|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
3.11.2008 20:40:41   
Alina_alin
Jernej (mama06),  čestitke ob rojstnem dnevu in vse najbooljše, malček!user posted image user posted image

Evo in smo kompletni z malčki/malčicami.

Valči - uboga Nina. Pozdravita se čimprej! Saj sedaj, ko bo v domačem varstvu boš imela kontrolo nad njeno prehrano in količino.  In  user posted image user posted image user posted image za vaju obe!  Smo bili spet na Kozjanskem in se zmerom v Imenu pri tabli za Bistrico ob Sotli spomnim nate - se ti kdaj kolca?user posted image






_____________________________

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Desetke007
3.11.2008 20:42:37   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: vedra

mirno odkorakal (po štirih) mimo mene in ven skozi vrata...šele čez nekaj časa je ugotovil, da so prišle domov "zizike" user posted image in je seveda naredil gužvo in začel iskati in kukati pod majco....tako da če bi nameto mene prišle samo "one" bi tudi bilo OK.


user posted image user posted image user posted image user posted image  ej, kaj sem se narežala user posted image user posted image user posted image user posted image


user posted image  Vse najboljše, Jernej user posted image


Nina, bošca mala, pridno papaj pa čim manj kakaj user posted image . Ah valči, boga, pri vas je pa stalno nekaj user posted image  ... sem te že hotela vprašat, kako Larino kakanje. Pri Anžetu se je namreč že čisto lepo uteklo, sam reče za kakat in tud lepo gre, brez muk. Končno, po enem letu problemov.


< Sporočilo je popravil 2ursae -- 3.11.2008 20:43:00 >


_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Desetke007
3.11.2008 20:48:03   
Alina_alin
Živa, a vi tudi bolančki? Ejej. Pozdravite se čimprej. Glede lulanja po kapljicah: ja, to je eden izmed znakov za vnetje sečil. Naša Š je to poletje eno popoldne jokala in cepetala, ker ji je bilo lulat in ni mogla, ker jo je tako peklo. Vsakih 5 min je šla na wc, in se je končalo z dretjem: mami, peče, ne morem. Pa ko je prišla iz kopalnice pa: meni je lulat... In jaz sem jo  eni uri kaosa in začaranega kroga šla skopat v kamilcah in rmanu. In po 1. kopanju 10-minutnem je šla lulat z jamranjem, da še peče. Sem jo takoj skopala še enkrat. Po tistem je ni več ČISTO NIČ peklo, nič več ni jamrala.. Sploh je nisem peljala k P, saj je bilo naprej vse bp. Pred kopanjem, pa sem jo mislila peljat k dežurnemu takoj. Če tega ne bi dali skozi, ne bi verjela učinku kopeli. Probaj, izgubiti nimaš nič.

_____________________________

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Desetke007
3.11.2008 20:58:21   
nova10ka
Nova 10ka, gel za oči: daj kazalec na ali malo pod spodnjo veko in potegni malo dol, da se veka malce zaviha in učka odpre, pa stisni gel noter, v kanalček, ki ga naredi odmaknjena spodnja veka (med rdečim in belim delom učka) - bo težko, naj ji dragi drži glavico ali kaj podobnega. A sem sploh razumljivo napisala?


živa- se mi zdi da štekam. je res kul napisano, hvala. bom jutri tko probala.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Desetke007
3.11.2008 21:00:10   
mama06
Ja, tudi mi smo od danes malčkiuser posted image user posted image user posted image

Jernej se vsem zahvaljuje za čestitke in torto, ki je sicer ne mara, kot marsikaj drugegauser posted image . On bi jedo sako riževe vaflje, kruh in zelenjavne juhe, polento ter gris. Pa smo zaključili. Aja, pa bobipalčke in roladice. Potem pa mislim, da sem res končala z izbirouser posted image user posted image user posted image . No, vsaj to je z užitkom in ga rada gledam, kako jeuser posted image

pospravljanje - naš že nekaj časa briše prah po pohištvu in tleh. Je pač dečko za vseuser posted image user posted image

zobki - na pohodu je 9. zob, oz, prva štirka, ki spet prebija tako težko, da mu dlesen krvaviuser posted image

2ursae - torta - je bila baje zeellloooo dobra. Kolega je celo rekel, da boljše še ni jedeluser posted image

Recept

testo:
400g pirine moke
240g rjavega sladkorja ali fruktoze
1 pecilni
4-5 žlic olja
3 vanilijeve sladkorje
100 g kokosove moke
limonina lupina
pol litra radenske

Pečico segrejemo na 175 stopinj, vmes pa zmešaš testo. Vse sestavine vržeš v posodo, TAKOJ zmešaš in TAKOJ daš v pečico. Pečeš cca. pol ure. Testo je dobro narediti kak dan prej, da odleži. Jaz sem ga pekla v petek zvečer, torto pa delala v nedeljo.

Nadev:
2 banani
marelični kompot
rastlinska smetana
pol litra sojinega mleka
vanilijev jogurt

Iz sojinega mleka skuhaš vanilijev jogutr, počakaš, da se ohladi in primešaš stepeno rastlinsko smetano.

Testo prerežeš na pol in potem imaš milijon možnosti, kaj daš noter. Po okusu.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Desetke007
3.11.2008 21:03:40   
jasna
Jernej, vse najboljše naš najmlajši malček palčekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nina, Tjaša in Nejc user posted image user posted image user posted image  
valči, neli mi je tudi shujšala pol kileuser posted image , pa se mi sedaj zdi, da je ko mravljicauser posted image . Držim pesti, da bo hitro boljša
Nova10ka, tako kot je živa napisala, dodajam: zavij jo v brisačo, da ne bo mogla opletat z rokicami, naj ti leži v naročju, s komolcem uklestiš glavo ob svoj trebuh in imaš obe roki fraj, da razpreš oko. Tvoj pa na hitro not stisneuser posted image . Se sliši grozno, a ko se navadiš, je v parih sekundah mimo. Objemček Tjašiuser posted image .
Živa, user posted image  Upam, da res ni kak uroinfektuser posted image . user posted image  za N.

majoli, jupijaja za selitevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Alina, mi smo dali že tri vrtce skozi in ugotovili, da je vse odvisno od "tršice", kako se jim da. Jaz sem z nelijino super zadovoljna, ker so vsak dan zunaj. Jih idim čez oknouser posted image . Plazilčke naloži v tak voz (lojtrnik), drugi pa capljajo okoliuser posted image . Sem pa doživela tudi drugo skrajnost in en popoldan dobesedno popenla, ker so bili pri 25st. in soncu malčki cel dan notuser posted image .

vedra, to je čist normalna reakcijauser posted image . Saj malemu še ni čist jasno, kaj se dogaja. Njemu je 15min al pa 5 ur čist enakouser posted image .

Aha, še odpornost - jaz imam od danes vse tri na probiotikih, pri tokratni bruhariji/driskariji Neli edina ni zbolela (jih je jemala). Pa vitamine jim bom dajala. Drugače pa saj veš: sadje, zelenjava, zrak in dosti počitkauser posted image .

< Sporočilo je popravil jasna -- 3.11.2008 21:05:35 >

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Desetke007
3.11.2008 21:06:32   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: vedra

JERNEJ - vse najboljše in lepo - radoživo otroštvo ti želim.

Mama 06 - si mislim kako si bila lani vesela, ko je minil 1.11. in si ti imela še obilen trebuh....jaz sem imela rok 8.11. in sem govorila, da če me bo žačelo zvijati 1.11. bom tako skuapj stiskala, da bom počakala do 2.11.,....pa mi ni bilo treba tega delat, ker je bil 3 tedne prehiteruser posted image


Ma veš, da na to sploh nisem študirala. Me pravzaprav ne bi motilouser posted image user posted image user posted image . Sem pa bila 1.11. v porodni sobi na kontroli in moja mami, ko sem prišla ven, a ti še ne misliš it rodit. In jaz njej ne, saj sem ti rekla, da še ne bom rodila. Gremo na pokopališče: sem mislila, da jo bo kap, ker sem bila že toliko čez rok( prvi rok 19.10, drugi 26. 10, jaz pa še ničuser posted image user posted image user posted image )

Alina_alin ful lepe fotke

valči - a veš kako mi je hudi za Nino. Še posebej, ker vem, kako se boriš s težo. Da te malo potolažim: midva sva imela 7950g, po enem dnevu pa komaj 7900( sva izgubljala), tako, da do osem še sploh nikoli nisva prišla. user posted image da se čimprej pozdravite in ostali enako.

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Desetke007
3.11.2008 21:19:06   
Pandica
Evo še mene user posted image


Valči  joj, boga Nina user posted image   user posted image    za njo in, da se čimprej pozdravi.
Zdaj jo bo mami malo cartala več in bo hitro boljše, boš vidla.


Lane31    kako je bil prvi dan v službi? Kako je bila pa Aneta pri babici?


Vedra   tvoji izjavi pa sem se full nasmejala, da so domov prišle "zizike" user posted image user posted image user posted image


Alina_alin   Zala ima Cicibanove copatke številko 19 tako, da te boš ziher dobila. Koliko pa ima Tjaša številko nogice?


Mehurčica   FB - kje hraniš mačko, skrbiš za akvarij?! user posted image
Jaz še do tega sploh nisem prišla. Pa saj po eni strani tak boljše, ker pol še bom več časa na netu gor preživela user posted image



nova10ka   user posted image    za Tjaško



majoli   super, da se selite user posted image user posted image user posted image kam pa to, daleč, v hišo? Sorry, ampak preveč je vsega, da bi si vse zapomnila user posted image






_____________________________

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Desetke007
3.11.2008 21:23:13   
majoli
mama06, a si ti tamle mislila vanilijev puding? Kakšno olje? Ja, tale torta je najbrž res slastna.  Jaz sem ful lačna postala.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Desetke007
3.11.2008 21:24:21   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: majoli

mama06, a si ti tamle mislila vanilijev puding? Kakšno olje? Ja, tale torta je najbrž res slastna.  Jaz sem ful lačna postala.


Sem čisto zmešana že - ja pudinguser posted image

Belo olje

majoli - bi te povabila na kos, pa je žal ni niti drobtinice več, jaz sem bila pa prepričana, da bo za stran vreč


< Sporočilo je popravil mama06 -- 3.11.2008 21:25:54 >

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Desetke007
3.11.2008 21:27:45   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

šla skopat v kamilcah in rmanu.


a veš, kaj pa mene zanima: ti in ostale, ki prakticirate "zeliščarstvo": kaj imate doma, skoz pri roki? Če moj otrok zdajle dobi uroinfekt ga pri najboljši volji ne bi mogla skopat v tej kopeli, ker imama doma samo kamilice user posted image , rman je že čista exotika user posted image . No, torej, druidinje user posted image , kaj se splača imet? Kaj delate iz rastlinja, npr. vršičkov sirup (to je delala moja mami, mi2 s fotrom sva šla pa na sprehod po vršičke) ... pa recepte tud, prosim user posted image .

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Desetke007
3.11.2008 21:27:47   
sanosan
Samo toliko se javim, da čestitam Jerneju, za njegovo prvo 1!

Mi smo pa danes bili po 14-ih dneh vsi v službi, otroka v taki z igračami, mama in ata pa v tapravi. Smo preživeli!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Desetke007
3.11.2008 21:28:33   
majoli
Pandica, selimo se pribl. 5 km stran - v Moste pri Komendi. Imeli bomo 4-sobno dupleks stanovanje in atrij. Jeeeeeeee, res že komaj čakam. Potem boste pa desetke na piknik prišle....

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Desetke007
3.11.2008 21:45:14   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

šla skopat v kamilcah in rmanu.


a veš, kaj pa mene zanima: ti in ostale, ki prakticirate "zeliščarstvo": kaj imate doma, skoz pri roki? Če moj otrok zdajle dobi uroinfekt ga pri najboljši volji ne bi mogla skopat v tej kopeli, ker imama doma samo kamilice user posted image , rman je že čista exotika user posted image . No, torej, druidinje user posted image , kaj se splača imet? Kaj delate iz rastlinja, npr. vršičkov sirup (to je delala moja mami, mi2 s fotrom sva šla pa na sprehod po vršičke) ... pa recepte tud, prosim user posted image .

Jaz se moram zahvalit moji mami, ki mi nabere, posluši celo zeliščarsko lekarno. Po mojih izkušnjah pa je dobro, če imaš pri roki: kamilice, žajbelj, rman, timijan,trpotec,koprive, bezeg, lipa. To je seveda ožji izbor. Imamo še vedno obvezno med- domači- od čebelarja, ne iz trgovine. Sirup vršičkov, ja je tudi super. Ga sicer nimam, si ga pa želim kje pridobit.

Za kopel za vnetje sečil bo pomagala kopel tudi samo iz kamilic. Moja tašča je imela vnetje ful (bila pri zdravniku, dobila Ab, vendar ji-ta seveda ni takoj prijel), sem ji rekla, da se naj skopa, se je tudi samo v kamilicah - mi je javila, da ji je tudi pomagalo takoj.



_____________________________

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Desetke007
3.11.2008 21:48:30   
VANILI
oj, mamčule!

jasna - daj povej že prosim za kake probiotične kaplivjie gre in kje se to dobi in vse to kar sempaše.

valči, naj se ninči hitro pozdravi!!!user posted image

živa, enako za tvoja dva zakladkauser posted image

nova 10ka, upam, da ti rata s kapljivami. je pa dobro fejst fiksirat glavico, da ne pride do poškodb. Matr, kok so močn, ko se je treba upirat, a??

alina_alin, joj meni sta tvoji princeski tudi tok všeč!!! fotke pa svetovne!!user posted image

superfit copatki: jaz sem jih zadnjič našla kar v eni brezvezni trgovini v Litiji, med copatovjem, dalasem pa za njih 17 evrov ampak so res fajn, teo je v njih tok hiter, nič se ne spotika, ker v tamehkih je bil skos neki na tleh.

majoli, vbravo za selitev!!user posted image

kaj še??



_____________________________

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Desetke007
3.11.2008 21:48:58   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica



Alina_alin   Zala ima Cicibanove copatke številko 19 tako, da te boš ziher dobila. Koliko pa ima Tjaša številko nogice?


Mehurčica   FB - kje hraniš mačko, skrbiš za akvarij?! user posted image
Jaz še do tega sploh nisem prišla. Pa saj po eni strani tak boljše, ker pol še bom več časa na netu gor preživela user posted image





Nogica, ja tudi verjetno 19.

FB-  Pandica, kdaj boš hodla potem spat, ko bo sonce vzšlo, če boš še to delala na FB.user posted image pa še Nutela ne bo dovolj, si boš mogla še kosilo celo skuhat.user posted image


_____________________________

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Desetke007
3.11.2008 21:49:27   
VANILI
jernej, vse najboljše našem zadnjemu - po datumu seveda, malčku!!!!!!jupi, lepo rasti in razveseljuj mamico in atija!!!user posted image

_____________________________

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Desetke007
3.11.2008 21:49:42   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: majoli

Pandica, selimo se pribl. 5 km stran - v Moste pri Komendi. Imeli bomo 4-sobno dupleks stanovanje in atrij. Jeeeeeeee, res že komaj čakam. Potem boste pa desetke na piknik prišle....



Super user posted image user posted image user posted image

Kam pa nas misliš dat vse desetke? user posted image user posted image user posted image


_____________________________

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Desetke007
3.11.2008 21:49:56   
Alina_alin
majoli, bravo za selitev!user posted image user posted image user posted image  

_____________________________

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Desetke007
3.11.2008 21:53:11   
VANILI
joj, mamčice, jaz sem pa danes spoznala gospoda Sluzota.
Moram vam to povedat, ker sem bila tako fascinirana, da joj.

Mr.Sluzo je namreč 20cm velik, s tapravo ogromno hišo, tropski polž. Sodelavka ga je imela doma na počitnicah od ene druge sodelavke. Kar v terariju. Še nikoli nisem idla takega polža. Sem ga fotknila z mobijem, pa ga dam ob rpiliki gor, je zraven prst od sodelavca. JOj ne moreš erjet, kaka bitja obstajajo. Na jabolku je kar postrgano, ker ima v ustih tako strgačo. Srkratka, podplat Sluzota je velik za oba podplata naših malčkov skupaj!!!

sori ko smetim, ampak mene tok frapirajo take nenavadne stvari. Seveda sem ji rekla, če lahko še meni rihta kakega - na začetku so čist majceni. Tko da morda dobimo noega hišnega ljubljenčkauser posted image

_____________________________

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Desetke007
3.11.2008 21:55:34   
VANILI
kopanje v kamilicah... si naliješ vodo v bano... posuješ noter cvetke kamilic... prižgeš dišečo svečo ali dve in se pustiš razvajati... lahko povabiš not tudi svojega najdražjega...

joj kaj mi je danes, grem raje likat

_____________________________

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Desetke007
3.11.2008 21:56:31   
jasna
Katera je že spraševala za superfit copatkeuser posted image . A lublančanka?user posted image  Copatke imajo v veliko trgovinah. JAz običajno grem kar v halo A, klet. (nimam pojma ime trgovine).

uroinfekt-fantek - nujno k P! user posted image  Punčke smo drgač grajeneuser posted image

FB - dajte mi povedat, koliko časa preživite za rač? Midva sva zaradi neta in posledično pomanjkanja komunikacije imela že krizo v zakonu in sva oba krepko znižala čas prebit za računalnikom...

klaudia, a si bolje?

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Desetke007
3.11.2008 21:56:56   
Alina_alin
Vanili, joj kaki velikan...ta Mr. Sluzo...user posted image Samo, jaz ga ne bi imela....

_____________________________

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Desetke007
3.11.2008 21:59:03   
VANILI
vedra - joj sem se nasmejala tvojim samohodečim joškam, sem si prav predstavljalauser posted image . saj jaz se tudi tako počutim, sem samo mlekarna.

teo in navezanost: zdaj, ko sva bila 3 tedne skupaj, se je resnično ultra navezal name. Če npr ga ima moj, pa mene nekaj časa ni, pa pridem v prostor, vse spusti iz rok in plane v taaaaak jok - saj ne vem, al bi se smejala al zjokala - človek se zjoče, ko me zgledauser posted image

_____________________________

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Desetke007
3.11.2008 21:59:52   
jasna
Ja, ja, kopel v dvoje...user posted image  user posted image

majoli, pridemo na obisk, ko bo sneguser posted image . Mularijo v atrij, me pa na toplem srkamo kuhano vinouser posted image

aja vanili, kapljice so bio gaia, jih je majoli tudi uporabljala. Ampak daj me vprašaj čez nekaj tednov. Trenutno glede odpornosti dece res nisem neka referencauser posted image

< Sporočilo je popravil jasna -- 3.11.2008 22:03:28 >

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?