|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
3.4.2009 22:17:20   
Klaudia
valči

user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
3.4.2009 22:36:39   
2ursae
o, madona, klaudija, a zdaj, kadarkoli bom odprla 121. stran, mi bo R. Redfort skočil v oči user posted image . Zame je ta človek tako noro podoben eni igralki user posted image , da je to že kar moteče ... ooo, jokec, šibam  

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
3.4.2009 22:46:46   
valči
user posted image user posted image nasmejala sem se 2ursae,ploskam pa Klaudii in hvala,ta možki je pravi mačo,zame.Nič,mi je nina prišla v naročje,morem it z nji v posteljo.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
4.4.2009 7:49:47   
mišk
Mravlje: Tud jst sem jih ravno včeraj opazla v Doninem igralnem kotičku! Zihr je spet kak dva mesca star piškot kje v igračah, pa so zavohale!user posted image  Treba neki nabavt, da se jih znebimo.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
4.4.2009 10:13:09   
janja
Pozdravljene oktoberke.

Malo sem pregledala slikce, pa vidim, da so naši oktoberčki prav fletni. Mi je prav žal, da nisva utegnila priti na srečanje, ampak pri Urbanovi driski nikoli ne vem a je virusna, ali zaradi hrane. Sem pa ravno razmišljala, da sem lahko glih vsak teden par dni doma (recimo v zadnjih 3 tednih je imel enkrat 3 dni vročno, čez en teden je 2 dni fajn driskal, zdaj ima pa vnete očke, kašlja, iz nosa mu teče...no driske so se pa malo umirile). Zdaj mu dajem zjutraj in zvečer žličko Kindervitala, pa se mi zdi, da ima zadnje dneve res večji apetit. Za spremembo mu kuham na riževem mleku (sem našla takega, ki nima izrazitega okusa), ker se mu je sojino malo uprlo. Jogurte jemo še vedno sojine - ene nove Sojade (ful dobrega okusa).
Drugače mi je pa ful bad, ker me v vrtcu že grdo gledajo, češ kaj vozim driskavega otroka v vrtec. Ko sem jim pa jaz postavila vprašanje, če je mogoče pojedel kaj prepovedanega, bi me pa najraje kr pribile na steno. Ampak jaz se ne dam, dokler plačujem, ga morajo paziti. Pa še tako gledam, da ja ne pripeljem bolanega v vrtec. Če ji je pa odveč previjat otroka, pa to ni moj problem...ona ga mora previtit!!! Očitno bom morala tud malo zaropotati, ker se je v zadnjem tednu 2x zgodilo, da sem ga dobila domov v posranem bodiju (vse zasušeno) in enkrat celo v hlačah (ker driska premoči). V njegovi omarici pa sveža oblačila za preoblečt. Urban je pa tako ljubek dečko (mogoče še bolj, ker je tak suhec).
Ne vem katera me je spraševala, ne nisem se zmotila. Urban ima že od lanskega julija približno enako težo (niha le par 100 g gor ali dol!). Žal, in to me najbolj skrbi. V bistvu njegove driske, ker četudi dosti poje, skoraj vse izloči. Ta teden imava spet kontrolo na gastro, pa bom videla, kaj je na stvari. Al ga bom pa peljala kam drugam.

oblačila - nosimo večinoma št. 80 (ker smo tako suhi!), kakšno stvar pa mogoče že 86 (zaradi dolžine). No, v nabavo mi ne bo treba, ker sem ravno zadnjič pregledala oblačila od Andraža in tista, ki mi jih da sestra, tako da imamo več kot preveč za oblečt.
čeveljčki - imamo št. 20, 21.

Zdej grem pa malo ven...sem že par dni spet doma.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
4.4.2009 11:50:45   
mama06
Helo u še malo z moje straniuser posted image

Vsi bolančki hitro se pocajtajteuser posted image

janja jaz bi vztrajala, da ga dajo na alergijske teste ( obojne, kožne in krvne), pa še test za celiakijo, ko že jemljejo kri. Potem bi šla na bioresonanco, če ti finance to dopuščajo ( je malo dražje, ampak se da preživet), ker po moje je bioresonanca pri nas pomagala in sedaj se lepo počasi navaja na vso hrano in brez težv. Pa še na teži smo začeli pridobivat.

valči - kako je tebe smešno poslušat, da te  trga po R.R.user posted image

micla in jasna vse najboljše. Se opravičujem za zamudouser posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
4.4.2009 16:33:53   
lane31
Končno lepo vreme ,tako vabljivo vabi ven........mi pa.........user posted image bolani z angino +sum na škrlatinko ......no ja saj sem vedla,da vse le ne bo šlo mimo nas, je pa že od prve doze ab čisto vredu , minimalna tt ,apetit itak skozi normalen user posted image (bajdevej ima 13 kg ) tak ,da najbrž gremo kmalu na sončka user posted image
Valči user posted image user posted image user posted image user posted image a te pomlad meče ...........saj prav user posted image
Janja.........se strinjam z mamo06
Nič moram iti,me miška rabi.....vsem bolančkom      user posted image    vsem ki odševate dneve do velikega dogodka pa želim hiter in neboleč porod ,pa zdravo dete seveda

Joj štajerske fotkice.........a so res že tako veliki ......me kar spreleti kako čas beži........Noa1 kje je pa trebušček??? Nič se še ne vidi

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
4.4.2009 18:52:31   
mišk
Aha, Dono so tudi včeraj stehtali, pa ima že 10100g. Si nisem mislila. Zgleda taka suha južna. Se je pa kar potegnila v višino. Sicer je niso izmerili, a vidim po cotkah.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
4.4.2009 22:32:03   
noa1
Hojla mamice!
Da se še jaz malo pofočkamuser posted image . Zadnje čase vas tudi brati več nimam časa. Le tu in tam pridem še na FB malo počekirat.
Ajša ima angino, zraven pa še neko virozo, tako da imamo po 7 dneh AB še zmeraj vročino do 39C. In za povrhu sem angino pobrala še jaz, tako da sva sedaj obe na AB.user posted image
Drugače pa se lahko pohvalim, da sem danes v Ajšinih ustih našla 10. zobek.user posted image .....juuuuhuuuu (nam gredo bolj počasi ven :)))) Moja pupa ima okoli 12 kg in meni sploh ne zgleda debela, le trebušček ima tak kot jaz user posted image .
Zobki: umivamo redno vsak večer, včasih brez problemov, včasih pa z dretjem. Ko pa si jih jaz umivam zjutraj pa se tudi ona sama malo poigra
Oblačila: Nosi pa št. 80-86, pa tudi 92 ji je čisto prav. Hlače (npr. žametne na pas) pa obvezno 92, pa še tu sem ji puščala gumb odpet, ker jo je tiščalo user posted image user posted image user posted image , čeprav sem jih po dolžini morala zavihat. Zato mi je bilo čisto tuje ko vse pišete, da je otročkom v pasu vse preveliko.
Čeveljčki: odvisno od proizvajalca od 20-22. Bi se pa kar naprej preobuvala, tako da sem morala vse njene čvlje in copate skrit, ker drugače ni miru.user posted image user posted image user posted image prava baba, samo ne vem po kom ima to, ker jaz nisem taka
Trma: se je počasi začela pa sem kar popustljiva, ker je pač trenutno bolana, čeprav vem, da se mi bo vse vrnilo z obrestmi. Če ni kaj po njeno je kar jok, vendar jo ponavadi kar ignorirava in poskušava zamotit s čem drugim...včasi pomaga. Pa tudi tepst je začela, čeprav točno ve, da to ni lepo in da tega ne sme.

Moj trebušček pa pridno raste. Sem že skoraj dohitela prijateljico, ki ima rok julijauser posted image user posted image user posted image  (samo je prvič noseča). Gibov še sploh ne čutim, mi je pa na NS povedala, da brcik glede na lego posteljice, naverjetneje tudi tokrat ne bom čutila. Drugače pa se počutim čisto OK, ali pa sploh pozabim da nisem sama, še posebej ko s pupo norivauser posted image user posted image  po stanovanju. Pa še pohvalim se lahko, da sem se do sedaj zredila samo za 2,5kguser posted image (imam pa še precej rezerve od Ajše).

No, dovolj bo zaenkrat. Sem sedaj celi roman napisala...pardon.
Štajerke, sedaj ko bo lepo vreme, pa bi se lahko bolj pogosto videvale..kaj pravite? Midve se morava samo še pozdravit, pol pa ven na sonček in v park.user posted image

Vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil noa1 -- 4.4.2009 22:40:11 >

While we try to teach our children all about life,
Our children teach us what life is all about.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
4.4.2009 22:52:55   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: valči

user posted image user posted image nasmejala sem se 2ursae,ploskam pa Klaudii in hvala,ta možki je pravi mačo,zame.

ej, se čisto strinjem, zelo je fejst. Sam ta podobnost, o kateri sem govorila ... ni možno, da vidim enega od njiju ne da bi pomislila na drugega, sta mi kot dvojčka user posted image .

Bor je dobil še extra vnetje ušeska, a izgleda, da bomo skozi brez AB user posted image , ker pridno spiramo noska. Nego imam še do srede, ker, kot pravi P, imaš lahko le 14 delovnih dni nege, sicer moraš pred komisijo user posted image . Tko, za info, če katera ni vedele, jaz že nisem.
Sem pa zdaj, ko vidim, kakšna topla pomlad je zunaj, kar optimist glede bolezni, ker se mi zdi nemogoče, da bi bil človek bolan v takem vremenu user posted image . Kljub temu, da smo kar revčki, smo šli danes mal na kratko v gozdiček po municijo za butarce, ki smo jih potem naredili ppoldne, jutri jih pa nesem blagoslovit. Niso nič posebnega, male, za male rokice, bom dala kakšno fotko, če le ne bodo jutri v živahnih ročicah razpadle user posted image .

Zobki našega kar matrajo, ima jih sedem, ža kar lep čas pa vidim, kolk ima na mestu, kjer bodo štirice, revček oteklo čeljust. Kaj morajo dat skozi taki mali pikiji.

user posted image JASNA in MICLA user posted image še za nazaj:

user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
5.4.2009 19:47:56   
mišk
Dona si je pa danes ustnico na notranji strani kar orenk presekala.user posted image user posted image  Zaspana je bla, pa jo je skos neki zanašalo, pa je tekla in nekako padla direkt na "mavlčka"! Ful ji je kri tekla, zdej ma pa tak otečeno zgornjo ustnico... Zdej že kakšni dve uri spi. Sva se pa res z možem kar ustrašla, sploh ker je blo vse krvavo in nisva vedela, al se je na notranji strani al zunanji, al si je kej zobke poškodovala, al bo treba šivat,... Kdaj pa je sploh treba peljat šivat?!?user posted image
Ah, ti boga Dončica...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
5.4.2009 21:50:37   
jasna
Micla vse najboljšeuser posted image

Hvala za čestitkeuser posted image

Sem na hitro preletela... pa samo tole:

micla, ne se sekirat zaradi zobka. Bo zrasel novuser posted image . Jaz sem se tudi ful presekirala, ko je A letel čez belanco in izgubil enko. Ko je pa isto E naredil in se mu je odlomil del enke me pa sploh ni več ganilouser posted image . Res, da je še majhna, ampak slej ko prej bodo vsi 2007čki okoli hodili škrbastiuser posted image .

2ursae, user posted image . Pri nas je tudi že cel mesec nekdo bolan. V  bistvu je ta vikend prvi, da smo uživali zunaj. Žal je pa še v službi tako, da sem res težko doma in pol je bil vsak teden eden pri babiciuser posted image .

zara - si sploh ne upam it pogledatuser posted image . Nelči ne rabi nič, pa bi vseeno verjetno prišla ven s polno vrečkouser posted image .

mišk, šiva se v bistvu samo do 6 ur po poškodbi, potem je pa verjetnost infekta že prevelika. Upam, da je Dona že boljeuser posted image

se opravičujem, ker nimam časa vse prebrat in komentirat.... vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
5.4.2009 22:00:24   
jasna
še slikca našega 4 letnikauser posted image :
user posted image
(A je bil pa pri babiuser posted image )

pa, pa

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
5.4.2009 22:04:25   
jasna
Sem šla pogledat še fotke... joj so luštni ti naši malčki user posted image

zdej pa res grem...user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
5.4.2009 23:30:52   
živa
Hoj!

Na hitro se pofočkam, da malce pojamram user posted image  - v torek ponoči je začel bruhati še čvergi in popoldne je dobil še drisko, pa še N. je spet dobil vročino in bruhal, v četrtek je bil N. sicer ok, čvergi pa je fasal še 40 vročine in niti svečke niso prijele, nehal je pit, jedel ni itak nič ... Sem mu na silo vlivala z žličko tekočino v usta in bila dva dni v nizkem štartu za infuzijo, pa sva zvozila brez - na srečo je imel več zaloge kot Elian in njemu podobni.

No, zdaj smo ok, smo bili že zunaj, le je mi skoraj nič in tudi čisto premalo pije - pravzaprav oba ... Jutri naj bi šla v službo - sicer pa sem tudi jaz kar naprej na bolniški in bog ne daj, da mi še v aprilu kdo zboli, ker imam čisto preveč stvari, pa ne le v službi user posted image  - cel kup zdravniških pregledov, eno predavanje, nekaj sestankov, pa na teren moram ...

Aja, pa če bo vse po sreči, bom za prvomajske praznike končno spala v svojem adaptiranem stanovanjcu - ta teden začne moj dragi polagati parket user posted image .

Nova10ka, zaradi bolezni nisem uspela k tebi na kavo - te pokličem ta teden, če bom imela kaj lufta.

Bolančkom pa pikepoke.

In slavljencem vse najboljše - za nazaj user posted image .

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 5.4.2009 23:31:45 >

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
6.4.2009 9:27:48   
živa
Dobro jutro!

Še to sem pozabila povedati, da mi je seveda vmes, ko sem bila v R., zmanjkalo baterije na mobilnem telefonu, jaz pa brez polnilca, in se zato nisem odzivala na sms-je (2ursae, Nova10ka).

Ne morem verjeti, da sem res v službi user posted image - čeprav sem prišla šele čez 9h user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
6.4.2009 9:42:04   
Kasija
jasna in micla vse nalboljše user posted image  pa čeprav z zamudo.

živa lepo da ste se pozdravili. pa ostali bolančki tudi hitro se pozdravite user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
6.4.2009 22:26:37   
jasna
sem bila v zari in frčafelca bo lepauser posted image , pa nič ne rabiuser posted image

janja, ful sem bila vesela tvojega klicauser posted image . Urbanček je pa tak cukrčekuser posted image

živa, kdaj sta že vidva na kontroli?user posted image  V sredo peljem E na polikliniko. Če sta takrat tam okoli, me pokličiuser posted image

punce, a ni lepo zunaj?user posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 6.4.2009 22:28:42 >

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
6.4.2009 23:06:07   
2ursae
jasna, zelo luškana slikica user posted image , tiste stenske slikice rokic so mi pa že prej padle v oči, ful lepo.

Moja2 sta že skoraj čisto dobra, na ven se jima sploh ne vidi, da bi jima kaj manjkalo, HB, ob takem vremenu pa res ni človeško ves dan trpet doma. smo šli malo na igrišče, Bor s poganjalcem, Anže s skirojem ... vozili sta samevali, tamala dve sta pa drvela gor in dol (no, Bor le gor, dol še ne zna, je v bistvu ravno dobro shodil user posted image ) po nekih novih stopnicah user posted image . Tko šljivi novi skiro ...

tu so pa še naše fotke s cvetne nedelje, da mal vidite Bora, glede na to, da nas zaradi bolezni nikoli ni na srečanja user posted image :

user posted image

butarci sem sama naredila - na levi mi je pa ravno Bor zakorakal v kader

user posted image

nočko - a čm gledat hausa al se čm učit ... hmmmm user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
6.4.2009 23:24:47   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

živa, kdaj sta že vidva na kontroli?user posted image  V sredo peljem E na polikliniko. Če sta takrat tam okoli, me pokličiuser posted image

15. 4. Ti dostavim vsaj dežnik user posted image .

Luštne fotke!

Ker me boli glava, se kar poslovim.

Lahko noč,

živa

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
7.4.2009 19:49:16   
10ka
ej nimam sreče na RR. mi je cel post zbrisal user posted image še enkrat na hitro

nova10ka = 10ka - zaradi menjave emaila mi je na RR userja zaklenilo

klaudija - a prosim spremeniš nova10ka v 10ka in dopišeš, da ima tjaša 14 zob

živa, 2ursae, pa vsi bolančki user posted image user posted image user posted image živa javi se kaj

user posted image - včeraj mi je G na pregledu rekla, da še vsaj 2 tedna ne smem v službouser posted image . sploh nočem razmišljat kako bo moj CV zgledal za leta 2007-2010.

vneto oko - tjaši dajemo tobrex, pa sem pred kratkim navodila stran vrgla. sicer je na sveže odprt, naj bi bil ok 4 tedne. a slučajno atera ve, če ga je treba te 4 tedne hranit na sobni temp. ali v hladilniku? ker tale vnetja se v vrtcu rada ponavljajo...

2ursae, klaudija, jasna - krasne slikice ste dale gor. sami srčki user posted image

sistematika 18m - mi lahko napišete kaj nas čaka na tem sistematskem?

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
7.4.2009 22:20:54   
10ka
še nekaj moram nujno povedat user posted image . moj izvenzakonski mož je v soboto prinesel iz baby centra vrtna igrala. smo se na koncu odločili za:
user posted image user posted image

Tjaša ima tudi kosilnico, čez kak mesec dobi še peskovnik. Sem se pa komaj spogajala s user posted image za ta igrala, ker on je bil skoz nekaj proti. Tjaša pa sicer na vrtu najraje nabira polžje hišice in jih liže user posted image . Pol se pa jaz derem " tjaša, ne dajat polža v usta"user posted image . Pa ves čas hočr hodit na tiste stopnice, kjer smo lani mrtvo srno našli, pa vodo bi odpirala, pa vse rožice v vodnjak od ptičkov zmetala... itak pa njena kosilnica ni kul, k ona bi kr atijevo vozila user posted image . mislim...

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
8.4.2009 15:18:10   
skuštrana
Hojla..

Naš malček palček spi že od 12 tih, jaz bi šla pa ven pa ne morem..Ma, nikoli ni prav, ko spi in ko ne spiuser posted image

Evo filmček našega junaka http://www.youtube.com/watch?v=VR5NvA3J4gM za tiste ki niste na Fejsbukli....Glavna atrakcija je bil, ma, super da se ne boji vode. user posted image

VSEM SLAVLJENKAM VSE NAJBOLJŠE...user posted image

Kasija, ko si pisala, da ne veš kako bi se izognila vsem pregledom okoli sladkorne itd...Jaz te čisto razumem in že razmišljam kako se naj izognem tistim prepogostim CTG-jem na koncuuser posted image user posted image Ma se mi res ne da vsak dan tam viset, rodila bom itak, hodila jaz tja ali pa neuser posted image Mah, ne vem... Pri Lizi sem morala hodit v porodnišnico vsak dan, pri Arsenu je bilo malo boljše, ker sem rodila 3 dni pred rokom..Ma, jaz bi najraje rodila kak mesec prej, pa bouser posted image Ko bo dete pripravljeno bo tako ali tako prišlo ven....
Je pa tako, da sem par dni nazaj razmišljala, da lahko pravzaprav čez en mesec že rodim jaz pa nimam še nič pripravljeno..Je vse povsod, doma skoraj nič.user posted image Bo moral mož potem okoli skakati in stvari skupaj iskatuser posted image

Takole pa naš Ars pomaga pri gradnji in posledično ima polno glavo bušk - se zvali v vsako luknjo, ki mu stoji na poti, ampak je pogumen in ne jokauser posted image
user posted image

In potem takole omaga, ma, super je, on kar nekje zaspiuser posted image Se je mož zezal, da ga enkrat ne bomo več našli, ker se bo vsedel na tla in zaspaluser posted image
user posted image

Sistematika, jao, mi še na oni pri 1 letu nismo biliuser posted image Pa cepljenje tudi kar odlagam in odlagam...

Pa vsem poškodovančkom in bolančkom čimprejšnje okrevanjeuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
8.4.2009 21:02:26   
mama06
Pozdravljene,

zadnje čase sem v gužvi, pa vas samo uspem prebrta, pa nič napisatuser posted image

Tobrex mora biti v hladilniku ( ko je odprt je uporaben še 4 tedne). ne vem, katera je spraševala.....

slikice - vse so tako lušne in naši malčki že pravi dedci/babnceuser posted image user posted image

Uživajte, mi smo ogromno zunaj in smo posledično malo prehlajeni, samo ni hujšega.

aja, še to - vrtčevska prigoda - naš mali gre domov pred malico, ker ko se zbudi, ga moja mami odpelje domov. In danes frajer vidi mojo mamo, leti proti pomočnici, vzame banano in šele potem domov. Mali ve, da se v  vtrcu vse plača in da ne bo nič pustiluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
8.4.2009 21:33:21   
živa
Hoj!

Danes so mi v vrtcu povedali, da ima moj N. norice - in tako sem do nadaljnjega spet na bolniški. In čakam, da jih dobi še čvergi, seveda. Po mojem sem lahko do prvomajskih doma user posted image user posted image user posted image . Sploh ne vem, kako naj bi v roku izpolnila vse službene obveznosti user posted image .

10ka, tako kava jutri žal odpade. Razen če bom vmes skočila v lekarno, ko bo čvergi spal, če mi bo tašča popazila na N., potem pokličem.

Lp,

živa

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Ime za deklico
lenika

Katero ime vam je najbolj všeč?

Ajda (20%)

Žana (8%)

Zoja (24%)

Lana (34%)

Tjaša (14%)

Število vseh glasov: 531

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!