|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Deset________ke007
31.7.2010 8:47:10   
2ursae
punce, kakšno vreme user posted image , mi bi pa morali v Čateške ... user posted image ... morda bo popoldne bolje.

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4901
   RE: Deset_________ke007
31.7.2010 21:12:27   
živa
Hoj!

Kaj je pri nas novega? Mezinček že nekaj dni kriči in kriči in čez dan oddrema kvečjemu 20-minutne seanse. Zakaj? Ne, ne, ni izgovor za brezvezen jok, prav zares dobiva zobe user posted image . Prejle sem mu zatipala enkico levo spodaj. Mislim, kakšen napreden dojenček user posted image . Še druga spodnja enkica je tik pred vrati. To je kot zakleto: ravno so se krči malo umirili, pa dobiva zobe. Grrrrr user posted image . Ma tolk se mi smili, božec, ker ga sploh ne morem potolažiti, joška pomaga za par minut, pa ga nosim, ležim z njim, božam, pojem, dajem dudo, menjam položaje, celo skopat sem se šla z njim v banjo, pa nič ne pomaga za dlje kot minutko. Pa še sama sem doma, ker je moj peljal razbojnika na morje. Jaz sem zaradi vremena ostala doma, pa mi je skoraj kar malo žal.

Uf, saj bo. Samo da je zdrav (oguljena fraza, ampak če je pa res, no).

Ta teden sem torej spet brez maksija in čvergija, tako da v zoo sama z mezinčkom ne bi šla, ker sem zamudila priložnost za polletno karto - letos je očitno ne bomo mogli polno koristiti, ker nas do srede septembra praktično ni doma (no, vsaj otrok ni). Potem je pa navadno že bolj mraz. Če pa je katera za kofe, pa dobrodošla. Lahko se dobimo tudi pri meni, pa so malčki v peskovniku.

Gremo končno tudi mi čez dva tedna na morje - samo upam, da bo lepše vreme ... tja do srede septembra user posted image .

Lp,

živa

Aja, še to: ta teden sem tehtala čvergija (za foro) in ima 15,5 kg (oblečen). Saj to je ok, ne? Maksi ima 17,3 kg in je prava grinta.

< Sporočilo je popravil živa -- 31.7.2010 21:14:39 >

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4902
   RE: Deset________ke007
31.7.2010 23:11:50   
10ka
zoo - 2ursae meni je ponedeljek super, takoda se lahko kar tam dobimo. jaz se lahko prikažem med 15 in 16 uro. kdja bi pa tebi ustrezalo?

včeraj zvečer sva šla z mojim končno sama ven in sem čist srečna user posted image . danes si je še on neredil polletno karto za ZOO user posted image kera zoo familija smo mi user posted image . naslednji teden bo namreč on dopoldne čuval punčke, jaz bom pa v službi.

kilaža - živa, čvergi je čist ok, tudi tjaša ima že nekaj časa čez 15 kg. sem ji še za drugi avto kupila enga cybexa 15- 26 (al koliko že): v baby centru sem trgovki potožila, da tjaše na maxy cosiju (tobiju) pasovi sploh ne zagrabijo več dobro, ampak kar nekam v zrak štrlijo. rekla je, da ji je stolček očitno premajhen. sem kar malo "žalostna" da gremo in 5-točkovnega pasu na 3-točkovni, samo nimam kaj. je pač prerasla že oba stolčka do 18 kg... šment. pa zgleda, da bo katja ista, ker je tudi prava mla velikanka.


_____________________________

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4903
   RE: Deset________ke007
31.7.2010 23:33:47   
skuštrana
Hojla..

Živa, upam da hitro minejo te zobobolne faze, pri nas trajajo že od rojstva user posted image Ma, resno, jaz še nisem videla otroka, ki bi se toliko drl user posted image Se zbudi, se dere, mu dam jest se dere, ga pejem na sprehod se dere, ga nesem na plažo se dere, ga dam v vodo se dere, ga ne dam v vodo se dere...user posted image user posted image Ampak se ne obremenjujem več s tem ( vem da je moteč za okolico, ampak kaj čemuser posted image ) ima pač tak način komunikacije s svetom.

Jaz že tri dni pospravljam stanovanje pa nisem še nič naredila user posted image Smo pa danes spekli eno pecivo, pa kokosove kroglice naredili. Aja, a sem vam povedala da sem cel mesec avgust samohranilka, no, bolj ali manj celo poletje ampak ta mesec pa res cel user posted image Pa še 1.8. ni... Prejšnji teden sem cel teden letala po raznih labosih in bolnicah, ker sva z Lizo zbirali izvide. In v petek sem imela pregled še z Otonom in glej ga šmenta, pridem tja en dan prepozno..Pregled je bil v čet user posted image Ma, to se mi je zgodilo že drugič pri istem zdravniku. Vsaj ena korist od tega, ker sem veliko na tem orl, me že vsi poznajo pa naju je vzela preko veze user posted image Mah, še dobro da kakšnega otroka kje ne pozabim, nooo...

Arsen ima 12,5 kg, je na taka suha prekla ratal iz tistega bajsija prej. In še dolgo ne bo za večji sedež, kar mi paše, kar naj ga ponuca do konca, ker je Kiddy in Otonu ni šans da nataknem tisto mizico spredaj. Ma, mi imamo res dva ekstrema pri karakterjih, Arsen je en tak super kot da ga ni otrok, Oton pa .... Drugače je pa ta naš Arsko res super, se full sam zaigra, prevozna srdedstva vseh vrst so zakon.Pozna vse avtobuse, avtodome, ladje, jadrnice, čolne z motorjem, pa brez...Pa motorji so zakon. Zadnjič je bil en Harley parkiran na našem parking, ma, toliko da muu ni lubčka dal user posted image Pa počasen je kot polž z zlomljeno nogo. Ima en svoj svet in svoj film in ga ne moreš premaknit niti za milimeter če se njemu ne da... Lulanje in kakanje smo porihtali, tudi nočno. Včasih še uide, ampak ni panike. Govori pa non stop, bi rabili včasih kakšen off gumb kje. Liza ni nikoli bila tako zgovorna kot je on že sedaj.

Nič, sedaj pa grem naprej "pospravljat" user posted image ....


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4904
   RE: Deset________ke007
31.7.2010 23:37:04   
skuštrana
Še tole. Danes me kliče M in mi reče da me bo ko se vrnem peljal k frizerju. Ga vprašam če res tako strašno izgledam pa mi reče da ne, ampak da bom verjetno cela siva do takrat ko se on vrne user posted image user posted image

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4905
   RE: Deset________ke007
1.8.2010 8:58:12   
živa
skuštrana user posted image user posted image user posted image . Jaz pa res grozno zgledam in tudi komaj čakam, da vidim frizerko - ta teden, sta velika dva na morju, mi bo menda uspelo. No, saj frizerko itak vidim pogosto, ker jo imamo v družini user posted image , ampak do mojih las ne pride.

Zakaj pa si ti pravzprav poleti toliko sama? A ima M tak šiht ali kaj?

Držim pesti za tvojo malo.

Lp,

živa


(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4906
   RE: Deset________ke007
2.8.2010 10:02:33   
2ursae
še ena kandidatka za nujno friziranje user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: 10ka

zoo - 2ursae meni je ponedeljek super, takoda se lahko kar tam dobimo. jaz se lahko prikažem med 15 in 16 uro. kdja bi pa tebi ustrezalo?



še uradno potrdim: ob 16h v ZOO, če še katero mika. vse lepo vabljene user posted image .

mi smo preživeli vikend v Čatežu, v soboto smo se počasi odmajali tja in se popoldne kopali notri, včeraj je bilo pa vreme perfektno in smo se ves dan namakali/ noreli na zunanji revieri, malima je bilo noro dobr. A na največjo atrakcijo (gusarski otok) nista šla niti enkrat, ker stalno neki šprica okol, pa vsake toliko te polije konkreten curek vode, tko da ju sploh ni mikalo. Sta se pa zato do sitega nadričala po toboganih  . Po mojem bomo ta mesec morali še enkrat ponoviti.





_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4907
   RE: Deset________ke007
2.8.2010 10:24:47   
sanwebdra
Helooooou še iz MB,
jaz sem že drugi teden po dopust v službi ... ko sem se vrnila, so mi prijazne sodelavke pripravile plažo kar v pisarni, da prehod v delovno okolje ni preveč boleč, pa še faks je zaprt in MORAMO odhajati ob 15:00 - jupi ... letos sem se res super splanirala. Ker septemba bom pa spet cele dneve ...

Kakorkoli na morju smo bili 16 dni in super uživali - še jaz sem spala čez dan, kar se sicer ne zgodi pogosto (beri skoraj nikoli). Julija je končno ČISTO BREZ PLENIC - je velika punca in več ne lula vanje niti ponoči - in to s ponosom tudi pove. Danes je šla v vrtec po enem mesecu počitnic, pa še dobro, da se je iz počitnic vrnila tudi njena EVA, brez katere je svet ena tako dolgočasna zadevauser posted image . Tale punčka nam bo še delala sive lase.

Sicer pa govori kot toča in raste, raste, raste (100 cm in 15,5 kg). Najlepše pa je, ko pove vsem: "To je moja mami!"



_____________________________

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"



(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4908
   RE: Deset________ke007
2.8.2010 22:26:22   
2ursae
tko, z 10ko in mulčki smo uživali v ZOO user posted image . 10ka, Anže je že med tem, ko smo se basali v avto, z grozo ugotovil, da ne vemo, kje je Tjašina hiša in da ne moremo na obisk user posted image . Sem mu obljubila, da bom poizvedela. In izplen ogleda živali: Bor se je spomnil, da smo videli sovo, ostalo je pa zavito v sivino, iz katere štrlijo le igrala user posted image

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 4909
   RE: Deset________ke007
3.8.2010 12:08:00   
10ka
jap, zoo je bil super včeraj user posted image  tjaša je bila čisto presrečna. me je pa še pol poti domov spraševala, kam sta šla fanta. zgleda, da je uživala v njuni družbi. z veseljem še kdaj ponovimouser posted image

_____________________________

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4910
   RE: Deset________ke007
3.8.2010 21:44:09   
pingi
Hej!

No, mi smo (kot lahko berete) pa kar doma. Jaz resnično ne vem kaj mi je, ampak očitno je to predslužbena stiska in bi kar gnezdila doma.user posted image

Saj v glavi imam vse pošlihtano, samo kaj, ko racionalo včasih povozijo čustva.

Skuštrana, hvala za odgovor! Kako je kaj z Lizo? Upam, da boste lahko kmalu spet šibali v svojo prikolouser posted image

Sanwebdra, super za fajn dopust in ugoden delovni čas!user posted image

10ka, 2ursae, bi včeraj z veseljem prišla, pa nisem imela avtauser posted image
Smo pa zato šli danes dopoldne vsi skupaj (ja, celo mojga sem uspela prepričat, da gre v ZOO)user posted image

A se bomo kaj samo ženske dobile? Kakšen večerni čvek?

Joj, zdaj sem pa že res firbčna kaj je z Miclo in njenim pobčkom...
Upam, da se kmalu javiuser posted image

Lahko noč vsem!


(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4911
   RE: Deset________ke007
4.8.2010 9:28:38   
10ka
A se bomo kaj samo ženske dobile? Kakšen večerni čvek?


ojla, načeloma bi se lahko dobile tudi ta teden - mogoče v petek? jaz bi se sicer morala še z mojim uskladiti, tako da bi rabila vedeti čim prej.

_____________________________

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 4912
   RE: Deset________ke007
4.8.2010 21:02:04   
živa
V petek grem jaz na morje k mulčkoma, do nedelje, razen če bo res slaba napoved. Naslednji teden pa lahko katerikoli dan priletim na kako večerno kavo, če se le dobimo na običajnem mestu. In pridem bolj pozno, recimo ok. 21h, ko bo mezinček trdno zaspal (zdajle še vedno vsake toliko začne huronsko jokat).

Pa če se naslednji teden popoldne kateri ljubi v Tivoli ali kam drugam, sporočite, gavnarja bosta doma user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4913
   RE: Deset________ke007
4.8.2010 23:11:45   
skuštrana
Helou...

Kako je kaj? Madona, a se ve zavedate da bodo naši malči že kmalu stari 3 leta user posted image user posted image Kam beži čas???

Liza je uspešno prestala operacijo, je bila zelo zelo hrabra. Ker smo se na koncu odločili da bo odstranila oba mandeljna ter žrelnico je morala eno noč prespati tam in je bila res super. Sem jaz lahko šla domov, edino obljubit sem ji morala da bom takoj zgodaj zjutraj prišla po njo. mA, SEM KAR PONOSNA NA NJO, KAKŠNE KOLOBACIJE SMO IMELI PRED TEM SAMO Z ODVZEMI KRVI. Sedaj se cca 10 dni ne sme kopat, pa ne preveč na sonce, pa kašasto jest...

Pingi, kdaj pa greš delat?

Živa, misija frizer uspela? user posted image




_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4914
   RE: Deset_________ke007
5.8.2010 8:27:07   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: živa

V petek grem jaz na morje k mulčkoma, do nedelje, razen če bo res slaba napoved. Naslednji teden pa lahko katerikoli dan priletim na kako večerno kavo, če se le dobimo na običajnem mestu. In pridem bolj pozno, recimo ok. 21h, ko bo mezinček trdno zaspal (zdajle še vedno vsake toliko začne huronsko jokat).



Ne, ne, ne, ne pred sredo, pliiis ... jaz v ponedeljek in torek ne morem, potem pa sem na razpolago user posted image . Ju3 gremo v Bovec, vrnem se v torek in glejte, da se ne boste vmes zmenile - v torek preverim RR in priletim potem kadarkoli se boste dogovorile.

skuštrana, bravo za Lizo user posted image , super, da je to končno za vami. Upam, da vam teh 10 dni mine brez problemov.


_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4915
   RE: Deset________ke007
5.8.2010 10:05:04   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Živa, misija frizer uspela? user posted image



Ne morem verjet, pa je res user posted image . In to striženje in prameni user posted image . Sem bila zihr, da mi bo mami vreščečega otroka pripeljala sredi misije, ampak je cele dve uri spal v vozičku, s tem da ni jedel že uro in pol pred začetkom friziranja. Svašta user posted image .

Pa bravo Liza user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4916
   RE: Deset________ke007
8.8.2010 10:51:28   
mama06
Punce pozdravljene,

po dolgem času sem spet našla čas za RR in vas prebrala.

skuštrana - čestitke tvoji princeski, da je tako pogumno prestala operacijo user posted image user posted image user posted image . in HB, da je vse OK.

frizer - bi ga tudi jaz porebovala, pa ker čop reši marsikaj, odlagam.....

teža - kot berem, mislim, da smo najbolj lahki, saj mali premore dobrih 11,5kg in meri 89cm - mali in lahkiuser posted image user posted image

Trenutno sva brez njega, saj je šel včeraj na počitnice k mojim staršem. Kako dolgo pa bo, pa je vprašanje, ker se navadno hitro spomni, da rabi mamico ali pa atija (samo, ko se zbudi, je krizauser posted image )

Lepo se imejte in uživajte!

P.S. Tudi mene zanima, kako je z miclo?

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4917
   RE: Deset__________ke007
8.8.2010 15:11:04   
vedra
Pozdravljene, po ohoho....času. 

In predvsem hvala vam, ki se redno oglašate, da naša stran še obstaja, saj prebibram pa še vedno rada...

Saj veste, iz Maribora že dolgo ni bilo vesti o novi user posted image ... tako da sedaj  v 21 tedenuuser posted image  popravljam našo statistiko.

Sem malo vraževerna in nisem "oglaševala"prej, amak šele sedaj po OK izvidu iz AC. Zahvaljujoč AC nam je tokrat spol razkrit.......
Dobili bomo punčko in to na božični večer (majhna verjetnost, ampak PDP je pa lep).
Našemu Lanu pa zdaj ne zmanjka vprašanj: kaj dela moja punčka, kaj mogoče joka, zdaj pa se igra, zdaj pa aja, itd.... ampak mislim, da si on predstavlja takšno punčko, da ko se bo rodila, da bo že z njim letala okoli...user posted image
se pa še vedno trudimo z opuščanjem pleničk - čez dan smo sicer brez, ampak to pomeni vsaj 3 lužice ali polulane hlače... ampak enkrat bo nam že ratalo...

za mano je tudi 3 tedenski dopust + 1 tedenska bolniška, tako da  je konec s poletnim dopustom...user posted image

Toliko zaenkrat....uživajte, kjerkoli že!

< Sporočilo je popravil vedra -- 8.8.2010 15:20:38 >

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4918
   RE: Deset________ke007
9.8.2010 14:56:26   
Kasija
user posted image vedra čestitke pa lepo nosečnost user posted image user posted image user posted image

skuštrana vi imate pa letos kar opravka z zdravniki. lepo da je liza dobro prestala operacijo user posted image pa dobra si, da si lahko sama s tremi cel mesec. mene je strah že enga tedna z dvema. kako se to organiziraš?

mi smo iz morja. pred odhodom na morje sem gala vpisala v privat vrtec - končno ena skrb manj, pa finančno se bo poznalo kar tudi paše.
bom pa od srede en teden sama, tako da sprehodi in zoo in vse druge dobre ideje so dobrodošle user posted image .

lepo vas je brat!!!!!!


(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4919
   RE: Deset_________ke007
10.8.2010 23:02:30   
skuštrana
Kasija, ne organiziram se user posted image Ma, mi niti ni tak problem, res ne, edino kar je šit je, da je vroče pa ne moremeo ven pred 6 pop, Liza se ne sme kopat, pa še brez avta smo..Tako da smo obsojeni na stanovanje, kar pa zna biti zelo naporno, glede na to da ne spijo popoldan. No, Oton zaspi ampak za kakšne 45 min, pa še to sem dolgo napisala... Pa manjka mi kak odrasel pogovor oz. da bi kaj bolj intelektualnega počela oz. se pogovarjala..Načeloma bi si lahko v knjižnici sposodila kakšno knjigo, ampak se na to vedno spomnim ko je prepozno, tako da mi ostane intenet user posted image Sicer pa, samo še do pon, potem pa grem v Baškouser posted image Uh...

Je pa naš Oton pravi kaskader, včeraj je padel v wc na glavo, ker je noter spustil pinceto in jo je hotel dobit ven. No, to mu ni bilo dovolj, čez kakšno urco, ko sem ga umila se je šel še enkrat umit spet v wc..Ma, ta wc mu je res en grozen fetiš, no...Sicer ga striktno zapiramo, ampak Liza in Arsen ga pa kdaj pozabita in eto...Prilika dela tatu user posted image pa non stop mi čevlje nosi da bi šel ven. danes je padel na lice in ima en tak ogromen flek na levem ličku, ker je cesta začela it navzdol pa ni pravi čas prilagodil hitrosti in naklona. če bo ta otrok prišel živ in cel do pubertete sem jaz zajček user posted image v morje bi skočil direkt z rive, v globoko vodo. ga komaj zadržim. Vsak dan se vsaj 100 krat vprašam kaj za vraga e dobil v žilo tam v porodnišnici user posted image resno, ker tole je že...uh. Liza je bila živa, full, ampak tale je pa še 100 krat bolj. Na miru ni niti sekunde, razen ko spi, pa še takrat se premetava po postelji da mu 2 krat 2 ni dovolj in pade dol. user posted image

Vedra, čestitke user posted image user posted image

Moja prijateljica je rodila pred par dnevi, je pa rodila doma, ob sebi je imela edino babico. Je tako želela, komaj čakam da mi pove zgodbo.

Mama06, čop , ja...Mi je poznano user posted image

Ma, samo da pride september potem pa grem jaz k frizerju, pa po nove krpice tudi, sem včeraj kukala Lilipute...user posted image Pa na dopust bom šla, pa...September kje si???


< Sporočilo je popravil skuštrana -- 10.8.2010 23:05:44 >


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4920
   RE: Deset_________ke007
11.8.2010 11:05:24   
pingi
Hojla!

Hiter pozdravček iz službeuser posted image

Vse je kul, napetost je minila v ponedeljek zjutraj, ko sem odšla od doma.
Otročka sta fajn, ni nobene panike, tako da zaenkrat sem čist hepiuser posted image

V službi sem praktično sama, ampak imam itak za preštudirat kar nekaj zakonov, tako da mi ni dolgčas.

Vedra, čestitke za user posted image ! Naj ti mine čimbolj sproščeno in zdravo. Itak si pa že čez poluser posted image

Kasija, hvala ker si se spomnila name na fb-juuser posted image

Skuštrana, vaš Oton pa je primerekuser posted image  Jaz penim že, če se mi samo prime za wc...
2ursae, ste že nazaj? Zihr je blo fajn. Ker Posočje je zakonuser posted image
A to ste bili v apartmaju? Ker mi zmeraj kampiramo, pa me malo zanimajo še druge variante.

Če bo kakšen ženski večer, pa sporočite!

Lep pozdravček vsem!


(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4921
   RE: Deset_________ke007
11.8.2010 11:37:10   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: pingi

Če bo kakšen ženski večer, pa sporočite!



sem se ravno menila z živo, da bi speljali zadevo med 21. in 29.8. Računejte enkrat takrat.

pingi, bili smo v apartmaju, ki ga daje v najem moj delodajalec. Je v Plužni, sredi gozdička user posted image .


_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 4922
   RE: Deset_________ke007
11.8.2010 19:01:52   
2ursae
"Bor, dej da ti poberem smrkle iz nosa"
"neeee, moji smrkli so za punčke!!"
"hahahaha, ja kaj pa bodo punčke z njimi?"
"ja, v nos ga bodo dale"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4923
   RE: Deset_________ke007
11.8.2010 21:22:05   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

"Bor, dej da ti poberem smrkle iz nosa"
"neeee, moji smrkli so za punčke!!"
"hahahaha, ja kaj pa bodo punčke z njimi?"
"ja, v nos ga bodo dale"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

skuštrana - sem bila danes pri frizerju. Ta teden, ko sva sama, imam čas zaseuser posted image

3.9. greva z malim z mojo mamo na morje, nato imam 14dni bolniške, ker imam fth, nato gremo kot družina še malo na delovni dopust (beri: se šlepava s tamalim zraven atijauser posted image ), tako da grem po moje komaj v oktobru v službo. Ampak do tja je še 3 tedneuser posted image

ZOO - razmišljam, da bi šli, pa me zanima, če je med vikendom ful gužva? Lahko kak namig...?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4924
   RE: Deset_________ke007
11.8.2010 22:51:59   
skuštrana
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

"Bor, dej da ti poberem smrkle iz nosa"
"neeee, moji smrkli so za punčke!!"
"hahahaha, ja kaj pa bodo punčke z njimi?"
"ja, v nos ga bodo dale"

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



Bljek user posted image

Ma, k vragu, vse boste pred menoj prišle do frizerja. Pa sem ga jaz sigurno najbolj potrebna, ker da mene frizura moti mora biti pa res že grozno user posted image

Ah, danes se je naš Oton skoraj utopil v kanti vode. Pa samo za sekundo sem se stran obrnila in eto, je že bil z nogami v zraku in z obrazom v vodi user posted image

Ah, nič, grem pod tuš pa spat. user posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zakaj je otrok najbolj poreden doma?
Ker smo doma najbolj sproščeni in se počutimo najbolj varne, si tudi najbolj upamo biti to, kar globoko v sebi smo, kdaj...
Več kot 3000 novih primerov kožnega raka l...
Ob svetovnem dnevu melanoma NIJZ opozarja na prekomerno izpostavljenost ultravijoličnemu (UV) sevanju, ki je glavni deja...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?