2ursae
|
IZVIRNO SPOROČILO: valči nasmejala sem se 2ursae,ploskam pa Klaudii in hvala,ta možki je pravi mačo,zame. ej, se čisto strinjem, zelo je fejst. Sam ta podobnost, o kateri sem govorila ... ni možno, da vidim enega od njiju ne da bi pomislila na drugega, sta mi kot dvojčka . Bor je dobil še extra vnetje ušeska, a izgleda, da bomo skozi brez AB , ker pridno spiramo noska. Nego imam še do srede, ker, kot pravi P, imaš lahko le 14 delovnih dni nege, sicer moraš pred komisijo . Tko, za info, če katera ni vedele, jaz že nisem. Sem pa zdaj, ko vidim, kakšna topla pomlad je zunaj, kar optimist glede bolezni, ker se mi zdi nemogoče, da bi bil človek bolan v takem vremenu . Kljub temu, da smo kar revčki, smo šli danes mal na kratko v gozdiček po municijo za butarce, ki smo jih potem naredili ppoldne, jutri jih pa nesem blagoslovit. Niso nič posebnega, male, za male rokice, bom dala kakšno fotko, če le ne bodo jutri v živahnih ročicah razpadle . Zobki našega kar matrajo, ima jih sedem, ža kar lep čas pa vidim, kolk ima na mestu, kjer bodo štirice, revček oteklo čeljust. Kaj morajo dat skozi taki mali pikiji. JASNA in MICLA še za nazaj: