29.10.2008 21:01:01   
tweed
Potem pa prosim, da odgovoriš meni na moj post:
IZVIRNO SPOROČILO: tweed

Edina varianta za zasebnost ti je selitev na svoje...
Midva sva se odločila, da bomo skupaj naredili hišo-dvojčka, kjer je najin vhod na južni strani, njun pa na severni, torej preračunano 25 m narazen. Pa misliš, da je kaj drugače? Tudi kreganje ne pomaga. Sem že vpil do neba, ko je bila žena s tamalo v bolnici, onadva sta pa rekla, da ne bosta pripeljala tavelke na obisk mamici, ker se lahko kaj naleze... Smo se takrat (po enem mesecu) dogovorili, da se nehata vmešavat, da pokličeta preden prideta, da itd.
No, pred 5 minutami je bila tašča tu in je prišla samo povedat, da so nam obrok za elektriko povečali za 1 € user posted image ... imela pa je telefon v roki in rekla, da nam verjetno spet ne dela...
Pa misliš, da se da vse zmenit.
No, zdaj pa spet zbirava finance za gradnjo nove, samo najine hiše...
LP

Vlagali smo vsak pol, vhodi so ločeni, edino za lastništvo se je zakompliciralo, saj sta vztrajala, da mora biti na eno osebo iz takšnih in drugačnih razlogov (zdaj je vse uradno taščino). Ker sva bila v Lj, se za to nisva dovolj zmenila, zato je prišlo do tega.
Pa mi čisto enako uletava v stanovanje, ker ga pač ne zaklepam, ker se jaz nočem zaletavat z nosom v vrata. A ma tukaj tudi pravico, da teži?

_____________________________

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Tašča in sorodniki
29.10.2008 21:04:00   
Anonimen
A ma tukaj tudi pravico, da teži?


Ce njo vprasas, ja user posted image .

Ma ljudje smo res ena taka trapasta bitja. Tkole fajn kot imate vi, vse novo, vsak po svoje pa spet skupaj, full dobro. Pa se ni dovolj. Matr.

(odgovor članu tweed)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Tašča in sorodniki
29.10.2008 23:02:08   
ronja
ko mi kaj ne pase, se spicim v nulo. Potem vsaj na hitro vsi vemo pri cem smo.


mič, saj se učimouser posted image ... Počasi bomo že prilezli. Pri naslednji user posted image ni šans, da bi take bedarije mirno poslušala! še osel gre samo 1x na led!
Se pa podpišem pod tvoj drugi post (pa tudi mi živimo na svojem, stran od vseh babic in dedov - hvalabogu, ker bi znorela po 14ih dneh max!) Mi smo par km razlike, pa je včasih še to premalo, hehe. Pa stanovanje, v katerem sva ni njuno in nista nič prispevala zanj, razen, da je tast pomagal pri obnovi (ampak on itak ni nikoli problem, on pride na obisk, pripelje ali odpelje psa, če kam gesta, jaz mu naredim eno sladoledno kupo, kadar pride, poje to, se malo poigra s tamalo in gre - ma, to ne bi bil noben problem! Ona pa - pride - in ko Ronja dovolj trdno zaspi, da je ne bo niti orkan zbudil, no, takrat počasi spoka... je pač ne vabiva več. Aja, sprašuješ, kaj če prideta oba? Ja, potem ima on po nekaj časa dovolj in gre domov, ona pa ostane tuuser posted image . Jap, takle bi meli, če bi pustili, heheuser posted image )

sarcy, tudi jaz sem mela enkrat na koncu jezika, da bi rekla, da če želita imet še kakšnega vnuka, naju bosta morala pustit kdaj tudi sama...user posted image

ulla, te čisto razumem, jaz tudi ne bi hotela, ampak če ti je nuja, lahko kdaj pač tako rešiš... Zrihtaj čimprej, najboljše, da zrihta tvoj dragi... Držim pesti!

tamikaaab, saj imaš nek point, samo potem je ta pravila treba že vnaprej povedat, da se mladi lahko odločajo, ali so se pod temi pogoji sploh pripravljeni vselit... Jaz recimo vem, da ne bi hotela živet z nobenim staršem, ker cenim svobodo bolj kot katerikoli denar, ampak nekateri si pa vse skupaj malo bolj idealno predstavljajo, dostikrat tudi stari starši vse skup najprej zelo lepo naslikajo, kako bo vse super, (pa kaj si bosta delala drugje, ko je tu plac, pa kaj bosta plačevala najmenino, saj se bomo vse zmenili, pa saj bosta čisto svobodna...) potem pa se pravila spremenijo - ko so že vseljeni in zapikani... To se mi zdi pa grdo in nefer in nekaj, česar ne narediš nekomu, ki ga imaš rad (nekak naj bi svoje otroke imeli radi - tudi ko odrastejo)...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Tašča in sorodniki
30.10.2008 7:46:15   
kalbo
Se strinjam, treba je spoštovati en drugega, ampak meni se zdi pač skrajno nespoštljivo pričakovat od njih da se bodo po telefonu najavili za obisk v zgornje nadstropje njihove hiše
Malo se postavite v njihovo kožo, za svojo lastnino delajo celo življenje, potem pa jih njihovi otroci s priženjenimi snahami/zeti j... s takimi forami


Ma ja. Zdej da bi se mi morala tašča najavit po telefonu...to je res znanstvena fantastika, sam zasebnost je pa treba spoštovat, pa ni važno čigava je hiša. In ne, naše stanovanje ni zgornje nadstropje njihove hiše, ampak zgornje stanovanje hiše, ki je v njuni lasti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Tašča in sorodniki
30.10.2008 7:54:40   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Malo se postavite v njihovo kožo, za svojo lastnino delajo celo življenje, potem pa jih njihovi otroci s priženjenimi snahami/zeti j... s takimi forami


Tu je odnos vedno obojestranski.

Koristi od skupnega bivanja nimajo samo otroci kot radi interpretiramo (ja, najbolj komot se je vselit k starsem) ampak tudi samo starsi kot taki.

Nekdo vlaga v nepremicnino, ki kot taka pridobiva na vrednosti.
Prazna in napol dokoncana stanovanja "propadajo" hitreje kot vseljena.
Z vecjim stevilom stanovalcev padajo povprecni tekoci stroski na osebo (recimo pri ogrevanju se to kar konkretno pozna); prav tako se porazdelijo stroski vzdrzevanja, ki jih v dolocenih primerih upokojeni starsi z nizko penzijo sami niti zmogli ne bi.
In nenazadnje imajo druzbo in to druzbo mladih. Je.bi ga, ampak tudi mladost je nekaj vredna user posted image .

Tako da je potrebno pogledat obe strani preden vehementno recemo, kako izkoriscamo starse.

ps. Zivim sama user posted image , da ne bo nepotrebnega moraliziranja.

Meni se sicer taka oblika sobivanja zdi idealna, preplet generacij, vendar za sebe vem, da je tudi z mano tezko zivet, tako da je za mir v hisi najbolje, da smo vsak na svojem naslovu user posted image . Ce bi pa lahko izbirala, bi v nekem idealnem scenariju izbrala prav to, vec generacij skupaj.



Zadela si žebljico na glavico. Korist tega je obojestranska in tega se našedva hvala bogu zavedata in tud večino časa se obnašata tako, da je hiša skupna last, samo na papir si pa stari tega ne upajo napisat zaradi enih velikih strahov pred nevem čim. Pri nas problemov s tem, v čigavi hiši živimo ni. Tastu včasih kaka uide pod vplivom šnopca. Sam se z njim da hitro zmenit. Tašča tudi nikoli ne pride gor z mislijo, da je to njeno, se zaveda da je na obisku, sam njo telo vedno prehiti in iz tega naslova so te situacije. Če bi blo tko, da bi se mi sprehajali gor z izgovorom, da je itak njihovo, bi kmalu tud resnično postalo njuno, mi bi pa šli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Tašča in sorodniki
30.10.2008 8:00:06   
kalbo
Glejte jaz sem povedala SVOJE mnenje, vi pa si to razlagajte kot si želite. Če se preselite v hišo staršev vašega moža ali se vaš mož preseli v hišo vaših staršev se morate VI prilagajat, sprejet njihove navade ter pravila in pika.


Ja, se strinjam, s tem v primeru, da se vseliš v njuno gospodinjstvo. Če pa narediš z lastnimi sredstvi iz enostanovanjske hiše dvostanovanjsko z vsemi ločenimi priključki na podlagi dogovora in hišo tudi na podlagi tega dogovora obnoviš, potem je pa to povsem druga pesem. Pri nas je šlo za tak dogovor.  Pa moje mnenje je brez pike na koncu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   [Brisano sporočilo]
30.10.2008 8:25:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Tašča in sorodniki
30.10.2008 10:33:45   
kamilija
user posted image Tašče pridite na plan!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Tašča in sorodniki
30.10.2008 12:57:18   
Anonimen
ok to je nekaj čisto drugačnega če si sam urediš stanovanje, da iz nič nekaj narediš, v tem primeru bi se jaz temeljito pogovorila s starši. Ampak vseeno je to zelo težko za vse, zato je pač najboljše da živimo tamladi ločeno od staršev.

(odgovor članu kamilija)
  Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Tašča in sorodniki
30.10.2008 13:28:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *TaMiKaaaa*

ok to je nekaj čisto drugačnega če si sam urediš stanovanje, da iz nič nekaj narediš, v tem primeru bi se jaz temeljito pogovorila s starši. Ampak vseeno je to zelo težko za vse, zato je pač najboljše da živimo tamladi ločeno od staršev.


saj o tem vsi govorimouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Tašča in sorodniki
5.11.2008 10:22:17   
ronja
A je kakšna tašča tukaj, naj napiše svoje mnenje o tamladih,....

Jaz ti za svojo lahko povem, kaj bi rekla: da sem čisto ok, samo da ona premalo vidi Ronjo... Pa da bi ona rada pomagala, pa jaz trmasto hočem vse sama, da škoda, ker bi res rada pomagala... Da njej njena tašča ni, ona pa bi rada, pa ne pustimo... Sploh zdaj, ko ne smem počet vsega, pa bi res lahko... itd...

Moj komentar na to pa bi bil: ja, ampak za kakšno cenouser posted image .

V resnici pa nobena od naju tega ne reče in se meniva čisto druge stvari, kadar pa pogovor nanese na kakšne podobne zadeve, pa lepo vljudno povem, da se bomo že sami pošlihtali, ker se družina mora bit sposobna sama porihtat, sicer je nekaj narobe. Pa da so oni tudi vse sami rihtali, pa je šlouser posted image . Potem pa ne more rečt, da se ne da, hehe.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?