|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 198 [199] 200   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Deset__________ke007
25.8.2010 21:46:16   
10ka
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

a pol drži v četrtek?


drži. jaz lahko pridem med enkrat do 20.30H. odvisno, al bo šel moj na tenis al ne (ga ima do 20h). bom še kasiji sms poslala


_____________________________

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4951
   RE: Deset___________ke007
26.8.2010 11:39:09   
2ursae
četrtek (saj to je danes, ne user posted image ): super, najbrž klasična lokacija, ne. Jaz lahko pridem ob 20h. Pingi, pa ti? Kasija?

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4952
   RE: Deset___________ke007
26.8.2010 12:27:01   
pingi
Oj!

Danes - jaz bom verjetno tam okrog 21huser posted image

Se vidmo!

Vsem desetkam pa en lep sončen pozdrav, še posebej Klaudii, ki uživa v apartmaju za 6 osebuser posted image !

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4953
   RE: Deset__________ke007
26.8.2010 12:42:18   
10ka
ojla, kasija sporoča, da je danes žal zadržana, bo poskusila priti drugič. predlagam, da se dobimo na klasični lokaciji ob 20.30h (jaz bom lahk točna, ima tenis od 7h). živa, kako kaže s tabo?

_____________________________

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4954
   RE: Deset__________ke007
26.8.2010 21:42:50   
sanwebdra
Hej še iz Mariborauser posted image .

Jutri imam dopust - JUPI user posted image . . . Če že fasade ne bomo delali, moramo vsaj okna v spodnjem štuku menjat, da bomo manj olja skurili ... Pa pridejo okna merit.

Vsem nosečkam čestitamuser posted image , mi pa planiramo št. 2 drugo leto v jeseni - če nam bo ratalo, seveda.

Danes sem bila na roditeljskem sestanku, ker našim otrokom renovirajo vrtec (predvsem sanitarije) in ker so zaradi sistema javnega naročanja (seveda so bile pritožbe v vseh fazah postopka) začeli šele v začetku avgusta. Posledično so morali 4 skupine razseliti, naši pridejo v naš kraj - 15 metrov od doma. In Juliji se pridružuje Aneta (lane31) ... bravo.

Je bilo pa na sestanku blazno zanimivo, kako se je skupina 6 staršev razburjala, da njihovi otroci spet ne morejo ostati skupaj v skupini in da so zdaj tako ubogi ... kot je komentirala lane31 - dajmo jih v vato zavit do 30 leta, pol pa jih odvijmo, da vidimo kako so izpadli - misli, za crknit. In zamorili so cel sestanek.

Kakorkoli, lepo bodite ... in čim daljše poletje vam želim!




_____________________________

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"



(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4955
   RE: Deset__________ke007
31.8.2010 10:04:25   
2ursae
dobro jutro, uf, kje sem nas našla, čist v podnu na drugi strani.

Sem doma, otroka v vrtcu (celo poletje nista hodila, zato se spet malo uvajamo), uvajanje imamo že od četrtka - koncept uvajanja tukaj je, da hodimo starši zraven od prejšnjega četrtka do danes (t.j. 4 dni), ju3, ko je že 1.9., gre pa zares, brez staršev. Z njima sem bila v čet in pet, Boru gre itak kot po maslu, čeprav mu je bilo všeč, da sem bila zraven, je včeraj brez težav preživel sam, pripeljala sem ju ob 9h (doma še spimo in skupaj pozajtrkujemo), prišla ponju po kosilu. Anže je že druga pesem, zjutraj noče da grem, ampak mi vzgojiteljica (ki je, btw ful v redu, energična in vesela user posted image ) pove, da je dan preživel brez težav. Tko da pričakujem, da bo šlo user posted image , ponju bom hodila nekje okoli 14.30, ko je konec počitka, malicali bomo pa doma. Super bo, samo da bo zdravje zdržalo. Zdaj jima zjutraj dajem Imunoglukan, glede na ceno bi moral vsaj malo nucat.

Čez vikend smo si vzeli čas in izganjali plesen, ki se nam je naredila že spomladi in je bil že skrajni čas, da se je znebimo. Z mulčkoma smo prespali pri moji mami, Uroš in tast sta se pa v soboto borila s fungicami, v nedeljo pa pleskala. Kolk imamo zdaj lepo user posted image , le v nulo razmetano, ker je bilo treba tud omare odmaknit in jih zato prej spraznit ... tolk imam dela zdaj, v bistvu se igram generalko, pucam in mečem stran, danes se bom lotila fantovske garderobe, Borove trenirkice, ki sem jih na začetku poletja skrbno pospravila, so izginile neznano kam ... grrr user posted image . Zjutraj pritisne ža kar hud mraz, moram poiskat jakne, dolge rokave & co.
Čevlje smo jima leteli kupit v petek (sta imela samo še sandalece, spomladanske superge sta jasno že prerastla), kar v Deichmanna, sem dobila čisto zadovoljivo obutev, včeraj sem jima pa še v Lidlu in Hoferju vzela supergice, k so bili glih tolk poceni. Se mi zda, da zdaj za jesen ne potrebujeta neke oh in sploh obutve, pri zimski bom pa vzela kaj bolj kvalitetnega, najbrž v Geoxu.

to dogaja pri nas, zelo bi bila vesela prebrat, kaj počnete ostale user posted image .

Upam še ne kaj lepega vremena, fanta si želita še en obisk v Čateških toplicah (smo bili en vikend konec julija, sta bila ful navdušena, pa še blizu imamo), upam, da bo zneslo. menda je možen še en naval visokih temperatur, v Franciji ga pričakujejo drug teden, morda obišče tudi naše kraje user posted image .


_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 4956
   RE: Deset__________ke007
31.8.2010 19:54:54   
mama06
2ursae si tako lepo napisala, da se moram odzvat na tvoje pisanjeuser posted image

Mi smo bili danes v vrtcu po 2 mesecih na spoznavnem srečanju in je bilo super. Mali bo sedaj hodil v skupino, kjer bo najmanjši in najmlajšiuser posted image . Ima pa vzgojiteljico in pomočnika vzgojitelja, kateri ima tudi 2,5 let staro hčero in je dejal, da bo pazil nanj. Glede na to, da so vsi starejši, pričakujem, da bo prinesel domov kar nekaj "bedarij"user posted image user posted image

Sicer pa gremo v petek še na morje za 6 dni, ampak zgleda, da gremo bolj smučat, glede na temperatureuser posted image

Pa še ena družinska prigoda prejšnje noči:
Kot skoraj vedno, midva s tamalim zaspiva skupaj, moj dragi pa pride spat kasneje. In od petka zvečer se je naš štrumf odločil, da ne bo spal več pri nama, ampak v svoji postelji v svoji sobi. Krasno! Ampak danes ponoči (naj omenim, da jaz spim in da nič ne slišim, kaj se dogajauser posted image ) je moj nekaj slišal (ura je bila 3 zjutraj) in gre gledat k tamalmu, kaj dela. Pride v sobo in njega ni. Gre v dnevno, njega ni. Pride v spalnico, dviguje odejo, ga išče, malega ni! Prižge luč na hodniku, ker je mislil, da je padel po stopnicah, kljub zaščiti...malega ni. Se vrne v njegovo sobo in ne vem, kako mu pade na pamet, pogleda pod posteljo in mali spi tam. Kako je prišel spodaj, nimava pojma. Tudi, ko ga je vlekel ven, se mali ni zbudil in nato spal dalje na postelji do jutra.

Sedaj spi že od 5:30, ker je zaspal v avtu in verjetno danes ne bo več ne duha ne sluha o njem. V vrtec pa gremo šele okoli 13.9.

Lepo se imejte in kaj napišite! Se pridružujem željam 2ursaeuser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4957
   RE: Deset__________ke007
31.8.2010 20:38:52   
10ka
so še mene prsti zasrbeli, ko sem vas začela brat. 2ursae nikar se ne pretegni preveč pri domačih opravilih, raje se spočij, dokler še lahko (sicer pa nisem ravno prava, da tole pametujem).

mama06 - zanimivo, kakšnih preskokov so zmožni tile naši palčki. tudi mi smo dudo in plenico odpravili čez noč kljub mojemu strahu, kako bo to potekalo

no, bom probala drugič napisat kaj več... motnja...


_____________________________

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4958
   RE: Deset__________ke007
2.9.2010 10:34:03   
pingi
10ka, a so tudi pri tebi ofirali (motnja?)?user posted image

Najprej se bom zahvalila 10ki in 2ursae za prijeten večer, čeprav je že en teden od tegauser posted image

No, zdaj pa da poročam o našem vrtčevskem dogajanju. Sicer si nisem mislila, da bo kdo od otrok že tako kmalu doma zaradi bolezni, no, pa sva danes z Majči že doma. Sicer ima samo vročino 38,5, pa vseenouser posted image  Glede na izkušnje pa mislim, da je to reakcija na cepljenje, ki ga je imela prejšnji teden. Bomo videli.

Včeraj je bilo pa prav luštno, Jaka praktično brez težav, Maja tudi (je pa najmlajša v skupini in edina, ki še ne hodi). Edino kar me skrbi je, kako bodo hranili Majo. Tisti stolčki so res obupni. Stalno drsi dol iz njega, se nagiba kot da bo vsak čas dol padla...
No, bodo že poštimal tako da bo v redu.

Jah, vreme je pa res malo user posted image  Sicer mi je jesen zelo pri srcu, ampak malo toplote pa ne škodi.

Mama06, če greste na morje v Grčijo ali Turčijo, potem ne bo hudegauser posted image  Ampak, ker verjetno ne greste tja, boste pa lahko vsaj več okrog hodili, ko ne bo tako vroče. V vsakem primeru se imejte super lepo!
Aja, kolk si že napisala, da vaga tvoj J.?

Maja ima namreč 11,7kg, velika je pa 78cm. Pa bo pojutrišnjem stara 1 leto.
Prava bučkauser posted image

2ursae, super da ste izgnali plesen. Verjetno pa je bil vikend naporen, ane?
Ja, se pa strinjam, da dokler bodo otroci zdravi, bo vse super fajn.

Sanwebdra, Juliji pa le hitro naštimajte kakšnega bratca ali sestrico. Pri nas je že v načrtu št. 3, hihi.

Kasija, kako je kaj pri vas? A Gala tudi uvajte v nov vrtec al je še v varstvu?
Upam, da ste v redu.

Vsem desetkam pošiljam en topel, sončen pozdrav!

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4959
   RE: Deset__________ke007
2.9.2010 21:32:07   
mama06
Čeruser posted image

pingi - J tehta slabih 11,5kg, je pa velik 89cm (majhen in suhuser posted image ). Če pa "delate", vam pa želim čimprej +.

sanwebdra - tudi vam držim fige, da vam čimprej rata

Res ne gremo v Grčijo ali Turčijo, čeprav se je ta misel podila po glavi. Mapka ker grem z J in mojo mamo, ki pa letala najbolj ne ljubi, smo se odločili za odhod na HR.

Naš mali je taka čveka, da mu ni para. Še marsikatero babnco prehiti v govorjenju. Danes si je v gostilni kar sam naročil, kaj bo pil in jedel. Ga je hotel natakar zmest, pa mu ni uspelouser posted image user posted image user posted image

Skratka, lepo se imejte, se beremo in pišemo naslednji teden, ko se vrnem. Bi pa bila vesela, če bo kaj napisanega, da bom imela kaj za prebrat!

Lep pozdrav vsem!



(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 4960
   RE: Deset__________ke007
3.9.2010 21:40:02   
sanwebdra
a si upamo na 200 stran?

mi smo že v nizkem štartu za praznovanje 3. RD - mislim, halooooooooooo, kdaj je pa to minilo???? Letos seje naša čebelica odločila, da bo imela Hello Kitty RD in tako smo nabavili, HK kozarce, krožnike, balone ... in kaj je še tega (trgovci seveda ponujajo svašta) in zapravili user posted image ...

lep vikend vsem ...


_____________________________

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"



(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 4961
   RE: Deset__________ke007
4.9.2010 23:48:48   
Kasija
berem vas še, za pisanje pa zmanjka časa. g non stop nekaj zahteva in se je čisto vrgel v vode joka in izsiljevanja (vrtec šok najbrž), elian je pa kot vedno poln norih idej. pa še služba, pa sem zaposlena za več kot 24 urni delovnik. itak user posted image

klaudia hvala za kozarčke. frajerka je tvoja lia. zrasla je! pa ne moreš verjet sem na poti nazaj od tebe spet srečala traktor in se mu umikala. me je čakal,m da se je vračal v tisti hrib user posted image

pingi gal se je uvajal že 2 tedna nazaj. za zdaj smo dobili namreč privat vrtec, kjer vstop ni vezan na 1. september. je čisto dobro prenesel. je pa doma grozna tečka, joka, se hoče nosit - kar povezujem z neko reakcijo na vrtec.
a boste kar takoj tretjega? držim pesti!

elian ima končno 12 kg. se pa zdaj odločam za naslednji avtosedež. kaj naj naredim? ker III je za od 15kg. razen če kupin 9-36 kg? ima kdo podoben problem?


(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 4962
   RE: Deset__________ke007
5.9.2010 9:45:54   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

elian ima končno 12 kg. se pa zdaj odločam za naslednji avtosedež. kaj naj naredim? ker III je za od 15kg. razen če kupin 9-36 kg? ima kdo podoben problem?



a pa si zihr, da rabiš že nov sedež? Bor ima že 15 kg, pa o zamenjavi sploh še ne razmišljam ... a bi bil že cajt user posted image ?


_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4963
   RE: Deset__________ke007
5.9.2010 10:05:57   
mišk
Zdravo desetke!user posted image

Da malo opišem življenje pri nas:

Dona: Je sedaj dva meseca brez pleničk. Občasno ji še uide, ampak to je res redko. Preventivno ji še večkrat dam pleničko gor, ker me je parkrat orenk "zaribala", ko se je ob nepravem času, na nepravem mestu podriskala v gatke.user posted image  
V vrtcu je super. Naučila se je tudi voziti s kolesom (konćno). Drugače pa vesela, zdrava in neverjetno zgovorna.

Vita: Z njo sem imela zadnje mesece kar kalvarije. Zaradi tega, ker še vedno ne hodi in drajsa po ritki (pri 16 mesecih), so me pošiljali okol najrazličnejših specialistov. Dvakrat sva bili na Pediatrični kliniki na nevrološkem oddelku. Delali so ji EMG-je, pregledovali vse živo,... Sumili so, na kakšno mišično bolezen (atrofijo, distrofijo,...user posted image user posted image ), ampak HB so na koncu ugotovili, da je le hipotona in da ima sindrom hiperlaksnih sklepov (sklepi so bolj gibljivi kot običajno - preddispozicija za gumi človeka user posted image ). Ma, s temi pregledi so me res full prestrašli. Sedaj imamo v torek še psihologa na pediatrični, da preverijo, če se po psihološki strani razvija skupaj z vrstniki. Ampak tega me sploh ni strah. Res da ni najbolj blesteča v govoru, a to naj bi bilo isto povezano s hipotonijo.
Drugače pa je ena taka urna, po ritki poskakujoča dobrovoljka. user posted image

Zdej pa moram it, ker smo malo sitkani.user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4964
   RE: Deset__________ke007
5.9.2010 16:47:34   
lane31
Da se še jaz malo javim , če se nas kdo še spomni user posted image Čas beži 100 na h, dela pa za 40h na dan......časa ki ostane skoraj ni......
Hišiko že zaključujemo,tako da gremo še ta mesec noter in pol še oktober bolj divji, da se v red spravimo,pol pa že bo menda
Aneta je šla prvič v vrtec , brez enega dne uvajanja ostala od pol 8h do 14h in me pozdravila z - pa joooj še bi bla user posted image user posted image sva bile z vzgojiteljico domenjene da me pokliče,če bo jokala, pa mi je rekla le da imamo brezhibnega otroka user posted image user posted image
Meni pa itak spet kila špeha na bedrah več user posted image
Na sistematskem pa smo izvedeli , da ima 95 cm in 17 kg user posted image user posted image
V vrtcu poje vse in pride domov pa pove - jaz sem zeloooo lačna user posted image res rada je .
Čveka pa taka da ji ni para , doma pa postaja taki hudiček z angelskim obročem nad glavo - poznate to ligo user posted image
Vsaem novim nosečkam user posted image user posted image user posted image kot seveda tudi tistim ki si to želite user posted image user posted image user posted image

Mišk tvoja zgodba se že bere grozno in lahko si samo predstavljam kaj si morala prestajati , hb da je vse ok user posted image

L.P vsem destkicam in desetkotom user posted image


_____________________________

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4965
   RE: Deset__________ke007
5.9.2010 21:08:44   
Kasija
mišk samo da je vse v redu user posted image  pa vam je moralo biti težko čakat na te preiskave in se spraševat vse mogoče...hb da je vse ok.

2ursae elian je že glava v isti višini z naslonjalom. baje da lahko kak cm ali dva gre nad višino sedeža, potem je treba zamenjat. visok je pa 95 cm. ne vem, po moje je treba zamenjat ali pač user posted image  a katera ve?

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 4966
   RE: Deset__________ke007
5.9.2010 21:09:38   
Kasija
lane31 itak se te spomnimo! pa aneta je pa frajerka - celih 17kg user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4967
   RE: Deset__________ke007
6.9.2010 9:15:40   
10ka
ma jaz imam ves čas neke motje, pa nič ne ofiramuser posted image . zdanjič mi je na polovici posta katja ugasnila računalnikuser posted image

a gre katera tale vikend na otroški bazar? mislim, da se začne v petek in je na gospodarcu. jaz bom verjetno šla z obema princeskama.

mišk - joj, moar biti tečno celo porodniško po zdravnikih letat. pa saj glavno, da bo vse uredu. držim pesti.

sanwebdra - so se že začeli rojstni dnevi? ojojoj, jaz sploh še nisem začela razmišljat o tem. čeprav, ko se tjaša igra s plastelinom, vedno naredi torto in mi pove, da ima rojstni dan. pa to vsake dva dni user posted image  zgleda, da komaj čaka. nujno morač poročati, kako je šla hello kitty zabavauser posted image

živa - kam si pa ti izginila?

tjaša je postala prava kraljica drame. ful izsiljuje in tečnari z jokom. zdaj ji razlagam, da so se mi pokvarila ušesa in da joka ne slišim več. tako da mora lepo (brez joka) vprašati, če želi npr. igračo iz visoke police. trenutna praksa je namreč takšna, da se vsede pod polico in dere. upam, da mi bo uspelo izboljšati njen način komunikacije na okolju bolj prijazen... a imate vi tudi takšne probleme?

_____________________________

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4968
   RE: Deset__________ke007
6.9.2010 18:23:38   
majoli
10ka, pri nas je komunikacija precej podobna. Jaz tudi vedno rečem naj neha cviliti in jokati in naj lepo pove, pa bo dobil. Potem se umiri. Je pa naš mali začel pljuvati. Mene je nekajkrat pljunil prav v obraz. Kazen ne pomaga, saj dobi še večje veselje. Čisto vseeno mu je bilo, če ni smel gledati risank ali pa dobiti sladkarije. V vrtcu me je prav opomnil, da moram povedati njegovi vzgojiteljici, da doma pljuva. Pa tako posmehljivo me gleda, ko mu rečem naj neha. Potem pa z najbolj nedolžnim obrazom reče: '' Sem pljuval, nisem bil priden.'' Pa spet pljune. Bi ga kar klofnila ali pa eno čez rit. Se moram ful kontrolirat. In čakamo, da mine...
Je pa zanimivo kako se mali noče sprehajati in se kregamo in prepričujemo za vsak korak. Ko gremo pa v gozd, pa hodi in hodi in pleza čez skale in korenine... in govori kako ima rad gozd.

Mi se tudi že pripravljamo na praznovanje rd. Povejte mi, če katera ve kje bi se dalo poceni najeti trampolin?

Drugače pa je tudi naše stanovanje razsuto - odstranjujejo plesen, pleskajo, vgradili so nam prezračevalni sistem... Šele leto in pol smo noter, pa nas čaka še ful stvari, ker imava toliko reklamacij. Niso pa čisto nič naredili, dokler nisva najela sodnega izvedenca in dokazala, da je ful napak. Punce, če boste kdaj kupovali novo stanovanje - novogradnja, ga nujno prevzemajte s sodnim izvedencem, ki se res spozna in ima termo kamero. Mi imamo skoraj v vsaki sobi toplotni most. Za znoret!

V službi je noro, bom rabila še kakšen teden, da vse porihtam. Je fajn, da so šolske počitnice tako dolge, ampak je pa potem šok, ko prideš nazaj in je na hitro tisoč stvari za naredit.

Se že veselim Pikinega festivala, pa tudi na bazar gremo ta vikend.

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4969
   RE: Deset___________ke007
7.9.2010 10:26:17   
Kasija
majoli jaz sem tudi gledala trampoline za sposodit. lani si je klemen nekje na gorenjskem sposodil napihljiv grad. trampolini so bikli kar dragi - eno stran sem našla, kjer je bil 125 evrov za 3 dni. ampak nov pa stane 180 verov. torej je to čisto nesmiselno. ne vem pa koliko je plačal za grad. bom vprašala.

ste me spomnile. dajmo si spet napisat, ko so kakšne prireditve.  kakšen je pa pikin festival?
10ka jaz bi šla na bazar.

darila ok, čas za moje vsakoletno vprašanje. s čim se vaši otroci igrajo, ustvarjajo, ipd. in se vam zdi zanimivo darilo?
živa ti imaš vedno dobre ideje! pa napiši, kako ste kaj? kako poteka logistika stremi?

kako boste praznovali? se priporočam za kakšne ideje. mi bomo doma v atriju. hrana čim manj kompliciranja. torto mi naredi sestra.  sosedi imajo trampolin ;) hec, no ampak trampolin res ni aktualen. napihljiv grad mogoče. sem pa razmišljala, da bi dobila velike škatle nekje in bi sestavljali grad - rezali okna, vrata, stolpe in barvali. po moje bi 3 letniki že zmogli tako aktivnost?

< Sporočilo je popravil Kasija -- 7.9.2010 10:27:10 >

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 4970
   RE: Deset___________ke007
7.9.2010 11:12:34   
Klaudia
Vidim da imamo trenutno kar podobne probleme. Kje in kako narediti praznovanje za RD. Mi se še tega nismo odločili če bi naredili isto kot lani (prijatelji in družina skupaj) ali posebej, kar pa pomeni vse 2x.

bazar - mi gremo po vsej verjetnosti šele v nedeljo. Prej žal ne moremo.

darila - naša frajla je itak en čuden otrok. Za punčke in babje stvari sploh noče slišat. Tako da so njene aktualne stvari: avtomobili (še posebej lego), avioni, trenutno tudi ribe - nemo. Obožuje skakanje po trampolinu - HB da ga ima sosed. Aja pa vlak in avtobus. Sploh vožnja z njima je zakon. Na šuštarski nedelji smo se z zastonjskim avtobusom parkrat peljali z Bistrice v Tržič user posted image
Od naju bo po vsej verjetnosti dobila za darilo dan v Atlantisu ali drugemu kopališču. Da bomo cel dan skupaj. Ena babi je že kupila avto na dalinca od tomy-a. Za druge bom pa malo pogledala njeno kolekcijo oblačil. Kaj ji je še prav in kaj ji manjka... je ful vesela novih oblačil. Sploh če so modre... ups "pave" barve user posted image

avtosedež - imamo 9-36kg od recara. Fajn sedež. Ga imamo še kar na nastavitvi od 9-18kg in  višina glave je postavljena najnižje user posted image . Ne vem a so vaši otroc tako večji... Lia ima 94cm in 13,5kg

kasija - sej se mi je zdelo, da ga boš spet srečala. Praznil je greznico v spodnji vrsti pa gre ponavadi kar ene 4x gor in dol user posted image
Včeraj sem imela jaz podobno "srečo". Ko sem se peljala v službo, sem na tistih 500m srečala 3!!! avtomobile in se vsakič rikverc umikala user posted image

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4971
   RE: Desetke007
7.9.2010 11:23:43   
Klaudia
user posted image     

13.09.
JULIJA (2540g, 45cm), sanwebdra  

18.09.
JAKA (2980g, 51cm), pingi      

03.10.
LIA (4030g, 53cm), Klaudia      
ZOJA (2510g, 49cm), suzanamai      
TEJ (3360g, 52cm), tave     

04.10.
ŽAN (4520g, 55cm), *kinnie*     

06.10.
ELENA (3600g, 52cm), Micla       

07.10.
ZARJA (2660g, 49cm), maja zarja
 
08.10.
MAX (3620g, 51cm), teka     

11.10.
ARSEN (3740g, 55cm), skuštrana      
ELIAN (3840g, 54cm), Kasija      

NINA (2990g, 50cm), kmarija
 
12.10.
NEO (3660g, 51cm ), *pikijakob*
 
13.10.
ZARJA (2890g, 50cm), oktoberka       
NELI (3950g, 54cm), Jasna
 
14.10.
MAKS (3880g, 53cm), majoli     
ZALA (3900g, 52cm), Pandica      
LUNA (3050g, 50cm), metkica1    

15.10. 
URBAN (3950g, 54cm), janja      
DONA (3300g, 51cm), mišk    

16.10.
NIK (2720g, 48cm), Ulaa     

17.10.
TEVŽ (3050g, 48cm), *Lana*
AJŠA (3590g, 48cm), noa1     

18.10.
LANA (3240g, 51cm), JennyAnny     

19.10.
ENI (3340g, 50,5cm), mehurčica     

20.10.
TJAŠA (4010g, 55cm), 10ka
 
22.10.
NINA (3450g, 50cm), valči     
BOR (3750g, 53cm), 2ursae    
LAN (3000g, 50cm), vedra     

23.10.
ŽIVA (3140g, 54cm), drobižek     

25.10.
ZOJA AIKEN (3100g, 48cm), ditta     
 
26.10.
BRINA (3220g, 49cm), sanosan      
MARTIN (3210g, 52cm), miska1     
TEO (3490g, 53cm), VANILI     
 
29.10.
ANŽE (3810g, 52cm), Živa     
OSKAR (3600g, 52cm), pot

30.10.
ANETA (3650g, 50,5cm), lane31     
TJAŠA (3190g, 48cm), Alina_alin     

03.11.
JERNEJ (3400g, 49cm), mama06     
__________________________________________________________________
user posted image

24.03.2003
MIHAEL (g, cm), valči
 
07.09.2003
ANDRAŽ (g, cm), janja
 
02.01.2005
LIZA (g, cm), skuštrana 
 
03.02.2005
LARA (g, cm), valči 
 
15.09.2005
ANŽE (3570g, 54cm), 2ursae
 
20.04.2009
AJDA (3380g, 53cm), oktoberka 
 
30.04.2009
VITA (3560g, 53cm), mišk  
 
03.05.2009
GAL (4050g, 56cm), kasija   
 

16.05.2009
ŽIGA (3550g, 51cm), kmarija  

19.06.2009
KATJA (3400g, 51cm), 10ka

20.06.2009
OTON (3750g, 53cm), skuštrana
 
23.06.2009
KASPER (3600g, 51cm), ditta

 
04.09.2009
MAJA (3300g, 53cm), pingi
 
11.09.2009
ALJA (4500g, 52,5cm), noa1

27.04.2010
JAKA (3500g, 53cm), živa
________________________________________________
user posted image   
   
10.01.2010     miska1
30.03.2010     sanosan
26.10.2010     2ursae


_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4972
   RE: Desetke007
7.9.2010 11:25:31   
Klaudia
Po dolgem času na plano zvlečem seznam.... če so kakšne novosti, ki definitvno so!! mi jih sporočite, da damo v prvi post nove teme seznam. V upanju da bo čisto obnovljen. Kdaj je rodila miška in kdaj sanosan... pa micla tudi... jao user posted image

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4973
   RE: Deset___________ke007
7.9.2010 13:24:45   
mišk
No, me z Vito sva bili danes še pri psihologu in je vse v redu.user posted image  Sej v bistvu sem to tudi pričakovala, ampak nikoli nisi čist ziher, dokler ti ne potrdijo zdravniki. Zdej, ko so vse preiskave za njo, pa lahko samo še čakamo da shodi.user posted image

Praznovanje r.d.: Mi bomo praznovali že kje v začetku oktobra, če bo še kak lep vikend. Bomo kar zunaj pripravili piknik (doma). Povabli bomo pa sorodnike in prijatelje hkrati. Pa malo čevapčičev, ražnjičev, zelenjave, torta,... Nč posebnega. Zunaj imamo itAK ogromno placa in dovolj igral za otroke, pa tudi notri se bodo lahko igrali. Že za Vitin rojstni dan smo praznovali na tak način, pa se je res dobro speljalo vse skup.

Darila: Naša Dona je punca v pravem pomenu besede!user posted image  Obožuje Hello kitty, Barbike, obleke, dojenčke, lepotičenje, afnanje, ples, razglabljanje,... Pa tudi lego kocke, skakanje, kolesa, poganjalce, avtomobilčke,... Ni da ni. Jst ji dam na razpolago vse igrače, tiste za punčke in kao za fantke, ampak se vidi, da je bolj "punčkaste" sorte, čeprav zna kakšnega otroka, ki pride na obisk, prav fino "postrelat".user posted image  In tudi kakšno sočno kletvico navrže.user posted image
Midva še ne veva, kaj ji bova kupila (če sploh) za rojstni dan. Razmišljala sem o kakšnem mini pekaču (ampak ta pravemu), ker mi zelo rada pomaga pri peki, pa da bi imela nekaj svojega. Ali pa kakšen set za igranje zdravnikov.
Od ostalih pa ne vem kaj bo dobila. Moja mami in ati ji bosta po moje dala denar, oblekice in kakšno igračo. Moja mami itak skrbi za celotno garderobo mojih otrok.user posted image  Ne more it iz trgovine, da ne bi za ta mali kej kupla. HB, da ima podoben okus kot jaz in občutek za številke. Še celo čevlje ponavad kupi in se v trgovini zmeni za menjavo, če niso prav. Mi zelo prav pride, čeprav me je včasih že kar stram, k jim tolko vsega nanosi.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4974
   RE: Deset___________ke007
7.9.2010 13:39:46   
mišk
Višina in teža: Dona je visoka tam okol enega metra. Rajši kak cm več. Tehta 13800g. Je ena taka "suha južna". Sej Vita pa tud ni nč boljša, ker ima pri 16 mesecih 9100g, višine ne vem točno, je pa med ta večjimi.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 4975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  196 197 198 [199] 200   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 198 [199] 200   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Kaj storiti, ko je otrok frustriran?
Konflikti in frustracije so neizogiben del medčloveških odnosov, še posebej, ko nas več ljudi živi tako zelo blizu kot v...
Več kot 3000 novih primerov kožnega raka l...
Ob svetovnem dnevu melanoma NIJZ opozarja na prekomerno izpostavljenost ultravijoličnemu (UV) sevanju, ki je glavni deja...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?